• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mesmaili

کد لینک پست به شکل دیگر !

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

ببخشید ، من میخوام کد لایم گوگل(اتوماتیک) رو یه دستکاری کوچیک کنم !

ببینید ، سایت من موزیک هست و خوب میدونید که همش هیلتر میشه !

مثلا من روی آدرس .1.b2v.in/shadmehr ، این پست 200 تا لایک خورده ، اما وقتی هیلتر میشیم و آدرس رو عوض میکنیم ، از 2.b2v.in ... میگیره !

کدش هم اینه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode($post_link) .

حالا میخوام به شکلی بشه که با اینکه آدرس سایت رو تغییر دادم ، این کد با 1.b2v کار کنه !

یعنی اینجوری باشه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode(http://1.b2v.in/$post_link) .

به جای $post_link میشه چیزی گذاشت که فقط پسوند پست رو بگیره و آدرس جایی که وردپرس نصب هست رو نگیره؟!

سپاس

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هاست شخصی دارید می تونید مستقیما از آی پی تون لینک بسازید

و می تونید یک دامین سوم داشته باشید که نمایش ندید تا بسته یشه و اون رو پارک کنید روی دامین اصلی و به اشتراک گذاری ها اون رو معرفی کنید که همیشه ثابته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از شما ، اما نمیخوام به این صورت باشه !

+ بخوام اینجوری عمل کنم ، باید چجوری آی پی یا دامین رو قرار بدم؟! بازهم مشکلی که بالا ذکر کردم باپرجا میمونه دیگه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی را باید از طریق سرور مطمئن بشوید که آی پی اختصاصی دارید که اگر داشته باشید آدرس آی پی همیشه آدرس سایت شماست مثلا این یک آی پیه 176.85.92.111

که می تونه جای آدرسی فرضی را در لینکها بگیره یعنی بجای http://domain.com داشته باشید http://176.85.92.111

در مورد دامین سوم ابتدا یک دامنه ثبت می کنید و در کنترل پنل دامنه آدرس دی ان اس هاستتون (آدرسهایی که با ns شروع شده اند) را تنظیم می کنید و از کنترل پنل هاست معمولا بخشی هست که چند زیر منو داره مانند ساب دامین و اد دامین و ری دایرکت یکی از گزینه ها هم پارک دامینه وارد گزینه پارک دامین می شید دامین را و آدرس فعلی سایتتون رو هم در مقابلش می نویسید و صفحه را ذخیره می کنید بعد از چند ساعت در واقع سایت شما دو دامنه داره که یکیش مشخصه و مسدودکاران باهاش ارتباط دارند و یکیش مخفیه و خودتون فقط می دونید و فیس بوک

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

بله متوجه این بخش شدم.

منظور من اینه که وقتی اینکارو کردم ، توی کد ها اگر ($post_link) رو قرار بدم ، باز هم آدرس اصلی وردپرس رو میاره ! چیکار کنم که از آدرس اصلی وردپرس استفاده نکنه و یه آدرس دیگه بیاره !

شمارا چشم در راهم ! :دی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$link = 'http://mysite.com/mylink.html';
$new_link = str_replace('http://mysite.com/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون رضا جان. اما یه توضیحی میدادی بد نبود :دی

جای :

http://mysite.com/mylink.html چی باس بزارم؟ ($post_link) ؟ و در پایینش هم اسم سایتی که میخوام ثابت باشه ؟ مثلا b2v.in ؟ بعد هم در خط پایینیش چی؟!

* کد در single.php باید بره دیگه؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته اون تابع یه خطای نگارشی داره درستش str_replace هست

سه آرگومان میگیره .

اولی رشته مورد نظر که باید جایگزین بشه .

دومی رشته جایگیزن که من خالی گذاشتم

سومی متغییری که شامل کل رشته میشه .

اینو خودت استفاده کن دیگه یه توضحیاتتو ریزتر بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. الان برای مثال این میشه :


$link = 'http://b2vmedia.in/$post_link';
$new_link = str_replace('http://b2v.in/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

درسته؟

اما ببینید من این رو به چه صورت توی سینگل بذارم که قسمت : mylink.html رو جداگونه بگیره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس