Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

455 پست در این موضوع قرار دارد

دوست عزيز مطمئنا كار رو به درستي انجام داديد ؟ الان داره از يونيكد فايل‌هاي قالب شما ايراد ميگيره ..

البته انگار يك مشكلي توي خط 9 سورس سايتتون هستش ولي چون سورس سايتتون با افزونه‌ي كش خطي شده نتونستم بررسي كنم كه مشكل از چي هستش ..

بهتره از اين حالت درش بياريد و بعد ببينيد در خط مربوطه چه مشكلي هست ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوباره اون کارو تکرار کردم و از نو آپلود کردم..

ولی بازم ... :(

سورس سایت رو از حالت خطی در آوردم ببین می تونی بفهمی مشکل لاین 9 که البته الان شد 1089 چیه آقا سعید؟

بازم ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

ببینید شما وقتی میخواید یه باکس رو بیارید وسط بدون اینکه متونش بیاد وسط ااین خوب نیست چون باید دوباره متون رو هم راستچین کنید ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا شما باید برای ie نسخه پایین جدا استایل بنویسید یا راه حل پارسا رو اجرا کنید.

در هر صورت مشکل از ie نسخه پایین هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

مرسی از جوابها

خب توی اون صفحه که فقط 3 تا ارور موجوده

پی این وارنینگ کجاست؟

و اینکه:

سوروس html منظورتون همون index.html هستش؟

توی فایل اچ تی ام ال من فقط 76 لاین یا خط وجود داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدوم صفحه منظورتون هست؟ آدرس رو بدید تا خطاها و وارنینگ ها رو بهتون بگیم.

در مورد سورس هم خروجی صفحه موردنظر شما در طرف مرورگر (کاربر) میشه سورسی که آنالیزور میبینه. تعداد خط رو هم باید در مرورگرتون (view source) ببینید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه كه فعلا سايتتون در دسترس نيست ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا نمیدونم مشکل چیه

درست بشه خودم خبر میدم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

حل شد؟

اگه حل شد به چی رسیدگی بشه ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان منظورم این با شخص بالایی بود که گفتن سایتتون مشکل داره و بالا نمیاد

گفتم الان بالا میاد

حالا لطفا مشکل رو رسیدگی کنین.

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز الان سايت شما 3 تا ارور + 1 warning داره ،

در مورد warning آموزش شماره 7 رو انجام بديد رفع ميشه ..

ارور اولي ، ببينيد توي كدوم لاين توي سورستون هست كه مقدار % در آيدي قرار گرفته ، كه دليلشم اينه كه كلمه‌ي فارسي در اون قسمت قرار داره ، كلمه رو انگليسي كنيد رفع ميشه .

ارور دومي بايد ر قسمتي كه مشخص ميكنه ببينيد كه تعداد تگ‌هاي div بيشتر يا كمتر نباشه و تماما بسته شده باشند ..

ارور سومي هم ul وجود داره در صورتي كه سورس li رو پيدا نميكنه ، در جايي كه <ul> مياد بايد <li> و تگ‌هاي پايانيش هم موجود باشه ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب سعید جان ببین

مثلا یکی رو نوشتهline 404

خب من توی کدوم فایل php باید دنبال خط 404 بگردم؟

index?

style?

کدوم یکی؟ قالب من 12-13 تا فایل php داره

تو کدوم یکی باید دنبال این خط باشم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خود سايت w3 در هنگام چك كردن در قسمت Option تيك Show Source رو بزنيد و بعد Revalidate رو بزنيد ، بعد از ارورها سورس و لاين‌ها مشخص ميشه ، به لاين مربوط به ارور بريد و كدهارو ببينيد و تشخيص بديد كه اين قسمت مربوط به كدوم قسمت از سايتتون هستش .. با ديدن كد‌هاي بالاتر و پايين ترش ميتونيد به سادگي متوجه بشيد ، كه مثلا به قسمت بايگاني مربوطه ؟ يا دسته‌بندي‌ها يا ... ، بعد اين قسمت رو در بين فايل‌هاي قالبتون پيدا كنيد ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مگه cloumn معنیش نمیشه ستون؟

من طبق فرمایش شما رفتم جلو

مثلا ارور اول به لاین 64 گیر داده

ولی خب cloumn 103 یعنی چی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cloumn فکر میکنم منظور کاراکتر باشه

بهتره توجه نکنید و فقط لاین رو در نظر بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

همان طور که قبلا گفتن سایت W3C خروجی رو آنالیز میکنه

پس شما باید با توجه به خروجی دنبال بخش مورد نظر بگردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

خروجی: سورس صفحه هست

و مثلا اگر دسته ها در سایدبار هست فایلهای سایدبار رو بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com