dana enayati

انتقال وردپرس از صفحه اول سایت

16 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به همه دوستان عزیز

یه سوال داشتم که خیلی ضروری هست واسم

صفحه اول سایتم وردپرس هست و میخوام به یه آدرس دیگه از سایتم انتقالش بدم

به طور مثال:

وردپرس با آدرس www.yourdomain.com نمایش پیدا می کنه

حالا میخوام با این آدرس نمایش پیدا کنه: www.yourdomain.com/news

و میخوام توو صفحه www.yourdomain.com یک صفحه ایندکس قرار بدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما به جای اینکه موقع نصب فایل های وردپرس رو توی public_html اکسترک کنی اول توی پوشه ی public_html یک پوشه به اسم news بساز بعد فایل های وردپرس رو توی اون اکسترک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سایتتون فعال هست:

ابتدا آدرس را از "تنظیمات > همگانی" تغییر دهید به آدرس دلخواه

سپس تمام فایلها را به پوشه منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام بعد از زدن آدرس سایت (www.example.com) وارد ایندکسی که خودم ساختم بشم و با کلیک روی گزینه "ورود به سایت" وارد وردپرس بشم (www.example.com/wordpress) ، این کار رو انجام دادم، یعنی اینکه داخل روت اصلی یک ایندکس دست ساز قرار دادم و فایلهای ورد پرس رو داخل فولدر wordpress قرار دادم و تنظیمات رو هم تا حدودی انجام دادم و انتقال هم به درستی انجام میشه، فقط مشکل اینجاست که بعد از ورود به سایت وردپرسم با permalink مشکل داره و وقتی رو ادامه مطلب یا لینک مطلب کلیک میکنم صفحه مورد نظر نمیاد.

البته قالب ورد پرس رو خودم طراحی کردم ولی اگه فایلهای وردپرس رو به روت اصلی منتقل میکنم هیچ مشکلی بوجود نمیاد و لینک ها درست عمل میکننن ، مشکل رو چطوری حل کنم؟ :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام بعد از زدن آدرس سایت (www.example.com) وارد ایندکسی که خودم ساختم بشم و با کلیک روی گزینه "ورود به سایت" وارد وردپرس بشم (www.example.com/wordpress) ، این کار رو انجام دادم، یعنی اینکه داخل روت اصلی یک ایندکس دست ساز قرار دادم و فایلهای ورد پرس رو داخل فولدر wordpress قرار دادم و تنظیمات رو هم تا حدودی انجام دادم و انتقال هم به درستی انجام میشه، فقط مشکل اینجاست که بعد از ورود به سایت وردپرسم با permalink مشکل داره و وقتی رو ادامه مطلب یا لینک مطلب کلیک میکنم صفحه مورد نظر نمیاد.

البته قالب ورد پرس رو خودم طراحی کردم ولی اگه فایلهای وردپرس رو به روت اصلی منتقل میکنم هیچ مشکلی بوجود نمیاد و لینک ها درست عمل میکننن ، مشکل رو چطوری حل کنم؟ :wacko:

دسترسی فایل .htaccess را روی 666 یا بالاتر قرار بده و به پیشخوان وردپرس برو از طریق تنظیمات - پیوند یکتا را باز کن و یک بار دیگر ذخیره سازی کن (تغییر ندادن شرایط مهم نیست) و بعد برگرد و دسترسی فایل htaccess را به 444 یا 644 تغییر بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی فایل .htaccess را روی 666 یا بالاتر قرار بده و به پیشخوان وردپرس برو از طریق تنظیمات - پیوند یکتا را باز کن و یک بار دیگر ذخیره سازی کن (تغییر ندادن شرایط مهم نیست) و بعد برگرد و دسترسی فایل htaccess را به 444 یا 644 تغییر بده

چرا من فایل htaccess رو پیدا نمیکنم؟! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل htaccess به صورت پیشفرض در وردپرس نیست

و بعد از تغییرات پیوند یکتا ایجاد میشود

و همچنین مخفی هست

در هنگام باز شدن مدیریت فایل هاست تیک نمایش فایلهای مخفی را بزنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون درست شد

ولی قالبمو عوض کردم ، از یک قالب فارسی استفاده میکنم، تو قسمت پیوندهای یکتا به جز گزینه اول که پیش فرض هست هیچکدوم از گزینه ها جواب نمیده ، مینویسه برگه موجود نیست!

