shayan

مشکل در رفت و برگشت حالت با تگ transition

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این تاپیک موضوع سختی نیست ولی خوب من باهاش به مشکل بر خوردم :)

من از این کد ها استفاده کردم که وقتی موس میره روش یه اتفاقاتی میوفته ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره که نمیدونم چرا

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

باید چیکار کنم؟

کد ها:


-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به hover کلاس مورد نظرتون اضافه کنید:

-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

پس به خود کلاس اضافه نمایید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شماباید کدهای transition رو هم در خود کلاس و هم در هاورش وارد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

کد را از hovber بردارید و بگذارید داخل کلاس مورد نظر درست می شه

همینطور می تونید برای hover اعدادی متفاوت بگذارید که زمان رفت و برگشت تفاوت کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا چند روز دیگه آدرس آنلاین میزارم متوجه منظورم بشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل کد های استایل عنصر مورد نظر:


.menu-right {
direction:rtl;
float:right;
padding-right:295px;
margin-top:-400px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow:4px 5px 7px #666;
}
.menu-left {
direction:ltr;
float:left;
margin-top:-400px;
padding-left:300px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow: 4px 5px 7px #666;

}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/
font-size:28px;
opacity:0.6;
}
.menu-right li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}
.menu-right li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}

کجاش رو باید تغییر بدم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


li a {
-moz-transition: all .7s linear .2s;
-o-transition:all .7s linear .2s;
-webkit-transition: all .7s linear .2s;
transition: all .7s linear .2s;
}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
font-size:28px;
opacity:0.6;
}

http://jsfiddle.net/uSxuL/#run

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه دونه ای استاد جان

مرسیییی

:wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com