• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

467 پست در این موضوع قرار دارد

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

گویا شما در کد نویسی HTML مشکل دارید یکم بیشتر تمرین کنید.

تگ های Meta و Link که استفاده کردید در انتهای تگ باید دارای </ باشند و همچنین یادآور میشم که تگ br نیز دارای این خاصیت است. <br />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون واقعا مطلبتون کاربند پسنده

ممکنه لطفی در حقم کنید تا کد قالب من رو برسی کنید فقط 8 تا هشداره که خیلیاش تکراریه متوجه نمیشم ؟

این خط نمونه ارور valid w3

Line 9, Column 115: The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

هست

با اجازتون ادرس سایت رو مینویسم www.unipaper.ir

دوست عزيز در ابتدا كه سايت شما Passed شده و تاييد شده و ديگه لازم به رفع خطا نداريد .. اگر ميخواهيد اين 8 ارور هم از بين بره ، 4 ارور اول سايتتون مربوط به اسكريپت هستش ، ويژگي زبان در اسكريپت منسوخ شده و بايد پاكش كنيد ( توي آموزش بودش ) ،، 4 ارور ديگه‌ي سايتتون مربوط به border هستش كه بايد در استايل فراخواني كنيد و به صورت اين‌لاين نباشه ..

موفق باشيد ../.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

Attribute aling not allowed on element p at this point.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

Stray end tag script.

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

اگر این ارور های را هم جواب بدهید خیلی خوب می شود.

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

The border attribute is obsolete. Consider specifying img { border: 0; } in CSS instead.

جناب Saeed Fard در آخرین مطلب توضیح داده بودند دقت نکردید!

نحوه تعریف border برای تصاویر اشتباه است و باید در فایل css و در خصیصه img به صورت زیر استفاده کنید:


img { border: 0; }

Attribute aling not allowed on element p at this point.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

 Bad value <?php echo home_url( '/' ); ?> for attribute href on element a: Whitespace in query component. Use %20 in place
of spaces.

در فایل footer.php به جای تگ a استفاده شده برای حقوق کپی رایت در نام سایت از تگ جایگزین زیر استفاده کنید:


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a>

Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه.

Stray end tag script.

مربوط به کد جاوای زیر در پوستتون هست:


<script src="http://helptabriz.com/help/fa_right.js"></script>

به صورت زیر تغییر بدید:


<script type='text/javascript' src='http://helptabriz.com/help/fa_right.js'></script>

Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

این خطا مربوط به مورد بالایی است درست کنید برطرف میشه

The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

بهتره در تگ p از aling استفاده نکنید و از طریق فایل style.css برای استایل دادن اقدام کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با توجه به لینک زیر چجوری باید ارورها رو رفع کنم ؟

http://validator.w3....=Inline&group=0

Line 111, Column 25: و Line 111, Column 204:

نحوه اشتباه استفاده از استایل که باید از فایل style.css استفاده کنید.

Line 188, Column 28: و Line 188, Column 28:

کد زیر را از تگ body حذف کنید:


class="rtl home blog"

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ، می خواستم ببینم این ارورهای که سایت w3 برا سایتم میده یعنی چی ؟ یکیش که از همه بیشتر هستش اینه

end tag for "img" omitted, but OMITTAG NO was specified


…/tak/images/takbaner.png" alt="طراحی سایت" width="183" height="44">

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">".

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ های img را به صورت زیر ببندید:


/>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

required attribute "alt" not specified

…hemes/tak/pic/A.Y.png" border="0" style="position: relative; top: 0px"></a></p>

The attribute given above is required for an element that you've used, but you have omitted it. For instance, in most HTML and XHTML document types the "type" attribute is required on the "script" element and the "alt" attribute is required for the "img" element.

Typical values for type are type="text/css" for <style> and type="text/javascript" for <script>.

این چی ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک ادغام شد.

برای مطالعه خطاهای متداول:

آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. error.pngLine 735, Column 331: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag
    …مامی با نام ناخوشی">اهنگ مسعود امامی با نام ناخوشی<div class="kk-ratings open">

    The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
    One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").

دوستان این یعنی چی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از کد هست. هم اینکه ممکن هست در یک تگ نامناسب قرار گرفته باشه هم اینکه اینطور که جنریت شده انگار یک تگ هست. به وجود "> در نوشته توجه کنید.

پ.ن:

از شما که کاربر قدیمی هستید ارسال پست اسپم بود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله شرمنده ، الان من باید چه کار کنم ؟ میشه بگید باید چه کار کنم کد رو ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا توی کدوم صفحه سایتتون هست؟

باید کدش رو بببینیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

Bad value category tag for attribute rel on element a: The string category is not a registered keyword or absolute URL. Whitespace in path component. Use %20 in place of spaces.

و

Bad value archives for attribute rel on element link: Not an absolute IRI. The string archives is not a registered keyword or absolute URL.

و

The profile attribute on the head element is obsolete. To declare which meta terms are used in the document, instead register the names as meta extensions. To trigger specific UA behaviors, use a link element instead.

را چی جوری درست کنم؟

ویرایش شده در توسط pedia-learning
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخشی که داید برای بررسی و شماره خط خطا رو بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم مربوط به تایتل های صفحه اول سایت باشه ! ولی این لینک ارورهاست ، 150 بوده که تقریبا نصف، بیشترشو ، درست کردم ، که اگه این ارور رفع بشه تقریبا میشه گفت دیگه مشکلی نداره { لینک }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما داخل تگ a اومدید تگهای div - p و... قرار دادید. تگ a یک تگ inline - برخط هست و نباید توش از تگهای بلوک مثل div - p - table و... استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو :


<?php if(function_exists('kk_star_ratings')) : echo kk_star_ratings($pid); endif; ?>

جا بدم توی این کد :


<h2 class="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به هر لینک ID اختصاص دادید و هر ID فقط اجازه داره 1بار فراخوانی بشه.


<link id="stylesheet" type="text/css" href="http://www.takwarez1.tk/wp-content/themes/tak/blue.css" rel="stylesheet" />

جداً پوسته کار خودتونه !؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا ؟ بعد الان باید چه کار کنم برای id ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان مشکل از این تیکه است که من میخوام این کد رو جا بدم توی این کد ، باید از چه کدی استفاده کنم که دیگه این سایت w3 ارور نده ؟

چون اگر طراحی کردید و با کدهای PHP آشنا هستید جایگذاری کد داخل HTML مشکل نیست.


id="stylesheet"

حذف کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه چون من جایگذاری کردم ولی سایت w3 ارور میده ، حالا میخوام ببینم بهترین روش چیه که دیگه اون سایت ارور نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید کدها رو ویرایش کنید.

الان اون تابع kk_star_ratings نباید توی تگ a بره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .