• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خوب هستید؟؟؟راستش تصاویر شاخصم در داخل صفحه اصلی خیلی کیفیتش کمه،اما همین تصاویر داخل تک نوشته ها کیفیت اصلیشو حفظ کرده

دلیلش چیه؟راه حلش چیه؟

ایا افزونه ای سراغ دارین که جلوگیری کنه از افت کیفیت تصویر و رزولوشنش؟؟؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اسکریپت خاصی برای کاهش سایز تصاویر استفاده میکنید

یا کدهای استایلتون سایز تصاویر رو تغییر میده که باعث نمایش بد میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول مطمئن شید که کد تصویر شاخص به درستی عمل میکنه و عکس رو هنگام آپلود در سایز مورد نظر برش میزنه نه اینکه ری سایز کنه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید ببینید اندازه‌ی تصویر پست‌های صفحه اصلی در فانکشن تنظیم شده

یعنی مثلا در فانکشن این‌طور نوشته شده


add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size(200, 200, true, 'thumbnail');

اندازه ۲۰۰ در ۲۰۰ اما در صفحه اصلی تصویر بزرگ‌تر یا کوچک‌تر نمایش داده میشه

(توضیح بیشتر برای توضیحات Farid)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید . حتما با خودتون میگید این تکراری و کلی آموزش تو همین انجمن و سراسر وب در موردش هست اما من تقریبا همشون رو امتحان کردم و جواب نداد .
      1- از داخل تنظیمات سایز تصاویر بند انگشتی رو به سایز مورد نظرم تغییر دادم
      2- همین اندازه و 0 گذاشتم
      3- از کد زیر در فانکشن استفاده کردم


      <?php
      add_filter('jpeg_quality', function($arg){return 100;});
      ?>

      در این کد 100 رو 150 هم گذاشتم .
      سایز تصاویر شاخص بنده 780 در 350 است . حالا وقتی من مثلا تصویری با سایز 800 در 350 قرار بدم کیفیت تصویر نمایشی به شدت کاهش پیدا میکنه . وقتی حجم تصویر آپلودی رو نگاه میکنم با حجم تصویر واقعی فرق داره و حدود 10 کیلوبایت کمتر می باشد . اما وقتی با خود سایز 780 قرار میدم افت کیفیت خییل کمتر مشخص میشه . ممشکل اصلی هم همینجاست خوب اگه یه زمانی قالب سایت رو عوض کردم و سایز تصاویر شاخصش 200 در 200 شد احتمالا افت کیفیت تصاویر خیلی زیاد بشه .
      من برای قرار دادن تصویر شاخص از قالب timthumb.php و همچنین کدهای زیر استفاده کرده ام .


      <div class="thumbnail">
      <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=350&w=780&zc=1" title="<?php the_title(); ?>" /></a>
      <?php } else { ?>
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/no-thumbnail.png" title="<?php the_title(); ?>" /></a>
      <?php } ?>
      </div>

      همچنین در css قالب نیز مقداری برای max-width در نظر گرفتم و اونو 100 درصد گذاشتم .
    • توسط saba0000
      سلام خسته نباشید در ابزارک ویژه سایت که در دموی پوسته تحت عنوان جدیدترین اخبار استفاده شده و در صفحه اول سایت ما تحت عنوان " آخرین سوالات پاسخ داده شده "برگه چهارم رو که در ابزارک معرفی میکنیم به سطر پایین منتقل میشه و تصویر شاخص ۴ تا برگه در یک سطر قرار نمیگیره لطفا کدی رو معرفی بفرمایید این مشکل برطرف بشه قبلا هم این مشکل رو در ابزارک image services داشتیم که کد .tg-one-third { float: left; margin: 0 0 0 0;} رو معرفی کردین ادرس سایت http://www.legal-advice.in/
    • توسط BahramElf
      دوستان سلام
      زمان نمایش post_thumbnail یا همون تصاویر بند انگشتی در صفحه category.php میخوام که تصاویر با عرض 100% و ارتفاع اتومات نمایش داده بشن. کلاسش رو هم تعریف کردم ایمپورتنت هم کردم به تصاویر هم اعمال میشه کلاس اما روی عرض 100% خط میکشه. هر کارم میکنم فایده نداره. از inspect element هم که بررسی میکنم حتی بعد از حذف عرض و ارتفاعی که خود وردپرس به تصویر داده باز هم کلاس اعمال نمیشه. کلا موندم دیگه. اگه بتونید کمکم کنین ممنون میشم. آدرس صفحه هم مثلا http://www.mashin-baz.com/category/tuning/ یا سایر صفحات category فرق نمیکنه
    • توسط narci
      سلام
      من مشکلی در چیدمان عکس شاخص در پستها دارم
      برای هر پستی که میذارم تصویر شاخصی تعریف میکنم و قالب من این امکان را دارد که طرح تصویر شاخص را مشخص کنیم به چه صورت باشد مثلا بالای مطالب باشه و یا بین مطالب روبرویش
      حالا مشکل من اینه که وقتی مشخص میکنم تصویر شاخصم روبروی متن باشد می آید سمت راست متنم تصویر را میگذارد در صورتیکه درست این هست که ابتدا مطلب شروع شود و سمت چپ مطالب تصویر را داشته باشیم
      پستهای دوستانی را که در انجمن در این مورد بحث کرده بودند را خواندم و پیشنهاد داده بودید که تصاویر را float کنیم من چطوری می توانم مشخص کنم که تصویر شاخصم در پست ها float باشد و به کدوم فایل این قابلیت را باید اضافه کنم
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      کارم داره با این قالب تموم میشه تقریبا.اما یه مشکل عجیب دارم.
      تصاویر یا بهتر بگم تصاویر شاخص برای مخاطبین به نمایش در نمیاد.اما وقتی لاگین میکنم میتونم ببینمشون.
      permission رو روی 777 گذاشتم اما بازم برای دیدنشون باید لاگین کنم.
      مشکل میتونه از کجا باشه؟
      http://yadfile.ir/ammargraph-logo.png
      ------------------
      سوال بعدی :
      چطور میتونم یه لیست از کاربران سایت رو نمایش بدم؟طوری که آواتار هر کاربر به صفحه پروفایلش لینک بشه.
      راستی چطوری میتونم برای کاربرا امکان انتخاب آواتار بذارم؟
      ممنون
      یا علی