9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

دوتا سوال برام ايجاد شده ميشه كمكمون كنيد تا جوابش و پيدا كنم

1-اوليش درمورد پيج رنك هست: اين حرف صحت داره؟ كه براي اينكه يه سايتي پيج رنكش مثلا 4 بشه بايد با صدو خوردي سايتي كه پيج رنكشون سه به بالا هست تبادل لينك كنه؟ اين درسته؟

2-دومين سوالم هم در مورد لينك دانلود هست

اگه مثلا تو سايت بخوايم دانلود يه نرم افزاربزاريم البته اون نرم افزار تو هاست يه سايت ديگه آپلود شده باشه و ما فقط از اون لينك دانلود تو سايت خودمون استفاده كنيم اين به نفع ماهست؟يابه نفع اون سايت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1- این صد و خورده ای رو دقیقا کی گفته ؟! ربطی به تعداد نداره اصلا ... . قدرت لینک مهمه .

2- نفع رو چی تلقی می کنین کلاً ؟ اگر رو ساب دامین سایت شما باشه که بازدید کلی دامین اصلی رو بالا میبره (مثلا اگر کپی بشه مطلب تون در سایت های دیگه و مقدار هیت زیادی بهش وارد بشه) و اگر لینکش بصورت غیر مستقیم به سایت شما باشه برای شما بک لینک حساب میشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- خیر ربطی زیاد نداره و بیشتر به سابقه سایت برمیگرده که چقدر قدمت داره تبادل لینک زیادی هم واسه گوگل خوب نیست .

2- ی نفع واسه شما داره که نمیخای هاست بگیری و بیشتر نفع واسه طرف مقابله که بازدید جذب میکنه و اگر طرف هم به قول خودمون بچه ناف اینترنت باشه سریع میفهم واسه سایتت و بازدیدکننده ها ارزش قائل نیستی از اون به بعد به سایت همون لینک میره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

هرچي گشتم نتونستم آدرس اون سايت مرجع كه اين حرف و زد و پيدا كنم/حرفش درست نبود؟

--------

2- ی نفع واسه شما داره که نمیخای هاست بگیری و بیشتر نفع واسه طرف مقابله که بازدید جذب میکنه

چه طور بازديد جذب كنه؟

من فقط لينك دانلود ميزارم و فردي كه نياز داره اون دانلود ميكنه ديگه

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفعش را بهتون گفتم ضررش را هم ذکر کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک گذاشتن برای دانلود براتون خوبه مشروط به اینکه لینک را به مرجع اصلی بدید نه سایتهای میانجی به عنوان مثال سیستم وردپرس رایگانه اگر براش خبر برید و لینک به سایت مرجعش بدید خوبه ولی اگر به یک سایت میانجی لینک بدید معمولا از بک لینکهاش چیزی عایدتون نمی شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لینک گذاشتن برای دانلود براتون خوبه مشروط به اینکه لینک را به مرجع اصلی بدید نه سایتهای میانجی به عنوان مثال سیستم وردپرس رایگانه اگر براش خبر برید و لینک به سایت مرجعش بدید خوبه ولی اگر به یک سایت میانجی لینک بدید معمولا از بک لینکهاش چیزی عایدتون نمی شه

استاد براي مثال اگه بخام لينك دانلود يه نرم افزار تو يكي از سايت هاي دانلود و تو سايتم بزارم برام هيچ سودي داره؟

نميدومن شايد جواب و داديد دوهزاريم نيافتاد :D (كلي گفتم)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ابوالفضل عزیز دوستان هم گفتند که این کار برای طرف مقابل خوبه...

میگی چطور؟

خودم به شخصه سعی میکنم کمتر از سایت های میانجی استفاده کنم... حالا هم که مجبور شدم بیام از سیات های میانجی استفاده کنم دیگه نمیرم به سراغ سایتی که میانجیِ میانجیِ سایت اصلی هست که... درضمن از لینک دانلودتون کاملا مشخصه که این لینک متعلق به شما نیست... مثلا یک برنامه از ایرانیان دانلود بگیری و لینکش رو بزاری برای دانلود ملت... به نظر شما من باید چرا نباید برم از خود ایرانیان دانلود دانلود کنم؟

اما یک موقع قصد تفسیر یک برنامه رو توی وبلاگ یا وبسایتتون رو دارید، در این صورت اصلا نیازی نیست که لینک دانلود رو بزارید بلکه مستقیما یک لینک میدید به سایت مرجع و هر کسی هم که خواست خودش میره پیداش میکنه و از هر کجا که خواست...

واضح بود؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد براي مثال اگه بخام لينك دانلود يه نرم افزار تو يكي از سايت هاي دانلود و تو سايتم بزارم برام هيچ سودي داره؟

نميدومن شايد جواب و داديد دوهزاريم نيافتاد :D (كلي گفتم)

اگر نرم افزار رایگان باشه بهتره به مرجع لینک بدید و اگر رایگان نباشه ممکنه با مشکل هم روبرو شید (البته فعلا به ایران و پاکستان و هند در مورد کپی رایت کاری ندارند ولی در همه دنیا سایت را بلوکه می کنند)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv