• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
userwp

کد قبل از ادامه مطلب در وردپرس

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در وردپرس وقتی افزودن نوشته را می زنیم یک بخشی است بنام more که متن ادامه مطلب در آن جای میگیرد .

قبل از تگ more مطالبی که نوشته می شود و در سایت نمایش داده می شود کدش چطوریاست ؟ در تبدیل قالب html و css هستم و می خوام اون تابعی که این کار را می کنه رو قرار دادم و بهش استایل های خودمو بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع خاصی نیست.. همون حلقه مطالب هست...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر می‌خواهید مطالب صفحه اول سایت‌تون به طور خلاصه نمایش داده بشه نیاز به استفاده از اون نیست

کد زیر مطالب‌تون رو بعد از x کلمه به ادامه مطلب ارجاع می‌ده


<?php $string1 = the_content_rss('', TRUE, '', x ); $string = strip_tags($string1); echo $string ; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط قبل از More را می خوام کدش رو داشته باشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php the_excerpt();?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متاسفانه این کد نبود و به دردم نخورد .

ببینید من میخوام این کار را انجام بدم .

می خوام در صفحه اول سایت قبل از تگ more هرچی نوشته شد نمایش داده شود و بعد دقیقاً همون نوشته را بتونم در ادامه مطلب (فایل single) با استایل متفاوت نشون بدم مثلاً پشتش را یه بک گراند سیاه بدم .

منظورم اینه که متمایز کنم در ادامه مطلب .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای متمایز کردن در ادامه مطلب باید درز موقع ارسال مطلب قبل از more را کلاسی بدید یعنی به این صورت


<div class="ex-content">مطلب قبل از مور
</div>
<!--more-->
ادامه مطلب

بعد فایل single.php را باز کنید و بهش یک کلاس اضافه کنید یعنی


....
<div class="single">
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
....
<?php endwhile;?>
<?php endif;?>
</div>

و در نهایت به کلاس


.single .ex-content {
}

استایل بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کار را کردم .

اما اعمال نشد .

فکر کنم این استایل درست نیست :


.single .ex-content {
}

من اول یه کلاس دادم به خلاصه مطلب در صفحه اول سایت و اون کاملاً درست کار کرد (تست کردم) و بعد یک کلاس به ادامه مطلب دادم که اونم درست کار کرد .

اما وقتی بصورت بالا کد زدم و استایل دادم کار نکرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ را بخونید

یک کلاس به برگه single.php قبل از حلقه و یک کلاس به محدوده مطلب قبل از more در بخش ارسال مطلب

همین

البته راههای دیگه هم داره ولی این ساده ترین راهه اگر نتونستید برگه single.php را بگذارید اینجا

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی بازم انجام نشد.

من کلاً کدی که در ایندکس برای نشان دادن مطلب نوشتم را برات ضمیمه کردم .single هم قبلاً ضمیمه کردم .

توی css هم همینو نوشتم :


.single .excont{
color:#960000;
}

index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل کاری هم که می خوام بکنم را در عکس ضمیمه شده با فلش قرمز رنگ نشان دادم .

در ضمن این single.php را چگونه می توان ویرایش کرد که عکس مطالب را به همان شکلی که در عکس ضمیمه شده هست نشان بدهد ؟

پیشاپیش از لطف و محبت شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.

post-1624-0-85730200-1377462956_thumb.jp

post-1624-0-11500100-1377462964_thumb.jp

ویرایش شده در توسط userwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که می خواهید بکنید دیگه به قالب کاری نداره قسمتی از مطلب را که قبل از تگ more قرار می گیرد در هنگام ارسال داخل یک div بگذارید با کلاس ex-content و به


.single .ex-content {}

استایل بدهید

نکته اگر برگه لازم باشد ادیت شود ما باید آنرا تعیین کنیم نه شما

باقی کار به عهده خودتان است و فوق العاده ساده است و دو بار هم کامل توضیح داده شده لطفا به دقت بخوانید و عمل کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشالا شما هیچی نگفته عصبانی میشین

بهرحال با روشی که شما گفتین عین همون را انجام دادم و حتی کدها را هم ضمیمه کردم اما عمل نکرد و احساس میکنم بنابه دلایل زیر کار نمی کند .

ما در index.php فایل single.php را فراخوانی نکردیم که بخواهیم بصورت .single .ex-content {} در css کد بنویسیم ؟ css از کجا باید بدونه ex-content کجاست که فراخوانی هم بکنه بهش استایل بده ؟

بنده تا جایی که بلدم اینجوری کد دادن اشتباهه و به هیچ وجه جواب نمیده ، حالا شما اگر روی راهنمایی درست خودتون پافشاری می کنید من دو تا فایل را براتون پیوست کردم یک نمونه انجام دهید تا ما هم یاد بگیریم این کار فوق العاده آسان را

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کاری که می خواهید بکنید دیگه به قالب کاری نداره قسمتی از مطلب را که قبل از تگ more قرار می گیرد در هنگام ارسال داخل یک div بگذارید با کلاس ex-content و به....

