sahar_gol

تغییر در حالت پیش فرض نظر دادن و افزودن لینک باکس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من تازه با وردپرس آشنا شدم و چندتا سوال اولیه دارم. خواستم اگه ممکنه کمکم کنید.

من بعد نصب وردپرس وقتی میخوام برای مطالب نظر بدم درخواست اجباری برای فیلد های نام و ایمیل میکنه.

من میخوام فقط یه فیلد نام باشه که اجباری هم نباشه، چجوری اینکار رو انجام بدم ؟

یه درخواست دیگه هم دارم

میخوام یه جعبه لینک با تعداد 70-80 تا لینک به مطالب یک دسته خاص داشته باشم و این جعبه نوار بالا پایین داشته باشه.

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تنظیمات در گفتگو ها شما تیک گزینه زیر رو بردارید:

"نویسنده‌‌ی دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد"

برای حذف هم باید درون فایل comment.php دنبال کد های زیر بگردین:


<?php echo $comment_author_email; ?>
و
<?php echo $comment_author_url; ?>

و شما باید کل کد رو پاک کنید مثلا این شکلی:


<label for="email"><?php _e('ایمیل', 'jootix') ?> <?php if ($req) ?>
(<?php _e('الزامی', 'jootix'); ?>) <?php ; ?></label>
<input name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" tabindex="2" class="input-comment" type="text">
و
<label for="url"><?php _e('وبسایت', 'jootix') ?></label>
<input name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" tabindex="3" class="input-comment" type="text">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تنظیمات در گفتگو ها شما تیک گزینه زیر رو بردارید:

"نویسنده‌‌ی دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد"

برای حذف هم باید درون فایل comment.php دنبال کد های زیر بگردین:


<?php echo $comment_author_email; ?>
و
<?php echo $comment_author_url; ?>

و شما باید کل کد رو پاک کنید مثلا این شکلی:


<label for="email"><?php _e('ایمیل', 'jootix') ?> <?php if ($req) ?>
(<?php _e('الزامی', 'jootix'); ?>) <?php ; ?></label>
<input name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" tabindex="2" class="input-comment" type="text">
و
<label for="url"><?php _e('وبسایت', 'jootix') ?></label>
<input name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" tabindex="3" class="input-comment" type="text">

ممنون از کمکتون

فایل کامنت قالب من به صورت کد هست. چجوری میتونم درستش کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که پوسته رو خریداری کردین؟

اگه آره که شما باید با فروشنده پوسته تماس بگیرین و ازش کمک بخواین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آره قالب رو خریدم

خیلی هم گرون خریدم

یه درخواست دیگه هم دارم

میخوام یه جعبه لینک با تعداد 70-80 تا لینک به مطالب یک دسته خاص داشته باشم و این جعبه نوار بالا پایین داشته باشه. از چه افزونه و یا کدی استفاده کنم

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آره قالب رو خریدم

خیلی هم گرون خریدم

یه درخواست دیگه هم دارم

میخوام یه جعبه لینک با تعداد 70-80 تا لینک به مطالب یک دسته خاص داشته باشم و این جعبه نوار بالا پایین داشته باشه. از چه افزونه و یا کدی استفاده کنم

ممنون میشم کمکم کنید.

سوال جدید رو توی تاپیک جدید مطرح کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید