• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
imaniy

دو مشکل در لود وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان من مشکلی که با سایت خودم دارم اینه که مثالا سایت کامل لود میشه بعد میبینی مروگر ول نمیکنه و هنور داره با هاست ارتباط برقرار میکنه مثالا سایت کامل لود شده بعد 30 ثانیه شایدم بیشتر مروگر باز داره تلاش میکنه با هاست ارتباط برقرار کنه چرا؟

60xqdyxawysidgl302m3.png

مشکل دوم:

مشکل دوم اینه که نمیدونم چرا فونت رو از گوگل میگیره نه از سایت خودم یک گزینه در سایت داره که میتونی وفنت رو تایین کنی هر چی هم میزاری باز از گوگل میگیره چیکار کنم؟

vmu9bwqfqnnfsauewfao.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از برگه سورس کد بگیرید ببینید از کجا داره این را می خونه از هر افزونه ای می تونه باشه این سرویس به ایران مسدوده و علت تاخیر در لود هم همینه

عزیز تو سورس تو قسمت head یه همچین کدی هستش فکر کنم همین باشه اگه حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد برای وارد کردن فونت هست که برای EN از اون استفاده میشه و شما می‌تونید اون رو حذف کنید

در مورد نکته اول هم می‌تونید از سایت‌هایی مثل gtmetrix.com ببینید کدوم فایل لودش طول میکشه

اگر از قالب پولی استفاده می‌کنید لازم بدونید معمولا فونت‌ها از گوگل لود میشن و کمی سرعت رو پایین میارن

برای این که بتونید از قالب خودتو فونتی رو فراخوانی کنید می‌تونید این تاپیک رو بررسی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا این فایل ایندکس قالب وردپرس کجاست مثالا وقتی از صفحه اصلی سایت خودم سورس میگیرم میبینم مثالا نوشته iman بعد کجا باید این رو پیدا کنم تو index.php هم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php قالب در پوشه قالب در پوشه themes در پوشه wp-content می باشد یعنی برای قالب iman خواهید داشت

wp-content/themes/iman/

نه عزیز منظورم این نبود الان من از صفحه اصلی سورس میگیرم کد زیر هستش:


<link rel="stylesheet" id="body_options_typography_BYekan-css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=BYekan" type="text/css" media="all">

بعد این رو کجا سرچ کنم و بعد پاک کنم چون هر جا میرم نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگر مستقیم به قالب تزریق بشه جاش header.php است در همون آدرسی که گفتم و الا functions.php ولی به نظر می آد header.php باشه اگر زیر صفحات لود می شه footer.php

چیزی که داره منو دیوونه میکنه اینه که تو هیچ کدوم نیست :( خیلی جالبه نه :angry:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در افزونه هاتون چک کنید یا اگر در قالب فایلی با نام texonamy.php دارید در اون ممکنه باشه

می تونید هم لیست فایل های قالب را بگذارید که چک بشه

نیست عزیز ولی این ادرس قالب هستش؟

http://uplod.ir/8kh0vvqlnf1t/big-like.zip.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میدونم سرتون شلوغه ولی این گوگل لعنتی داره میره رو اعصاب من.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط نهم از فایل header.php


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خط نهم از فایل header.php


عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:

 

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبی که برای دانلود گذاشتید کد وجود داره

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>

<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>

<?php } ?>

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Play:400,700' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php

//Stylesheet

mom_create_stylesheet();

?>

<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>

<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>

<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

<?php } ?>

<!-- Custom favicon -->

<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />

<?php } ?>

<!-- feeds, pingback -->

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?> RSS Feed" href="<?php if (of_get_option('feedburner')!= false) { echo of_get_option('feedburner'); } else { bloginfo( 'rss2_url' ); } ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<link rel="author" href="<?php echo get_the_author_meta('gplus'); ?>">

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

<?php wp_head(); ?>

<!--[if lt IE 9]>

<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.1(beta4)/IE9.js"></script>

<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>

<![endif]-->

<!--[if IE 8]>

<style>

ul.slider_nav li {

width: 74px;

}

</style>

<![endif]-->

<!--[if ie]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

<?php include MOM_FW . '/option_js.php'; ?>

<?php include MOM_FW . '/option_css.php'; ?>

</head>

<body>

<?php if ( is_page_template('fixed-home.php') ) { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } else { ?>

<?php if(of_get_option('theme_layout') == 'fixed') { ?>

<?php if ( of_get_option('fixed_bg') != false ) { ?>

<img alt="Home" src="<?php echo of_get_option('fixed_bg');?>" id="full_bg">

<?php } ?>

<?php } ?>

<?php } ?>

<div class="fixed">

<div id="header_wrap">

<?php include TEMPLATEPATH . '/alert-bar.php'; ?>

<div id="top" class="top_bar">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'top_nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'topnav' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="top_nav">

<?php wp_list_pages(array(

'title_li' => false

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<?php if ( has_nav_menu( 'topnav' ) ) { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php echo mom_top_mobile_menu(); ?>

</div>

<?php } else { ?>

<div class="mobileTopMenu_wrap">

<?php wp_dropdown_pages(array(

'name' => 'mobileTopMenu'

