mohammad hosein

مشکل افزونه Ucan post

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وقتی افزونه Ucan post که برای ارسال مطلب توسط مهمانان هست رو فعال می کنم ، در صفحه تنظیمات افز ونه این ارور میاد:

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in /home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992

مشکلش چیه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی کسی مطلبی میفرسته هم این ارور نمایش داده میشه:

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 410 and defined in /home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992

ولی مطلب صحیح ارسال میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم با یکی از افزونه ها تداخل داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه غیر فعال کردم همه رو ولی بازم بود این اروره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون خطی که ازش خطا میگیره رو اینجا بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید این خط 992 تا 1007 هست:


function prepare( $query, $args ) {
if ( is_null( $query ) )
return;
$args = func_get_args();
array_shift( $args );
// If args were passed as an array (as in vsprintf), move them up
if ( isset( $args[0] ) && is_array($args[0]) )
$args = $args[0];
$query = str_replace( "'%s'", '%s', $query ); // in case someone mistakenly already singlequoted it
$query = str_replace( '"%s"', '%s', $query ); // doublequote unquoting
$query = preg_replace( '|(?<!%)%f|' , '%F', $query ); // Force floats to be locale unaware
$query = preg_replace( '|(?<!%)%s|', "'%s'", $query ); // quote the strings, avoiding escaped strings like %%s
array_walk( $args, array( $this, 'escape_by_ref' ) );
return @vsprintf( $query, $args );
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرگومان های تابع فرستاده نمیشن

وقتی وردپرس نسخه جدیدبروز کردید مشکل پیش اومد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم من بعد از بروز رسانی وردپرس به 3.6 این افزونه رو نصب کردم...

راستش خودم فکر می کردم به خاطر اینه که افزونه جلالی ندارم و از wp persian استفاده می کنم... .اما با غیر فعال کردن افزونه ها دیدم با افزونه های دیگه مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید شاید با نسخه جدید سازگار نباشه

روی یک وردپرس جدید هم تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گویا این افزونه بسیار عالی دیگه پشتیبانی نمیشه . چون از سایت ورپرس هم حذف گردیده..!!

برای منم همین مشکل داره که گویا با نسخه جدید وردپرس همخوانی نداره. البته بدرستی کار میکنه و فقط اون خطا را نشون میده که از نظر ظاهری جالب نیست.

اگه دوستان بتونن نمایش اون خطا را درست کنن واقعا ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو پیوست کنید تا بررسی کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا لطفا مشکل این افزونه رو حل کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامـ

برای نشون ندادن این وارنینگ، خب راه درست اینه که اون آرگمان دوم رو ارسال کنیم، ولی فعلن فکر کنم راه زیر سریع‌ترین راه باشه:

وارنینگی که نمایش داده میشه به دو خط در دوفایل اشاره داره که اولی مربوط به پلاگینه و دومی فایل هسته‌ی وردپرس، مثلن وارنینگ پست اول:


: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in [b]/home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php[/b] on line [b]992[/b]

به فایل هسته وردپس که کاری نداریم، شما فایل پلاگین رو باز کن (تو وارنینگ بالا میشه فایل ucan-post-class.php ) و به خطی که میگه برو ( یعنی خط 561 )، تو این خط احتمالن همچین کدی هست:


...$wpdb->...

قبل از این wpdb$ یه @ بذار


...@$wpdb->..

همین :')

ویرایش شده در توسط abdy
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامـ

برای نشون ندادن این وارنینگ، خب راه درست اینه که اون آرگمان دوم رو ارسال کنیم، ولی فعلن فکر کنم راه زیر سریع‌ترین راه باشه:

وارنینگی که نمایش داده میشه به دو خط در دوفایل اشاره داره که اولی مربوط به پلاگینه و دومی فایل هسته‌ی وردپرس، مثلن وارنینگ پست اول:


: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/ucan-post/ucan-post-class.php on line 561 and defined in [b]/home/pichakma/public_html/wp-includes/wp-db.php[/b] on line [b]992[/b]

به فایل هسته وردپس که کاری نداریم، شما فایل پلاگین رو باز کن (تو وارنینگ بالا میشه فایل ucan-post-class.php ) و به خطی که میگه برو ( یعنی خط 561 )، تو این خط احتمالن همچین کدی هست:


...$wpdb->...

قبل از این wpdb$ یه @ بذار


...@$wpdb->..

همین :')

آقا دمت گرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم