Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

475 پست در این موضوع قرار دارد

با تشکر مجدد از پیگیری شما،

چرا با کپی کردن این کد قبل از تگ بادی تعداد ارورها بسیار کاهش یافت؟

با توجه به فرمایش قبلی شما  تگ time را که فرمودید پیدا نکردم دقیقا این تگ در کدام قسمت قرار دارد؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ تایم یعنی توی کدهای شما نیست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۱۰/۵ ه‍.ش. at 14:45، mehran242 گفته است :

با تشکر فراوان از راهنمایی مفید شما،

سایت من ورد پرس هست و زمانیکه این کدها را :   <p>We open at <time>10:00</time> every morning.</p>
<p>I have a date on <time datetime="2008-02-14 20:00">Valentines day</time>.</p>

در قسمت header.php و قبل از تک body کپی میکنم ارورها برطرف می شود ولی در صفحه اول سایت در بالای هدر به این صورت :

We open at 10:00 every morning.

I have a date on Valentines day.

در سایت نشان داده می شود دلیل این مساله چیست؟

شما اینجا گفتید کد فوق رو توی سایتتون کپی می کنید. منظور من این بود که شما تگ time رو کجا قرار می دید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/31/2016 at 20:27، mehran242 گفته است :

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

ادرس سایت رو برای بررسی دوستان قرار بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای رفع این خطاها

 A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

 

 A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

 

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

 

Bad value ss for attribute required on element input.

 

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

 

نقل قول

A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم

<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

نقل قول

A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

این یعنی که دو یا چند تا از

<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

نقل قول

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

نقل قول

Bad value ss for attribute required on element input.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:

<input type="text" name="usrname" required>
نقل قول

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام

 

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم


<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم


<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

این یعنی که دو یا چند تا از


<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:


<input type="text" name="usrname" required>

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

خیلی ممنون از لطفتون حل شدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید.ممنون از مطالب خوبتون.

اگه میشه یه زحمت بکشید این ارور های سایت منو بررسی کنید بگید چجوری رفعش کنم.این ارور ها در توضیحاتتون نبود.

Www.bestdesignerr.ir

و اینکه رفع  warning ها برای سئو مهم هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟

خطریه؟ باید چیکار کنم؟

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، morteza3375 گفته است :

سلام

سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟

خطریه؟ باید چیکار کنم؟

Untitled.png

سلام دوست عزیز

تلگرام پیام بدید واساون حل کنم

@hasanataieir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم

Capture1.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 2 دقیقه قبل، akbar-pc گفته است :

سلام خسته نباشید

دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم

Capture1.JPG

مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو.

مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو.

مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه.

 

موفق باشید

ممنون از پاسختون

تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style  اصلا ندارم توی کد های قالب

اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style  اصلا ندارم توی کد های قالب

بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره.

نقل قول

اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟

بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره.

بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره.

پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، akbar-pc گفته است :

پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین

خواهش میکنم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/8/2012 at 14:02، Morteza گفته است :

ببینید بستگی داره.

بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.

در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه.

سلام. بنظر شما اصلا این کار لازم هست؟

راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب و مجددا دانلود کردم اما درست نشد 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

The itemprop attribute was specified, but the element is not a property of any item.

Bad value for attribute href on element a: Illegal character in query: space is not allowed.

سلام دوستان این مشکللات  را چه طوری حل کنم 

ویرایش شده در توسط رمان ایران
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشید

لطفا سایت منو چک کنید  دو تا ارور رو به من بگید چجوری رفع کنم

wastep.com

با تشکر

 

ویرایش شده در توسط smd9782
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر درک مطلب انگلیسی تون مناسب باشه می تونید از مقالات زیر هم استفاده کنید

https://yoast.com/w3c-validation-seo/
https://code.tutsplus.com/tutorials/how-to-effectively-validate-a-wordpress-website--cms-20529

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام بچه ها واقعا کسی به این سایت خدایی اهمیت میده؟ از نظر من خیلی مهمه کلا بنده وسواس دارم توی ارور ها. من یه سایتی زدم راجب تعمیر لوازم خانگی جالبه بدونید حتی یک خطا نداره همه رو اصولی نوشتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      16- به هیچ طریقی از کاربران دیگر مشخصات ورود به سایت/سرور آنها را درخواست نکنید. در صورت نیاز کاربر در پیام خصوصی اطلاعات را ارسال خواهد کرد و نیازی به مطرح کردن این مورد نیست، توجه فرمایید انجمن هیچ مسئولیتی در این مورد بع عهده نخواهد گرفت. همچنین در صورت مشاهده درخواست ورود از کاربران دیگر، اخطار و در صورت تکرار کاربر خاطی از انجمن اخراج خواهد شد.
      بروزرسانی ششم.
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره