• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
bmppc2

مشکل با تصاویر

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک مشکلی با قالب جدیدم پیدا کردم

مشکلم اینه که وقتی عکس اضافه میکنم به عنوان تصویر شاخص عکس رو کامل کوچیک میکنه و میزاره و عکس زشت میشه

یعنی همه عکس رو کوچیک میکنه اگر عکس مستطیل باشه وبزرگ اونو به سایز کوچیک تبدیل میکنهو عکس خراب میشه

میخوام طوری باشه که عکس رو از وسط کراپ کنه و بزاره

مثلا به این نمونه نگاه کنید :

http://cinemaro.ir/w...895_130x130.jpg

عکس رو از وسط crop کرده و گذاشته اما بره من عکس رو کوچیک میکنه و کامل میزاره مثلا اینطوری :

http://www.repro.ir/....Repro_.ir_.jpg

عکس کامله ولی وقتی کوچیک میشه در سایت این شکلی نشون میده:

http://www.uploadir.ir/uploads/ax.jpg

عکس رو جمع میکنه ولی من میخوام مثل اون سایته که گفتم عکس را crop کنه یا ببره و بزاره

میشه بگین چجوری ؟

ویرایش شده در توسط bmppc2
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی هم که برای نمایش اون بخش هست کدهاش اینه:


<?php
$width = (int) apply_filters( 'et_recent_module_image_width', 160 );
$height = (int) apply_filters( 'et_recent_module_image_height', 160 );
$title = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail( $width, $height, '', $title, $title, false, 'Recent' );
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>
<div class="recent-post clearfix">
<?php if ( '' !== $thumb ) : ?>
<div class="et-main-image">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail( $thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $title, $width, $height ); ?>
</a>
</div>
<?php endif; ?>
<div class="et-description">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<p><?php et_nexus_truncate_post( 77 ); ?></p>
</div>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخشی که برای تعریف بندانگشتی در فانکشن دارید رو بزارید

البته قبلا توضیح داده شده

باید مقدار آخر تابع رو true کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بخشی که برای تعریف بندانگشتی در فانکشن دارید رو بزارید

البته قبلا توضیح داده شده

باید مقدار آخر تابع رو true کرد

بلد نیستم کجارو میگید

فایل فانکشن را براتون گذاشتم اگر میشه درستش کنید

functions.zip

تشکر

ویرایش شده در توسط bmppc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعریف بند انگشتی در این فایله

epanel/post_thumbnails_nexus.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تعریف بند انگشتی در این فایله

epanel/post_thumbnails_nexus.php

کد این فایل که گفتید اینا هستن:


<?php
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
global $et_theme_image_sizes;
$et_theme_image_sizes = array(
'578x420' => 'et-featured-first',
'578x208' => 'et-featured-second',
'578x280' => 'et-featured-category',
'287x208' => 'et-featured-third',
'160x160' => 'et-recent-post-image',
'319x160' => 'et-popular-post-image',
'639x160' => 'et-popular-post-big-image',
'240x240' => 'et-category-image',
'321x214' => 'et-recent-first-image',
'60x60' => 'et-tabs-image-small',
);
$et_page_templates_image_sizes = array(
'184x184' => 'et-blog-page-thumb',
'207x136' => 'et-gallery-page-thumb',
'260x170' => 'et-portfolio-medium-page-thumb',
'260x315' => 'et-portfolio-medium-portrait-page-thumb',
'140x94' => 'et-portfolio-small-page-thumb',
'140x170' => 'et-portfolio-small-portrait-page-thumb',
'430x283' => 'et-portfolio-large-page-thumb',
'430x860' => 'et-portfolio-large-portrait-page-thumb',
);
$et_theme_image_sizes = array_merge( $et_theme_image_sizes, $et_page_templates_image_sizes );
$et_theme_image_sizes = apply_filters( 'et_theme_image_sizes', $et_theme_image_sizes );
$crop = apply_filters( 'et_post_thumbnails_crop', true );
if ( is_array( $et_theme_image_sizes ) ){
foreach ( $et_theme_image_sizes as $image_size_dimensions => $image_size_name ){
$dimensions = explode( 'x', $image_size_dimensions );
if ( in_array( $image_size_name, array( 'et-home-product-thumb', 'et-index-product-thumb', 'et-single-product-thumb' ) ) )
$crop = false;
add_image_size( $image_size_name, $dimensions[0], $dimensions[1], $crop );
$crop = apply_filters( 'et_post_thumbnails_crop', true );
}
}

چیزی نفهمیدم ازش

فقط در صفحه اصلی که میخوام عوض بشه فکر میکنم تو این کد باشه اینه

'160x160' => 'et-recent-post-image',

حالا چطوری میتونم کاری بکنم عکس رو جمع نکنه و کات کنه یا همون وسطشو ببره؟

ویرایش شده در توسط bmppc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این دستوراتی که قالب شما داره یا باید کلا کد نویسی بشه و یا اینکه اندازه را به اندازه واقعی تصاویر تغییر بدید و با css کاری که می خواهید را بکنید یعنی کد احضار را داخل یک div با کلاس مشخص فرضا divimg بگذارید و درstyle.css وارد کنید


.divimg {
overflow:hidden;
width:160px;
height:160px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این دستوراتی که قالب شما داره یا باید کلا کد نویسی بشه و یا اینکه اندازه را به اندازه واقعی تصاویر تغییر بدید و با css کاری که می خواهید را بکنید یعنی کد احضار را داخل یک div با کلاس مشخص فرضا divimg بگذارید و درstyle.css وارد کنید


.divimg {
overflow:hidden;
width:160px;
height:160px;
}

یعنی چجوری انجام بدم ؟

فقط کدی که دادید را بزارم تو css ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای بالا مقدار $crop رو true کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری