shayan

دسته بندی گالری وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک پست رو اختصاص دادم به گالری تصاویر و میخوام تمامی گالری هایی که در آینده میسازم توی این پست باشه

ولی خب مسلما این پست خیلی شلوغ میشه

من برای هر گالری یه عنوان میزارم

میخواستم بدونم میشه به این عنوان ها یه لینکی داد کهوقتی روش کلیک میشه زیر مجموعش باز بشه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک دسته بندی برای گالری بساز و تمام گالری ها را در آن دسته بندی قرار بده و از طریق تبهای بالای سایت با ژنراتور کوئری ساز یک کوئری برای اون دسته بندی بساز و بگذار در صفحه ای که می خواهید همه گالری ها را نمایش دهید

در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله (البته می تونه فایلهای پیوست هم باشه ولی ممکنه یک کم کارتون سخت بشه)

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

تمام مراحل راهنما دارند و کلا فارسیست

به مشکلی نخواهید خورد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

اصلا متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم !!!!!

احساس میکنم منظورمو متوجه نشدید :)

ببینید من یک صفحه دارم با این آدرس:


/?p=12

ومیخوام تمام گالری هایی که میسازم تو این صفحه باشه(با تیتر موضوعات)

وطبق فرمایش شما یک دسته به نام گالری تصاویر هم ایجاد کردم...

50463903709792455841.png

و یک سوال:

ایا گالری هایی که بعدا ایجاد میکنم تو همین صفحه نوشته باشه یا میتونه تو هر صفحه ای البته با قرار گرفتن تو دسته " گالری تصاویر" باشه؟

و چیزی که من میخوام:

تو صفحه اصلی این تیتر ها به صورت لینک باشند و دارای زیر مجموعه که همون عکس های مرتبط به خودشه

و اولین تیتر که آخرین گالری ارسال شده است زیر مجموعه نمایش داده شود

و گالری های قدیمی تر با کلیک بر روی آن ها زیر مجموعه آنها نمایش داده شود

و گالری باز قبلی بسته شود در کل یک گالری باز داشته باشیم

به بهترین صورت توضیح دادم استاد

آیا کد آماده هست که از اون استفاده کنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

فکر کنم مربوط به ژنراتور بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم دسته بندی و آیدی هست؟؟؟

توضیحاتتون واسم گنگه !!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در یک صفحه عناوین گالری ها را به صورت پویا و داینامیک نمایش دهید باید برای منظورتونکوئری بنویسید

ابتدا بایدذ هر گالری را به صورت مجزا در یک پست مجزا منتشر کنید و برای مجموعه گالری ها یک دسته بندی مشخص کننده داشته باشید مثل gallery حالا این دسته بندی یک آی دی داره مثل 120 پس شما باید یک قالب صفحه با کوئری احضار لیست عناوین مطالب دسته بندی 120 ایجاد کنید

در تبهای بالای همین سایت پیوند ژنراتور کوئری ساز مشخصه

روی اون کلیک می کنید و در مرحله اول تعداد مطالب را از 10 به -1 تغییر می دید در محله بعدی دسته بندی را انتخاب و در فیلد مربوطه می نویسید 120

در مرحله آخر فقط تیک نام مطلب و پیوند پایدار مطلب را تیکدار می کنید و باقی تیک ها را بر می دارید و بر روی ساخت کد می زنید در صفحه ای که باز می شود کوئری شما با توضیحات کافی و لازم پارسی قرار دارد صفحه را انتها بخوانید و هرکاری خواسته بود انجام دهید

در نهایت یک کپی از page.php قالب تهیه می کنید و کدهای کوئری ساز را جایگزین کدهای حلقه می کنید و در ابتدئای صفحه

می نویسید


<?php
/*
* Template Name: Gallery Page
*/
?>

و ذخیره می کنید

از پیشخوان یک برگه جدید می سازید یا برگه فعلی را ویرایش می کنید و قالب برگه را Gallery Page معرفی می کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله دوم منظور همون مطالب دسته خاص هست دیگه؟

و ستون سمت چپم که به صورت پیشفرض باید روی همون "منتشر شده" باشه...

در مرحله آخر ون چیزایی که شما فرمودید نست

لطفا دوباره چک کنید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500