• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
SeveniA

درخواست افزونه اسلایدر متصل به مطالب دسته خاص

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلامی به گرمی گرمای تابستون :)

میخواستم ببینم افزونه اسلایدری هست که بشه به مطالب دسته خاص ( مانند گالری عکس ) متصل کرد و عکس ها در کناره هم باشند

عکس زیر را ببینید

it8lhlmnhyq2cmntdt0k.jpg

این عکس ها کمه ، میخوام عکس های بیشتری باشه و چند دکمه سمت چپ و راست وجود داشته باشه که بشه رد کرد

یا به صورت اتوماتیک حرکت کنه

اگر هم کدی دارید ، بدید ممنون میشم

خیلی گیره اینم

:rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شاید این افزونه به دردتون بخوره

http://wordpress.org/extend/plugins/slidedeck-lite-for-wordpress/

در حالت اتو اسمارت چیزی شبیه خواست شما داره ولی عکس ها یا پست ها را یکی یکی به تعداد دلخواه شما می آره برای حرکت هم ابزار و دستوراتی داره که کاملا در اختیار و قابل تغییر در ضمن بجز اتو اسمارت هم حالت منوئل با چند قالب زیبا داره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون از معرفیتون

اما اینی که من میخواستم نبود

اگه توجه کرده باشید که در عکسی که دادم

میخوام تصاویر بیشتری گذاشته بشه و سمت چپ و راستش دکمه ای باشه که آنها را رد کنه

قبلا یه قالبی دیده بودم که با جاوا درست کرده بودند اما به یاد ندارم

:rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به سایت زیر بروید تا کاملا منظور منو متوجه بشید

http://www.funsara.com/

قسمت فروشگاهش که به صورت اسلایدری حرکت میکند

اون کد جاوا یا اگه افزونه داره رو میخوام که بتونم با گالری عکس ست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد این ابزار را ببینید jquery است برای قرار دادن خودکار پستهای یک موضوع خاص (یا عکس پست ها) کدی را باید به آن افزود که اگر اصل را پسندید بفرمایید کدش را هم برایتان می گذارم

http://www.htmldrive.net/items/demo/471/a-Canvas-Slideshow-with-JQuery

ویرایش شده در توسط imanfakhar
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.iwebix.de...rdpress-plugin/

http://www.wordpress...BE%D8%B1%D8%B3/

بفرمایید

اما اون اولی فکر کنم چیزی هست که میخواید

دقیقا اولیه همونی هست که میخوام

اما یه مشکلی داره که اسلایدر فراموش میکنه تصاویر رو به نمایش بذاره .. و مشکل داره

سلام مجدد این ابزار را ببینید jquery است برای قرار دادن خودکار پستهای یک موضوع خاص (یا عکس پست ها) کدی را باید به آن افزود که اگر اصل را پسندید بفرمایید کدش را هم برایتان می گذارم

http://www.htmldrive...how-with-JQuery

آره این خوبه ... فقط کمی عکس هاش کوچیک بشه عالیه( مانند تصویر اولی که در پست 1 دادم )

ممنون از پاسخگویی :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی شد دوست عزیز ؟

آخه این فقط html و css و جاوا است اصلا با مطالب وردپرس که ست نیست

میخواستم بدونم آیا دارید روش کار میکنید ؟ که اگه اینطوره من منتظر باشم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من فکر کردم افزونه ای که دوستمون معرفی کرد رو پسندیدید چشم تا عصری براتون حاضر می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد فایل هایی را که باید آپلود کنید در پوشه دمو دو پوشه style و script هست هر دو پوشه را در روت قالب خود کپی کنید سند header.php را در از قالب خود باز کنید و کدهای زیر قبل از تگ


</head>

قرار دهید


<!--[if lt IE 9]>
<script type="text/javascript" src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/scripts/excanvas.compiled.js"></script>
<![endif]-->
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/scripts/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/scripts/jquery.lightbox.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/scripts/jquery.canvasSlideshow.js"></script>

به محلی که برای قرار گرفتن اسلایدها در نظر گرفته اید بروید و کد زیر را بعد از تغییر عدد cat با آی دی موضوع مورد نظر و تغییر عدد showposts با تعداد تصاویر مورد نظر در محل قرار دهید


<div id="canvas_container" style="position:relative; margin:auto; width:800px;height:250px;">
<canvas id="slideshow" width="800" height="250">
<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php endwhile; ?>
</canvas>
<script type="text/javascript">
$('#slideshow').canvasSlideshow({num_elem: 3});
</script>
</div>

فایل functions.php را بررسی کنید اگر کد زیر وجود نداشت بعد از اصلاح اعداد طول و عرض به عدد دلخواه کد را وارد نمایید


<?php
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(مقدار عرض عکس, مقدار ارتفاع عکس, true);
?>

در این کد مقدار num_elem: 3 در واقع تعداد تصاویریست که در هر بار در صفحه ظاهر خواهند شد و مقادیر width:800px;height:250px مقدار ارتفاع و عرض بلوک نمایش اسلایدر هستند که می توانید به میزان دلخواه تغییر دهید

ویرایش شده در توسط imanfakhar
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

آقا ایمان ممنون از اینکه وقتتون برای من گذاشتید

اما کاش خودتون هم تست میکردید

چون من اینکارو کردم

چیزی به نمایش گذاشته نشد

درضمن یکم جست و جو کردم یه افزونه پیدا کردم دقیقا همون چیزی که میخواستم

اسمش هم اینه :

iSlidex

صفحه خانگی

اینو نصب کردم

در قالب دیفالت وردپرس سالمه

اما در قالب خودم گزینه ای نداره که عکس هارو رد کنم...

