• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
ایمان احمدی

فارسی کردن Read more در قالب های آرتیستر

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من از قالبهای آرتیستر استفاده می کنم بعضی از قالبهاش کلمه Read more فارسی نمیشه چطوری می تونم فارسیش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به شما

اول ببینید فایل ترجمه زبان داره. اگر داشت اونجا تغییرات بدید.

اگر نتیجه حاصل نشد، خود عبارت رو از کد بخش مربوطه، به عبارت فارسی دلخواه تغییر بدید.

فایل index ، فایل های framework و فایل های widget میتونن این بخش رو توی خودشون جا داده باشن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی اوقات هم درون خود تظمیات پوسته می تونید تغییر بدید.در برخی پوسته ها چنین است.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به شما

اول ببینید فایل ترجمه زبان داره. اگر داشت اونجا تغییرات بدید.

اگر نتیجه حاصل نشد، خود عبارت رو از کد بخش مربوطه، به عبارت فارسی دلخواه تغییر بدید.

فایل index ، فایل های framework و فایل های widget میتونن این بخش رو توی خودشون جا داده باشن.

راستشو بخوای متوجه نشدم الان باید دقیقا کجا برم چک کنم؟

بعضی اوقات هم درون خود تظمیات پوسته می تونید تغییر بدید.در برخی پوسته ها چنین است.

داخل تنظیمات چیزی نداره چک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستشو بخوای متوجه نشدم الان باید دقیقا کجا برم چک کنم؟

داخل تنظیمات چیزی نداره چک کردم

داخل قالبتون ببینید پوشه ای به نام language داره؟

اگه نداره ببینید در پیشخوان در قسمت نمایش آیا پوسته شما تنظیماتی داره؟

اگه که نه شما توی فایل functions.php یا index.php دنبال read more بگردید و به فارسی تغییرش بدین.

البته اگه پیدا کردین اول کد رو اینجا قرار بدین تا راهنماییتون کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل قالبتون ببینید پوشه ای به نام language داره؟

اگه نداره ببینید در پیشخوان در قسمت نمایش آیا پوسته شما تنظیماتی داره؟

اگه که نه شما توی فایل functions.php یا index.php دنبال read more بگردید و به فارسی تغییرش بدین.

البته اگه پیدا کردین اول کد رو اینجا قرار بدین تا راهنماییتون کنیم.

اولا ممنون که جواب میدی

پوشه language داره شامل فایل های زیره

de_DE.po

es_ES.po

fr_FR.po

it_IT.po

ru_RU.po

در مورد تنظیمات پوسته باید بگم که آره داره ولی واسه read more تنظیم نداره

نه تو فایل functions.php و نه تو index.php نیستش read more

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگه میشه پوسته رو ضمیمه کنید تا دقیق بهش یه نگاهی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگه میشه پوسته رو ضمیمه کنید تا دقیق بهش یه نگاهی کنیم.

بفرمایید

Themev3.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از فایلهای زبان رو بگیرید و به fa_IR تغییر نام بددید و بعد فارسیش کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یکی از فایلهای زبان رو بگیرید و به fa_IR تغییر نام بددید و بعد فارسیش کنید

متاسفانه تو هیچ کدوم از فایل های LANG کلمه Read More نیست که بخوام ترجمش کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل فانکشن هم جستجو کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل فانکشن هم جستجو کنید

اونجام نیست

آقا کمک کنید دیگه داره حیاتی میشه این موضوع

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این فایل زبان فارسی پوسته هستش:

دانلود و اضافه کنید به پوشه language البته فقط بنده ادامه مطلب رو ترجمه کردم باقیش دست خودتون رو میبوسه.

به اسم Continue reading ذخیره بود.

توی فانکشن هم بود به همین اسم.

languages.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این فایل زبان فارسی پوسته هستش:

دانلود و اضافه کنید به پوشه language البته فقط بنده ادامه مطلب رو ترجمه کردم باقیش دست خودتون رو میبوسه.

به اسم Continue reading ذخیره بود.

توی فانکشن هم بود به همین اسم.

languages.zip

بازم جواب نداد :wacko::unsure:

جالبه یه قالب دیگه با این آرتیستر زده بودم خودش اتوماتیک فارسی کرده بود ولی این یکی داره بازی در میاره :mellow: :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایلی رو که من اینجا اضافه کردم به پوشه زبان قالب اضافه کردین؟

دوست عزیز من قالبتون رو روی سایت خودم امتحان کردم و جواب داد مگه شما چه کار کردین؟؟؟

شما اصلا وردپرستون فارسی هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایلی رو که من اینجا اضافه کردم به پوشه زبان قالب اضافه کردین؟

دوست عزیز من قالبتون رو روی سایت خودم امتحان کردم و جواب داد مگه شما چه کار کردین؟؟؟

شما اصلا وردپرستون فارسی هست؟

اره دقیقا همینو گذاشتم .

آره بابا فارسیه نمیدونم مشکل کجاس <_< <_<

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقت کنید نباید ساختار کدهاتون تغییر کرده باشه یعنی باید


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('Read the rest of this entry »', 'kubrick')); ?>

این شکل در حلقه باشه

این فایل ترجمه را هنم چک کنید فکر کنم ترجمه کامل قالب باشه

fa_IR.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دقت کنید نباید ساختار کدهاتون تغییر کرده باشه یعنی باید
 

این شکل در حلقه باشه این فایل ترجمه را هنم چک کنید فکر کنم ترجمه کامل قالب باشه fa_IR.zip

این کدی که زدی کجا باید باشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل index.php - single.php - archive.php - search.php - page.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری