• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

467 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان مخم پوکید دیگه از بس دنبال این لاین ها گشتم

این قالب منه

اگه کسی وقت داره، لطفا زحمتشو بکشه

مرسی

http://liparis.ir/wp-content/themes/DBS-XenaStore.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
17 ) وجود تگ category tag برای لینک ها (این مشکل هنوز در وردپرس حل نشده است! شاید تگ category زودتر از رفع این مشکل استاندارد شود!) :D

برای رفع این مشکل از فایل functions.php پوسته بهره می گیریم و کد

function remove_category_list_rel($output)
{
$output = str_replace(' rel="category tag"', '', $output);
return $output;
}
add_filter('wp_list_categories', 'remove_category_list_rel');
add_filter('the_category', 'remove_category_list_rel');

را به این فایل اضافه می کنیم تا این خطا حل شود. ( البته می توانید در دستور فوق به جای حذف به خصوصیت REL استاندارد دیگری تغییر دهید.

اکثر ارورها ی سایتم به همین مربوطه !

ولی این روشی که گفتن کار ساز نبود. من به فایل فانکشن اضافه کردم ولی اتفاقی نیفتاد و هنوز ارور میده!

کسی روش دیگه ای سراغ نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سايت‌تون رو قرار بديد تا بتونيم بررسي كنيم ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون :)

http://helical-graph.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مخم پوکید دیگه از بس دنبال این لاین ها گشتم

این قالب منه

اگه کسی وقت داره، لطفا زحمتشو بکشه

مرسی

http://liparis.ir/wp...S-XenaStore.zip

دوستان کسی هست رسیدگی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اکثر ارورها ی سایتم به همین مربوطه !

ولی این روشی که گفتن کار ساز نبود. من به فایل فانکشن اضافه کردم ولی اتفاقی نیفتاد و هنوز ارور میده!

کسی روش دیگه ای سراغ نداره ؟

ببخشید دوباره پست میدم فقط متن پایین برام جای سوال بود ! میشه یه استاندارد دیگه که بتونه کارمو را بندازه معرفی کنین؟

( البته می توانید در دستور فوق به جای حذف به خصوصیت REL استاندارد دیگری تغییر دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام وقتی که من آدرس سایتم رو توی آدرس


http://jigsaw.w3.org/css-validator/

آنالیز می کنم، بیشتر ارورها مربوط به ویزگی transition هستش و ارور


Property -moz-transition doesn't exist : all 0.6s ease-out

و در جاهایی هم ارور


Property -webkit-border-top-right-radius doesn't exist : 5px

و ارورهایی امثال این ها رو میده.

برای حل این دو تا اروری که می گه باید چی کار کرد؟

آدرس سایتم:


http://parsibanner.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما موقع معتبرسازی css3 رو انتخاب کردید؟

در ضمن یکسری از دستورات جزء استانداردها نیستن و بعضا در موقع معتبرسازی ازشون خطا گرفته میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی؟

میشه بیشتر هم سوالتو و هم جمله دومتو بیشتر توضیح بدی؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هنگام معتبرسازی میتونید لول بررسی css رو مشخص کنید که روی کدوم نسخه css باشه.

در مورد دومی هم خیلی روشن هست، مثلا خاصیت -webkit-border-top-right-radius جزء استانداردهای w3 نیست، اونوقت موقع معتبر کردن پوسته از این خاصیت خطا میگیره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بیشتر خطا ها رو انجام دادم

تقریبا نصف شده

اما هنوز 115 ارور میده!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز توي اين آناليزور ميتونه به تعداد خيلي زيادي ارور و خطا وجود داشته باشه و فكر نميكنم ممكن و لازم باشه كه همه رو دونه دونه بگيم ، تا جايي كه فرصت باشه خطاهاي ممكن و دردسر ساز رو ميگيم ، شما با مراجعه به لاين خطاي مربوطه و سورس سايتتون به راحتي ميتونيد بفهميد مشكل از كجاست و رفع كنيد ..

بازم اگه فرصت بشه تعدادي ارور جديد رو به بخش آموزش اضافه ميكنم ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی میتونه واسه رفع مشکلات منم کمک کنه؟

http://validator.w3.org/check?uri=fadroid.ir&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز 80% خطا‌هاي سايت شما مربوط ميشه به درست باز و بسته نشدن تگ‌هاي Div و درست تو در تو نبودنشون ،

فرصت رفع خطا‌ها به صورت اختصاصي براي شما وجود نداره ، شما ميتونيد خودتون كار رو شروع كنيد هر جا كه به مشكل خورديد ما راهنماييتون ميكنيم ، تاپيك آموزشي اين بخش رو هم بخونيد ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان بلاخره موفق شدم قالبم رو با مرورگر اپرا هماهنگ کنم

الان چندتا مشکل دارم این ارورا یعنی چی؟

در ضمن تاپیک رفع ایرادات w3c رو هم دیدم اما کسی چیزی از ارور من نگفته بود


33 .yektab img Property -webkit-transition doesn't exist : All 1s ease
34 .yektab img Property -moz-transition doesn't exist : All 1s ease
35 .yektab img Property -o-transition doesn't exist : All 1s ease
36 .yektab img Property -webkit-transform doesn't exist : rotate(0deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )
37 .yektab img Property -moz-transform doesn't exist : rotate(0deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )
38 .yektab img Property -o-transform doesn't exist : rotate(0deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )
42 .yektab img:hover Property -webkit-transform doesn't exist : rotate(360deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )
43 .yektab img:hover Property -moz-transform doesn't exist : rotate(360deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )
44 .yektab img:hover Property -o-transform doesn't exist : rotate(360deg ) scale(1 ) skew(1deg ) translate(0 )

کلاس مربوطه:

.yektab img{

margin: 37px 600px 0px 0px;

-webkit-transition:All 1s ease;

-moz-transition:All 1s ease;

-o-transition:All 1s ease;

-webkit-transform: rotate(0deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

-moz-transform: rotate(0deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

-o-transform: rotate(0deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

}

.yektab img:hover{

-webkit-transform: rotate(360deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

-moz-transform: rotate(360deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

-o-transform: rotate(360deg) scale(1) skew(1deg) translate(0px);

}

ارور دوم:


60 .amir Property -moz-transform doesn't exist : translate(4 )
65 .amir Property -moz-border-radius doesn't exist : 13px 0 13px 0
66 .amir Property -moz-transition doesn't exist : 300ms ease-in
67 .amir Property -moz-transform doesn't exist : translate(4 )
79 .amir:hover Property -moz-transform doesn't exist : translate(4 )
84 .amir:hover Property -moz-border-radius doesn't exist : 0 13px 0 13px
85 .amir:hover Property -moz-transition doesn't exist : 300ms ease-in
86 .amir:hover Property -moz-transform doesn't exist : translate(4 )

کلاس مربوطه:


.amir
{
font-family:Tahoma, aryal, sans-serif;
font-size:11px;
font-weight:bold;
color:#383737;
text-align:center;
margin-left:2px;
margin-right:6px;
margin-top:9px;
text-decoration:none;
text-transform:none;
padding:3px 3px 3px 3px;
-moz-transform: translate(4);
background-color:#FF9900;
margin-left:7px;
margin-right:7px;
margin-top:4px;
-moz-border-radius:13px 0px 13px 0px;
-moz-transition: 300ms ease-in;
-moz-transform: translate(4);
}
.amir:hover
{
font-family:Tahoma, aryal, sans-serif;
font-size:11px;
font-weight:bold;
color:#383737;
text-align:center;
text-decoration:none;
text-transform:none;
padding:3px 3px 3px 3px;
-moz-transform: translate(4);
background-color:#ffffff;
margin-left:7px;
margin-right:7px;
margin-top:4px;
-moz-border-radius:0px 13px 0px 13px;
-moz-transition: 300ms ease-in;
-moz-transform: translate(4);
text-shadow:1px 1px 1px #ccc;}
.meloodiuos a
{
font-family:Tahoma, aryal, sans-serif;
font-size:11px;
color:#383737;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نوع مشکلات برای استفاده از دستورات css3 متفاوت مربوط به مرورگرها هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب راه حل چیه؟

ممنون بی خیال میشم :unsure:

ما که اینترنتمون مون قطعه اینم روش

همراه اول که قطعه

دایال آپ هم که دیگه نگو

سایتمون هم که پر از مشکل

با ایرانسل یک پست می خوام بفرستم 60 بار دیسکانکت میشه

...

اصلا بیخیال بابا خر ما از کرکی دم نداشت :(

ممنون از توجهتون آقا مرتضی

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب راه حل چیه؟

راه حلی فعلا نداره چون این کدها استاندارد وب نشدن و از طرف دولوپرهای مرورگرها منتشر میشن.

مشکل هم نیست. چون استاندارد جهانی نیست داره گیر میده. مهم نیست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفاً راجع به خطاهای منم راهنمایی کنید.

اول : خطاهای html که متوجه نشدم چرا از صفحه سایت و همچنین از ابزار آنلاینی که استفاده کردم خطا میگیره :

http://validator.w3....=Inline&group=0

دوم : در مورد CSS که از shadow در moz-box و webkit-box استفاده کردم و طبق توضیح مرتضی عزیز متوجه شدم چرا خطا میده ولی چرا توی لود شدن تاثیر گذاشته؟ احساس میکنم با تاخیری بیشتر نسبت به قبل لود میشه. باید اون افکت ها رو حذف کنم؟

http://jigsaw.w3.org...arning=〈=en

بقیه موارد راهنمایی کنید چطوری رفع کنم ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود دوست عزيز ;

اول : خطاهای html که متوجه نشدم چرا از صفحه سایت و همچنین از ابزار آنلاینی که استفاده کردم خطا میگیره :

http://validator.w3....=Inline&group=0

بيشتر خطا‌هاي warning سايتتون مربوط ميشه اسكريپت‌هايي كه در اون‌ها علامت‌هايي مانند = & و ... به صورت مستقيم استفاده شده كه اين در XHTML خطا هستش و فكر كنم از ابزار‌هاي abctools هستش .. ساير ارورها هم به درست باز و بسته نشدن تگ‌ها (تودرتو نبودن درستشون ) برميگيرده ، تگ‌هايي مثل ol, ul , li .. كه توضيح داده شده در قسمت آموزش ..

دوم : در مورد CSS که از shadow در moz-box و webkit-box استفاده کردم و طبق توضیح مرتضی عزیز متوجه شدم چرا خطا میده ولی چرا توی لود شدن تاثیر گذاشته؟ احساس میکنم با تاخیری بیشتر نسبت به قبل لود میشه. باید اون افکت ها رو حذف کنم؟

http://jigsaw.w3.org...arning=&lang=en

بقیه موارد راهنمایی کنید چطوری رفع کنم ممنون میشم.

در اين مورد آقا مرتضي عزيز توضيح دادند و فكر نميكنم تاثير چنداني توي سرعت لود سايتتون داشته باشه و احتمالا سرعت خودتون بالا و پايين هستش ..

موفق باشيد ../.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساير ارورها هم به درست باز و بسته نشدن تگ‌ها (تودرتو نبودن درستشون ) برميگيرده ، تگ‌هايي مثل ol, ul , li .. كه توضيح داده شده در قسمت آموزش ..

در اين مورد آقا مرتضي عزيز توضيح دادند و فكر نميكنم تاثير چنداني توي سرعت لود سايتتون داشته باشه و احتمالا سرعت خودتون بالا و پايين هستش ..

موفق باشيد ../.

1- من در قالبم تغییری ندادم هر چیزی که هست مربوط به خود طراح بوده. میشه بگید کجا رو باید تغییر بدم؟ چون داخل فایل index.php همچین تگی نبود و توی page هایی که خطا گرفته هم از تگ استفاده نکردم فقط متنه.

لینکی از آموزش هم نذاشتید.

2- ممنون ولی بقیه ارور ها از چیه؟ و چطوری بر طرف کنم؟

http://jigsaw.w3.org...arning=〈=en


Same colors for color and background-color in two contexts .ldWrapper and #footer_link
Parse Error url(images/body_bg.jpg) repeat-x;
Parse Error [:12px "Lucida Grande"]
Parse Error [:#333; } a]
Value Error : font / is not a font-family value : bold 15px / 1.3 Arial,sans-serif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد تگ ها خیلی وقته که شناخت دارم ولی توی قسمت هایی که دیدم خطایی نبود. index.php , single.php , archive.php و حتی داخل پیجی که ساخته بودم از تگ های

ol, ul , li استفاده نکردم!

و بقیه موارد دلیل خطا گرفتنشو متوجه نشدم.

http://jigsaw.w3.org...arning=〈=en


Same colors for color and background-color in two contexts .ldWrapper and #footer_link
Parse Error url(images/body_bg.jpg) repeat-x;
Parse Error [:12px "Lucida Grande"]
Parse Error [:#333; } a]
Value Error : font / is not a font-family value : bold 15px / 1.3 Arial,sans-serif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Same colors for color and background-color in two contexts .ldWrapper and #footer_link

این خطا نیست و اخظار هست. مشکلی وجود نداره.

Parse Error url(images/body_bg.jpg) repeat-x;
Parse Error [:12px "Lucida Grande"]
Parse Error [:#333; } a]
Value Error : font / is not a font-family value : bold 15px / 1.3 Arial,sans-serif

اینها هم خطاهای تعریف در استایل هستن.

شما باید طبق استاندارد تعریف کنید مثلا برای فونت بهتره تک تک خواص فونت رو تعریف کنید تا از رخ دادن همچین خطاهایی جلوگیری بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود من با استفاده از آموزش شما و یکسری آموزش در پرشین تولز تونستم خیلی از کدهای قالبم رو حذف کنم

من قالبم 133 ارور داشت که رسوندمش به 2 ارور و 8 هشدار برسونم

البته رو چندتا کد گیر کردم

قسمتی گفتید کد <center> دیگه منسوخ شده رو قالب من هم این ارور رو میده

ارور اول مربوط به valid w3

Line 173, Column 257: Stray end tag center

کد ارور


<a rel="nofollow" href="http://www.unipaper.ir/" title="بنر مقالات پزشکی "><img src="http://www.unipaper.ir/wp-content/uploads/2012/05/ads1.gif" class="attachment-medium" alt="مقالات پزشکی" title="مقالات پزشکی و سلامت" height="250" width="130"></a></center>

اما از طریق css نتونستم اصلا پیداش کنم اینم کد css هست لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه

/*

Theme Name:pottal

Theme URI:http://www.unipaper.ir

Author:mahdi

Author URI:http://www.p30af.com

*/

*{

font-size:11px;

margin:0;

padding:0;

font-family:Tahoma;

line-height:150%;

}

body {

direction:rtl;

background-image:url(images/page-bg.jpg);

background-position:top center;

background-repeat:no-repeat;

background-attachment:fixed;

background-color:#012148;

}

A{color:#444444;

font-size:11px;

text-decoration:none;

text-shadow:0 0 5px #ccc;behavior: url(PIE.htc);}

A:hover{text-decoration:none;color:#333333;text-shadow:0px 2px 5px #000 ;behavior: url(PIE.htc);}

hr{

border-top:1px solid #aaa;border-right:0;border-left:0;border-bottom:0;margin:5px;height:1px;

}

img{

border:0px;

vertical-align:middle;

}

.tabbed-content li,.wa-new li ,.wa-box-se li ,.wa-box-yek li,.wa-box-do li,.wa-char li {

background: url("images/arrow.gif") no-repeat scroll 100% 7px transparent;

list-style-position: outside;

list-style-type: none;

margin: 0 2px 0 0;

outline: medium none;

padding: 0 10px 0 0;

}

h1,h2,h3,h4{

display: inline-block;

font-weight:normal

}

.wa-theme {

margin:0 auto;

width:950px;

}

.wa-header{

margin:0 ;

height:131px;

background-image:url(images/header.jpg);

