سیدرضا بازیار

مشکل در نمایش متون فارسی و انگلیسی

11 پست در این موضوع قرار دارد

من یه وردپرس انگلیسی نصب کردم. وقتی یه متن فارسی و انگلیسی رو توی اون در کنار هم مینویسم قاطی میشه. مثلا:

این مطلب برای test میباشد

رو به شکا زیر نشون میده

میباشد test این مطلب برای

اگه میشه کمک کنید مشکل رو حل کنم

http://www.game.balyan.ir/

توی قسمت تست میتونید ببینید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینکی که دادید نه مشکلی داشت نه تبی به نام test نه مطلب فارسی

سئوالتان را اگر درست و واضح بپرسید هیچ مشکلی غیر قابل حل و عجیب نیست

php و html یک مشت کد هستند که هر جوری قرار بگیرند خروجی می دهند

کد را درست بگذارید مشکل نخواهید داشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.game.balyan.ir/%D8%AA%D8%B3%D8%AA-2/

نوشته های این مطلب روی اکثر مرورگر ها خراب هستن

من میخوام مرتب باشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون


این مطلب برای test میباشد. مطلب test شد!

است در footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
<!--
$("p").filter(function() {
var align = $(this).css("text-align");
if(align == "right")
{
$(this).css("direction","rtl");
}
})
//-->
</script>

اگر کار نکرد به header.php هم اضافه کنید


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

برای مطالبی که فارسی در اونها اومده حتما باید در ویرایشگر راستچینشون کنید (عین همین نمونه که الان هست) تا کد راست به چپ بشناسه و مرتبشون کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایول

بالاخره پس از یک سال این مشکل حل شد

انجمن شما در میان 100 انجمن بزرگ در دنیا تنها انجمنی بود که تونست مشکلم رو حل کنه

اولش فکر کردم شوخی میکنید. چون قسمت footer ربطی به پست ها نداشت. ولی واقعا عمل کرد

کارتون حرف نداشت.ممنون :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل اینکه مشکل حل نشده :(

گفتم که حل نمیشه :((

http://www.game.balyan.ir/tarzan-game-jungle-jump/

توی قسمت "آموزش بازی" به دلیل استفاده از حرف انگلیسی به هم ریخت.

اگه تصویر هم توی پست بزارم به هم میریزه

حالا چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<script type="text/javascript">
<!--
$("body *").filter(function() {
var align = $(this).css("text-align");
if(align == "right")
{
$(this).css("direction","rtl");
}
})
//-->
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:o این کد با قبلی فرق نداره.اما جایگزین اون کردم درست شد

:D

عجب کد های عجیبی...

ویرایش شده در توسط سیدرضا بازیار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:o این کد با قبلی فرق نداره.اما جایگزین اون کردم درست شد

:D

عجب کد های عجیبی...

اگر فرق نداشت که نمی گذاشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم همین مشکلو دارم و جای گفتن نداره که هیچی از برنامه نویسی سر در نمیارم مخصوصا تحت وب

فقط نمیدونم این کدهایی که استاد فرمودند رو باید کجای کدهای دیگه قرار بدم

یه بار آخرش گذاشتم که به کل قالبم بهم ریخت

ممنون میشم به صورت ساده منو راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل footer.php قبل از


</body>

اضافه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری