• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
shayan

دسته بندی گالری وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک پست رو اختصاص دادم به گالری تصاویر و میخوام تمامی گالری هایی که در آینده میسازم توی این پست باشه

ولی خب مسلما این پست خیلی شلوغ میشه

من برای هر گالری یه عنوان میزارم

میخواستم بدونم میشه به این عنوان ها یه لینکی داد کهوقتی روش کلیک میشه زیر مجموعش باز بشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک دسته بندی برای گالری بساز و تمام گالری ها را در آن دسته بندی قرار بده و از طریق تبهای بالای سایت با ژنراتور کوئری ساز یک کوئری برای اون دسته بندی بساز و بگذار در صفحه ای که می خواهید همه گالری ها را نمایش دهید

در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله (البته می تونه فایلهای پیوست هم باشه ولی ممکنه یک کم کارتون سخت بشه)

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

تمام مراحل راهنما دارند و کلا فارسیست

به مشکلی نخواهید خورد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی دسته بندی کلید کنید و عدد آی دی دسته بندی که برای گالری ساختید بگذارید

اصلا متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم !!!!!

احساس میکنم منظورمو متوجه نشدید :)

ببینید من یک صفحه دارم با این آدرس:


/?p=12

ومیخوام تمام گالری هایی که میسازم تو این صفحه باشه(با تیتر موضوعات)

وطبق فرمایش شما یک دسته به نام گالری تصاویر هم ایجاد کردم...

50463903709792455841.png

و یک سوال:

ایا گالری هایی که بعدا ایجاد میکنم تو همین صفحه نوشته باشه یا میتونه تو هر صفحه ای البته با قرار گرفتن تو دسته " گالری تصاویر" باشه؟

و چیزی که من میخوام:

تو صفحه اصلی این تیتر ها به صورت لینک باشند و دارای زیر مجموعه که همون عکس های مرتبط به خودشه

و اولین تیتر که آخرین گالری ارسال شده است زیر مجموعه نمایش داده شود

و گالری های قدیمی تر با کلیک بر روی آن ها زیر مجموعه آنها نمایش داده شود

و گالری باز قبلی بسته شود در کل یک گالری باز داشته باشیم

به بهترین صورت توضیح دادم استاد

آیا کد آماده هست که از اون استفاده کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در اولین مرحله ژنراتور بجای 10 در تعداد مطالب منفی یک بگذارید تا تمام مطالب دسته بندی ساخته شده را لیست کند

تو مرحله اول باید نوشته انتخاب بشه؟

تو مرحله دوم ستون سمت چپ باید چیکار کرد؟

فکر کنم مربوط به ژنراتور بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم دسته بندی و آیدی هست؟؟؟

توضیحاتتون واسم گنگه !!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در یک صفحه عناوین گالری ها را به صورت پویا و داینامیک نمایش دهید باید برای منظورتونکوئری بنویسید

ابتدا بایدذ هر گالری را به صورت مجزا در یک پست مجزا منتشر کنید و برای مجموعه گالری ها یک دسته بندی مشخص کننده داشته باشید مثل gallery حالا این دسته بندی یک آی دی داره مثل 120 پس شما باید یک قالب صفحه با کوئری احضار لیست عناوین مطالب دسته بندی 120 ایجاد کنید

در تبهای بالای همین سایت پیوند ژنراتور کوئری ساز مشخصه

روی اون کلیک می کنید و در مرحله اول تعداد مطالب را از 10 به -1 تغییر می دید در محله بعدی دسته بندی را انتخاب و در فیلد مربوطه می نویسید 120

در مرحله آخر فقط تیک نام مطلب و پیوند پایدار مطلب را تیکدار می کنید و باقی تیک ها را بر می دارید و بر روی ساخت کد می زنید در صفحه ای که باز می شود کوئری شما با توضیحات کافی و لازم پارسی قرار دارد صفحه را انتها بخوانید و هرکاری خواسته بود انجام دهید

در نهایت یک کپی از page.php قالب تهیه می کنید و کدهای کوئری ساز را جایگزین کدهای حلقه می کنید و در ابتدئای صفحه

می نویسید


<?php
/*
* Template Name: Gallery Page
*/
?>

و ذخیره می کنید

از پیشخوان یک برگه جدید می سازید یا برگه فعلی را ویرایش می کنید و قالب برگه را Gallery Page معرفی می کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو مرحله دوم منظور همون مطالب دسته خاص هست دیگه؟

و ستون سمت چپم که به صورت پیشفرض باید روی همون "منتشر شده" باشه...

در مرحله آخر ون چیزایی که شما فرمودید نست

لطفا دوباره چک کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.