)); ?>

</div>

<?php } ?>

<?php if(of_get_option('top_social') == true) { ?>

<?php include TEMPLATEPATH . '/top-social.php'; ?>

<?php } else { ?>

<div class="search_box">

<?php include TEMPLATEPATH . '/searchform.php'; ?>

</div> <!--Search Box-->

<?php } ?>

</div> <!--End Inner-->

</div> <!--End Topbar-->

<header id="header">

<div class="top_line"></div>

<div class="inner">

<div class="logo">

<a href="<?php echo home_url(); ?>">

<?php if(of_get_option('logo_img')){ ?>

<img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } else { ?>

<img src="<?php echo MOM_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />

<?php } ?>

</a>

</div> <!--End Logo-->

<?php include TEMPLATEPATH . '/banner.php'; ?>

</div> <!--Inner-->

</header> <!--End Header-->

</div> <!--End Header Wrap-->

<nav id="navigation">

<div class="nav_wrap">

<div class="inner">

<?php if ( has_nav_menu( 'main' ) ) { ?>

<?php wp_nav_menu ( array( 'menu_class' => 'nav','container'=> 'ul', 'theme_location' => 'main' )); ?>

<?php } else { ?>

<ul class="nav">

<li class="home"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php _e('Home', 'theme'); ?></a></li>

<?php wp_list_categories(array(

'title_li' => false,

'hierarchical' => 1

)); ?>

</ul> <!--Top Nav-->

<?php } ?>

<div class="mobileMainMenu_wrap">

<?php echo mom_main_mobile_menu(); ?>

</div>

</div> <!--Inner-->

</div> <!--End Nav Wrap-->

</nav> <!--End Navigation-->

<?php news_ticker() ?>

نمیدونم والا گیج شدم تو بخش تنظیمان قالب یک بخش هست برای تنظیمان فونت شاید از اونجا لود میشه نمیدونم چیکار کنم اصلا هم نمیخام این قالب رو بیخیال بشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز نیست از خط یک تا 20 رو براتون گذاشتم:


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<title><?php wp_title(' - ', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<?php if(of_get_option('enable_seo') == true) { ?>
<?php if(function_exists('mom_seo_meta')) { echo mom_seo_meta(); } ?>
<?php } ?>
<?php
//Stylesheet
mom_create_stylesheet();
?>
<?php if(of_get_option('enable_responsive') != false) { ?>
<link href='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/responsive.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<?php if(of_get_option('theme_skin') == 'dark') { ?>
<link href='<?php echo MOM_CSS; ?>/dark.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<?php } ?>
<!-- Custom favicon -->
<?php if ( of_get_option('custom_favicon') != 'false') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo of_get_option('custom_favicon'); ?>" />
<?php } ?>

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این کدی که شما گذاشتین اینجا ناقصه شما امکان داره قسمتی از کد ها رو حذف کرده باشین ناخواسته یا دوباره قالب رو بارگذاری کنید یا اینکه کد های فایل header.php رو با اونی که گذاشتین جایگزین کنید.

این کدی که بنده گذاشتم گفتم که کامل نیست من خودم قسمتی رو که لازم بود برای اثبات حرفم گذاشتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فایل زیپ شده برای تست گذاشتید

لطف کنید خودتون هم از همون فایل استفاده کنید

نیازی به اثبات حرف کسی نیست چیزی که عیان است را ببینید و برای رفع مشکلتون کاری که خواسته شده را انجام بدید در حال حاضر این کد در هیدر اون قالب وجود داره و با حذفش مشکلش برطرف می شه

عزیز من در کدی که شما دیدی هست و این قالب رو من فایل header.php رو باز میکنم میبینم هست خب تا اینجا که درست ولی تو سایت میری به قالب header.php میبینی که نیست خیلی عجیبه. :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمی شم شما چجوری تو سایت رو قالبتون می رید

قطع یقین این کد دستوراتی داره که با تغییر فونت از طرف شما بگرده کد header را پیدا کنه و ریپلیس کنه به انتخاب شما (که البته روش اشتباهیه)

شما

1. قالب را به دیفالت منتقل کن و پوشه قالب فعلی را حذف کن

2. فایل اصلی را دانلود و آن زیپ کن

3. قبل از آپلود پوشه قالب کد را حذف کن

4.بعد از آپلود و قبل از نصب دسترسی header.php را بگذار 444

5. قالب را از طریق پیشخوان نمایش پوسته ها نصب و چک کن

وای خدای من میدونم الان بهم فحش میدین تو دلتون :huh: اون یکی کد گوگل که تو فایل های بالا هستش رو اره من خودم حذف کرده بودم قبلا ولی بازم انگار لود میشه.

ببینین تو header.php الان هیچ کدی برای لود فونت توسط گوگل نیست ولی وقتی صفحه داره لود میشه انگار داره فونت رو هم لود میکنه انگار موقع لود شدن این کد بهش تزریق میشه به عکس زیر توجه کنید:

http://up.wikivb.ir/images/8qd9lgcdnn135sc2snb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیالات بد نکن وقتی خودمون خواستیم جوابت رو بدیم اگه احترام گذاشتین ما هم با احترام جواب میدیم.

توی functions.php رو هم چک کنید ببینید همچین کدی هست.

نیستش عزیز.

فایل rtl.css را باز کنید


@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabickufi.css);

حذف کنید

یباز هم تست بگیرید قالب شما فریم ورکیست و نزدیکگ به 4 مگ فایل داره که به این راحتی نمیشه همش رو چک کرد

ممنون حذف کردم ولی هنوز اون کدها وجود داره :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.