shayan

وضعیت قالب در حالت restore down

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من تازه با طراحی سایت آشنا شدم و اطلاعات زیادی تو این ضمینه ندارم

دارم یه قالب طراحی میکنم که به این مشکل بر خوردم

اینه که وقتی پنجره مرورگر در حالت عادی هست قسمت های مختلف سایت سر جاشون هستند ولی وقتی مرورگر یه خورده کوچک تر میشه

یعنی همون restore down میشه

قالب به هم میریزه و جاشون تغییر میکنه

میخواستم بدونم چیکار باید کرد تا به هیچ عنوان این اشکال و قسمت ها از جاشون تکون نخوردن

تحت هیچ شرایطی

کد هام رو هم میزارم ببینید مشکل از کجاشه

HTML


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>انصار الصلاة</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<!..............header...............!>
<div id="header">
<a href="#"> <img src="header.gif" width="277" height="55" /></a>
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<!...................................!>
<div id="doa">
<!......................NAV...........!>
<div id="nav">
<ul class="menu">
<li>
<a href="#"><span>صفحه نخست</span></a>
</li>
<li>
<a href="#">
<span>اخبار</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>مقالات</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>سخنرانی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>گالری تصاویر</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>فایل های صوتی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>درباره هیئت</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>تماس با ما </span></a>
</li>
</ul>
</div>
<br/>
<!...........................doa...............!>
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!....................time.................!>
</div>
<div id="time">
</div>
<br/>
<div class="sidebar">
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<div class="sidebar-menu">
</div>
</body>
</html>

CSS


body{
background:url(bg.gif);
}
#header{
float:right;
margin-top:20px;
margin-right:80px;
}
#doa{
width: 1000px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:80px;
}

.menu {
direction:rtl;
margin-top:50px;
list-style:none;
margin:-25px;
margin-right:300px;
}

.menu li{
display:inline-block;
width:auto;
line-height:27px;
height:27px;
overflow:visible;
position:relative;
bottom:0;
}
.m2 li {
margin-left:3px;

}
.menu li a {
position:relative;
display:block;
padding:3px;
height:21px;
background:#2abbea;
background-image: -webkit-gradient(linear, top right, bottom left, from(#2abbea), to(#2abbea));
background-image: -webkit-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -moz-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -o-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: linear-gradient(to bottom, #2abbea, #2abbea);
bottom:0;
margin:0;
top:0;
zoom: 1;
text-decoration:none;
-moz-transition: all 0.3s ease-out;
-o-transition: all 0.3s ease-out;
-webkit-transition: all 0.3s ease-out;
transition: all 0.3s ease-out;
color:#000;
}
.menu li a:hover {
height:31px;
top:-10px;
}
#time{
width: 180px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:5px;
margin-left:80px;
position:relative;
}
.sidebar{
width: 240px;
height: 23px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-top:12px;
margin-right:80px;
border-radius:10px;
}
.sidebar-menu{
width: 240px;
height: 261px;
background-color:#0e97c3;
float:right;
margin-right:80px;
border-radius:10px;

پیشاپیش ممنون از کمکتون

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هیچ راهی وجود نداره که همونجور بمونن ! شما باید طرحت رو رسپانسیو بزنی که با عرض مرورگر طرح هم عوض شه و یا اینکه عناصر صفحه کمی کوچکتر بشن // با توجه به این خودتون میگید تازه با طراحی آشنا شدید ، خیلی سخته براتون که طراحی رسپانسیو یاد بگیری

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دیگه راه حل بهتری ندارند من از شر این قالب راحت شم؟؟؟؟؟

تو css چیزی نیست که این کار رو انجام بده؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید آدرس سایت رو بدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه

رو لوکال هاست کار میکنم

کد ها رو همشو گذاشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد کلا تا یه حد مشخصی درست نشون میده و عادی هست

اگر میخواین روی هر رزولیشینی درست بشه همونطور که گفته شده باید ریسپانسیو بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چجوری باید این کار رو انجام بدم داداش؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آموزشهای زیادی توی نت هست

یکی رو مطالعه کنید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500