Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

470 پست در این موضوع قرار دارد

یعنی چی در همه موارد باید رعایت بشه ؟! این یه کد تو فایل ایندکس قالب هستش که من اونو تغییر میدم و همه با هم تغییر میکنند !!!!!! غیر از اینه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی در همه موارد باید رعایت بشه ؟! این یه کد تو فایل ایندکس قالب هستش که من اونو تغییر میدم و همه با هم تغییر میکنند !!!!!! غیر از اینه ؟

تمام کد های استفاده شده (...,div , h1,h2,h3,h4) در تمام فایل های پوستتون index.php,single.php,archive.php و ... باید این قانون را رعایت کنید تا این نوع خطاهای مربوطه حذف بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل زیر را سایت http://validator.w3.org از قالب گرفته است که مربوط به بخش نظرات می شود. برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟


Line 282, Column 27: The name attribute is obsolete. Consider putting an id attribute on the nearest container instead.
<a name="comment-204"></a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایت http://validator.w3.org

این اخطار رو میده:

Sorry, I am unable to validate this document because on line 112 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

The error was: utf8 "\xD9" does not map to Unicode

لاین 112 مربوط می شه به فایل slider که پیوست کردم

مشکلش از کجاست؟

slider.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل زیر را سایت http://validator.w3.org از قالب گرفته است که مربوط به بخش نظرات می شود. برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟


Line 282, Column 27: The name attribute is obsolete. Consider putting an id attribute on the nearest container instead.
<a name="comment-204"></a>

خاصیت name رو از تگ a حذف کنید.

سلام

سایت http://validator.w3.org

این اخطار رو میده:

Sorry, I am unable to validate this document because on line 112 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

The error was: utf8 "\xD9" does not map to Unicode

لاین 112 مربوط می شه به فایل slider که پیوست کردم

مشکلش از کجاست؟

مشکل از انکد و یا از کاراکترهای یونیکد پوسته شماست.

توی اسلایدر بجای تابع substr از mb_substr و بجای strlen از mb_strlen استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی اسلایدر بجای تابع substr از mb_substr و بجای strlen از mb_strlen استفاده کنید.

با این کار مشکل برطرف شد

چه فرقی داره substr با mb_substr

؟

این mb_ چه کاری انجام میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کار مشکل برطرف شد

چه فرقی داره substr با mb_substr

؟

این mb_ چه کاری انجام میده؟

توضیحات این تابع در:


http://ir.php.net/mb_substr

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از این هست که توابع اصلی وردپس با یونیکد مشکل دارن و کاراکترهای باقیمونده مشکل زا میشن.

اما توابع جایگزین برای یونیکد هستن و مشکلات فوق رو ندارن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل را چگونه حل کنم؟


Error Line 422, Column 24: The for attribute of the label element must refer to a form control.
<label for="comment">نظر شما</label>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لیبل قرار دادی اما به اون ورودی فرمتون اختصاص داده نشده.

الان شما input با اسم comment در فرم دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لیبل قرار دادی اما به اون ورودی فرمتون اختصاص داده نشده.

الان شما input با اسم comment در فرم دارید؟

با اسم کامنت خیر اما چنین کدهایی وجود دارد


<input type="hidden" name="comment_post_ID" value="1115" />
<input type='hidden' name='comment_post_ID' value='1115' id='comment_post_ID' />
<input type='hidden' name='comment_parent' id='comment_parent' value='0' />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با name منظورم این هست. مثلا:

name="comment_post_ID"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با name منظورم این هست. مثلا:

name="comment_post_ID"


<input type="hidden" name="comment_post_ID" value="1115" />
<input type='hidden' name='comment_post_ID' value='1115' id='comment_post_ID' />
<input type='hidden' name='comment_parent' id='comment_parent' value='0' />

بله مثل اینکه وجود داره باید چکارشون کنم؟

ویرایش شده در توسط dnojir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مثلا اگر لیبلی دارید که for روی test ست شده باید براش input یی با name="test" و همچنین id="test" قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا من اون تاپیکتون رو خوندم رفتم به همون سایت و ارور هارو گرفتم ... منتهی هیچی نفهمیدم ... نفهمیدن منظورم اینه که بهم گفت شوما 20 تا ارور داری ... ولی هرچی بالا پایین کردم دیدم نمیتونم تشخیص بدم چه ارور هایی هست ...

