fantome0

مخفی کردن بخشی از کدهای سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

راه حلی داره که بشه یه قسمت از کدهای سایت رو مخفی کرد؟

میدونم که نمیشه کل کدهای صفحه مخفی بشه و هر چی که کاربر میبینه و مرورگر تفسیر میکنه قابل نمایشه. ولی من میخواستم بدونم میشه با یه هکی یا اضافه کردن کدی کاری کنیم که مثلا کدهای داخل یه فایل php مخفی بشه. یا مثلا آدرس rss سایتی که تو کدها واسه فراخونی قرار دادیم به نوعی مخفی بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. كافيه به استايل اون قسمت


display:none;

رو اضافه كنى.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایشن می خوان کدش نشون داده نشه نه اینکه کلا آیتم رو کاربر نبینه .

راستش تا حالا خودم این کار رو نکردم ولی میشه php رو کد کرد و کاربر کدهای عجیب و غریب ببینه ولی تو مرورگر درست نشون بده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چجوری این امر امکانپذیره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چجوری این امر امکانپذیره؟

خوب مرورگر باید به کدا دسترسی داشته باشه تا تحلیلش کنه و به کاربر نمایش بده دیگه، در نتیجه کاربر هم با تکنیک هایی می تونه بهش دسترسی پیدا کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم همینه که چجوری این کار رو بکنم؟ با چه کدی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم همینه که چجوری این کار رو بکنم؟ با چه کدی؟

برای مخفی کردن آدرسی که ازش آر اس اس گرفتید آر اس اس خوان را در یک فایل php لود کنید و نتیجه را include کنید به صفحه ای که می خواهیداگر در کد نویسی rss خوان بتوانید آدرس پیوند مطالب را حذف یا تغییر دهید نتیجه ای که اینکلود شده هیچ رد پایی از سایت اولیه با خود حمل نمی کند ولی اینکارها نیازمند کد نویسی در سطح بالاست و از طریق پشتیبانی شدنی نیست

بحث کد کردن و انکدینگ هم خودش یک مبحث کامل برنامه نویسیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث کد کردن و انکدینگ هم خودش یک مبحث کامل برنامه نویسیه

احتمالا باید یک سری نرم افزار یا سایت برای این کار باشن چون باید طبق قوانین خاصی باشه که مرورگر هم ازشون سر در بیاره . شما چیزی نمی شناسید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید