azakhaneh

پیوند یکتا

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام آقایون.. :) ..

روفقا من یه سایت خریدم..داشتم بروزش میکردم چن روز پیش http://atshan.ir / پیوندهای یکتا رو دست کاری کردم دیگه لینکای قدیمی (دانلود)سایت کار نمیکنه..

مثلا این .. http://atshan.ir/139...مام-صادقع-1391/

قبلا که رو لینکا کلیک میکردم یه صفحه جدا از سایت باز میشد و لینک دانلود اونجا بود ولی الان میزنه ..

متاسفانه صفحه ی مورد نظر شما یافت نشد.

نمیدونم چشه.. :(.. اگه میشه کمک کنید..

منتظرم..

یاعلی

ویرایش شده در توسط azakhaneh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

الان که مشکلی نیست

لینک زیر برای من بدرستی نمایش داده میشه:


http://atshan.ir/1392/05/%D8%AD%D8%A7%D8%AC-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D8%B4%D8%A819%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام..داداش..

اینا رو جدید گذاشتم..از یه هاست دیگس...!!!

کلن فایل های قدیمی مشکل داره ..پست های آخری اونایی که مال سال 91 هستن..

http://atshan.ir/1391/06/%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C-910601/

مثلا این.. رو لینکا کلیک کن ببین..جرانش چیه/...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام..داداش..

اینا رو جدید گذاشتم..از یه هاست دیگس...!!!

کلن فایل های قدیمی مشکل داره ..پست های آخری اونایی که مال سال 91 هستن..

http://atshan.ir/139...ه-هفتگی-910601/

مثلا این.. رو لینکا کلیک کن ببین..جرانش چیه/...

آهان!!

خب پیوندهای یکتا رو تغییر دادید! برای رفع مشکل باید به حالت قبل برگردونید!!

ویرایش شده در توسط ARS

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا شما یه / کم گذاشتین توی پیوند یکتاتون.

شما پیوند یکتایی جدید و قدیمی ای که برای سایتتون ست کردین رو اینجا بزارین ببینیم مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه Search & Replace ادرس فولدر فایل های اپلودی رو بهش بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ARS@مشکل اینجاس اصن یادم نیس چیکار کردم..

Amir.@میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟..

اشکان@متوجه منظورتون نشدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ARS@مشکل اینجاس اصن یادم نیس چیکار کردم..

درود ;

پیوند های یکتا تون رو به حالت زیر بزارید تست کنید! قبلا این طور بوده!


%post_id%-%postname%.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش خیلی میخوامت..خیلی.. :wub: :wub: :wub: :wub: ..چاکرتم..درست شد B)

یــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــــــــــلی...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Amir.@میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟..

درباره همین افزونه سرچ بکن تو تالار کلی مطلب درباره اش میاد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