• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
imaniy

اضافه کردن پوشه به اپلود

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان موقع ارسال مطلب وقتی روی افزودن پرونده چندرسنه ای کلیک میکنی یه چیزی شبیه زیر باز میشه:

http://up.wikivb.ir/images/qk6w1lmjbvsonmx6c4ab.png

خب من میخام یه پوشه بالای همه اونها باشه و تو اون پوشه من چندین عکس بزارم که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره تا کاربر دوباره عکس اپلود نکنه باید چیکار کنم؟

سوال دوم:

در قالب من وقتی مطلبی ارسال میکنی به شکل زیر هستش یکی درشت و 6 تا هم به صورت متن من میخام اون 6 تایی که به صورت متن هسن مثالا بشه 10 تا باید چیکار کنم؟ تو تنظیمات قالب هم همچین چیزی نیست باید دستی اضافه کنم:

http://up.wikivb.ir/images/e5l3f3wt5qpb5mhhtvwj.png

و این که چرا مثالا تمام اجزای قالب لود شدن باز مروگر بیخیال نمیشه و داره به سرور درخواست ارسال میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سوال اول رو متوجه نشدم

سوال دوم بسته به قالبتون داره اگر قالب‌تون پولی نیست ضمیمه کنید براتون بررسی کنیم

و الا که فایل‌هایی مثل index , loop رو اینجا بزارید تا ببینیم ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز اگه منظور شما فایل index.php قالب هستش که میتونم بزارن ولی من فایلی به اسم loop پیدا نکردم در قالب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برذای سئوال اولتون چک کنید

http://wordpress.org/plugins/uploads-folder/

عزیز اگه منظور شما فایل index.php قالب هستش که میتونم بزارن ولی من فایلی به اسم loop پیدا نکردم در قالب.

loop بخشی از قالبه (حلقه) که می تونه داخل index.php - single.php ... باشه می تونه بصورت مجزا در content.php - loop.php یا هر برگه ای دیگر (معمولا با این دونامه و الا باید include شده باشه)

loop با


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

شروع و با


<?php endwhile; ?>

تموم می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برذای سئوال اولتون چک کنید

http://wordpress.org...uploads-folder/

loop بخشی از قالبه (حلقه) که می تونه داخل index.php - single.php ... باشه می تونه بصورت مجزا در content.php - loop.php یا هر برگه ای دیگر (معمولا با این دونامه و الا باید include شده باشه)

loop با


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

شروع و با


<?php endwhile; ?>

تموم می شه

ببخشید درباره اون اولی میشه بیشتر توضیح بدین چیکار میکنه من نمیخام پوشه اپلود کنم من میخام تو اون بخش یه پوشه باشه و من تو اون پوشه چند عکس پیش فرض بزارم توش یه جورایی دسته بندی کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک پوشه برای خودت در اون بخش آپلود کن و هرچی می خواهی بریز توش

فرقش اینه که اول باید پوشه خالی را در ویندوز بسازی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک پوشه برای خودت در اون بخش آپلود کن و هرچی می خواهی بریز توش

فرقش اینه که اول باید پوشه خالی را در ویندوز بسازی

ممنون نصب کردم بعد فعال کردم ولی پوشه اپلود نمیشه و وقتی میخام اپلود کنم روی open کلیک میکنم بعد میره تو پوشه و نمیشه پوشه رو اپلود کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه ای نزدیک تر به درخواست شما نمی شناسم توضیحات این افزونه اجازه آپلود فولدر رو می ده

منتظر باشید شاید دوستان افزونه بهتر بشناسند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا این افزونه

http://wordpress.org/plugins/live-editor-file-manager/

screenshot-1.png?rev=682331

یا این افزونه

http://wordpress.org/plugins/media-library-assistant/

screenshot-1.png?rev=701939

مشکلتون رو حل کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا این افزونه

http://wordpress.org...r-file-manager/

screenshot-1.png?rev=682331

یا این افزونه

http://wordpress.org...rary-assistant/

screenshot-1.png?rev=701939

مشکلتون رو حل کنه

استاد این هر دو افزونه یکی بودن و به درد منم نخوردن میدونین دقیقا من چی میخام؟ من یه افزونه ای میخام که بتونم تمام عکس ها رو دسته بندی کنم و بازرم تو یه پوشه مثالا تو این پوشه عکس های ماشین باشه تو این پوشه عکس های اسب باشه برای این که مثالا من میخام از یه عکس 5 بار استفاده کنم دیگه نیام 5 باز اون کس رو اپ نکنم بلکه چون همه چی دسته بندی شده مثالا میرم تو پوشه اسب اون عکس رو دوباره فراخونی میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به تصویر دوم دقت کن گزینه prodoct category دقیقا همین کار را می کنه و همونطور که تو عکس معلومه بهت اجازه می ده دسته بندی های مختلفت را انتخاب کنی و توش عکس بگذاری اینکه این عکس ها را در چه فولدری ذخیزه می کنه که مهم نیست مهم دسته بندی و تقسیمه که اینجوری انجام می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به تصویر دوم دقت کن گزینه prodoct category دقیقا همین کار را می کنه و همونطور که تو عکس معلومه بهت اجازه می ده دسته بندی های مختلفت را انتخاب کنی و توش عکس بگذاری اینکه این عکس ها را در چه فولدری ذخیزه می کنه که مهم نیست مهم دسته بندی و تقسیمه که اینجوری انجام می شه

بله منم همین فکر رو میکردم بعد یه تگ جدید زدم و عکس ها رو تو اون تگ اپ کردم دیدم نمیشه فکر کنم ایراد داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منتظر باشید شاید دوستان افزونه بهتر بشناسند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.