• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shayan

وضعیت قالب در حالت restore down

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من تازه با طراحی سایت آشنا شدم و اطلاعات زیادی تو این ضمینه ندارم

دارم یه قالب طراحی میکنم که به این مشکل بر خوردم

اینه که وقتی پنجره مرورگر در حالت عادی هست قسمت های مختلف سایت سر جاشون هستند ولی وقتی مرورگر یه خورده کوچک تر میشه

یعنی همون restore down میشه

قالب به هم میریزه و جاشون تغییر میکنه

میخواستم بدونم چیکار باید کرد تا به هیچ عنوان این اشکال و قسمت ها از جاشون تکون نخوردن

تحت هیچ شرایطی

کد هام رو هم میزارم ببینید مشکل از کجاشه

HTML


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>انصار الصلاة</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<!..............header...............!>
<div id="header">
<a href="#"> <img src="header.gif" width="277" height="55" /></a>
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<!...................................!>
<div id="doa">
<!......................NAV...........!>
<div id="nav">
<ul class="menu">
<li>
<a href="#"><span>صفحه نخست</span></a>
</li>
<li>
<a href="#">
<span>اخبار</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>مقالات</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>سخنرانی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>گالری تصاویر</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>فایل های صوتی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>درباره هیئت</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>تماس با ما </span></a>
</li>
</ul>
</div>
<br/>
<!...........................doa...............!>
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!....................time.................!>
</div>
<div id="time">
</div>
<br/>
<div class="sidebar">
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<div class="sidebar-menu">
</div>
</body>
</html>

CSS


body{
background:url(bg.gif);
}
#header{
float:right;
margin-top:20px;
margin-right:80px;
}
#doa{
width: 1000px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:80px;
}

.menu {
direction:rtl;
margin-top:50px;
list-style:none;
margin:-25px;
margin-right:300px;
}

.menu li{
display:inline-block;
width:auto;
line-height:27px;
height:27px;
overflow:visible;
position:relative;
bottom:0;
}
.m2 li {
margin-left:3px;

}
.menu li a {
position:relative;
display:block;
padding:3px;
height:21px;
background:#2abbea;
background-image: -webkit-gradient(linear, top right, bottom left, from(#2abbea), to(#2abbea));
background-image: -webkit-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -moz-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -o-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: linear-gradient(to bottom, #2abbea, #2abbea);
bottom:0;
margin:0;
top:0;
zoom: 1;
text-decoration:none;
-moz-transition: all 0.3s ease-out;
-o-transition: all 0.3s ease-out;
-webkit-transition: all 0.3s ease-out;
transition: all 0.3s ease-out;
color:#000;
}
.menu li a:hover {
height:31px;
top:-10px;
}
#time{
width: 180px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:5px;
margin-left:80px;
position:relative;
}
.sidebar{
width: 240px;
height: 23px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-top:12px;
margin-right:80px;
border-radius:10px;
}
.sidebar-menu{
width: 240px;
height: 261px;
background-color:#0e97c3;
float:right;
margin-right:80px;
border-radius:10px;

پیشاپیش ممنون از کمکتون

;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هیچ راهی وجود نداره که همونجور بمونن ! شما باید طرحت رو رسپانسیو بزنی که با عرض مرورگر طرح هم عوض شه و یا اینکه عناصر صفحه کمی کوچکتر بشن // با توجه به این خودتون میگید تازه با طراحی آشنا شدید ، خیلی سخته براتون که طراحی رسپانسیو یاد بگیری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دیگه راه حل بهتری ندارند من از شر این قالب راحت شم؟؟؟؟؟

تو css چیزی نیست که این کار رو انجام بده؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید آدرس سایت رو بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه

رو لوکال هاست کار میکنم

کد ها رو همشو گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد کلا تا یه حد مشخصی درست نشون میده و عادی هست

اگر میخواین روی هر رزولیشینی درست بشه همونطور که گفته شده باید ریسپانسیو بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چجوری باید این کار رو انجام بدم داداش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آموزشهای زیادی توی نت هست

یکی رو مطالعه کنید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.