Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

471 پست در این موضوع قرار دارد

با تشکر مجدد از پیگیری شما،

چرا با کپی کردن این کد قبل از تگ بادی تعداد ارورها بسیار کاهش یافت؟

با توجه به فرمایش قبلی شما  تگ time را که فرمودید پیدا نکردم دقیقا این تگ در کدام قسمت قرار دارد؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ تایم یعنی توی کدهای شما نیست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۱۰/۵ ه‍.ش. at 14:45، mehran242 گفته است :

با تشکر فراوان از راهنمایی مفید شما،

سایت من ورد پرس هست و زمانیکه این کدها را :   <p>We open at <time>10:00</time> every morning.</p>
<p>I have a date on <time datetime="2008-02-14 20:00">Valentines day</time>.</p>

در قسمت header.php و قبل از تک body کپی میکنم ارورها برطرف می شود ولی در صفحه اول سایت در بالای هدر به این صورت :

We open at 10:00 every morning.

I have a date on Valentines day.

در سایت نشان داده می شود دلیل این مساله چیست؟

شما اینجا گفتید کد فوق رو توی سایتتون کپی می کنید. منظور من این بود که شما تگ time رو کجا قرار می دید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/31/2016 at 20:27، mehran242 گفته است :

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

ادرس سایت رو برای بررسی دوستان قرار بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای رفع این خطاها

 A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

 

 A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

 

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

 

Bad value ss for attribute required on element input.

 

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

 

نقل قول

A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم

<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

نقل قول

A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

این یعنی که دو یا چند تا از

<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

نقل قول

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

نقل قول

Bad value ss for attribute required on element input.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:

<input type="text" name="usrname" required>
نقل قول

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام

 

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم


<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم


<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

این یعنی که دو یا چند تا از


<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:


<input type="text" name="usrname" required>

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

خیلی ممنون از لطفتون حل شدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید.ممنون از مطالب خوبتون.

اگه میشه یه زحمت بکشید این ارور های سایت منو بررسی کنید بگید چجوری رفعش کنم.این ارور ها در توضیحاتتون نبود.

Www.bestdesignerr.ir

و اینکه رفع  warning ها برای سئو مهم هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟

خطریه؟ باید چیکار کنم؟

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، morteza3375 گفته است :

سلام

سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟

خطریه؟ باید چیکار کنم؟

Untitled.png

سلام دوست عزیز

تلگرام پیام بدید واساون حل کنم

@hasanataieir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم

Capture1.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 2 دقیقه قبل، akbar-pc گفته است :

سلام خسته نباشید

دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم

Capture1.JPG

مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو.

مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو.

مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه.

 

موفق باشید

ممنون از پاسختون

تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style  اصلا ندارم توی کد های قالب

اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style  اصلا ندارم توی کد های قالب

بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره.

نقل قول

اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟

بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره.

بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره.

پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، akbar-pc گفته است :

پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین

خواهش میکنم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/8/2012 at 14:02، Morteza گفته است :

ببینید بستگی داره.

بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.

در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه.

سلام. بنظر شما اصلا این کار لازم هست؟

راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب و مجددا دانلود کردم اما درست نشد 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required