• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
imaniy

دو مشکل در لود وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان من مشکلی که با سایت خودم دارم اینه که مثالا سایت کامل لود میشه بعد میبینی مروگر ول نمیکنه و هنور داره با هاست ارتباط برقرار میکنه مثالا سایت کامل لود شده بعد 30 ثانیه شایدم بیشتر مروگر باز داره تلاش میکنه با هاست ارتباط برقرار کنه چرا؟

60xqdyxawysidgl302m3.png

مشکل دوم:

مشکل دوم اینه که نمیدونم چرا فونت رو از گوگل میگیره نه از سایت خودم یک گزینه در سایت داره که میتونی وفنت رو تایین کنی هر چی هم میزاری باز از گوگل میگیره چیکار کنم؟

vmu9bwqfqnnfsauewfao.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

عزیز تو سورس تو قسمت head یه همچین کدی هستش فکر کنم همین باشه اگه حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد برای وارد کردن فونت هست که برای EN از اون استفاده میشه و شما می‌تونید اون رو حذف کنید

در مورد نکته اول هم می‌تونید از سایت‌هایی مثل gtmetrix.com ببینید کدوم فایل لودش طول میکشه

اگر از قالب پولی استفاده می‌کنید لازم بدونید معمولا فونت‌ها از گوگل لود میشن و کمی سرعت رو پایین میارن

برای این که بتونید از قالب خودتو فونتی رو فراخوانی کنید می‌تونید این تاپیک رو بررسی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا این فایل ایندکس قالب وردپرس کجاست مثالا وقتی از صفحه اصلی سایت خودم سورس میگیرم میبینم مثالا نوشته iman بعد کجا باید این رو پیدا کنم تو index.php هم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

نه عزیز منظورم این نبود الان من از صفحه اصلی سورس میگیرم کد زیر هستش:


<link rel="stylesheet" id="body_options_typography_BYekan-css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=BYekan" type="text/css" media="all">

بعد این رو کجا سرچ کنم و بعد پاک کنم چون هر جا میرم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

چیزی که داره منو دیوونه میکنه اینه که تو هیچ کدوم نیست :( خیلی جالبه نه :angry:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

نیست عزیز ولی این ادرس قالب هستش؟

http://uplod.ir/8kh0vvqlnf1t/big-like.zip.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میدونم سرتون شلوغه ولی این گوگل لعنتی داره میره رو اعصاب من.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط نهم از فایل header.php


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خط نهم از فایل header.php


عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:

 

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

نمیدونم والا گیج شدم تو بخش تنظیمان قالب یک بخش هست برای تنظیمان فونت شاید از اونجا لود میشه نمیدونم چیکار کنم اصلا هم نمیخام این قالب رو بیخیال بشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

این کدی که بنده گذاشتم گفتم که کامل نیست من خودم قسمتی رو که لازم بود برای اثبات حرفم گذاشتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

عزیز من در کدی که شما دیدی هست و این قالب رو من فایل header.php رو باز میکنم میبینم هست خب تا اینجا که درست ولی تو سایت میری به قالب header.php میبینی که نیست خیلی عجیبه. :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

وای خدای من میدونم الان بهم فحش میدین تو دلتون :huh: اون یکی کد گوگل که تو فایل های بالا هستش رو اره من خودم حذف کرده بودم قبلا ولی بازم انگار لود میشه.

ببینین تو header.php الان هیچ کدی برای لود فونت توسط گوگل نیست ولی وقتی صفحه داره لود میشه انگار داره فونت رو هم لود میکنه انگار موقع لود شدن این کد بهش تزریق میشه به عکس زیر توجه کنید:

http://up.wikivb.ir/images/8qd9lgcdnn135sc2snb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

نیستش عزیز.

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

ممنون حذف کردم ولی هنوز اون کدها وجود داره :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .