Mesmaili

کد لینک پست به شکل دیگر !

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

ببخشید ، من میخوام کد لایم گوگل(اتوماتیک) رو یه دستکاری کوچیک کنم !

ببینید ، سایت من موزیک هست و خوب میدونید که همش هیلتر میشه !

مثلا من روی آدرس .1.b2v.in/shadmehr ، این پست 200 تا لایک خورده ، اما وقتی هیلتر میشیم و آدرس رو عوض میکنیم ، از 2.b2v.in ... میگیره !

کدش هم اینه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode($post_link) .

حالا میخوام به شکلی بشه که با اینکه آدرس سایت رو تغییر دادم ، این کد با 1.b2v کار کنه !

یعنی اینجوری باشه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode(http://1.b2v.in/$post_link) .

به جای $post_link میشه چیزی گذاشت که فقط پسوند پست رو بگیره و آدرس جایی که وردپرس نصب هست رو نگیره؟!

سپاس

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هاست شخصی دارید می تونید مستقیما از آی پی تون لینک بسازید

و می تونید یک دامین سوم داشته باشید که نمایش ندید تا بسته یشه و اون رو پارک کنید روی دامین اصلی و به اشتراک گذاری ها اون رو معرفی کنید که همیشه ثابته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از شما ، اما نمیخوام به این صورت باشه !

+ بخوام اینجوری عمل کنم ، باید چجوری آی پی یا دامین رو قرار بدم؟! بازهم مشکلی که بالا ذکر کردم باپرجا میمونه دیگه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی را باید از طریق سرور مطمئن بشوید که آی پی اختصاصی دارید که اگر داشته باشید آدرس آی پی همیشه آدرس سایت شماست مثلا این یک آی پیه 176.85.92.111

که می تونه جای آدرسی فرضی را در لینکها بگیره یعنی بجای http://domain.com داشته باشید http://176.85.92.111

در مورد دامین سوم ابتدا یک دامنه ثبت می کنید و در کنترل پنل دامنه آدرس دی ان اس هاستتون (آدرسهایی که با ns شروع شده اند) را تنظیم می کنید و از کنترل پنل هاست معمولا بخشی هست که چند زیر منو داره مانند ساب دامین و اد دامین و ری دایرکت یکی از گزینه ها هم پارک دامینه وارد گزینه پارک دامین می شید دامین را و آدرس فعلی سایتتون رو هم در مقابلش می نویسید و صفحه را ذخیره می کنید بعد از چند ساعت در واقع سایت شما دو دامنه داره که یکیش مشخصه و مسدودکاران باهاش ارتباط دارند و یکیش مخفیه و خودتون فقط می دونید و فیس بوک

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

بله متوجه این بخش شدم.

منظور من اینه که وقتی اینکارو کردم ، توی کد ها اگر ($post_link) رو قرار بدم ، باز هم آدرس اصلی وردپرس رو میاره ! چیکار کنم که از آدرس اصلی وردپرس استفاده نکنه و یه آدرس دیگه بیاره !

شمارا چشم در راهم ! :دی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$link = 'http://mysite.com/mylink.html';
$new_link = str_replace('http://mysite.com/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون رضا جان. اما یه توضیحی میدادی بد نبود :دی

جای :

http://mysite.com/mylink.html چی باس بزارم؟ ($post_link) ؟ و در پایینش هم اسم سایتی که میخوام ثابت باشه ؟ مثلا b2v.in ؟ بعد هم در خط پایینیش چی؟!

* کد در single.php باید بره دیگه؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته اون تابع یه خطای نگارشی داره درستش str_replace هست

سه آرگومان میگیره .

اولی رشته مورد نظر که باید جایگزین بشه .

دومی رشته جایگیزن که من خالی گذاشتم

سومی متغییری که شامل کل رشته میشه .

اینو خودت استفاده کن دیگه یه توضحیاتتو ریزتر بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. الان برای مثال این میشه :


$link = 'http://b2vmedia.in/$post_link';
$new_link = str_replace('http://b2v.in/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

درسته؟

اما ببینید من این رو به چه صورت توی سینگل بذارم که قسمت : mylink.html رو جداگونه بگیره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید