shayan

دسته بندی گالری وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک پست رو اختصاص دادم به گالری تصاویر و میخوام تمامی گالری هایی که در آینده میسازم توی این پست باشه

ولی خب مسلما این پست خیلی شلوغ میشه

من برای هر گالری یه عنوان میزارم

میخواستم بدونم میشه به این عنوان ها یه لینکی داد کهوقتی روش کلیک میشه زیر مجموعش باز بشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک دسته بندی برای گالری بساز و تمام گالری ها را در آن دسته بندی قرار بده و از طریق تبهای بالای سایت با ژنراتور کوئری ساز یک کوئری برای اون دسته بندی بساز و بگذار در صفحه ای که می خواهید همه گالری ها را نمایش دهید

در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله (البته می تونه فایلهای پیوست هم باشه ولی ممکنه یک کم کارتون سخت بشه)

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

تمام مراحل راهنما دارند و کلا فارسیست

به مشکلی نخواهید خورد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

اصلا متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم !!!!!

احساس میکنم منظورمو متوجه نشدید :)

ببینید من یک صفحه دارم با این آدرس:


/?p=12

ومیخوام تمام گالری هایی که میسازم تو این صفحه باشه(با تیتر موضوعات)

وطبق فرمایش شما یک دسته به نام گالری تصاویر هم ایجاد کردم...

50463903709792455841.png

و یک سوال:

ایا گالری هایی که بعدا ایجاد میکنم تو همین صفحه نوشته باشه یا میتونه تو هر صفحه ای البته با قرار گرفتن تو دسته " گالری تصاویر" باشه؟

و چیزی که من میخوام:

تو صفحه اصلی این تیتر ها به صورت لینک باشند و دارای زیر مجموعه که همون عکس های مرتبط به خودشه

و اولین تیتر که آخرین گالری ارسال شده است زیر مجموعه نمایش داده شود

و گالری های قدیمی تر با کلیک بر روی آن ها زیر مجموعه آنها نمایش داده شود

و گالری باز قبلی بسته شود در کل یک گالری باز داشته باشیم

به بهترین صورت توضیح دادم استاد

آیا کد آماده هست که از اون استفاده کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

فکر کنم مربوط به ژنراتور بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم دسته بندی و آیدی هست؟؟؟

توضیحاتتون واسم گنگه !!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در یک صفحه عناوین گالری ها را به صورت پویا و داینامیک نمایش دهید باید برای منظورتونکوئری بنویسید

ابتدا بایدذ هر گالری را به صورت مجزا در یک پست مجزا منتشر کنید و برای مجموعه گالری ها یک دسته بندی مشخص کننده داشته باشید مثل gallery حالا این دسته بندی یک آی دی داره مثل 120 پس شما باید یک قالب صفحه با کوئری احضار لیست عناوین مطالب دسته بندی 120 ایجاد کنید

در تبهای بالای همین سایت پیوند ژنراتور کوئری ساز مشخصه

روی اون کلیک می کنید و در مرحله اول تعداد مطالب را از 10 به -1 تغییر می دید در محله بعدی دسته بندی را انتخاب و در فیلد مربوطه می نویسید 120

در مرحله آخر فقط تیک نام مطلب و پیوند پایدار مطلب را تیکدار می کنید و باقی تیک ها را بر می دارید و بر روی ساخت کد می زنید در صفحه ای که باز می شود کوئری شما با توضیحات کافی و لازم پارسی قرار دارد صفحه را انتها بخوانید و هرکاری خواسته بود انجام دهید

در نهایت یک کپی از page.php قالب تهیه می کنید و کدهای کوئری ساز را جایگزین کدهای حلقه می کنید و در ابتدئای صفحه

می نویسید


<?php
/*
* Template Name: Gallery Page
*/
?>

و ذخیره می کنید

از پیشخوان یک برگه جدید می سازید یا برگه فعلی را ویرایش می کنید و قالب برگه را Gallery Page معرفی می کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله دوم منظور همون مطالب دسته خاص هست دیگه؟

و ستون سمت چپم که به صورت پیشفرض باید روی همون "منتشر شده" باشه...

در مرحله آخر ون چیزایی که شما فرمودید نست

لطفا دوباره چک کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه