Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

470 پست در این موضوع قرار دارد

درود ;

مشكلات و سوالات مربوط به تاپيك "آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C" و مشكلا در اين مورد در اين تاپيك مطرح ميشوند ،

ويرايش اول

15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اول اینکه واقعا ممنون! چون واقعا تاپیک مفیدی هست.

-------------------------

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.


#class
{
}

و


.class{
}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

و لطفا این ایراد ها رو هم توضیح بدید

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، خواهش ميكنم ،

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.

#class

{

}

و

.class{

}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

اين‌ها تگ نيست ، سلكتورهاي css هستش ، حتما هم نبايد با اسم class باشه ، class رو من مثال زدم ، بايد كدهاي قالبتون رو بگرديد و ببنيد كجا از يك آيدي كه در css با # شروع ميشه و در كدهاي قالب هم به صورت


<div id="your id">

هستش 2 بار يا بيشتر استفاده شده ، يا در استايلش # رو . كنيد ، يا دفعات ديگه رو پاك كنيد ..

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

مورد اول در هر div بايد يا از id يا class استفاده بشه ،

مورد دوم هم به دليل درست باز و بسته نشدن تگ‌ها هستش ..

آدرس سايت+خط ارور رو اينجا قرار بديد بهتر ميتونيم راهنماييتون كنيم ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را ببینید یه ارور داده گفته که این کد بسته نشده این در صورتی هست که توی کدهای سایت من با < بسته شده پس چرا باز میگه خطا

http://up98.org/uplo...3budjlg3y0b.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا از چیز دیگه ایی هست.

داره میگه المان div رو نباید داخل تگ a قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید چه جوری بزارم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی کلا اینکار از نظر w3 اشکال داره و نباید همچین کدی داشته باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

Sorry! This document cannot be checked.

  1. error.png
    A fatal error occurred when attempting to decode response body from http://masjud.ir. Either we do not support the content encoding specified ("none"), or an error occurred while decoding it.
    The error was: Don't know how to decode Content-Encoding 'none'

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

در آموزشي كه قرار دادم كار شماره‌ي 7 رو انجام بديد ، و قالب رو از نو آپلود كنيد ، احتمالا حل ميشه ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

ببینید بستگی داره.

بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.

در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینجاست که من از کدها چیزی بلدنسیتم و دوست دارم یاد بگیرم اما الان نمیشه وقت امتحانات دانشگاهه .

اگر زحمت بکشی چندتا از ارورهای سایتم را بهم بگی تارفع کنم فعلا ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز من كه گفتم براي رفع خطاها بايد با HTML , XHTML آشنا باشيد ،

من هم دقيقا وقت امتحاناتم هستش ولي خب نسبت به فرصتي كه داريم توي اين تاپيك شروع به آموزش رفع ارور كرديم ، حدودا 9 مورد گفته شده و به مرور بيشتر ميشه ، بهتره شما اون تاپيك رو دنبال كنيد ،

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

لطفا این ارور را هم بررسی کنید:

document type does not allow element "noscript" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

راستی من می خوام قالبم رو به HTML5 ارتقاء بدم! مشکلی که نیست؟‍! مثلا اینو برداشتم:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

به جاش اینو گذاشتم:

<!DOCTYPE html>

و الان هم می خوام تگ های html5 رو اضافه کنم.

مشکلی نیست ؟ :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Passed, 2 warning(s)

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثله اينكه موفق شديد قالبتون رو معتبر و بدون خطا ، تبريك ميگم .

در مورد

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

شماره‌ي 7 كه توي تاپيك آموزشش گذاشتم رو انجام بديد رفع ميشه ..

اگه دوست داريد ميتونيد ساير ارور‌هايي كه رفع كرديد + نحوه‌ي رفعش رو در تاپيك آموزش به اشتراك بزاريد تا دوستان ديگه استفاده كنند ..

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

فعلا داريم روي xhtml و فايل‌هاي خود قالب كار ميكنيم ، اين مورد اگه تموم شد و عمري بود به ترتيب و بعدش ارورهاي css رو آموزش رفعش رو قرار ميديم ، همه‌ي اينا مستلزم آشناييت داشتن با CSS و HTML هستش ، چون توي هر موردش بينهايت ارور و خطا ممكنه به وجود بياد و گفتنه دونه دونشون امكان پذير نيست ،

بله بپرسيد تا جايي كه امكانش باشه جواب ميديم ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

مهدي جان سايت شما 91 ارور داره ، از قسمت Validate by Direct Input حلقه‌ها و تايع‌هاي وردپرس كامپايل نميشن و اجرا نميشن و اين سايت فقط XHTML رو چك ميكنه ، به همين دليل ممكنه تعداد ارورها برابر نباشه ، مثلا ممكنه در يكي از حلقه‌هاي سايت شما يا ... اروري وجود داشته باشه كه از قسمت Validate by Direct Input شناسايي نشه ..

در مورد تغييراتي هم كه ميديد و انجام نميشه به دليل افزونه‌ي كشي هست كه نصب داريد ، بهتره بهد از تغييرات كش رو خالي كنيد يا در هنگام انجام كار افزونه رو به طور موقت غير فعال كنيد ..

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

نقل قول

  • error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی تاپیک قبلی اعلام کردم که :

من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

حالا افزونه های کش رو هم پاک کردم و از طریق ویرایشگر خود وردپرس <html/> گذاشتم.

باز هم نمیاد و هنوز یک ارور دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کمک یک برنامه ورایشگر تگ <html/> رو به فایل فوتر اضافه کنید.

اضافه میشه. ویرایشگر وردپرس بعضا مشکل داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

آقا سعید ممنون از کمکت این کار و انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده...؟

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 9 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