راهنمای ایمان عزیز کاملا درست هست

شما کمی با دقت متن رو میخوندید متوجه موضوع میشدید

همونطور که گفته شده خودتون اون رو توی div با کلاس گفته شده قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشالا شما هیچی نگفته عصبانی میشین

بهرحال با روشی که شما گفتین عین همون را انجام دادم و حتی کدها را هم ضمیمه کردم اما عمل نکرد و احساس میکنم بنابه دلایل زیر کار نمی کند .

ما در index.php فایل single.php را فراخوانی نکردیم که بخواهیم بصورت .single .ex-content {} در css کد بنویسیم ؟ css از کجا باید بدونه ex-content کجاست که فراخوانی هم بکنه بهش استایل بده ؟

بنده تا جایی که بلدم اینجوری کد دادن اشتباهه و به هیچ وجه جواب نمیده ، حالا شما اگر روی راهنمایی درست خودتون پافشاری می کنید من دو تا فایل را براتون پیوست کردم یک نمونه انجام دهید تا ما هم یاد بگیریم این کار فوق العاده آسان را

من عصبانی نشدم

از اینکه فرصت نمی کنم حاشیه مطالب را ملایم کنم عذر می خوام

جواب شما همان است

ببینید من میخوام این کار را انجام بدم .

می خوام در صفحه اول سایت قبل از تگ more هرچی نوشته شد نمایش داده شود و بعد دقیقاً همون نوشته را بتونم در ادامه مطلب (فایل single) با استایل متفاوت نشون بدم مثلاً پشتش را یه بک گراند سیاه بدم .

شما در صفحه ایندکس استایلتان مشخص است کاری که گفتم را اگر بکنید می توانید در single هم استایل جدا به همان قسمت بدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا جان ما که به نتیجه نرسیدیم من عین تغییراتی که اعمال کردم را ضمیمه کردم شما خیلی براتون سخته که بگید مشکلش کجاست ؟

من بیخیال شدم . خوش باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تغییر اصلی را شما باید هنگام ارسال مطلب اعمال کنید

که قابل پیوست کردن نیست

این تصاویر را ببینید

post-336-0-41258400-1377628396_thumb.jpg

post-336-0-36916700-1377628421_thumb.jpg

این کاریست که باید بکنید اما اگر شما تمایل به انجام کاری دیگر دارید اینکه هر کاری کردید نتیجه دلخواهتان را ندهد ما مقصرش نیستیم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از لطفتان بله به همین روشی که فرمودید انجام شد .

اما نویسندگان سایت خیلی پیاده تر از این هستند که بخواند div بزارن یکم قبول کنید که برای کسانی که زیاد در این امر سررشته ندارند بسیار کار ناپسندی خواهد بود .

من به دنبال راه حلی هستم که نویسنده سایت مطلب رو بنویسه و پست کنه و نوشته بصورت اتوماتیک استایل برداره واقعیتش از اول هم منظورم همین بود به همین خاطر بود که میگفتم کدها عمل نمی کند چون اصلاً فکر نمی کردم شما منظورتون این چنین باشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار تنها راه استفاده از چکیده مطلب است که با کد


<?php the_excerpt();?>

فراخوانی می شود و در پاسخ 5 این تایپیک هم عرض شد

معمولا در برگه اصلی طبق روال عادی پیش می روند و در برگه single.php کد را شبیه


<div class="wa-more">
<div class="ex-content">
<?php the_excerpt();?>
</div>
<?php the_content(); ?>
</div>

تغییر می دهند که قبل از کل مطلب چکیده مطلب هم در قالبی متمایز دیده می شود ولی مطلب اصلی هم به صورت کلیست و فقط ادامه مطلب نیست یعنی بخشی از مطلب دوبار تکرار می شود

در غیر اینصورت باید تفکیک را به صورت دستی اعمال کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون .

این سایت http://www.diyarebaran.ir/ وردپرس است و صحبت که کردم گفتن که مطالب رو می نویسن و خودکار استایل بر میداره اما مطلب تکرار نمی شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سورس کد اون بخش از صفحه است


<div style="background:#f8f8f8;border-top:1px dotted #ccc;border-bottom:1px dotted #ccc;padding:20px;text-align:justify;">
<p style="line-height:1.6em" class="pi">
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه پیش از اصلاح جامعه باید خودمان را اصلاح کنیم، تصریح کرد: هنوز تأثیر شهدا بر جامعه بیشتر از ساعت‌ها سخنرانی است و این به دلیل پاکی و خلوص شهدا است که در ابتدا اصلاح را از خود آغاز کردند.</p>

</p></div>
<div class="single-text-in">
<p>به گزارش خبرنگار<a href="http://www.diyarebaran.ir"> «دیار باران»،</a> آیت‌الله رضا رمضانی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی روسا و معاونین و مدیران آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گیلان در موضوع درس «آشنایی با دفاع مقدس» در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد واحد پل‌طالشان رشت، با گرامی‌داشت هفته دولت و یاد شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: موضوع دفاع مقدس دارای ابعاد مختلفی است که باید به آن‌ها پرداخته شود.</p>
<p>وی با بیان اینکه حضور اساتید دارای تحصیلات عالیه برای ارائه درس دفاع مقدس از اهمیت بالایی برخوردار است، متذکر شد: امروزه دنیای غرب به موضوع دفاع مقدس ملت ایران توجه بسیاری می‌کند.</p>
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، با اذعان به اینکه دفاع مقدس تحلیلی طبیعت‌گرایانه ندارد، افزود: انگیزه‌های موجود در عرصه دفاع مقدس فرای انگیزه‌های طبیعی و مادی بود.</p>
<p>رمضانی، برخی مفاهیم دفاع مقدس را فرا مادی دانست و تصریح کرد: انتقال برخی مفاهیم دفاع مقدس به زبان ساده بسیار سخت می‌باشد و نیازمند افرادی توانمند است.</p>
<p>وی با اشاره به اینکه باید واقعیت‌های دوران دفاع مقدس را به خوبی نقل کرد، گفت: در تحلیل‌ها باید اطلاعات و داده‌ها کامل باشد تا بتواند مخاطب را به طور کامل قانع کند.</p>
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، داشتن منطق قوی را یکی از نیازهای بیان مفاهیم و معارف دفاع مقدس به نسل جوان دانست و بیان کرد: در دوران کنونی با تغییر ذائقه برخی افراد مواجه هستیم به این مسئله سبب بسیار سخت شدن انتقال مفاهیم می‌شود.</p>
<p>رمضانی با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها موجود در جامعه، گفت: در روایت آمده است که در آخرالزمان کار جامعه به جایی کشیده می‌شود که معروف به منکر و منکر به معروف تبدیل می‌شود.</p>
<p>وی با بیان اینکه انتقال مفاهیم ارزشی و عشق به خدا برای افرادی که غرق عشق به دنیا هستند بسیار سخت است، تصریح کرد: باید به دنبال ایجاد حرکت‌های فرهنگی جدی در جامعه باشیم.</p>
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، رابطه فرهنگ و دین را طولی دانست و افزود: تمام آموزه‌های دینی در تمام حوزه‌های فرهنگی جامعه می‌تواند موثر باشد.</p>
<p>رمضانی با بیان اینکه باید در ابتدا برخی ذائقه‌های ناصحیح را در جامعه اصلاح نمود، اذعان کرد: به جای سرکوب غرایض باید آن‌ها را تربیت و اصلاح کرد.</p>
<p>به گفته وی، اکنون در حوزه سبک زندگی اسلامی آفات بسیاری در جامعه وجود دارد.</p>
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به وجود بالغ بر فعالیت ۱۶۰ شبکه تلویزیونی، ماهواره‌ای و رادیویی در صدا و سیما، گفت: هر روز برنامه‌های مختلف فرهنگی و معارفی از این شبکه‌ها پخش می‌شود، اما بازتاب آن‌ها بسیار کم است.</p>
<p>رمضانی با بیان اینکه در غرب رفتار و اخلاق قانونمند شده است، اذعان کرد: با وجود اینکه در جامعه‌ای اسلامی حضور داریم اما در بسیاری از مسائل مشکلات وجود دارد.</p>
<p>وی با اشاره به اینکه پیش از اصلاح جامعه باید خودمان را اصلاح کنیم، تصریح کرد: هنوز تأثیر شهدا بر جامعه بیشتر از ساعت‌ها سخنرانی است و این به دلیل پاکی و خلوص شهدا است که در ابتدا اصلاح را از خود آغاز کردند.</p>
<p>به گفته وی، در عرصه اصلاح جامعه بیش از سخن گفتن باید عمل کرد.</p>
<p>انتهای پیام/ت.ر</p>
</div>

که


<div style="background:#f8f8f8;border-top:1px dotted #ccc;border-bottom:1px dotted #ccc;padding:20px;text-align:justify;">
<p style="line-height:1.6em" class="pi">
<p>نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه پیش از اصلاح جامعه باید خودمان را اصلاح کنیم، تصریح کرد: هنوز تأثیر شهدا بر جامعه بیشتر از ساعت‌ها سخنرانی است و این به دلیل پاکی و خلوص شهدا است که در ابتدا اصلاح را از خود آغاز کردند.</p>

</p></div>

بخش خلاصه مطلبه با توجه به استایل خطی و کلاسی که به تگ p داده شده روش همونیه که عرض شد ولی ممکنه قالب نویس برای اینکار کد php مجزا نوشته باشه این کد نویسی با توابع استاندارد وردپرس ارتباطی نداره

هر سایتی را به یک برنامه نویس بدهی می توانی هر خروجی خواستی ازش بگیری

توابع اصلی ورذدپرس تعاریفی کاملا مشخص دارند

این کار را بجز اینگونه که عرض شد می شود با زمینه دلخواه یا باکس چکیده مطلب هم انجام داد ولی باز باید کاربر قسمتی از مطلب را که می خواهد جدا نمایش داده شود در باکس چکیده مطلب بنویسد و مابقی را در باکس اصلی

البته معمولا در نشریات اینکار وظیفه ویراستاران است نه نویسندگان و خبرنگاران

و باز کد همان می شود که در اینجا گفته شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.