shayan

دسته بندی گالری وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک پست رو اختصاص دادم به گالری تصاویر و میخوام تمامی گالری هایی که در آینده میسازم توی این پست باشه

ولی خب مسلما این پست خیلی شلوغ میشه

من برای هر گالری یه عنوان میزارم

میخواستم بدونم میشه به این عنوان ها یه لینکی داد کهوقتی روش کلیک میشه زیر مجموعش باز بشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک دسته بندی برای گالری بساز و تمام گالری ها را در آن دسته بندی قرار بده و از طریق تبهای بالای سایت با ژنراتور کوئری ساز یک کوئری برای اون دسته بندی بساز و بگذار در صفحه ای که می خواهید همه گالری ها را نمایش دهید

در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله (البته می تونه فایلهای پیوست هم باشه ولی ممکنه یک کم کارتون سخت بشه)

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

تمام مراحل راهنما دارند و کلا فارسیست

به مشکلی نخواهید خورد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

اصلا متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم !!!!!

احساس میکنم منظورمو متوجه نشدید :)

ببینید من یک صفحه دارم با این آدرس:


/?p=12

ومیخوام تمام گالری هایی که میسازم تو این صفحه باشه(با تیتر موضوعات)

وطبق فرمایش شما یک دسته به نام گالری تصاویر هم ایجاد کردم...

50463903709792455841.png

و یک سوال:

ایا گالری هایی که بعدا ایجاد میکنم تو همین صفحه نوشته باشه یا میتونه تو هر صفحه ای البته با قرار گرفتن تو دسته " گالری تصاویر" باشه؟

و چیزی که من میخوام:

تو صفحه اصلی این تیتر ها به صورت لینک باشند و دارای زیر مجموعه که همون عکس های مرتبط به خودشه

و اولین تیتر که آخرین گالری ارسال شده است زیر مجموعه نمایش داده شود

و گالری های قدیمی تر با کلیک بر روی آن ها زیر مجموعه آنها نمایش داده شود

و گالری باز قبلی بسته شود در کل یک گالری باز داشته باشیم

به بهترین صورت توضیح دادم استاد

آیا کد آماده هست که از اون استفاده کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

فکر کنم مربوط به ژنراتور بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم دسته بندی و آیدی هست؟؟؟

توضیحاتتون واسم گنگه !!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در یک صفحه عناوین گالری ها را به صورت پویا و داینامیک نمایش دهید باید برای منظورتونکوئری بنویسید

ابتدا بایدذ هر گالری را به صورت مجزا در یک پست مجزا منتشر کنید و برای مجموعه گالری ها یک دسته بندی مشخص کننده داشته باشید مثل gallery حالا این دسته بندی یک آی دی داره مثل 120 پس شما باید یک قالب صفحه با کوئری احضار لیست عناوین مطالب دسته بندی 120 ایجاد کنید

در تبهای بالای همین سایت پیوند ژنراتور کوئری ساز مشخصه

روی اون کلیک می کنید و در مرحله اول تعداد مطالب را از 10 به -1 تغییر می دید در محله بعدی دسته بندی را انتخاب و در فیلد مربوطه می نویسید 120

در مرحله آخر فقط تیک نام مطلب و پیوند پایدار مطلب را تیکدار می کنید و باقی تیک ها را بر می دارید و بر روی ساخت کد می زنید در صفحه ای که باز می شود کوئری شما با توضیحات کافی و لازم پارسی قرار دارد صفحه را انتها بخوانید و هرکاری خواسته بود انجام دهید

در نهایت یک کپی از page.php قالب تهیه می کنید و کدهای کوئری ساز را جایگزین کدهای حلقه می کنید و در ابتدئای صفحه

می نویسید


<?php
/*
* Template Name: Gallery Page
*/
?>

و ذخیره می کنید

از پیشخوان یک برگه جدید می سازید یا برگه فعلی را ویرایش می کنید و قالب برگه را Gallery Page معرفی می کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله دوم منظور همون مطالب دسته خاص هست دیگه؟

و ستون سمت چپم که به صورت پیشفرض باید روی همون "منتشر شده" باشه...

در مرحله آخر ون چیزایی که شما فرمودید نست

لطفا دوباره چک کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//