• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
bmppc2

مشکل با تصاویر

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک مشکلی با قالب جدیدم پیدا کردم

مشکلم اینه که وقتی عکس اضافه میکنم به عنوان تصویر شاخص عکس رو کامل کوچیک میکنه و میزاره و عکس زشت میشه

یعنی همه عکس رو کوچیک میکنه اگر عکس مستطیل باشه وبزرگ اونو به سایز کوچیک تبدیل میکنهو عکس خراب میشه

میخوام طوری باشه که عکس رو از وسط کراپ کنه و بزاره

مثلا به این نمونه نگاه کنید :

http://cinemaro.ir/w...895_130x130.jpg

عکس رو از وسط crop کرده و گذاشته اما بره من عکس رو کوچیک میکنه و کامل میزاره مثلا اینطوری :

http://www.repro.ir/....Repro_.ir_.jpg

عکس کامله ولی وقتی کوچیک میشه در سایت این شکلی نشون میده:

http://www.uploadir.ir/uploads/ax.jpg

عکس رو جمع میکنه ولی من میخوام مثل اون سایته که گفتم عکس را crop کنه یا ببره و بزاره

میشه بگین چجوری ؟

ویرایش شده در توسط bmppc2
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی هم که برای نمایش اون بخش هست کدهاش اینه:


<?php
$width = (int) apply_filters( 'et_recent_module_image_width', 160 );
$height = (int) apply_filters( 'et_recent_module_image_height', 160 );
$title = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail( $width, $height, '', $title, $title, false, 'Recent' );
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<div class="recent-post clearfix">
<?php if ( '' !== $thumb ) : ?>
<div class="et-main-image">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail( $thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $title, $width, $height ); ?>
</a>
</div>
<?php endif; ?>
<div class="et-description">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<p><?php et_nexus_truncate_post( 77 ); ?></p>
</div>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخشی که برای تعریف بندانگشتی در فانکشن دارید رو بزارید

البته قبلا توضیح داده شده

باید مقدار آخر تابع رو true کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بخشی که برای تعریف بندانگشتی در فانکشن دارید رو بزارید

البته قبلا توضیح داده شده

باید مقدار آخر تابع رو true کرد

بلد نیستم کجارو میگید

فایل فانکشن را براتون گذاشتم اگر میشه درستش کنید

functions.zip

تشکر

ویرایش شده در توسط bmppc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعریف بند انگشتی در این فایله

epanel/post_thumbnails_nexus.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تعریف بند انگشتی در این فایله

epanel/post_thumbnails_nexus.php

کد این فایل که گفتید اینا هستن:


<?php
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
global $et_theme_image_sizes;
$et_theme_image_sizes = array(
'578x420' => 'et-featured-first',
'578x208' => 'et-featured-second',
'578x280' => 'et-featured-category',
'287x208' => 'et-featured-third',
'160x160' => 'et-recent-post-image',
'319x160' => 'et-popular-post-image',
'639x160' => 'et-popular-post-big-image',
'240x240' => 'et-category-image',
'321x214' => 'et-recent-first-image',
'60x60' => 'et-tabs-image-small',
);
$et_page_templates_image_sizes = array(
'184x184' => 'et-blog-page-thumb',
'207x136' => 'et-gallery-page-thumb',
'260x170' => 'et-portfolio-medium-page-thumb',
'260x315' => 'et-portfolio-medium-portrait-page-thumb',
'140x94' => 'et-portfolio-small-page-thumb',
'140x170' => 'et-portfolio-small-portrait-page-thumb',
'430x283' => 'et-portfolio-large-page-thumb',
'430x860' => 'et-portfolio-large-portrait-page-thumb',
);
$et_theme_image_sizes = array_merge( $et_theme_image_sizes, $et_page_templates_image_sizes );
$et_theme_image_sizes = apply_filters( 'et_theme_image_sizes', $et_theme_image_sizes );
$crop = apply_filters( 'et_post_thumbnails_crop', true );
if ( is_array( $et_theme_image_sizes ) ){
foreach ( $et_theme_image_sizes as $image_size_dimensions => $image_size_name ){
$dimensions = explode( 'x', $image_size_dimensions );
if ( in_array( $image_size_name, array( 'et-home-product-thumb', 'et-index-product-thumb', 'et-single-product-thumb' ) ) )
$crop = false;
add_image_size( $image_size_name, $dimensions[0], $dimensions[1], $crop );
$crop = apply_filters( 'et_post_thumbnails_crop', true );
}
}

چیزی نفهمیدم ازش

فقط در صفحه اصلی که میخوام عوض بشه فکر میکنم تو این کد باشه اینه

'160x160' => 'et-recent-post-image',

حالا چطوری میتونم کاری بکنم عکس رو جمع نکنه و کات کنه یا همون وسطشو ببره؟

ویرایش شده در توسط bmppc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این دستوراتی که قالب شما داره یا باید کلا کد نویسی بشه و یا اینکه اندازه را به اندازه واقعی تصاویر تغییر بدید و با css کاری که می خواهید را بکنید یعنی کد احضار را داخل یک div با کلاس مشخص فرضا divimg بگذارید و درstyle.css وارد کنید


.divimg {
overflow:hidden;
width:160px;
height:160px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این دستوراتی که قالب شما داره یا باید کلا کد نویسی بشه و یا اینکه اندازه را به اندازه واقعی تصاویر تغییر بدید و با css کاری که می خواهید را بکنید یعنی کد احضار را داخل یک div با کلاس مشخص فرضا divimg بگذارید و درstyle.css وارد کنید


.divimg {
overflow:hidden;
width:160px;
height:160px;
}

یعنی چجوری انجام بدم ؟

فقط کدی که دادید را بزارم تو css ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای بالا مقدار $crop رو true کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری