Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

470 پست در این موضوع قرار دارد

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

گویا شما در کد نویسی HTML مشکل دارید یکم بیشتر تمرین کنید.

تگ های Meta و Link که استفاده کردید در انتهای تگ باید دارای </ باشند و همچنین یادآور میشم که تگ br نیز دارای این خاصیت است. <br />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

دوست عزيز در ابتدا كه سايت شما Passed شده و تاييد شده و ديگه لازم به رفع خطا نداريد .. اگر ميخواهيد اين 8 ارور هم از بين بره ، 4 ارور اول سايتتون مربوط به اسكريپت هستش ، ويژگي زبان در اسكريپت منسوخ شده و بايد پاكش كنيد ( توي آموزش بودش ) ،، 4 ارور ديگه‌ي سايتتون مربوط به border هستش كه بايد در استايل فراخواني كنيد و به صورت اين‌لاين نباشه ..

موفق باشيد ../.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

Attribute aling not allowed on element p at this point.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

Stray end tag script.

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

اگر این ارور های را هم جواب بدهید خیلی خوب می شود.

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

جناب Saeed Fard در آخرین مطلب توضیح داده بودند دقت نکردید!

نحوه تعریف border برای تصاویر اشتباه است و باید در فایل css و در خصیصه img به صورت زیر استفاده کنید:


img { border: 0; }

Attribute aling not allowed on element p at this point.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

در فایل footer.php به جای تگ a استفاده شده برای حقوق کپی رایت در نام سایت از تگ جایگزین زیر استفاده کنید:


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a>

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه.

Stray end tag script.

مربوط به کد جاوای زیر در پوستتون هست:


<script src="http://helptabriz.com/help/fa_right.js"></script>

به صورت زیر تغییر بدید:


<script type='text/javascript' src='http://helptabriz.com/help/fa_right.js'></script>

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با توجه به لینک زیر چجوری باید ارورها رو رفع کنم ؟

http://validator.w3....=Inline&group=0

Line 111, Column 25: و Line 111, Column 204:

نحوه اشتباه استفاده از استایل که باید از فایل style.css استفاده کنید.

Line 188, Column 28: و Line 188, Column 28:

کد زیر را از تگ body حذف کنید:


class="rtl home blog"

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ، می خواستم ببینم این ارورهای که سایت w3 برا سایتم میده یعنی چی ؟ یکیش که از همه بیشتر هستش اینه

end tag for "img" omitted, but OMITTAG NO was specified


…/tak/images/takbaner.png" alt="طراحی سایت" width="183" height="44">

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">".

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ های img را به صورت زیر ببندید:


/>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

required attribute "alt" not specified

…hemes/tak/pic/A.Y.png" border="0" style="position: relative; top: 0px"></a></p>

The attribute given above is required for an element that you've used, but you have omitted it. For instance, in most HTML and XHTML document types the "type" attribute is required on the "script" element and the "alt" attribute is required for the "img" element.

Typical values for type are type="text/css" for <style> and type="text/javascript" for <script>.

این چی ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک ادغام شد.

برای مطالعه خطاهای متداول:

آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. error.pngLine 735, Column 331: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag
    …مامی با نام ناخوشی">اهنگ مسعود امامی با نام ناخوشی<div class="kk-ratings open">

    The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
    One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").

دوستان این یعنی چی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از کد هست. هم اینکه ممکن هست در یک تگ نامناسب قرار گرفته باشه هم اینکه اینطور که جنریت شده انگار یک تگ هست. به وجود "> در نوشته توجه کنید.

پ.ن:

از شما که کاربر قدیمی هستید ارسال پست اسپم بود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله شرمنده ، الان من باید چه کار کنم ؟ میشه بگید باید چه کار کنم کد رو ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا توی کدوم صفحه سایتتون هست؟

باید کدش رو بببینیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

Bad value category tag for attribute rel on element a: The string category is not a registered keyword or absolute URL. Whitespace in path component. Use %20 in place of spaces.

و

Bad value archives for attribute rel on element link: Not an absolute IRI. The string archives is not a registered keyword or absolute URL.

و

The profile attribute on the head element is obsolete. To declare which meta terms are used in the document, instead register the names as meta extensions. To trigger specific UA behaviors, use a link element instead.

را چی جوری درست کنم؟

ویرایش شده در توسط pedia-learning
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخشی که داید برای بررسی و شماره خط خطا رو بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم مربوط به تایتل های صفحه اول سایت باشه ! ولی این لینک ارورهاست ، 150 بوده که تقریبا نصف، بیشترشو ، درست کردم ، که اگه این ارور رفع بشه تقریبا میشه گفت دیگه مشکلی نداره { لینک }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما داخل تگ a اومدید تگهای div - p و... قرار دادید. تگ a یک تگ inline - برخط هست و نباید توش از تگهای بلوک مثل div - p - table و... استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو :


<?php if(function_exists('kk_star_ratings')) : echo kk_star_ratings($pid); endif; ?>

جا بدم توی این کد :


<h2 class="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به هر لینک ID اختصاص دادید و هر ID فقط اجازه داره 1بار فراخوانی بشه.


<link id="stylesheet" type="text/css" href="http://www.takwarez1.tk/wp-content/themes/tak/blue.css" rel="stylesheet" />

جداً پوسته کار خودتونه !؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا ؟ بعد الان باید چه کار کنم برای id ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو جا بدم توی این کد ، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

چون اگر طراحی کردید و با کدهای PHP آشنا هستید جایگذاری کد داخل HTML مشکل نیست.


id="stylesheet"

حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه چون من جایگذاری کردم ولی سایت w3 ارور میده ، حالا میخوام ببینم بهترین روش چیه که دیگه اون سایت ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید کدها رو ویرایش کنید.

الان اون تابع kk_star_ratings نباید توی تگ a بره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