}

.wa-clear {

clear:both;

height:0;

}

.wa-navbar a{

color:#fff;

font-weight: bold;

}

.wa-navbar-search{

background-image:url(images/search-nav.jpg);

width:222px;

margin-top:5px;

height:25px;

}

.wa-navbar-search img{

vertical-align:middle;

}

.wa-navbar-search input[type=text]{

background-color:#525252;

width:187px;

border:0px solid ;

color:#fff;

font-family:Tahoma;

height:19px;

margin-top:3px;

margin-right:7px;

float:right;

}

.wa-navbar {

background-image:url(images/navbar-h.jpg);

height:36px;

color:#165885;

text-align:center;

font-weight: bold;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

}

.wa-navbar ul{

margin-top: 10px;

margin-bottom: 10px;

position: absolute;

}

.wa-navbar li{

height:35px;

float: right;

list-style: none;

}

.wa-navbar li a

{

display: block;

text-decoration: none;

border-left: 1px solid #ccc;

color: #000;

padding: 0px 20px 0px 20px;

text-shadow:1px 1px #fff;

}

.wa-navbar li a:hover

{

background-image:url(images/navbar.png);

height:25px;

}

.wa-main{

margin-top:5px;

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 7px 7px 0 0;

-moz-border-radius: 7px 7px 0 0;

border-radius: 7px 7px 0 0;

behavior: url(PIE.htc);

padding:5px;

}

.wa-main:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-slider{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #c6c6c6;

padding:5px;

}

.wa-slider:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-slider-h{

width:505px;

background-image:url(images/slide-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:25px;

}

.wa-more{

background-image:url(images/more.jpg);

background-position:top center;

background-repeat:no-repeat;

}

.more {

background-color: #FBFBFB;

border: 1px solid #E4E4E4;

border-radius: 5px;

color: #788998;

display: inline-block;

font-weight: bold;

padding: 2px 10px;

white-space: nowrap;

float:left;

}

.wa-info {

float:right;

min-width:30%;

text-align:center;

}

.wa-box-yek{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #c6c6c6;

padding:5px;

width: 188px;

}

.wa-box-yek:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-yek-h{

width:175px;

background-image:url(images/grbox-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:25px;

}

.wa-box-do{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #88c361;

padding:5px;

}

.wa-box-do:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-do-h{

width:233x;

background-image:url(images/gbox-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-box-se{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #795bb8;

padding:5px;

}

.wa-box-se:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-se-h{

color:#fff;

width:233x;

background-image:url(images/pbox-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-box-ad{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #c155d1;

padding:5px;

}

.wa-box-ad-h:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-ad-h{

color:#fff;

width:149px;

background-image:url(images/ad-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-box-cate{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #ebaa56;

}

.wa-box-cate-h:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-cate-h{

color:#000;

width:161px;

background-image:url(images/obox-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-box-cate li{

background: none;

list-style-position: none;

list-style-type: none;

margin: 0;

outline: none;

padding: 0;

}

.wa-box-cate li a{

background-image:url(images/cate-h.jpg);

color: #000000;

display: block;

padding: 7px 15px;

text-decoration: none;

text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;

height:20px;

}

.wa-box-cate li a:hover{

background-image:url(images/cate-ah.jpg);

}

.wa-box-other{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #ebaa56;

padding:5px;

}

.wa-box-other-h:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-box-other-h{

color:#000;

width:161px;

background-image:url(images/other-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-char{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #89a9cc;

padding:5px;

}

.wa-char:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-char-h{

color:#fff;

width:507px;

background-image:url(images/b-box-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-char-h a{

color:#fff;

}

.wa-new{

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 0 0 7px 7px;

-moz-border-radius: 0 0 7px 7px;

border-radius: 0 0 7px 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

border:1px solid #c6c6c6;

padding:5px;

}

.wa-new:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-new-h{

color:#000;

width:508px;

background-image:url(images/nbox-h.jpg);

height:23px;

padding-top:5px;

padding-right:30px;

}

.wa-box{

float:right;

