imaniy

دو مشکل در لود وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان من مشکلی که با سایت خودم دارم اینه که مثالا سایت کامل لود میشه بعد میبینی مروگر ول نمیکنه و هنور داره با هاست ارتباط برقرار میکنه مثالا سایت کامل لود شده بعد 30 ثانیه شایدم بیشتر مروگر باز داره تلاش میکنه با هاست ارتباط برقرار کنه چرا؟

60xqdyxawysidgl302m3.png

مشکل دوم:

مشکل دوم اینه که نمیدونم چرا فونت رو از گوگل میگیره نه از سایت خودم یک گزینه در سایت داره که میتونی وفنت رو تایین کنی هر چی هم میزاری باز از گوگل میگیره چیکار کنم؟

vmu9bwqfqnnfsauewfao.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

عزیز تو سورس تو قسمت head یه همچین کدی هستش فکر کنم همین باشه اگه حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد برای وارد کردن فونت هست که برای EN از اون استفاده میشه و شما می‌تونید اون رو حذف کنید

در مورد نکته اول هم می‌تونید از سایت‌هایی مثل gtmetrix.com ببینید کدوم فایل لودش طول میکشه

اگر از قالب پولی استفاده می‌کنید لازم بدونید معمولا فونت‌ها از گوگل لود میشن و کمی سرعت رو پایین میارن

برای این که بتونید از قالب خودتو فونتی رو فراخوانی کنید می‌تونید این تاپیک رو بررسی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا این فایل ایندکس قالب وردپرس کجاست مثالا وقتی از صفحه اصلی سایت خودم سورس میگیرم میبینم مثالا نوشته iman بعد کجا باید این رو پیدا کنم تو index.php هم نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

نه عزیز منظورم این نبود الان من از صفحه اصلی سورس میگیرم کد زیر هستش:


<link rel="stylesheet" id="body_options_typography_BYekan-css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=BYekan" type="text/css" media="all">

بعد این رو کجا سرچ کنم و بعد پاک کنم چون هر جا میرم نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

چیزی که داره منو دیوونه میکنه اینه که تو هیچ کدوم نیست :( خیلی جالبه نه :angry:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

نیست عزیز ولی این ادرس قالب هستش؟

http://uplod.ir/8kh0vvqlnf1t/big-like.zip.htm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط نهم از فایل header.php


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خط نهم از فایل header.php


عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:

 

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

نمیدونم والا گیج شدم تو بخش تنظیمان قالب یک بخش هست برای تنظیمان فونت شاید از اونجا لود میشه نمیدونم چیکار کنم اصلا هم نمیخام این قالب رو بیخیال بشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

این کدی که بنده گذاشتم گفتم که کامل نیست من خودم قسمتی رو که لازم بود برای اثبات حرفم گذاشتم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

عزیز من در کدی که شما دیدی هست و این قالب رو من فایل header.php رو باز میکنم میبینم هست خب تا اینجا که درست ولی تو سایت میری به قالب header.php میبینی که نیست خیلی عجیبه. :unsure:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

وای خدای من میدونم الان بهم فحش میدین تو دلتون :huh: اون یکی کد گوگل که تو فایل های بالا هستش رو اره من خودم حذف کرده بودم قبلا ولی بازم انگار لود میشه.

ببینین تو header.php الان هیچ کدی برای لود فونت توسط گوگل نیست ولی وقتی صفحه داره لود میشه انگار داره فونت رو هم لود میکنه انگار موقع لود شدن این کد بهش تزریق میشه به عکس زیر توجه کنید:

http://up.wikivb.ir/images/8qd9lgcdnn135sc2snb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

نیستش عزیز.

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

ممنون حذف کردم ولی هنوز اون کدها وجود داره :huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com