• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

467 پست در این موضوع قرار دارد

درود ;

مشكلات و سوالات مربوط به تاپيك "آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C" و مشكلا در اين مورد در اين تاپيك مطرح ميشوند ،

ويرايش اول

15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اول اینکه واقعا ممنون! چون واقعا تاپیک مفیدی هست.

-------------------------

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.


#class
{
}

و


.class{
}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

و لطفا این ایراد ها رو هم توضیح بدید

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، خواهش ميكنم ،

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.

#class

{

}

و

.class{

}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

اين‌ها تگ نيست ، سلكتورهاي css هستش ، حتما هم نبايد با اسم class باشه ، class رو من مثال زدم ، بايد كدهاي قالبتون رو بگرديد و ببنيد كجا از يك آيدي كه در css با # شروع ميشه و در كدهاي قالب هم به صورت


<div id="your id">

هستش 2 بار يا بيشتر استفاده شده ، يا در استايلش # رو . كنيد ، يا دفعات ديگه رو پاك كنيد ..

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

مورد اول در هر div بايد يا از id يا class استفاده بشه ،

مورد دوم هم به دليل درست باز و بسته نشدن تگ‌ها هستش ..

آدرس سايت+خط ارور رو اينجا قرار بديد بهتر ميتونيم راهنماييتون كنيم ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را ببینید یه ارور داده گفته که این کد بسته نشده این در صورتی هست که توی کدهای سایت من با < بسته شده پس چرا باز میگه خطا

http://up98.org/uplo...3budjlg3y0b.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا از چیز دیگه ایی هست.

داره میگه المان div رو نباید داخل تگ a قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید چه جوری بزارم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی کلا اینکار از نظر w3 اشکال داره و نباید همچین کدی داشته باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

Sorry! This document cannot be checked.

  1. error.png
    A fatal error occurred when attempting to decode response body from http://masjud.ir. Either we do not support the content encoding specified ("none"), or an error occurred while decoding it.
    The error was: Don't know how to decode Content-Encoding 'none'

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

در آموزشي كه قرار دادم كار شماره‌ي 7 رو انجام بديد ، و قالب رو از نو آپلود كنيد ، احتمالا حل ميشه ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

ببینید بستگی داره.

بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.

در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینجاست که من از کدها چیزی بلدنسیتم و دوست دارم یاد بگیرم اما الان نمیشه وقت امتحانات دانشگاهه .

اگر زحمت بکشی چندتا از ارورهای سایتم را بهم بگی تارفع کنم فعلا ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز من كه گفتم براي رفع خطاها بايد با HTML , XHTML آشنا باشيد ،

من هم دقيقا وقت امتحاناتم هستش ولي خب نسبت به فرصتي كه داريم توي اين تاپيك شروع به آموزش رفع ارور كرديم ، حدودا 9 مورد گفته شده و به مرور بيشتر ميشه ، بهتره شما اون تاپيك رو دنبال كنيد ،

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

لطفا این ارور را هم بررسی کنید:

document type does not allow element "noscript" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

راستی من می خوام قالبم رو به HTML5 ارتقاء بدم! مشکلی که نیست؟‍! مثلا اینو برداشتم:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

به جاش اینو گذاشتم:

<!DOCTYPE html>

و الان هم می خوام تگ های html5 رو اضافه کنم.

مشکلی نیست ؟ :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Passed, 2 warning(s)

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثله اينكه موفق شديد قالبتون رو معتبر و بدون خطا ، تبريك ميگم .

در مورد

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

شماره‌ي 7 كه توي تاپيك آموزشش گذاشتم رو انجام بديد رفع ميشه ..

اگه دوست داريد ميتونيد ساير ارور‌هايي كه رفع كرديد + نحوه‌ي رفعش رو در تاپيك آموزش به اشتراك بزاريد تا دوستان ديگه استفاده كنند ..

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

فعلا داريم روي xhtml و فايل‌هاي خود قالب كار ميكنيم ، اين مورد اگه تموم شد و عمري بود به ترتيب و بعدش ارورهاي css رو آموزش رفعش رو قرار ميديم ، همه‌ي اينا مستلزم آشناييت داشتن با CSS و HTML هستش ، چون توي هر موردش بينهايت ارور و خطا ممكنه به وجود بياد و گفتنه دونه دونشون امكان پذير نيست ،

بله بپرسيد تا جايي كه امكانش باشه جواب ميديم ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

مهدي جان سايت شما 91 ارور داره ، از قسمت Validate by Direct Input حلقه‌ها و تايع‌هاي وردپرس كامپايل نميشن و اجرا نميشن و اين سايت فقط XHTML رو چك ميكنه ، به همين دليل ممكنه تعداد ارورها برابر نباشه ، مثلا ممكنه در يكي از حلقه‌هاي سايت شما يا ... اروري وجود داشته باشه كه از قسمت Validate by Direct Input شناسايي نشه ..

در مورد تغييراتي هم كه ميديد و انجام نميشه به دليل افزونه‌ي كشي هست كه نصب داريد ، بهتره بهد از تغييرات كش رو خالي كنيد يا در هنگام انجام كار افزونه رو به طور موقت غير فعال كنيد ..

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

نقل قول

  • error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی تاپیک قبلی اعلام کردم که :

من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

حالا افزونه های کش رو هم پاک کردم و از طریق ویرایشگر خود وردپرس <html/> گذاشتم.

باز هم نمیاد و هنوز یک ارور دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کمک یک برنامه ورایشگر تگ <html/> رو به فایل فوتر اضافه کنید.

اضافه میشه. ویرایشگر وردپرس بعضا مشکل داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

آقا سعید ممنون از کمکت این کار و انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده...؟

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 9 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php