}

.wa-ml5{

margin-left:5px;

}

.wa-mr5{

margin-right:5px;

}

.wa-right{

float:right;

width:745px;

padding:0px 5px 0 5px;

}

.wa-right-right{

float:right;

width:191px;

padding:0px 0 0 8px;

}

.wa-right-left{

float:right;

width:537px;

padding:0px;

}

.wa-right-left-right{

float:right;

width:263px;

padding:0px;

}

.wa-right-left-left{

float:right;

width:263px;

padding:0px;

}

.wa-left{

float:left;

width:179px;

padding:0px 0px 0 5px;

}

.wa-box-slider{

width:530px;

float:right;

}

.wa-footer{

color:#fff;

background-color:#000;

}

.wa-footer-l{

float:left;

width:282px;

}

.wa-footer-r{

float:right;

width:668px;

}

.wa-footer a{

color:#fff;

}

.wa-footer:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-footer-abox{

width:90px;

height:95px;

background-color:#8db750;

margin:2px;

float:right;

}

.wa-footer-box{

float:right;

color:#fff;

}

.wa-footer-box a{

width:310px;

height:20px;

background-color:#616161;

margin:2px;

margin-left:7px;

margin-right:5px;

float:right;

color:#fff;

padding:5px;

-webkit-border-radius:5px;

-moz-border-radius: 5px;

border-radius: 5px;

behavior: url(PIE.htc);

}

.wa-footer-box a:hover{

background-color:#373737;

color:#ffd234;

}

.wa-foot{

text-align:center;

padding:5px;

line-height:200%;

}

.left{

text-align:left;

width:230px;

float :left;

padding-left:10px;

}

.right{

text-align:right;

padding-right:10px;

width:500px;

float :right;

}

.wa-fl{

float :left;

width:160px;

}

.wa-fr{

float :right;

width:350px;

}

.tabbed-box {

-webkit-border-radius: 7px;

-moz-border-radius:7px;

border-radius: 7px;

behavior: url(PIE.htc);

border: 1px solid #C6C6C6;

}

.tabbed-box .tabs li {

list-style: none;

float: right;

}

.tabbed-box .tabs li a {

height:16px;

display: block;

width: 133px;

padding: 7px 0;

font-weight: bold;

text-align: center;

text-decoration: none;

background: #fff url(images/mozo-h.jpg) repeat-x ;

border-right: 1px solid #ddd;

border-bottom: 1px solid #ddd;

}

.tabbed-box .tabs li:first-child a {

border-right: none; }

.tabbed-box .tabs li a:hover {

color: #333; }

.tabbed-box .tabs li a:focus {

outline: none; }

.tabbed-box .tabs li a.active, .tabbed-box .tabs li a.active:hover {

color: #333;

background: #fff url(images/mozo-ah.jpg) repeat-x ;

border-bottom: 1px solid #fff; }

.tabbed-content {

padding: 3em 1em 1em 1em;

display: none;

}

.wa-fl:after,.wa-fr:after,.right:after,.left:after{content:"";display:block;height:0;clear:both;visibility:hidden}

.wa-comm{

border:1px solid #2B3E62;

background-color:#FFF;

-webkit-border-radius: 7px;

-moz-border-radius: 7px;

border-radius: 7px;

behavior: url(PIE.htc);

margin-bottom:5px;

overflow: hidden;

padding:5px;

}

/* =Navigation

-------------------------------------------------------------- */

.navigation {

color: #888;

font-size: 12px;

line-height: 18px;

overflow: hidden;

}

.navigation a:link,

.navigation a:visited {

color: #888;

text-decoration: none;

}

.navigation a:active,

.navigation a:hover {

color: #2B3E62;

}

.nav-previous {

float: left;

width: 50%;

}

.nav-next {

float: right;

text-align: right;

width: 50%;

}

#nav-above {

margin: 0 0 18px 0;

}

#nav-above {

display: none;

}

.paged #nav-above,

.single #nav-above {

display: block;

}

#nav-below {

margin: -18px 0 0 0;

}

/* =Comments

-------------------------------------------------------------- */

#comments {

clear: both;

}

#comments .navigation {

padding: 0 0 18px 0;

}

h3#comments-title,

h3#reply-title {

color: #000;

font-size: 12px;

font-weight: bold;

margin-bottom: 0;

}

h3#comments-title {

padding: 24px 0;

}

.commentlist {

list-style: none;

margin: 0;

}

.commentlist li.comment {

border-bottom: 1px solid #e7e7e7;

line-height: 24px;

margin: 0 0 24px 0;

padding: 0 0 0 56px;

position: relative;

}

.commentlist li:last-child {

border-bottom: none;

margin-bottom: 0;

}

#comments .comment-body ul,

#comments .comment-body ol {

margin-bottom: 18px;

}

#comments .comment-body p:last-child {

margin-bottom: 6px;

}

#comments .comment-body blockquote p:last-child {

margin-bottom: 24px;

}

.commentlist ol {

list-style: decimal;

}

.commentlist .avatar {

position: absolute;

top: 4px;

left: 0;

}

.comment-author {

}

.comment-author cite {

color: #000;

font-style: normal;

font-weight: bold;

}

.comment-author .says {

font-style: italic;

}

.comment-meta {

font-size: 12px;

margin: 0 0 18px 0;

}

.comment-meta a:link,

.comment-meta a:visited {

color: #888;

text-decoration: none;

}

.comment-meta a:active,

.comment-meta a:hover {

color: #2B3E62;

}

.commentlist .even {

}

.commentlist .bypostauthor {

}

.reply {

font-size: 12px;

padding: 0 0 24px 0;

}

.reply a,

a.comment-edit-link {

color: #888;

}

.reply a:hover,

a.comment-edit-link:hover {

color: #2B3E62;

}

.commentlist .children {

list-style: none;

margin: 0;

}

.commentlist .children li {

border: none;

margin: 0;

}

.nopassword,

.nocomments {

display: none;

}

#comments .pingback {

border-bottom: 1px solid #e7e7e7;

margin-bottom: 18px;

padding-bottom: 18px;

}

.commentlist li.comment+li.pingback {

margin-top: -6px;

}

#comments .pingback p {

color: #888;

display: block;

font-size: 12px;

line-height: 18px;

margin: 0;

}

#comments .pingback .url {

font-size: 13px;

font-style: italic;

}

/* Comments form */

input[type=submit] {

color: #333;

}

#respond {

overflow: hidden;

position: relative;

}

#respond p {

margin: 0;

}

#respond .comment-notes {

margin-bottom: 1em;

}

.form-allowed-tags {

line-height: 1em;

}

.children #respond {

margin: 0 48px 0 0;

}

#comments-list #respond {

margin: 0 0 18px 0;

}

#comments-list ul #respond {

margin: 0;

}

#cancel-comment-reply-link {

font-size: 12px;

font-weight: normal;

line-height: 18px;

}

#respond .required {

color: #2B3E62;

font-weight: bold;

}

#respond label {

color: #888;

font-size: 12px;

}

#respond input {

margin: 0 0 9px;

width: 200px;

display:block;

}

#respond textarea {

width: 98%;

}

#respond .form-allowed-tags {

color: #888;

font-size: 12px;

line-height: 18px;

}

#respond .form-allowed-tags code {

font-size: 11px;

}

#respond .form-submit {

margin: 12px 0;

}

#respond .form-submit input {

font-size: 14px;

width: auto;

}

و ارور دومم

Line 5,

Column 6:

Element meta is missing one or more of the following attributes: charset, content, http-equiv, itemprop, name, property.

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اول مطلبو خوندید به متن:

دوستان دقت كنند كه سوالات رو در اين جا مطرح نكنند چون كه بخش آموزش هستش ، تمامي سوالات و مشكلات خودتون رو فقط در تاپيك

"مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C" مطرح كنيد ..

توجه نکردید؟

مشکل 1 : تگ center باز نشده و فقط از تگ پایانی <center/> استفاده کردید.

مشکل 2 : در هدر تگ <meta> بدون استفاده تعریف کردید حذف کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php