تو حالت پیش فرض هم که میذارم بعد از کلیک روی ادامه مطلب یا لینک خبر میره رو ایندکس اولی ، یعنی به عبارت ساده تر میخوام لینکام بجای www.example.com/?p=123 بشه : www.example.com/wordpress/?p=123 ، چیکار کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید سطح دسترسی فایل htaccess رو روی 777 بزارید و بعد تغییر پیوند یکتا بدید و بعد از ایجاد تغییر دوباره روی حالت اول بزارید.

اگر هم میخواید که آدرس مثل www.example.com/wordpress/?p=123 بشه باید وردپرس رو توی یک زیرپوشه به نام wordpress نصب کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل .htaccess را ندارید ابتدا با نرم افزار filezilla وارد ftp بشید از طریق منوی سرور - فایل های مخفی حتما نمایش داده شوند را فعال کنید اگر باز هم htaccess را ندیدید از منوی انتقال نوع انتقال را روی ASCII قرار دهید یک فایل نوت پد روی هارد خود با نام htaccess.txt بسازید (سفید) و به روت وردپرس خود جایی که

wp-config.php موجود است منتقل کنید و در آنجا ری نیمش کنید به .htaccess دقت کنید دات را از بعد از htaccess به قبلش می برید و txt را حذف می کنید دسترسی فایل را روی 666 قرار می دهید و پیوند یکتا را به روز رسانی می کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید سطح دسترسی فایل htaccess رو روی 777 بزارید و بعد تغییر پیوند یکتا بدید و بعد از ایجاد تغییر دوباره روی حالت اول بزارید.

اگر هم میخواید که آدرس مثل www.example.com/wordpress/?p=123 بشه باید وردپرس رو توی یک زیرپوشه به نام wordpress نصب کنید.

سلام

ببینید من داخل روت اصلی یه ایندکس دستی ساختم که لینک ورود به سایت داخلش قرار داده شده و فایلهای ورد پرس داخل یک پوشه به نام wordpress قرار داره، وقتی وارد آدرس سایت میشم ایندکس دست ساز خودم باز میشه و بعد از زدن لینک ورود به سایت وارد وردپرس میشم (www.xxxx.com/wordpress) ، فقط مشکل اینجاست که وقتی میخوام لینک ادامه مطلب یا... رو بزنم دوباره این آدرس باز میشه (www.xxxx.com/?p=123) یعنی دوباره میرم تو ایندکس دست ساز ، وقتی از طریق پیوند یکتا حالتی غیر از حالت پیش رو انتخاب میکنم قسمت مطالبم با خطا میاد و میگه مطلبی وجود نداره!

روش شما رو هم امتحان کردم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام در پیشخوان - تنظیمات - همگانی - نشانی وردپرس (URL) را اصلاح کنید و همینطور نشانی سایت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام در پیشخوان - تنظیمات - همگانی - نشانی وردپرس (URL) را اصلاح کنید و همینطور نشانی سایت

درست نمیشه :(

ویرایش شده در توسط hossein111
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم اول وردپرس رو توی روت نصب و بعد منتقل کردید.

این تاپیک رو بخونید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم اول وردپرس رو توی روت نصب و بعد منتقل کردید.

این تاپیک رو بخونید.

مرسی عاشقتم :wub: درست شد

از همه دوستانی که توجه کردن و وقت گذاشتن ممنونم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