Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

477 پست در این موضوع قرار دارد

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

گویا شما در کد نویسی HTML مشکل دارید یکم بیشتر تمرین کنید.

تگ های Meta و Link که استفاده کردید در انتهای تگ باید دارای </ باشند و همچنین یادآور میشم که تگ br نیز دارای این خاصیت است. <br />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

دوست عزيز در ابتدا كه سايت شما Passed شده و تاييد شده و ديگه لازم به رفع خطا نداريد .. اگر ميخواهيد اين 8 ارور هم از بين بره ، 4 ارور اول سايتتون مربوط به اسكريپت هستش ، ويژگي زبان در اسكريپت منسوخ شده و بايد پاكش كنيد ( توي آموزش بودش ) ،، 4 ارور ديگه‌ي سايتتون مربوط به border هستش كه بايد در استايل فراخواني كنيد و به صورت اين‌لاين نباشه ..

موفق باشيد ../.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

Attribute aling not allowed on element p at this point.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

Stray end tag script.

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

اگر این ارور های را هم جواب بدهید خیلی خوب می شود.

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

جناب Saeed Fard در آخرین مطلب توضیح داده بودند دقت نکردید!

نحوه تعریف border برای تصاویر اشتباه است و باید در فایل css و در خصیصه img به صورت زیر استفاده کنید:


img { border: 0; }

Attribute aling not allowed on element p at this point.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

در فایل footer.php به جای تگ a استفاده شده برای حقوق کپی رایت در نام سایت از تگ جایگزین زیر استفاده کنید:


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a>

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه.

Stray end tag script.

مربوط به کد جاوای زیر در پوستتون هست:


<script src="http://helptabriz.com/help/fa_right.js"></script>

به صورت زیر تغییر بدید:


<script type='text/javascript' src='http://helptabriz.com/help/fa_right.js'></script>

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با توجه به لینک زیر چجوری باید ارورها رو رفع کنم ؟

http://validator.w3....=Inline&group=0

Line 111, Column 25: و Line 111, Column 204:

نحوه اشتباه استفاده از استایل که باید از فایل style.css استفاده کنید.

Line 188, Column 28: و Line 188, Column 28:

کد زیر را از تگ body حذف کنید:


class="rtl home blog"

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ، می خواستم ببینم این ارورهای که سایت w3 برا سایتم میده یعنی چی ؟ یکیش که از همه بیشتر هستش اینه

end tag for "img" omitted, but OMITTAG NO was specified


…/tak/images/takbaner.png" alt="طراحی سایت" width="183" height="44">

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">".

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ های img را به صورت زیر ببندید:


/>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

required attribute "alt" not specified

…hemes/tak/pic/A.Y.png" border="0" style="position: relative; top: 0px"></a></p>

The attribute given above is required for an element that you've used, but you have omitted it. For instance, in most HTML and XHTML document types the "type" attribute is required on the "script" element and the "alt" attribute is required for the "img" element.

Typical values for type are type="text/css" for <style> and type="text/javascript" for <script>.

این چی ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک ادغام شد.

برای مطالعه خطاهای متداول:

آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. error.pngLine 735, Column 331: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag
    …مامی با نام ناخوشی">اهنگ مسعود امامی با نام ناخوشی<div class="kk-ratings open">

    The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
    One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").

دوستان این یعنی چی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از کد هست. هم اینکه ممکن هست در یک تگ نامناسب قرار گرفته باشه هم اینکه اینطور که جنریت شده انگار یک تگ هست. به وجود "> در نوشته توجه کنید.

پ.ن:

از شما که کاربر قدیمی هستید ارسال پست اسپم بود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله شرمنده ، الان من باید چه کار کنم ؟ میشه بگید باید چه کار کنم کد رو ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا توی کدوم صفحه سایتتون هست؟

باید کدش رو بببینیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

Bad value category tag for attribute rel on element a: The string category is not a registered keyword or absolute URL. Whitespace in path component. Use %20 in place of spaces.

و

Bad value archives for attribute rel on element link: Not an absolute IRI. The string archives is not a registered keyword or absolute URL.

و

The profile attribute on the head element is obsolete. To declare which meta terms are used in the document, instead register the names as meta extensions. To trigger specific UA behaviors, use a link element instead.

را چی جوری درست کنم؟

ویرایش شده در توسط pedia-learning
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخشی که داید برای بررسی و شماره خط خطا رو بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم مربوط به تایتل های صفحه اول سایت باشه ! ولی این لینک ارورهاست ، 150 بوده که تقریبا نصف، بیشترشو ، درست کردم ، که اگه این ارور رفع بشه تقریبا میشه گفت دیگه مشکلی نداره { لینک }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما داخل تگ a اومدید تگهای div - p و... قرار دادید. تگ a یک تگ inline - برخط هست و نباید توش از تگهای بلوک مثل div - p - table و... استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو :


<?php if(function_exists('kk_star_ratings')) : echo kk_star_ratings($pid); endif; ?>

جا بدم توی این کد :


<h2 class="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به هر لینک ID اختصاص دادید و هر ID فقط اجازه داره 1بار فراخوانی بشه.


<link id="stylesheet" type="text/css" href="http://www.takwarez1.tk/wp-content/themes/tak/blue.css" rel="stylesheet" />

جداً پوسته کار خودتونه !؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا ؟ بعد الان باید چه کار کنم برای id ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو جا بدم توی این کد ، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

چون اگر طراحی کردید و با کدهای PHP آشنا هستید جایگذاری کد داخل HTML مشکل نیست.


id="stylesheet"

حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه چون من جایگذاری کردم ولی سایت w3 ارور میده ، حالا میخوام ببینم بهترین روش چیه که دیگه اون سایت ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید کدها رو ویرایش کنید.

الان اون تابع kk_star_ratings نباید توی تگ a بره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(:
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط mahdyhigh
      با سلام من افزونه yith cost of goods رو برای محاسبه سود زیان فروشگاه ووکامرسم نصب کردم . وقتی از طرف کاربر خرید انجام میشه فرایند بدون مشکل هست و گزارش گیری درست به ما میده
      اما اگه در صفحه سفارشات پنل ادمین اقدام به افزودن سفارش یا  ایجاد سفارش کنید ایتم های اضافه شده تون از نظر این پلاگین نادیده گرفته میشه و در گزارش گیری خودش حساب نمیشه وقیمت خریدش رو جلوی ایتم نمیاره
      از اون جایی که ما علاوه بر وبسایت به صورت تلفنی هم سفارش ایجاد می کنیم من خیلی فوری نیاز دارم که این موضوع حل بشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ پلاگین های دیگر مثل این خدمات ندارن و من هم کلی وقت سر ترجمه افزونه کردم و قیمت خرید کلی محصولات رو هم توش واردکردم برا همین نمیتونم از افزونه دیگه ای استفاده کنم کسی کمکی میتونه بکنه؟
    • توسط jigsaw
      سلام برای نصب ورد برس و تکمیل بایگاه داده (wp-config-sample) از طریق ویرایش متن اقدام کردم اما بعد اینکه با مرورگر برای ادامه نصب ادرس http://localhost/wordpress/wp-admin/setup-config.phpوارد کردم با خطا عدم شناسایی مواجه شدم (قبلش نام را به wp-config)تغیر دادم اما بعد اینکه خواستم با مرورگر بایگاه تکمیل کنم با خطای 2مواجه شدم خطاها بیوست میکنم کمک لطفا


    • توسط hassan_thari
      سلام من دو ماهه یه سایت رو راه انداختم از هر پنج پستی که تو سایت میزارم سه تاشون ایندکس نمیشه مشکل چی هست؟