• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

458 پست در این موضوع قرار دارد

با تشکر مجدد از پیگیری شما،

چرا با کپی کردن این کد قبل از تگ بادی تعداد ارورها بسیار کاهش یافت؟

با توجه به فرمایش قبلی شما  تگ time را که فرمودید پیدا نکردم دقیقا این تگ در کدام قسمت قرار دارد؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ تایم یعنی توی کدهای شما نیست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۱۰/۵ ه‍.ش. at 14:45، mehran242 گفته است :

با تشکر فراوان از راهنمایی مفید شما،

سایت من ورد پرس هست و زمانیکه این کدها را :   <p>We open at <time>10:00</time> every morning.</p>
<p>I have a date on <time datetime="2008-02-14 20:00">Valentines day</time>.</p>

در قسمت header.php و قبل از تک body کپی میکنم ارورها برطرف می شود ولی در صفحه اول سایت در بالای هدر به این صورت :

We open at 10:00 every morning.

I have a date on Valentines day.

در سایت نشان داده می شود دلیل این مساله چیست؟

شما اینجا گفتید کد فوق رو توی سایتتون کپی می کنید. منظور من این بود که شما تگ time رو کجا قرار می دید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/31/2016 at 20:27، mehran242 گفته است :

متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!!

تگ time دقیقا کجاست؟

ادرس سایت رو برای بررسی دوستان قرار بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای رفع این خطاها

 A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

 

 A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

 

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

 

Bad value ss for attribute required on element input.

 

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

 

نقل قول

A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute.

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم

<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

نقل قول

A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description.

این یعنی که دو یا چند تا از

<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

نقل قول

Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

نقل قول

Bad value ss for attribute required on element input.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:

<input type="text" name="usrname" required>
نقل قول

Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.)

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام

 

این یعنی شما توی فایل HTML تون هم


<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

دارید و هم


<meta charset="UTF-8">

یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید.

این یعنی که دو یا چند تا از


<meta name="description" content="توضیحات">

توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید.

این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست.

فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه.

این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه:


<input type="text" name="usrname" required>

اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید.

 

موفق باشید

خیلی ممنون از لطفتون حل شدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه