• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
shayan

نحوه باز شدن لینک به صورت ajax

30 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود خدمت اساتید محترم

دوستان عزیر این مشکل من خیلی واسم مهمه و حتما باید رو قالبم پیادش کنم

قالب من یه صفحه اصلی بیشتر نداره و چند تا لینک

من میخوام این لینک ها به همون صورت که وقتی روی عکس کلیک میکنی و باز میشه تایپیک نمایان بشه

و به صفحه دیگه ای نره

و بشه به اون صفحه استایل داد

دوستان واقعا به این مورد و همچنین پاسخ کامل و صحیح شماشدیدا نیاز دارم

اگر هم میخواهید کمک کنید خواهشا تا اینکه این موضوع تو قالبم اعمال نشده به سوالام پاسخ بدید

ممــــــــنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که شما گفتی خودش دو سه تا حالت بود آژاکس یک چیزه لایت باکس که عکس ها درش باز می شند چیز دیگه ؟

نشانی بگذارید و دقیق روشن کنید چه می خواهید ؟

استاد دقیقا مثل این وبسایت

http://www.ordogahemohajeran.com

خواهشا صریح و واضح پاسخ دهید خیلیییی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا آموزش داده:


http://tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

البته انگلیسی هست

و این هم دمویی از نتیجه نهایی آموزش:


http://demo.tutorialzine.com/2012/07/framewarp-jquery-plugin/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمت گرم ولی فارسه باشه بهتره من زبانم ضعیفه

بی زحمت آموزش فارسی ارائه بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینکی که گذاشتید لایت باکسه

وردپرس یک cms است و خاصیت cms اینه که می تونید مطالب متعدد و دلخواه بهش اضافه کنید در صورتیکه همچین سایتی با یک تعداد مطلب مشخص و یک کد آژاکس ساخته می شه و اصولا نیازی به وردپرس نداره اما وردپرس هم افزونه های متعددی برای لایت باکس داره یکیشون را از مخزن وردپرس نصب کنید و برای صفحات داخلی یک برگه به نام single.php با کدهای زیر بسازید و بگذارید داخل پوشه قالب

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<!-- Meta -->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<!-- Section -->

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- Article -->

<article>

<!-- Post Title -->

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<!-- /Post Title -->

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<!-- /Article -->

<?php endwhile; ?>

</section>

<!-- /Section -->

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

و لینکهای ایندکستون را از طریق افزونه لایت باکس تعریف کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش من این کد هارو تو یک فایل سینگل کپی کردم این مشکل تو نرم افزار دریم ویور رخ داد که میگه تو خط 32 یه مشکلی وجود داره

28806809572673514975.png

واین پلاگین رو که فارسی هم شده پیدا کردم

استاد عزیز اگه مراحل انجام این کار رو قدم به قدم به من توضیح بدید تا به نتیجه مورد نظر برسم خیلیییی ممنون میشم داداش

;)

لینک افزونه:

http://wordpressi.ir...ightbox-plugin/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>">

<style type="text/css">

section {text-align:justify;margin:10px 4%;padding:10px 1%;width:90%;display:block;}

h2 {font-size:16px;color:#CC0000}

</style>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body>

<?php if (have_posts()) :?>

<section>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<article>

<h2 class="post-title">

<?php the_title(); ?>

</h2>

<?php the_content(''); ?>

<div class="cleared"> </div>

</article>

<?php endwhile; ?>

</section>

<?php endif; ?>

<footer>

<?php wp_footer(); ?>

</footer>

</body>

</html>

این کد را جایگزین قبلی کنید

و افزونه تون را برای باز کردن صفحه هات داخلی در لایت بکس تنظیم کنید

بعد می مونه استایل دادن به ایندکس و افزونه که دیگه کار خودتونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه جایی برای تنظیم روی لینک نداره شما افزوه فارسی ای سراغ دارید؟؟

ویه مسئله مهم:

من الآن این یک فایل سینگل ساختم و اون کد ها رو توش کپی کردم

و به فرض این که اون پلاگین هم بر روی لینک تنظیم شد

خب یعنی کار دیگه ای نمیمونه؟؟؟!!!!!

کامل میشه

و اینکه من میخوام این مطالب رو که قراره به صورت لایت باکس باز بشه تو قسمت برگه های وردپرس مدیریتشون کنم

خواهشا به طور کلی و کامل توضیح بدید استاد

که باید دقیقا چیکار کنم

و آیا قالب من فقط با فایل های index , style, single کامل میشه؟

من آلان همین فایل ها رو فقط دارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در بخش برگه ها مدیریتش کنید باید صفحه ای که می سازید را با نام page.php ذخیره کنید

لایت باکس و صفحه ایندکس هر دو نیازمند استایل نویسی به شکلی می خواهید هستند افزونه فارسی سراغ ندارم ولی اسکریپتش را معررفی می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

در header.php کپی کنید و فایل زیر را در قالب خود آن زیپ کنید

به لینک صفحات در صفحه ایندکس کلاس

fancybox fancybox.iframe

بدهید مثل


<a class="fancybox fancybox.iframe" href="<?php bloginfo('url'); ?>/?p=1234">Iframe</a>

fany.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فوق العاده بووووووووووووووووود

ممنووووووووووووووون

:wub:

استاد عزیز یه چند مورد دیگه:

1- چجوری به این صفحات استایل بدم؟

2- چجوری سایز این صفحه رو بزرگ تر کنم؟

3-و این که چجوری کلمه close رو به پارسی ترجمه کنم؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدونم نباید اسپم بدم و بگم منتظر جوابم :D

ولی خدا وکیلی عجله دارم

ممنون از زحمات بی نظیرتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلمه close کجا هست ؟

من یادم نمی آد

استایلا به برگه ها را که می توانید به برگه ای که برای page.php ساختید بدید البته بک گراند را می تونید در style.css به iframe بدید

برای بزرگ کردن سایز صفحات درز اصل باید مقدار نوشتتون افزایش بدید ولی می تونید در فایلهای دانلود شده /source/jquery.fancybox.css را باز کنید


.fancybox-iframe

را جستجو کنید و براش خاصیت


min-width:999px

بگذارید (به جای 999 عدد دلخواه را بگذارید )

و می تونید در برگه page.php برای تگ body خاصیت


margin:50px;

بگذارید و با تغییر عدد 50 به عدد دلخواه برسید

نکته شخصی سازی و استایل دادن به برگه ها از وظایف خودتونه و جزو پشتیبانی محسوب نمی شه برای کسب اطلاعات لازم مقالات css را در این سایت بخونید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم هاور بستن صفحه هست که واژه close هست

در ضمن این روش های تغییر سایز جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو فایل jquery.fancybox.css تو قسمت


.fancybox-image, .fancybox-iframe {

محتویاتش رو به این صورت تغییر دادم


.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 800px;
height:400px;

و این اتفاق افتاد:

71940676880846896493.png

حالا میخوام این قسمت های سفید هم با اون قسمت اصلی هم اندازه بشه!

چی کار کنم دقیقا؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که من عرض کردمک را انجام دهید یکگ خط پایین تر از همینجا


.fancybox-iframe {
min-width:800px;
min-height:400px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل از کجاست که جواب نمیده !!!!!

محتویات کلاس تغییر یافته:


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:50px;
min-height:10px;
}

.............................................

پاسخ بعدی:

دریم ویور میگه تو خط 143 مشکلی وجو داره استاد

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

content-border جزو خواص css3 است و دریم ویر روش گیر می ده ولی ارور نیست الان تقریبا همه مرورگرها می شناسندش

سشما کاری که خودتون می خواهید می کنید والا اگر کاری که گفته شد بکنید نتیجه می ده

استاد عزیز دقیقا کاری که شما گفتید رو انجان دادم

تو کلاس


.fancybox-iframe {

این موارد رو اضافه کردم


min-width:50px;
min-height:10px;
}

مابقی موارد تو خود کلاس بود و من بهشون دست نزدم !!!!

آیا شما تست کردید این مورد رو؟؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط میخوام یه سایزی بهش بدم که تحت هیچ شرایطی از اون سایز کمتر یا بیشتر نشه

همین!

:)

برای ویرایش close از خط 137 تا 144 صفحه jquery.fancybox.js

را با


wrap : '<div class="fancybox-wrap" tabIndex="-1"><div class="fancybox-skin"><div class="fancybox-outer"><div class="fancybox-inner"></div></div></div></div>',
image : '<img class="fancybox-image" src="{href}" alt="" />',
iframe : '<iframe id="fancybox-frame{rnd}" name="fancybox-frame{rnd}" class="fancybox-iframe" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen' + ($.browser.msie ? ' allowtransparency="true"' : '') + '></iframe>',
error : '<p class="fancybox-error">در حال حاضر درخواست شما قابل مشاهده نیست.<br/>لطفا مجددا تلاش نمایید .</p>',
closeBtn : '<a title="بستن" class="fancybox-item fancybox-close" href="javascript:;"></a>',
next : '<a title="بعدی" class="fancybox-nav fancybox-next" href="javascript:;"><span></span></a>',
prev : '<a title="قبلی" class="fancybox-nav fancybox-prev" href="javascript:;"><span></span></a>'

عوض کنید و در موقع ذخیره دقت کنید که با انکدینگ utf8 صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-06681900-1377368900_thumb.jpg

درست شد ممنون

;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اعدادی که من عرض کردم 50 و 10 نبو.د همون اعدادی بود که شما برای width و height گذاشته بودید

اون ها را به 100% تغییر بدید و اعداد را به این قسمت انتقال بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینجوریه؟


.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:100%;
min-height:100%;
}

ولی بازم تغییری نکرد داداش !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.fancybox-image, .fancybox-iframe {
display: block;
width: 100%;
height: 100%;
}
.fancybox-iframe {
padding:0px;
background:#E7E7DA url('../images/iframebg.png') repeat-y scroll center top;
background-clip:content-border;
min-width:800px;
min-height:400px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.