• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
shayan

مشکل در رفت و برگشت حالت با تگ transition

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این تاپیک موضوع سختی نیست ولی خوب من باهاش به مشکل بر خوردم :)

من از این کد ها استفاده کردم که وقتی موس میره روش یه اتفاقاتی میوفته ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره که نمیدونم چرا

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

باید چیکار کنم؟

کد ها:


-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به hover کلاس مورد نظرتون اضافه کنید:

-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

پس به خود کلاس اضافه نمایید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شماباید کدهای transition رو هم در خود کلاس و هم در هاورش وارد کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

کد را از hovber بردارید و بگذارید داخل کلاس مورد نظر درست می شه

همینطور می تونید برای hover اعدادی متفاوت بگذارید که زمان رفت و برگشت تفاوت کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا چند روز دیگه آدرس آنلاین میزارم متوجه منظورم بشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل کد های استایل عنصر مورد نظر:


.menu-right {
direction:rtl;
float:right;
padding-right:295px;
margin-top:-400px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow:4px 5px 7px #666;
}
.menu-left {
direction:ltr;
float:left;
margin-top:-400px;
padding-left:300px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow: 4px 5px 7px #666;

}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/
font-size:28px;
opacity:0.6;
}
.menu-right li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}
.menu-right li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}

کجاش رو باید تغییر بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


li a {
-moz-transition: all .7s linear .2s;
-o-transition:all .7s linear .2s;
-webkit-transition: all .7s linear .2s;
transition: all .7s linear .2s;
}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
font-size:28px;
opacity:0.6;
}

http://jsfiddle.net/uSxuL/#run

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه دونه ای استاد جان

مرسیییی

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه