• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
shayan

نحوه باز شدن لینک به صورت ajax

30 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود خدمت اساتید محترم

دوستان عزیر این مشکل من خیلی واسم مهمه و حتما باید رو قالبم پیادش کنم

قالب من یه صفحه اصلی بیشتر نداره و چند تا لینک

من میخوام این لینک ها به همون صورت که وقتی روی عکس کلیک میکنی و باز میشه تایپیک نمایان بشه

و به صفحه دیگه ای نره

و بشه به اون صفحه استایل داد

دوستان واقعا به این مورد و همچنین پاسخ کامل و صحیح شماشدیدا نیاز دارم

اگر هم میخواهید کمک کنید خواهشا تا اینکه این موضوع تو قالبم اعمال نشده به سوالام پاسخ بدید

ممــــــــنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

استاد دقیقا مثل این وبسایت

http://www.ordogahemohajeran.com

خواهشا صریح و واضح پاسخ دهید خیلیییی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا آموزش داده:


http://tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

البته انگلیسی هست

و این هم دمویی از نتیجه نهایی آموزش:


http://demo.tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمت گرم ولی فارسه باشه بهتره من زبانم ضعیفه

بی زحمت آموزش فارسی ارائه بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینکی که گذاشتید لایت باکسه

وردپرس یک cms است و خاصیت cms اینه که می تونید مطالب متعدد و دلخواه بهش اضافه کنید در صورتیکه همچین سایتی با یک تعداد مطلب مشخص و یک کد آژاکس ساخته می شه و اصولا نیازی به وردپرس نداره اما وردپرس هم افزونه های متعددی برای لایت باکس داره یکیشون را از مخزن وردپرس نصب کنید و برای صفحات داخلی یک برگه به نام single.php با کدهای زیر بسازید و بگذارید داخل پوشه قالب

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<!-- Meta -->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<!-- Section -->

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Article -->

<article>

<!-- Post Title -->

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<!-- /Post Title -->

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<!-- /Article -->

<?php endwhile; ?>

</section>

<!-- /Section -->

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

و لینکهای ایندکستون را از طریق افزونه لایت باکس تعریف کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش من این کد هارو تو یک فایل سینگل کپی کردم این مشکل تو نرم افزار دریم ویور رخ داد که میگه تو خط 32 یه مشکلی وجود داره

28806809572673514975.png

واین پلاگین رو که فارسی هم شده پیدا کردم

استاد عزیز اگه مراحل انجام این کار رو قدم به قدم به من توضیح بدید تا به نتیجه مورد نظر برسم خیلیییی ممنون میشم داداش

;)

لینک افزونه:

http://wordpressi.ir...ightbox-plugin/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<?php if (have_posts()) :?>

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<article>

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<?php endwhile; ?>

</section>

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

این کد را جایگزین قبلی کنید

و افزونه تون را برای باز کردن صفحه هات داخلی در لایت بکس تنظیم کنید

بعد می مونه استایل دادن به ایندکس و افزونه که دیگه کار خودتونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه جایی برای تنظیم روی لینک نداره شما افزوه فارسی ای سراغ دارید؟؟

ویه مسئله مهم:

من الآن این یک فایل سینگل ساختم و اون کد ها رو توش کپی کردم

و به فرض این که اون پلاگین هم بر روی لینک تنظیم شد

خب یعنی کار دیگه ای نمیمونه؟؟؟!!!!!

کامل میشه

و اینکه من میخوام این مطالب رو که قراره به صورت لایت باکس باز بشه تو قسمت برگه های وردپرس مدیریتشون کنم

خواهشا به طور کلی و کامل توضیح بدید استاد

که باید دقیقا چیکار کنم

و آیا قالب من فقط با فایل های index , style, single کامل میشه؟

من آلان همین فایل ها رو فقط دارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در بخش برگه ها مدیریتش کنید باید صفحه ای که می سازید را با نام page.php ذخیره کنید

لایت باکس و صفحه ایندکس هر دو نیازمند استایل نویسی به شکلی می خواهید هستند افزونه فارسی سراغ ندارم ولی اسکریپتش را معررفی می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

در header.php کپی کنید و فایل زیر را در قالب خود آن زیپ کنید

به لینک صفحات در صفحه ایندکس کلاس

fancybox fancybox.iframe

بدهید مثل


<a class="fancybox fancybox.iframe" href="<?php bloginfo('url'); ?>/?p=1234">Iframe</a>

fany.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فوق العاده بووووووووووووووووود

ممنووووووووووووووون

:wub:

استاد عزیز یه چند مورد دیگه:

1- چجوری به این صفحات استایل بدم؟

2- چجوری سایز این صفحه رو بزرگ تر کنم؟

3-و این که چجوری کلمه close رو به پارسی ترجمه کنم؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدونم نباید اسپم بدم و بگم منتظر جوابم :D

ولی خدا وکیلی عجله دارم

ممنون از زحمات بی نظیرتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلمه close کجا هست ؟

من یادم نمی آد

استایلا به برگه ها را که می توانید به برگه ای که برای page.php ساختید بدید البته بک گراند را می تونید در style.css به iframe بدید

برای بزرگ کردن سایز صفحات درز اصل باید مقدار نوشتتون افزایش بدید ولی می تونید در فایلهای دانلود شده /source/jquery.fancybox.css را باز کنید


.fancybox-iframe

را جستجو کنید و براش خاصیت


min-width:999px

بگذارید (به جای 999 عدد دلخواه را بگذارید )

و می تونید در برگه page.php برای تگ body خاصیت


margin:50px;

بگذارید و با تغییر عدد 50 به عدد دلخواه برسید

نکته شخصی سازی و استایل دادن به برگه ها از وظایف خودتونه و جزو پشتیبانی محسوب نمی شه برای کسب اطلاعات لازم مقالات css را در این سایت بخونید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم هاور بستن صفحه هست که واژه close هست

در ضمن این روش های تغییر سایز جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو فایل jquery.fancybox.css تو قسمت


.fancybox-image, .fancybox-iframe {

محتویاتش رو به این صورت تغییر دادم


.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 800px;
height:400px;

و این اتفاق افتاد:

71940676880846896493.png

حالا میخوام این قسمت های سفید هم با اون قسمت اصلی هم اندازه بشه!

چی کار کنم دقیقا؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که من عرض کردمک را انجام دهید یکگ خط پایین تر از همینجا


.fancybox-iframe {
min-width:800px;
min-height:400px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل از کجاست که جواب نمیده !!!!!

محتویات کلاس تغییر یافته:


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:50px;
min-height:10px;
}

.............................................

پاسخ بعدی:

دریم ویور میگه تو خط 143 مشکلی وجو داره استاد

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

استاد عزیز دقیقا کاری که شما گفتید رو انجان دادم

تو کلاس


.fancybox-iframe {

این موارد رو اضافه کردم


min-width:50px;
min-height:10px;
}

مابقی موارد تو خود کلاس بود و من بهشون دست نزدم !!!!

آیا شما تست کردید این مورد رو؟؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام یه سایزی بهش بدم که تحت هیچ شرایطی از اون سایز کمتر یا بیشتر نشه

همین!

:)

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

درست شد ممنون

;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اعدادی که من عرض کردم 50 و 10 نبو.د همون اعدادی بود که شما برای width و height گذاشته بودید

اون ها را به 100% تغییر بدید و اعداد را به این قسمت انتقال بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینجوریه؟


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:100%;
min-height:100%;
}

ولی بازم تغییری نکرد داداش !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 100%;
height: 100%;
}
.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:800px;
min-height:400px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php