shayan

وضعیت قالب در حالت restore down

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من تازه با طراحی سایت آشنا شدم و اطلاعات زیادی تو این ضمینه ندارم

دارم یه قالب طراحی میکنم که به این مشکل بر خوردم

اینه که وقتی پنجره مرورگر در حالت عادی هست قسمت های مختلف سایت سر جاشون هستند ولی وقتی مرورگر یه خورده کوچک تر میشه

یعنی همون restore down میشه

قالب به هم میریزه و جاشون تغییر میکنه

میخواستم بدونم چیکار باید کرد تا به هیچ عنوان این اشکال و قسمت ها از جاشون تکون نخوردن

تحت هیچ شرایطی

کد هام رو هم میزارم ببینید مشکل از کجاشه

HTML


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>انصار الصلاة</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<!..............header...............!>
<div id="header">
<a href="#"> <img src="header.gif" width="277" height="55" /></a>
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<!...................................!>
<div id="doa">
<!......................NAV...........!>
<div id="nav">
<ul class="menu">
<li>
<a href="#"><span>صفحه نخست</span></a>
</li>
<li>
<a href="#">
<span>اخبار</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>مقالات</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>سخنرانی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>گالری تصاویر</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>فایل های صوتی</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>درباره هیئت</span></a>
</li>
<li>
<a href="#"><span>تماس با ما </span></a>
</li>
</ul>
</div>
<br/>
<!...........................doa...............!>
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!....................time.................!>
</div>
<div id="time">
</div>
<br/>
<div class="sidebar">
</div>
<br/>
<br/>
<br/>
<div class="sidebar-menu">
</div>
</body>
</html>

CSS


body{
background:url(bg.gif);
}
#header{
float:right;
margin-top:20px;
margin-right:80px;
}
#doa{
width: 1000px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:80px;
}

.menu {
direction:rtl;
margin-top:50px;
list-style:none;
margin:-25px;
margin-right:300px;
}

.menu li{
display:inline-block;
width:auto;
line-height:27px;
height:27px;
overflow:visible;
position:relative;
bottom:0;
}
.m2 li {
margin-left:3px;

}
.menu li a {
position:relative;
display:block;
padding:3px;
height:21px;
background:#2abbea;
background-image: -webkit-gradient(linear, top right, bottom left, from(#2abbea), to(#2abbea));
background-image: -webkit-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -moz-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: -o-linear-gradient(top, #2abbea, #2abbea);
background-image: linear-gradient(to bottom, #2abbea, #2abbea);
bottom:0;
margin:0;
top:0;
zoom: 1;
text-decoration:none;
-moz-transition: all 0.3s ease-out;
-o-transition: all 0.3s ease-out;
-webkit-transition: all 0.3s ease-out;
transition: all 0.3s ease-out;
color:#000;
}
.menu li a:hover {
height:31px;
top:-10px;
}
#time{
width: 180px;
height: 35px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-right:5px;
margin-left:80px;
position:relative;
}
.sidebar{
width: 240px;
height: 23px;
background-color:#2abbea;
float:right;
margin-top:12px;
margin-right:80px;
border-radius:10px;
}
.sidebar-menu{
width: 240px;
height: 261px;
background-color:#0e97c3;
float:right;
margin-right:80px;
border-radius:10px;

پیشاپیش ممنون از کمکتون

;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هیچ راهی وجود نداره که همونجور بمونن ! شما باید طرحت رو رسپانسیو بزنی که با عرض مرورگر طرح هم عوض شه و یا اینکه عناصر صفحه کمی کوچکتر بشن // با توجه به این خودتون میگید تازه با طراحی آشنا شدید ، خیلی سخته براتون که طراحی رسپانسیو یاد بگیری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دیگه راه حل بهتری ندارند من از شر این قالب راحت شم؟؟؟؟؟

تو css چیزی نیست که این کار رو انجام بده؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید آدرس سایت رو بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه

رو لوکال هاست کار میکنم

کد ها رو همشو گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد کلا تا یه حد مشخصی درست نشون میده و عادی هست

اگر میخواین روی هر رزولیشینی درست بشه همونطور که گفته شده باید ریسپانسیو بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چجوری باید این کار رو انجام بدم داداش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آموزشهای زیادی توی نت هست

یکی رو مطالعه کنید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده