Mesmaili

کد لینک پست به شکل دیگر !

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

ببخشید ، من میخوام کد لایم گوگل(اتوماتیک) رو یه دستکاری کوچیک کنم !

ببینید ، سایت من موزیک هست و خوب میدونید که همش هیلتر میشه !

مثلا من روی آدرس .1.b2v.in/shadmehr ، این پست 200 تا لایک خورده ، اما وقتی هیلتر میشیم و آدرس رو عوض میکنیم ، از 2.b2v.in ... میگیره !

کدش هم اینه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode($post_link) .

حالا میخوام به شکلی بشه که با اینکه آدرس سایت رو تغییر دادم ، این کد با 1.b2v کار کنه !

یعنی اینجوری باشه :


://www.facebook.com/plugins/like.php?href=' . urlencode(http://1.b2v.in/$post_link) .

به جای $post_link میشه چیزی گذاشت که فقط پسوند پست رو بگیره و آدرس جایی که وردپرس نصب هست رو نگیره؟!

سپاس

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هاست شخصی دارید می تونید مستقیما از آی پی تون لینک بسازید

و می تونید یک دامین سوم داشته باشید که نمایش ندید تا بسته یشه و اون رو پارک کنید روی دامین اصلی و به اشتراک گذاری ها اون رو معرفی کنید که همیشه ثابته

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از شما ، اما نمیخوام به این صورت باشه !

+ بخوام اینجوری عمل کنم ، باید چجوری آی پی یا دامین رو قرار بدم؟! بازهم مشکلی که بالا ذکر کردم باپرجا میمونه دیگه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی را باید از طریق سرور مطمئن بشوید که آی پی اختصاصی دارید که اگر داشته باشید آدرس آی پی همیشه آدرس سایت شماست مثلا این یک آی پیه 176.85.92.111

که می تونه جای آدرسی فرضی را در لینکها بگیره یعنی بجای http://domain.com داشته باشید http://176.85.92.111

در مورد دامین سوم ابتدا یک دامنه ثبت می کنید و در کنترل پنل دامنه آدرس دی ان اس هاستتون (آدرسهایی که با ns شروع شده اند) را تنظیم می کنید و از کنترل پنل هاست معمولا بخشی هست که چند زیر منو داره مانند ساب دامین و اد دامین و ری دایرکت یکی از گزینه ها هم پارک دامینه وارد گزینه پارک دامین می شید دامین را و آدرس فعلی سایتتون رو هم در مقابلش می نویسید و صفحه را ذخیره می کنید بعد از چند ساعت در واقع سایت شما دو دامنه داره که یکیش مشخصه و مسدودکاران باهاش ارتباط دارند و یکیش مخفیه و خودتون فقط می دونید و فیس بوک

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

بله متوجه این بخش شدم.

منظور من اینه که وقتی اینکارو کردم ، توی کد ها اگر ($post_link) رو قرار بدم ، باز هم آدرس اصلی وردپرس رو میاره ! چیکار کنم که از آدرس اصلی وردپرس استفاده نکنه و یه آدرس دیگه بیاره !

شمارا چشم در راهم ! :دی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$link = 'http://mysite.com/mylink.html';
$new_link = str_replace('http://mysite.com/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون رضا جان. اما یه توضیحی میدادی بد نبود :دی

جای :

http://mysite.com/mylink.html چی باس بزارم؟ ($post_link) ؟ و در پایینش هم اسم سایتی که میخوام ثابت باشه ؟ مثلا b2v.in ؟ بعد هم در خط پایینیش چی؟!

* کد در single.php باید بره دیگه؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته اون تابع یه خطای نگارشی داره درستش str_replace هست

سه آرگومان میگیره .

اولی رشته مورد نظر که باید جایگزین بشه .

دومی رشته جایگیزن که من خالی گذاشتم

سومی متغییری که شامل کل رشته میشه .

اینو خودت استفاده کن دیگه یه توضحیاتتو ریزتر بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. الان برای مثال این میشه :


$link = 'http://b2vmedia.in/$post_link';
$new_link = str_replace('http://b2v.in/','',$link);
echo $new_link; // out: mylink.html

درسته؟

اما ببینید من این رو به چه صورت توی سینگل بذارم که قسمت : mylink.html رو جداگونه بگیره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..