مشکل از چی میتونه باشه ؟ ( میدونم از قالبه ولی از کجای قالب ؟)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

آقا ایمان ممنون از اینکه وقتتون برای من گذاشتید

اما کاش خودتون هم تست میکردید

چون من اینکارو کردم

چیزی به نمایش گذاشته نشد

درضمن یکم جست و جو کردم یه افزونه پیدا کردم دقیقا همون چیزی که میخواستم

اسمش هم اینه :

iSlidex

صفحه خانگی

اینو نصب کردم

در قالب دیفالت وردپرس سالمه

اما در قالب خودم گزینه ای نداره که عکس هارو رد کنم...

مشکل از چی میتونه باشه ؟ ( میدونم از قالبه ولی از کجای قالب ؟)

منم نه تنها این افزونه اقزونه های زیادی رو امتحان کردم روی قالب سایتم نمیاد راه حلی دارید دوستان؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم نه تنها این افزونه اقزونه های زیادی رو امتحان کردم روی قالب سایتم نمیاد راه حلی دارید دوستان؟

در قالب دیفالت وردپرس سالمه

اما در قالب خودم گزینه ای نداره که عکس هارو رد کنم...

سلام روی قالب لوکال تست کردم سالمه

این چیزی که این افزونه داره دقیقا همون افزونه ی اولیه که عرض کردم

همونطور که می دونید وردپرس فارسی از html راست چینه و این مورد با بسیاری از ابزار ها که برای چپ چینش پیش بینی شدند نمی سازه من معمولا در css برای بادی (body) جهت چپ به راست را انتخاب می کنم و برای لایه هایی که نوشته داشتند داخل لایه راست به چپ می نمایم به این ترتیب تنظیمات حفظ می شه - شاید علت اینکه برای من سالمه همون باشه

راستی کد جی کوئری هم درسته مشروط به پشتیبانی قالب از تصاویر بند انگشتی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
راستی کد جی کوئری هم درسته مشروط به پشتیبانی قالب از تصاویر بند انگشتی

ایمان جان من اون کد رو تست کردم و اصلا چیزی به نمایش گذاشته نشد :(

این چیزی که این افزونه داره دقیقا همون افزونه ی اولیه که عرض کردم

نه این افزونه 5تا قالب داره

به تنظیماتش بروید و قالب Greek رو فعال کنید اینطوری میشه :

screenshot-5.jpg?r=565804

اما در قالب من اون فلش های آبی نمایش داده نمیشه

اما در قالب دیفالت مشکلی نداره :mellow:

(اینم بگم که فقط اون فلش ها نمیاد و عکس ها مشکلی نداره )

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما در قالب من اون فلش های آبی نمایش داده نمیشه

iSlidex.jpg

یک بار اینکار را تست کنید شاید شما هم جواب گرفتید

به مسیر ذخیره افزونه ها یعنی پوشه plugins و بعد هم پوشه \islidex hemes\greek

بروید فایل islidex_greek.css را باز کنید و کدهای زیر را پیدا کنید


.jcarousel-prev-horizontal {width:30px;/*height:112px;*/background:url("prev.gif") no-repeat scroll 0 50% #000000;cursor:pointer;/*float:left;*/position:absolute;top:0px;left:0px;z-index:1000;}
.jcarousel-next-horizontal {width:30px;/*height:112px;*/background:url("next.gif") no-repeat scroll 0 50% #000000;cursor:pointer;/*float:right;*/position:absolute;top:0px;right:0px;z-index:1000;}

کدها را به کدهای زیر تغییر بدهید


.jcarousel-prev-horizontal {width:30px;/*height:112px;*/background: #000000 url("prev.gif") no-repeat scroll left center;cursor:pointer;/*float:left;*/position:absolute;top:0px;left:0px;z-index:1000;}
.jcarousel-next-horizontal {width:30px;/*height:112px;*/background: #000000 url("next.gif") no-repeat scroll left center;cursor:pointer;/*float:right;*/position:absolute;top:0px;right:0px;z-index:1000;}

اگر باز هم مشکل داشتید یک امکان دیگه هم هست که z-index لایه ای بالاتر از 1000 بوده و روش را پوشانده باشد z-index را در هر دو تا اندازه نیاز بالا ببرید می توانید در style.css خود جستجو کنید که بالاترین z-index چند است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هــی

فایده نداره که نداره

اصلا معلوم نیست چشه

هرکاری کردم نشد،کارایی که شما هم گفتید کردم اما فایده نداشت

این شکلیه :

it8lhlmnhyq2cmntdt0k.jpg

حتی توی footer.php یا header.php و با هرجای دیگه قالب هم تست کردم اما باز هم فایده ای نداشت.

راه دیگه ای پیشنهاد میکنید شما؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز قابل شما استاندارد شاید نیست

براتون مقدرو هست قالبتون رو انجا بذارید تا براتون تست بشه

تمام مراحلی که در بالا گفته شدن صد در صد درست کار می کنن و تنها در صورتی دچار نقص میشن که قالب مورد داشته باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالبم اختصاصی نیست اما تغییرات خیلی زیادی در آن دادم

ممنون میشم کسی که میتونه کمکم کنه بهم پ.خ بده تا قالبمو بهش بدم تست کنند بلکه بشه اونو درست کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نبود ؟ :mellow:

اگه میشه همینجا اعلام کنید تا براتون پ.خ کنم :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا شما نیازی نیست پوسته رو بدید.

اسلایدر رو روی پوسته ست کنید و آدرس سایتتون رو بدید تا بصورت آنلاین بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری