mohammad hosein

مشکل افزونه Ucan post

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وقتی افزونه Ucan post که برای ارسال مطلب توسط مهمانان هست رو فعال می کنم ، در صفحه تنظیمات افز ونه این ارور میاد:

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in /home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992

مشکلش چیه؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی کسی مطلبی میفرسته هم این ارور نمایش داده میشه:

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 410 and defined in /home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992

ولی مطلب صحیح ارسال میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم با یکی از افزونه ها تداخل داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه غیر فعال کردم همه رو ولی بازم بود این اروره...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون خطی که ازش خطا میگیره رو اینجا بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید این خط 992 تا 1007 هست:


function prepare( $query, $args ) {
if ( is_null( $query ) )
return;
$args = func_get_args();
array_shift( $args );
// If args were passed as an array (as in vsprintf), move them up
if ( isset( $args[0] ) && is_array($args[0]) )
$args = $args[0];
$query = str_replace( "'%s'", '%s', $query ); // in case someone mistakenly already singlequoted it
$query = str_replace( '"%s"', '%s', $query ); // doublequote unquoting
$query = preg_replace( '|(?<!%)%f|' , '%F', $query ); // Force floats to be locale unaware
$query = preg_replace( '|(?<!%)%s|', "'%s'", $query ); // quote the strings, avoiding escaped strings like %%s
array_walk( $args, array( $this, 'escape_by_ref' ) );
return @vsprintf( $query, $args );
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرگومان های تابع فرستاده نمیشن

وقتی وردپرس نسخه جدیدبروز کردید مشکل پیش اومد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم من بعد از بروز رسانی وردپرس به 3.6 این افزونه رو نصب کردم...

راستش خودم فکر می کردم به خاطر اینه که افزونه جلالی ندارم و از wp persian استفاده می کنم... .اما با غیر فعال کردن افزونه ها دیدم با افزونه های دیگه مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید شاید با نسخه جدید سازگار نباشه

روی یک وردپرس جدید هم تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گویا این افزونه بسیار عالی دیگه پشتیبانی نمیشه . چون از سایت ورپرس هم حذف گردیده..!!

برای منم همین مشکل داره که گویا با نسخه جدید وردپرس همخوانی نداره. البته بدرستی کار میکنه و فقط اون خطا را نشون میده که از نظر ظاهری جالب نیست.

اگه دوستان بتونن نمایش اون خطا را درست کنن واقعا ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو پیوست کنید تا بررسی کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامـ

برای نشون ندادن این وارنینگ، خب راه درست اینه که اون آرگمان دوم رو ارسال کنیم، ولی فعلن فکر کنم راه زیر سریع‌ترین راه باشه:

وارنینگی که نمایش داده میشه به دو خط در دوفایل اشاره داره که اولی مربوط به پلاگینه و دومی فایل هسته‌ی وردپرس، مثلن وارنینگ پست اول:


: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in [b]/home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php[/b] on line [b]992[/b]

به فایل هسته وردپس که کاری نداریم، شما فایل پلاگین رو باز کن (تو وارنینگ بالا میشه فایل ucan-post-class.php ) و به خطی که میگه برو ( یعنی خط 561 )، تو این خط احتمالن همچین کدی هست:


...$wpdb->...

قبل از این wpdb$ یه @ بذار


...@$wpdb->..

همین :')

ویرایش شده در توسط abdy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامـ

برای نشون ندادن این وارنینگ، خب راه درست اینه که اون آرگمان دوم رو ارسال کنیم، ولی فعلن فکر کنم راه زیر سریع‌ترین راه باشه:

وارنینگی که نمایش داده میشه به دو خط در دوفایل اشاره داره که اولی مربوط به پلاگینه و دومی فایل هسته‌ی وردپرس، مثلن وارنینگ پست اول:


: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in [b]/home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php[/b] on line [b]992[/b]

به فایل هسته وردپس که کاری نداریم، شما فایل پلاگین رو باز کن (تو وارنینگ بالا میشه فایل ucan-post-class.php ) و به خطی که میگه برو ( یعنی خط 561 )، تو این خط احتمالن همچین کدی هست:


...$wpdb->...

قبل از این wpdb$ یه @ بذار


...@$wpdb->..

همین :')

آقا دمت گرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