• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
goldenfont

مشکل در فانکشنز

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام علیکم

خط 748 ، 769 این فانکشنز چه مشکلی داره که سایت این ارور رو میده ؟

ارور :

البته سایت بالا میاد ولی تو پست ها و . . . این ارور میادش :


Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/mysite/public_html/wp-content/uploads/et_temp/Press_Acorn_Wrap_0578166v2-large-25011_74x74.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/mysite:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/mysite/public_html/wp-content/themes/DBS-eNews/epanel/custom_functions.php on line 748

این هم فایل فانکشنز :


http://www.pasteall.org/45032/php

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل با آدرس دهی و مسیردهی اون فایلهاست که با تابع file_exists دارید بررسی می کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

و رفع مشکل رو هم بگید ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نوع آدرس دهی اشتباه هست یا اینکه در سرور شما دسترسی وجود نداره

فایلی که میخواید بررسی کنید در کنار این کدهاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا فایلهای پوستمن

:



category-shop.php
پوسته دسته
(category.php)
دیدگاه‌ها
(comments.php)
core_functions.php
custom_functions.php
import_settings.php
options_enews.php
post_thumbnails_enews.php
پانوشت
(footer.php)
توابع پوسته
(functions.php)
سربرگ
(header.php)
home.php
blogstyle.php
blogstylecat.php
blogstyleindex.php
default.php
defaultcat.php
defaultindex.php
featured.php
navigation.php
no-results.php
recent-from.php
scripts.php
share.php
widgets.php
قالب صفحه اصلی
(index.php)
Blog Page قالب برگه
(page-blog.php)
Contact Page قالب برگه
(page-contact.php)
Full Width Page قالب برگه
(page-full.php)
Gallery Page قالب برگه
(page-gallery.php)
Login Page قالب برگه
(page-login.php)
Search Page قالب برگه
(page-search.php)
Sitemap Page قالب برگه
(page-sitemap.php)
Portfolio Page قالب برگه
(page-template-portfolio.php)
پوسته برگه
(page.php)
فرم جست‌وجو
(searchform.php)
ستون‌کناری
(sidebar.php)
تک نوشته
(single.php)
شیوه‌نامه‌ها
شیوه‌نامه
(style.css)
DBS-Fonts.css
ie6style.css
ie7style.css
شیوه‌نامه‌ی زبان‌های راست به چپ
(rtl.css)
style-Green.css
style-Purple.css
style-Red.css
style-Turquoise.css

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا 3 تا توابع داره ؟

اون دو تا اولیارو پاک کنم مشکلی پیش نمیاد ؟


توابع پوسته
(functions.php)
core_functions.php
custom_functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته پرمیوم هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه از الگانته چیه ؟

از اون خریدیم فارسی کردیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من یکم عجله دارم

چیکار باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الگانت تمز بعد از فروش از محصولاتش پشتیبانی میکنه

خطا رو براشون بفرستیدتا بررسی کنن و مشکلتون رو حل کنن

همچنین میتونید در انجمن تخصصی خودشون هم مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.