Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

470 پست در این موضوع قرار دارد

دوست عزيز مطمئنا كار رو به درستي انجام داديد ؟ الان داره از يونيكد فايل‌هاي قالب شما ايراد ميگيره ..

البته انگار يك مشكلي توي خط 9 سورس سايتتون هستش ولي چون سورس سايتتون با افزونه‌ي كش خطي شده نتونستم بررسي كنم كه مشكل از چي هستش ..

بهتره از اين حالت درش بياريد و بعد ببينيد در خط مربوطه چه مشكلي هست ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوباره اون کارو تکرار کردم و از نو آپلود کردم..

ولی بازم ... :(

سورس سایت رو از حالت خطی در آوردم ببین می تونی بفهمی مشکل لاین 9 که البته الان شد 1089 چیه آقا سعید؟

بازم ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

ببینید شما وقتی میخواید یه باکس رو بیارید وسط بدون اینکه متونش بیاد وسط ااین خوب نیست چون باید دوباره متون رو هم راستچین کنید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا شما باید برای ie نسخه پایین جدا استایل بنویسید یا راه حل پارسا رو اجرا کنید.

در هر صورت مشکل از ie نسخه پایین هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

مرسی از جوابها

خب توی اون صفحه که فقط 3 تا ارور موجوده

پی این وارنینگ کجاست؟

و اینکه:

سوروس html منظورتون همون index.html هستش؟

توی فایل اچ تی ام ال من فقط 76 لاین یا خط وجود داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدوم صفحه منظورتون هست؟ آدرس رو بدید تا خطاها و وارنینگ ها رو بهتون بگیم.

در مورد سورس هم خروجی صفحه موردنظر شما در طرف مرورگر (کاربر) میشه سورسی که آنالیزور میبینه. تعداد خط رو هم باید در مرورگرتون (view source) ببینید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه كه فعلا سايتتون در دسترس نيست ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا نمیدونم مشکل چیه

درست بشه خودم خبر میدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

حل شد؟

اگه حل شد به چی رسیدگی بشه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان منظورم این با شخص بالایی بود که گفتن سایتتون مشکل داره و بالا نمیاد

گفتم الان بالا میاد

حالا لطفا مشکل رو رسیدگی کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز الان سايت شما 3 تا ارور + 1 warning داره ،

در مورد warning آموزش شماره 7 رو انجام بديد رفع ميشه ..

ارور اولي ، ببينيد توي كدوم لاين توي سورستون هست كه مقدار % در آيدي قرار گرفته ، كه دليلشم اينه كه كلمه‌ي فارسي در اون قسمت قرار داره ، كلمه رو انگليسي كنيد رفع ميشه .

ارور دومي بايد ر قسمتي كه مشخص ميكنه ببينيد كه تعداد تگ‌هاي div بيشتر يا كمتر نباشه و تماما بسته شده باشند ..

ارور سومي هم ul وجود داره در صورتي كه سورس li رو پيدا نميكنه ، در جايي كه <ul> مياد بايد <li> و تگ‌هاي پايانيش هم موجود باشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب سعید جان ببین

مثلا یکی رو نوشتهline 404

خب من توی کدوم فایل php باید دنبال خط 404 بگردم؟

index?

style?

کدوم یکی؟ قالب من 12-13 تا فایل php داره

تو کدوم یکی باید دنبال این خط باشم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خود سايت w3 در هنگام چك كردن در قسمت Option تيك Show Source رو بزنيد و بعد Revalidate رو بزنيد ، بعد از ارورها سورس و لاين‌ها مشخص ميشه ، به لاين مربوط به ارور بريد و كدهارو ببينيد و تشخيص بديد كه اين قسمت مربوط به كدوم قسمت از سايتتون هستش .. با ديدن كد‌هاي بالاتر و پايين ترش ميتونيد به سادگي متوجه بشيد ، كه مثلا به قسمت بايگاني مربوطه ؟ يا دسته‌بندي‌ها يا ... ، بعد اين قسمت رو در بين فايل‌هاي قالبتون پيدا كنيد ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مگه cloumn معنیش نمیشه ستون؟

من طبق فرمایش شما رفتم جلو

مثلا ارور اول به لاین 64 گیر داده

ولی خب cloumn 103 یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cloumn فکر میکنم منظور کاراکتر باشه

بهتره توجه نکنید و فقط لاین رو در نظر بگیرید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

همان طور که قبلا گفتن سایت W3C خروجی رو آنالیز میکنه

پس شما باید با توجه به خروجی دنبال بخش مورد نظر بگردید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

خروجی: سورس صفحه هست

و مثلا اگر دسته ها در سایدبار هست فایلهای سایدبار رو بررسی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA