amingp

ثابت ماندن سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

سایت من از دیروز ثابت مونده و هرچی پست میزنم تو صفحه اول تغیری نمیکنه

این ادرس سایتم ucloob.ir که ثابت مونده و اینم تغراتی ک انجام دادم و اعمال نشده و پست های که نشون داده نمیشه

http://ucloob.ir/عکس...ب-روز-27-مرداد/

لطفا کمک کنید

ویرایش شده در توسط amingp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان شما برای این پست چه دسته بندی ای رو انتخاب کردید که توی صفحه اصلی به نمایش در بیاد ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینی یه بار با ادرس ucloob.ir برید همه چی رو ببنید اخرین پست رو قالب رو و بعد اینم ادرس اخرین پستمه تغیرات قالب رو ببنید

http://ucloob.ir/%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-8-%d9%85%d8%a7%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%b3%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d8%b1%d8%af-%d8%b5%d9%84%d8%a7%d8%ad%db%8c%d8%aa-%d8%b4%d8%af/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یه پوسته دیگه انتخاب کنید ببینید نمایش داده میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتخاب کردم باز همین برنامس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینجاست که شما توی انتخاب دسته بندی فقط اخبار تکنولوژی رو انتخاب کردین در صورتی که شما باید خود دسته تکنولوژی رو هم انتخاب میکردین.

حالا درست کنین پستتون رو ببینید درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزم به اون ربط نداره شما ببینید تغیرات رو بالایه فوتر تازه تبلیغ گذاشتم ولی تو صفحه اصلی نیس ucloob.ir ولی برید به اخرین پستم ببینید سایت چطوری باز میشه تو فوتر اهنگ پیشوازو قبل و بعد ببینید

http://ucloob.ir/عکس...ب-روز-27-مرداد/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را غیر فعال کنید و پوسته دیفالت را انتخاب کنید بعد یکی یکی افزونه ها را فعال کنید ممکنه یکی از افزونه ها با نسخه جدید وردپرس ناسازگار باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت را با قالب دیفالت و بدون افزونه بالا بیارید و اعلام کنید تا چک شود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل به هندلر PHP مربوط میشه فقط مدیر سرور میتونه تو این زمینه شما رو راهنمایی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>