shayan

مشکل در رفت و برگشت حالت با تگ transition

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این تاپیک موضوع سختی نیست ولی خوب من باهاش به مشکل بر خوردم :)

من از این کد ها استفاده کردم که وقتی موس میره روش یه اتفاقاتی میوفته ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره که نمیدونم چرا

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

باید چیکار کنم؟

کد ها:


-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به hover کلاس مورد نظرتون اضافه کنید:

-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو قسمت هاور استفاده شده

ولی وقتی موس از روش برداشته میشه یهو مپره

میخوام به همون حالت و سرعت به پایان برسه

پس به خود کلاس اضافه نمایید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شماباید کدهای transition رو هم در خود کلاس و هم در هاورش وارد کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر من مشکل من کلاس و اینجور چیزا نیست

مشکل کدیه که گذاشتم

که میخوام جوری بشه که در صورت برداشتن موس از روی عنصر مورد نظر یک دفعه به حالت اول بر نگرده با همون سرعتی که تغییر کرد برگرده به حالت اول

کد را از hovber بردارید و بگذارید داخل کلاس مورد نظر درست می شه

همینطور می تونید برای hover اعدادی متفاوت بگذارید که زمان رفت و برگشت تفاوت کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا چند روز دیگه آدرس آنلاین میزارم متوجه منظورم بشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل کد های استایل عنصر مورد نظر:


.menu-right {
direction:rtl;
float:right;
padding-right:295px;
margin-top:-400px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow:4px 5px 7px #666;
}
.menu-left {
direction:ltr;
float:left;
margin-top:-400px;
padding-left:300px;
font-family:"EntezareZohoor 1 **";
font-size:20px;
color:#999999;
line-height:45px;
list-style:circle;
text-shadow: 4px 5px 7px #666;

}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
-moz-transition:0.7s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.7s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.7s;/*Ms*/
-o-transition:0.7s;/*O*/
font-size:28px;
opacity:0.6;
}
.menu-right li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li {
padding:3px 3px 3px 3px;
margin-top:10px;
}
.menu-left li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}
.menu-right li :hover {
background-color:#3acaf9;
border:solid #000 1px;
border-top-right-radius:8px;
border-bottom-left-radius:8px;
padding:3px 5px 3px 5px;
}

کجاش رو باید تغییر بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


li a {
-moz-transition: all .7s linear .2s;
-o-transition:all .7s linear .2s;
-webkit-transition: all .7s linear .2s;
transition: all .7s linear .2s;
}
li a:link {
text-decoration:none;
color:#f18800;
}
li a:visited {
color:#f18800;
}
li a:hover {
color:#FFF;
font-size:28px;
opacity:0.6;
}

http://jsfiddle.net/uSxuL/#run

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه دونه ای استاد جان

مرسیییی

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده