Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

455 پست در این موضوع قرار دارد

دوست عزيز مطمئنا كار رو به درستي انجام داديد ؟ الان داره از يونيكد فايل‌هاي قالب شما ايراد ميگيره ..

البته انگار يك مشكلي توي خط 9 سورس سايتتون هستش ولي چون سورس سايتتون با افزونه‌ي كش خطي شده نتونستم بررسي كنم كه مشكل از چي هستش ..

بهتره از اين حالت درش بياريد و بعد ببينيد در خط مربوطه چه مشكلي هست ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوباره اون کارو تکرار کردم و از نو آپلود کردم..

ولی بازم ... :(

سورس سایت رو از حالت خطی در آوردم ببین می تونی بفهمی مشکل لاین 9 که البته الان شد 1089 چیه آقا سعید؟

بازم ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

ببینید شما وقتی میخواید یه باکس رو بیارید وسط بدون اینکه متونش بیاد وسط ااین خوب نیست چون باید دوباره متون رو هم راستچین کنید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا شما باید برای ie نسخه پایین جدا استایل بنویسید یا راه حل پارسا رو اجرا کنید.

در هر صورت مشکل از ie نسخه پایین هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

مرسی از جوابها

خب توی اون صفحه که فقط 3 تا ارور موجوده

پی این وارنینگ کجاست؟

و اینکه:

سوروس html منظورتون همون index.html هستش؟

توی فایل اچ تی ام ال من فقط 76 لاین یا خط وجود داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدوم صفحه منظورتون هست؟ آدرس رو بدید تا خطاها و وارنینگ ها رو بهتون بگیم.

در مورد سورس هم خروجی صفحه موردنظر شما در طرف مرورگر (کاربر) میشه سورسی که آنالیزور میبینه. تعداد خط رو هم باید در مرورگرتون (view source) ببینید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه كه فعلا سايتتون در دسترس نيست ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا نمیدونم مشکل چیه

درست بشه خودم خبر میدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

حل شد؟

اگه حل شد به چی رسیدگی بشه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان منظورم این با شخص بالایی بود که گفتن سایتتون مشکل داره و بالا نمیاد

گفتم الان بالا میاد

حالا لطفا مشکل رو رسیدگی کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز الان سايت شما 3 تا ارور + 1 warning داره ،

در مورد warning آموزش شماره 7 رو انجام بديد رفع ميشه ..

ارور اولي ، ببينيد توي كدوم لاين توي سورستون هست كه مقدار % در آيدي قرار گرفته ، كه دليلشم اينه كه كلمه‌ي فارسي در اون قسمت قرار داره ، كلمه رو انگليسي كنيد رفع ميشه .

ارور دومي بايد ر قسمتي كه مشخص ميكنه ببينيد كه تعداد تگ‌هاي div بيشتر يا كمتر نباشه و تماما بسته شده باشند ..

ارور سومي هم ul وجود داره در صورتي كه سورس li رو پيدا نميكنه ، در جايي كه <ul> مياد بايد <li> و تگ‌هاي پايانيش هم موجود باشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب سعید جان ببین

مثلا یکی رو نوشتهline 404

خب من توی کدوم فایل php باید دنبال خط 404 بگردم؟

index?

style?

کدوم یکی؟ قالب من 12-13 تا فایل php داره

تو کدوم یکی باید دنبال این خط باشم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خود سايت w3 در هنگام چك كردن در قسمت Option تيك Show Source رو بزنيد و بعد Revalidate رو بزنيد ، بعد از ارورها سورس و لاين‌ها مشخص ميشه ، به لاين مربوط به ارور بريد و كدهارو ببينيد و تشخيص بديد كه اين قسمت مربوط به كدوم قسمت از سايتتون هستش .. با ديدن كد‌هاي بالاتر و پايين ترش ميتونيد به سادگي متوجه بشيد ، كه مثلا به قسمت بايگاني مربوطه ؟ يا دسته‌بندي‌ها يا ... ، بعد اين قسمت رو در بين فايل‌هاي قالبتون پيدا كنيد ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مگه cloumn معنیش نمیشه ستون؟

من طبق فرمایش شما رفتم جلو

مثلا ارور اول به لاین 64 گیر داده

ولی خب cloumn 103 یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cloumn فکر میکنم منظور کاراکتر باشه

بهتره توجه نکنید و فقط لاین رو در نظر بگیرید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

همان طور که قبلا گفتن سایت W3C خروجی رو آنالیز میکنه

پس شما باید با توجه به خروجی دنبال بخش مورد نظر بگردید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

خروجی: سورس صفحه هست

و مثلا اگر دسته ها در سایدبار هست فایلهای سایدبار رو بررسی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه