• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alvin313

مشکل در استایل

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام با عرض سلام و خسته نباشی

من یک قالب نصب کردم که همه چیش درسته فقط بالای سایت10 خط خطا به صورت زیر دریافت میکنم باید چکار کنم؟

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_core.php(4044) : eval()'d code on line 30

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا قبل از همه چیز پلاگینهای وردپرس رو غیر فعال کنید با این روش : لینک

اگه مشکل حل نشده در همون حالت که پلاگینها غیر فعالن یکبار رو قالب twenty سویچ کنید،بعد دوباره قالبتون رو فعال کنید اه باز مشکل حل نشد این کد رو از فایل functions.php (در صورتی که وجود داره) حذف کنید:


function my_remove_menu_pages() {
remove_menu_page('link-manager.php');
remove_menu_page('edit.php?post_type=portfolio');
}
add_action( 'admin_init', 'my_remove_menu_pages' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری