shayan

نحوه باز شدن لینک به صورت ajax

30 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود خدمت اساتید محترم

دوستان عزیر این مشکل من خیلی واسم مهمه و حتما باید رو قالبم پیادش کنم

قالب من یه صفحه اصلی بیشتر نداره و چند تا لینک

من میخوام این لینک ها به همون صورت که وقتی روی عکس کلیک میکنی و باز میشه تایپیک نمایان بشه

و به صفحه دیگه ای نره

و بشه به اون صفحه استایل داد

دوستان واقعا به این مورد و همچنین پاسخ کامل و صحیح شماشدیدا نیاز دارم

اگر هم میخواهید کمک کنید خواهشا تا اینکه این موضوع تو قالبم اعمال نشده به سوالام پاسخ بدید

ممــــــــنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

استاد دقیقا مثل این وبسایت

http://www.ordogahemohajeran.com

خواهشا صریح و واضح پاسخ دهید خیلیییی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا آموزش داده:


http://tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

البته انگلیسی هست

و این هم دمویی از نتیجه نهایی آموزش:


http://demo.tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمت گرم ولی فارسه باشه بهتره من زبانم ضعیفه

بی زحمت آموزش فارسی ارائه بدید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینکی که گذاشتید لایت باکسه

وردپرس یک cms است و خاصیت cms اینه که می تونید مطالب متعدد و دلخواه بهش اضافه کنید در صورتیکه همچین سایتی با یک تعداد مطلب مشخص و یک کد آژاکس ساخته می شه و اصولا نیازی به وردپرس نداره اما وردپرس هم افزونه های متعددی برای لایت باکس داره یکیشون را از مخزن وردپرس نصب کنید و برای صفحات داخلی یک برگه به نام single.php با کدهای زیر بسازید و بگذارید داخل پوشه قالب

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<!-- Meta -->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<!-- Section -->

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Article -->

<article>

<!-- Post Title -->

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<!-- /Post Title -->

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<!-- /Article -->

<?php endwhile; ?>

</section>

<!-- /Section -->

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

و لینکهای ایندکستون را از طریق افزونه لایت باکس تعریف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من این کد هارو تو یک فایل سینگل کپی کردم این مشکل تو نرم افزار دریم ویور رخ داد که میگه تو خط 32 یه مشکلی وجود داره

28806809572673514975.png

واین پلاگین رو که فارسی هم شده پیدا کردم

استاد عزیز اگه مراحل انجام این کار رو قدم به قدم به من توضیح بدید تا به نتیجه مورد نظر برسم خیلیییی ممنون میشم داداش

;)

لینک افزونه:

http://wordpressi.ir...ightbox-plugin/

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<?php if (have_posts()) :?>

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<article>

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<?php endwhile; ?>

</section>

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

این کد را جایگزین قبلی کنید

و افزونه تون را برای باز کردن صفحه هات داخلی در لایت بکس تنظیم کنید

بعد می مونه استایل دادن به ایندکس و افزونه که دیگه کار خودتونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه جایی برای تنظیم روی لینک نداره شما افزوه فارسی ای سراغ دارید؟؟

ویه مسئله مهم:

من الآن این یک فایل سینگل ساختم و اون کد ها رو توش کپی کردم

و به فرض این که اون پلاگین هم بر روی لینک تنظیم شد

خب یعنی کار دیگه ای نمیمونه؟؟؟!!!!!

کامل میشه

و اینکه من میخوام این مطالب رو که قراره به صورت لایت باکس باز بشه تو قسمت برگه های وردپرس مدیریتشون کنم

خواهشا به طور کلی و کامل توضیح بدید استاد

که باید دقیقا چیکار کنم

و آیا قالب من فقط با فایل های index , style, single کامل میشه؟

من آلان همین فایل ها رو فقط دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در بخش برگه ها مدیریتش کنید باید صفحه ای که می سازید را با نام page.php ذخیره کنید

لایت باکس و صفحه ایندکس هر دو نیازمند استایل نویسی به شکلی می خواهید هستند افزونه فارسی سراغ ندارم ولی اسکریپتش را معررفی می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

در header.php کپی کنید و فایل زیر را در قالب خود آن زیپ کنید

به لینک صفحات در صفحه ایندکس کلاس

fancybox fancybox.iframe

بدهید مثل


<a class="fancybox fancybox.iframe" href="<?php bloginfo('url'); ?>/?p=1234">Iframe</a>

fany.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فوق العاده بووووووووووووووووود

ممنووووووووووووووون

:wub:

استاد عزیز یه چند مورد دیگه:

1- چجوری به این صفحات استایل بدم؟

2- چجوری سایز این صفحه رو بزرگ تر کنم؟

3-و این که چجوری کلمه close رو به پارسی ترجمه کنم؟

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدونم نباید اسپم بدم و بگم منتظر جوابم :D

ولی خدا وکیلی عجله دارم

ممنون از زحمات بی نظیرتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلمه close کجا هست ؟

من یادم نمی آد

استایلا به برگه ها را که می توانید به برگه ای که برای page.php ساختید بدید البته بک گراند را می تونید در style.css به iframe بدید

برای بزرگ کردن سایز صفحات درز اصل باید مقدار نوشتتون افزایش بدید ولی می تونید در فایلهای دانلود شده /source/jquery.fancybox.css را باز کنید


.fancybox-iframe

را جستجو کنید و براش خاصیت


min-width:999px

بگذارید (به جای 999 عدد دلخواه را بگذارید )

و می تونید در برگه page.php برای تگ body خاصیت


margin:50px;

بگذارید و با تغییر عدد 50 به عدد دلخواه برسید

نکته شخصی سازی و استایل دادن به برگه ها از وظایف خودتونه و جزو پشتیبانی محسوب نمی شه برای کسب اطلاعات لازم مقالات css را در این سایت بخونید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم هاور بستن صفحه هست که واژه close هست

در ضمن این روش های تغییر سایز جواب نداد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو فایل jquery.fancybox.css تو قسمت


.fancybox-image, .fancybox-iframe {

محتویاتش رو به این صورت تغییر دادم


.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 800px;
height:400px;

و این اتفاق افتاد:

71940676880846896493.png

حالا میخوام این قسمت های سفید هم با اون قسمت اصلی هم اندازه بشه!

چی کار کنم دقیقا؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که من عرض کردمک را انجام دهید یکگ خط پایین تر از همینجا


.fancybox-iframe {
min-width:800px;
min-height:400px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل از کجاست که جواب نمیده !!!!!

محتویات کلاس تغییر یافته:


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:50px;
min-height:10px;
}

.............................................

پاسخ بعدی:

دریم ویور میگه تو خط 143 مشکلی وجو داره استاد

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

استاد عزیز دقیقا کاری که شما گفتید رو انجان دادم

تو کلاس


.fancybox-iframe {

این موارد رو اضافه کردم


min-width:50px;
min-height:10px;
}

مابقی موارد تو خود کلاس بود و من بهشون دست نزدم !!!!

آیا شما تست کردید این مورد رو؟؟

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام یه سایزی بهش بدم که تحت هیچ شرایطی از اون سایز کمتر یا بیشتر نشه

همین!

:)

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

درست شد ممنون

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اعدادی که من عرض کردم 50 و 10 نبو.د همون اعدادی بود که شما برای width و height گذاشته بودید

اون ها را به 100% تغییر بدید و اعداد را به این قسمت انتقال بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینجوریه؟


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:100%;
min-height:100%;
}

ولی بازم تغییری نکرد داداش !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 100%;
height: 100%;
}
.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:800px;
min-height:400px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500