• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
imaniy

اضافه کردن پوشه به اپلود

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان موقع ارسال مطلب وقتی روی افزودن پرونده چندرسنه ای کلیک میکنی یه چیزی شبیه زیر باز میشه:

http://up.wikivb.ir/images/qk6w1lmjbvsonmx6c4ab.png

خب من میخام یه پوشه بالای همه اونها باشه و تو اون پوشه من چندین عکس بزارم که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره تا کاربر دوباره عکس اپلود نکنه باید چیکار کنم؟

سوال دوم:

در قالب من وقتی مطلبی ارسال میکنی به شکل زیر هستش یکی درشت و 6 تا هم به صورت متن من میخام اون 6 تایی که به صورت متن هسن مثالا بشه 10 تا باید چیکار کنم؟ تو تنظیمات قالب هم همچین چیزی نیست باید دستی اضافه کنم:

http://up.wikivb.ir/images/e5l3f3wt5qpb5mhhtvwj.png

و این که چرا مثالا تمام اجزای قالب لود شدن باز مروگر بیخیال نمیشه و داره به سرور درخواست ارسال میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

سوال اول رو متوجه نشدم

سوال دوم بسته به قالبتون داره اگر قالب‌تون پولی نیست ضمیمه کنید براتون بررسی کنیم

و الا که فایل‌هایی مثل index , loop رو اینجا بزارید تا ببینیم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز اگه منظور شما فایل index.php قالب هستش که میتونم بزارن ولی من فایلی به اسم loop پیدا نکردم در قالب.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برذای سئوال اولتون چک کنید

http://wordpress.org/plugins/uploads-folder/

عزیز اگه منظور شما فایل index.php قالب هستش که میتونم بزارن ولی من فایلی به اسم loop پیدا نکردم در قالب.

loop بخشی از قالبه (حلقه) که می تونه داخل index.php - single.php ... باشه می تونه بصورت مجزا در content.php - loop.php یا هر برگه ای دیگر (معمولا با این دونامه و الا باید include شده باشه)

loop با


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

شروع و با


<?php endwhile; ?>

تموم می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برذای سئوال اولتون چک کنید

http://wordpress.org...uploads-folder/

loop بخشی از قالبه (حلقه) که می تونه داخل index.php - single.php ... باشه می تونه بصورت مجزا در content.php - loop.php یا هر برگه ای دیگر (معمولا با این دونامه و الا باید include شده باشه)

loop با


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

شروع و با


<?php endwhile; ?>

تموم می شه

ببخشید درباره اون اولی میشه بیشتر توضیح بدین چیکار میکنه من نمیخام پوشه اپلود کنم من میخام تو اون بخش یه پوشه باشه و من تو اون پوشه چند عکس پیش فرض بزارم توش یه جورایی دسته بندی کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما یک پوشه برای خودت در اون بخش آپلود کن و هرچی می خواهی بریز توش

فرقش اینه که اول باید پوشه خالی را در ویندوز بسازی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما یک پوشه برای خودت در اون بخش آپلود کن و هرچی می خواهی بریز توش

فرقش اینه که اول باید پوشه خالی را در ویندوز بسازی

ممنون نصب کردم بعد فعال کردم ولی پوشه اپلود نمیشه و وقتی میخام اپلود کنم روی open کلیک میکنم بعد میره تو پوشه و نمیشه پوشه رو اپلود کرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من افزونه ای نزدیک تر به درخواست شما نمی شناسم توضیحات این افزونه اجازه آپلود فولدر رو می ده

منتظر باشید شاید دوستان افزونه بهتر بشناسند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا این افزونه

http://wordpress.org/plugins/live-editor-file-manager/

screenshot-1.png?rev=682331

یا این افزونه

http://wordpress.org/plugins/media-library-assistant/

screenshot-1.png?rev=701939

مشکلتون رو حل کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا این افزونه

http://wordpress.org...r-file-manager/

screenshot-1.png?rev=682331

یا این افزونه

http://wordpress.org...rary-assistant/

screenshot-1.png?rev=701939

مشکلتون رو حل کنه

استاد این هر دو افزونه یکی بودن و به درد منم نخوردن میدونین دقیقا من چی میخام؟ من یه افزونه ای میخام که بتونم تمام عکس ها رو دسته بندی کنم و بازرم تو یه پوشه مثالا تو این پوشه عکس های ماشین باشه تو این پوشه عکس های اسب باشه برای این که مثالا من میخام از یه عکس 5 بار استفاده کنم دیگه نیام 5 باز اون کس رو اپ نکنم بلکه چون همه چی دسته بندی شده مثالا میرم تو پوشه اسب اون عکس رو دوباره فراخونی میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به تصویر دوم دقت کن گزینه prodoct category دقیقا همین کار را می کنه و همونطور که تو عکس معلومه بهت اجازه می ده دسته بندی های مختلفت را انتخاب کنی و توش عکس بگذاری اینکه این عکس ها را در چه فولدری ذخیزه می کنه که مهم نیست مهم دسته بندی و تقسیمه که اینجوری انجام می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به تصویر دوم دقت کن گزینه prodoct category دقیقا همین کار را می کنه و همونطور که تو عکس معلومه بهت اجازه می ده دسته بندی های مختلفت را انتخاب کنی و توش عکس بگذاری اینکه این عکس ها را در چه فولدری ذخیزه می کنه که مهم نیست مهم دسته بندی و تقسیمه که اینجوری انجام می شه

بله منم همین فکر رو میکردم بعد یه تگ جدید زدم و عکس ها رو تو اون تگ اپ کردم دیدم نمیشه فکر کنم ایراد داره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منتظر باشید شاید دوستان افزونه بهتر بشناسند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...