این صفحه ارور هام هست http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.zabbin.ir%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

اگه یه مرد پیدا شه فقط بگه مثلا این چه ارورریه ( Line 366, Column 11: ID "headerc" already defined) بقیش رو خودم از رو نوشته های دوسته خوبمون درست میکنم ////

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه یه مرد پیدا شه فقط بگه مثلا این چه ارورریه ( Line 366, Column 11: ID "headerc" already defined) بقیش رو خودم از رو نوشته های دوسته خوبمون درست میکنم ////

سلام

در مرد بودن دوستان که شک نکنید همه مردن و با معرفت. ;)

این خطا مربوط به استفاده کردن بیش از 1 بار آی دی headerc در کدهای شماست و هر آی دی فقط 1 بار مجاز به استفاده در صفحه است.

view-source بزنید و جستجو کنید مشخصه.

چند موردی از خطاها مربوط به استفاده نکردن صحیح از تگ <ul> قبل از تگ <li> هست.

مثال:


<ul>
<li>گزینه اول</li>
<li>گزینه دوم</li>
<li>گزینه سوم</li>
</ul>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

من اين ارور را دريافت كردم:

error.pngLine 1, Column 266: document type does not allow element "h1" here; assuming missing "object" start-tag

…ntent="text/html; charset=UTF-8" /><h1><title>وبلاگ نویسان | مرجع وبلاگ نويسان…

آيا بايد تگh1 را درون title استفاده كنم؟(اگر چنين كاري بكنم عنوان سايتم كلا خراب ميشه!)

در ضمن اين كدي هست كه در قالب استفاده ميشه:


<h1><title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>
</h1>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

من اين ارور را دريافت كردم:

آيا بايد تگh1 را درون title استفاده كنم؟(اگر چنين كاري بكنم عنوان سايتم كلا خراب ميشه!)

در ضمن اين كدي هست كه در قالب استفاده ميشه:


<h1><title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>
</h1>

تگ title فقط برای نمایش عنوان در مرورگر هست و تاثیری در خروجی صفحه نداره!

و نباید درون تگی به جز head قرار بگیره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من اين تگ را درون تگ head استفاده ميكنم ولي w3c چرا بهش گير داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من اين تگ را درون تگ head استفاده ميكنم ولي w3c چرا بهش گير داده؟

شما دارید داخل تگ h1 استفاده میکنید

خطایی که گرفته شده به خاطر h1 هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تگ h1 را برداشتم،يعني حالا درسته!

آخه هنوز هم اين ارور را w3c از سايت ميگيره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد،در مورد اين ارور ميتونيد كمك كنيد

Line 1, Column 6253: there is no attribute "placeholder"

…ass="searchtext" name="s" placeholder="جست جو " value="" /></form></div></div…

You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.

How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute. If you received this error when using the <embed> element to incorporate flash media in a Web page

فاصله جست و جو را با " از بين بردم ولي تاثيري نداشت!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد،در مورد اين ارور ميتونيد كمك كنيد

Line 1, Column 6253: there is no attribute "placeholder"

…ass="searchtext" name="s" placeholder="جست جو " value="" /></form></div></div…

You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.

How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute. If you received this error when using the <embed> element to incorporate flash media in a Web page

فاصله جست و جو را با " از بين بردم ولي تاثيري نداشت!

doctype را به صورت html5 قرار دهید:

<!DOCTYPE html>

در فایل header

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اين كد را با ايني كه عرض كرديد جايگزين كردم،درسته؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

کدی که پارسا داده برای نسخه 5 و کد شما برای نسخه قبلی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده