cheeta

سرعت لود صفحات در یک سایت ورد پرسی

54 پست در این موضوع قرار دارد

چطور میشه فهمید قالبی که روی سایت هست و به طور کلی سرعت سایت کمه یا زیاد و چه راه های برای افزایش بی دردسر سرعت لود شدن سایت وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از این سایت استفاده می کنم.

http://gtmetrix.com

خودش پشنهاد ای خوبی میده..

به این لینک هم سر بزنید.

http://tortak.com/vi...cloudflare.html

البته اینجا باید اساتید نظر بدهند.من فقط به مطالبی که خودم در این مدت پیدا کرده بودم اشاره کردم.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

غیر از سایتی که جناب esyoo معرفی کردن از این سرویس هم می‌تونین استفاده کنین:

http://tools.pingdom.com/fpt/

زمان لود ایده‌آل زیر ۲ ثانیه هست که البته به فاکتورهای زیادی بستگی داره و خیلی نباید دچار وسواس بشین. به طور کلی این موارد باید تو سایت رعایت شده باشه:

تعداد درخواستهای کمتر (ادغام فایلهای css و js، جلوگیری از لود فایلهای غیر ضروری و ...)

حجم کمتر (کاهش حجم تصاویر، minify کردن استایل و اسکریپتها، استفاده از gzip و ...)

لود منظم اجزا (استایها در اولویت، اسکریپتها ترجیحا در فوتر و ...)

برای هر کدوم از این موارد میشه راهکار و افزونه‌های مختلفی بکار گرفته بشه که بستگی به ساختار سایتتون داره.

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته با استفاده از سایت gtmatrix که دوستمون esyoo معرفی کردند،بهتون راه کار هایی هم ارائه میده که خیلی خیلی میتونه مفید واقع باشه...

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترجمه مهمترین گزینه این سایتی که معرفی شده رو میتونید بگید؟ من زبانم در حد گنجشکه gtmatrix

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استفاده از gzip آموزشی داره؟ اینو نفهمیدم کلا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه ساده:

کپی کد زیر در فایل htaccess وردپرس :

<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf
AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype
</IfModule>

راه دوم :

اضافه کردن کد زیر به اول فایل header.php :

<?php
ob_start(“ob_gzhandler”);
?>

و در آخر فایل footer.php ، کد زیر :

<?php
ob_flush();
?>

راه سوم:

افزونه یزر :

http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-gzip-compression/

-+----+---

سایت http://gtmetrix.com/ هم یک ابزار تست هست وبخش آموزش نداره.

16

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تست:

http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارهارو انجام دادم ولی در عمل اینجور که من فهمیدم نتیجه عکس داد. از اساتید کسی میتونه یه تست واسه سایتم بگیره بهم بگه چیا تو سایت خوبه و چیا بد؟ منون میشم خدایی

fun.sunteam.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارهارو انجام دادم ولی در عمل اینجور که من فهمیدم نتیجه عکس داد. از اساتید کسی میتونه یه تست واسه سایتم بگیره بهم بگه چیا تو سایت خوبه و چیا بد؟ منون میشم خدایی

fun.sunteam.ir

بزرگترین مشکل سایتتون حجمشه. من صفحه اصلی رو تست کردم ۱.۳ مگابایته که با توجه به سرعت نامناسب اینترنت ایران زیاده و میتونه بازدیدکننده رو دلزده کنه.

از افزونه‌ای مثل W3 Total Cache استفاده کنین تا gzip رو هم خودش اتوماتیک انجام بده براتون.

تعداد استایل و اسکریپتهای لود شده هم زیاده و باید براشون فکری کرد.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، تو جوی که هیچ کس کاری رو بدون اجرت انجام نمیده پشتیبانی شما جای ستایش داره.

W3 Total Cache نصب کردم و پلاگین های اضافه رو حدف کردم، اسکریپهای تبلیغاتی رو هم حذف می کنم، رتیه تو سایت تست d و e بود که الان شده c

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
رتیه تو سایت تست d و e بود که الان شده c

خوبه اما سعی کنین دچار وسواس امتیاز سایتهای سنجش سرعت نشین و بیشتر به زمان لود، حجم صفحه و منظم بودن روند بازگذاری توجه کنین.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظم بودن روند بازگذاری منظورتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظم بودن روند بازگذاری منظورتون چیه؟

اول استایلها لود بشن و تا حد امکان فایلهای حاوااسکریپت به فوتر منتقل بشن. در این زمینه پلاگین JavaScript to Footer خیلی بهتون کمک میکنه:

http://wordpress.org/extend/plugins/footer-javascript/

اگر امکان لود جاوااسکریپتی بصورت asyncronous وجود داره حتما از همین حالت استفاده کنین.

لود موازی فایلها از ۲ یا ۳ سابدومین در صورت زیاد بودن تعدادشون هم میتونه موثر باشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوستان وب سایت من عکس زیادی داره.

اگر گزینه ادامه مطلب رو به پست ها اضافه بکنم در سئوی سایت تاثیر گذار هست؟(ممنون میشم راهنمایی بفرمایید)

چون دو لینک به وجود می یاد.

به عنوان مثال

لینک اصلی:


http://www.office-learning.ir/753

لینک ادامه مطلب:


http://www.office-learning.ir/753#more-753

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
تا حد امکان فایلهای حاوااسکریپت به فوتر منتقل بشن. در این زمینه پلاگین JavaScript to Footer خیلی بهتون کمک میکنه

البته اینم بگم که جاوا اسکریپت بره تو فوتر لود بشه سرعت سایت خیلی بالا میره،اما روی همه ی پوسته ها خوب عمل نمیکنه،در بعضی از پوسته ها کل سایت رو بهم میزنه،در بعضی از پوسته ها هم جایگاه هارو عوض میکنه و در بعضی از پوسته ها خوب عمل میکنه... من هر سه نوع پوسته رو خودم تست کرده دارم...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوستان وب سایت من عکس زیادی داره.

اگر گزینه ادامه مطلب رو به پست ها اضافه بکنم در سئوی سایت تاثیر گذار هست؟(ممنون میشم راهنمایی بفرمایید)

چون دو لینک به وجود می یاد.

به عنوان مثال

لینک اصلی:


http://www.office-learning.ir/753

لینک ادامه مطلب:


http://www.office-learning.ir/753#more-753

بنظر نباید مشکلی پیش بیاد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

الان به وب سایت نارنجی مراجعه کنید.

به عنوان مثال مطلب هیچ مدرکی مبنی بر سرطان زا بودن موبایل وجود ندارد - اما دانشمندان هنوز آن را غیر محتمل نمی دانند! را نگاه کنید.

نوشته پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.اما ادامه مطلب نداره!و باید روی لینک لینک مطلب کلیک کنید.که هم در عنوان پست و هم لینکی که قرار داده شده لینک ثابت هست!

خوب سوال من این هست چطور این کار رو کرده؟

یعنی آمده یک تیکه از متن رو انتخاب کرده و قرار داده وبعد با توجه به قالبش لینک کامل رو قرار داده؟

کمی برای من عجیب هست.

دوستان اگر نظر بدهند و راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار آسونی هست.

بینید شما در حالت عادی باید از دکمه ادامه مطلب ادیتور وردپرس استفاده کنید اما میشه اینکار رو کرد:

توضیحات کوتاه رو از بخش توضیح کوتاه وردپرس اضافه کرذ. فراخوانی در پوسته با تابع the_excerpt انجام میشه.

بعد هم توضیح کامل رو در ادیتور بنویسید.

برای ایجاد لینک ادامه مطلب هم از تابع the_permalink بصورت زیر در حلقه استفاده کرد:

<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="the_title();"> ادامه مطلب </a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما.لطف کردید.

این خط کد را کجا قرار بدم؟

منظور شما از بخش توضیح کوتاه، همون چکیده هست؟چون من جای دیگه ای موقع اضافه کردن پست ندیدم.

گزینه Optimize Website در سی پنل به چه کاری مییاد؟لازم هست فعال بشه و روی سرعت سایت تاثیر گذار هست؟

23415233758581605124_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حلقه پست از همچین چیزی شروع میشه :

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و با این تمام میشه (در همه جا یکسان نیست):

<?php endwhile; else: ?>
<p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p>
<?php endif; ?>

کدی که دادم رو در این حلقه و در جایی که دوست دارید قرار بدید.

منظور شما از بخش توضیح کوتاه، همون چکیده هست؟چون من جای دیگه ای موقع اضافه کردن پست ندیدم.

تابع the_excerpt بله از این بخش میخونه.

اما میتونید از ادامه مطلب ادیتور وردپرس هم استفاده کنید.

------

در مورد Optimize Website میتونه تاثیر گزار باشه:

http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/11_30/CpanelDocs/OptimizeWebsite

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

من کد شما رو در فایل loop اعمال کردم وگزینه ادامه مطلب در صفحات نمایش داده میشه :wub:

مشکلی که الان دارم اینکه چطور کاری کنم خلاصه اون نمایش داده بشه و بعد کاربر روی ادامه مطلب کلیک بکنه و اون رو ببینه.یعنی الان از گزینه ادامه مطلب استفاده می کنم. ولی باز هم گزینه ادمه خواندن نمایش داده میشه.

باید تابع the_excerpt رو در جایی اعمال بکنم؟

یعنی الان مطالب رو به این شکل منتشر می کنم:

90471907154594241834_thumb.jpg

و به این نحو نمایش داده میشه:

18418800089687705943_thumb.jpg

در حالی که می خوام گزینهادمه خواندن حذف بشه و کاربر روی ادامه مطلب کلیک بکنه و کل مطلب رو ببینه.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع the_content در ایندکس و ارشیو از تابع the_excerpt استفاده کنید.

بعد هم در کادر توصیح کوتاه متن بنویسید. دیگه گزینه ادامه خواندن نمیاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

میشه راهنمایی کنید چطور گزینه ادامه خواندن رو حذف کنم؟(البته فقط در صفحه اصلی سایت)

توی عکس زیر نشان دادم چی حذف بشه.کد ها هم مربوط به فایل loop.php هست.(در فایل های ایندکس و ارشیو اصلا اون توابع وجود ندارند)باتشکر

45441679469190774691_thumb.jpg

<?php

/**

* The loop that displays posts.

*

* The loop displays the posts and the post content. See

* http://codex.wordpress.org/The_Loop to understand it and

* http://codex.wordpre...g/Template_Tags to understand

* the tags used in it.

*

* This can be overridden in child themes with loop.php or

* loop-template.php, where 'template' is the loop context

* requested by a template. For example, loop-index.php would

* be used if it exists and we ask for the loop with:

* <code>get_template_part( 'loop', 'index' );</code>

*

* @package WordPress

* @subpackage Twenty_Ten

* @since Twenty Ten 1.0

*/

?>

<?php /* Display navigation to next/previous pages when applicable */ ?>

<?php if ( $wp_query->max_num_pages > 1 ) : ?>

<div id="nav-above" class="navigation">

<?php wp_pagenavi(); ?>

</div><!-- #nav-above -->

<?php endif; ?>

<?php /* If there are no posts to display, such as an empty archive page */ ?>

<?php if ( ! have_posts() ) : ?>

<div id="post-0" class="post error404 not-found">

<h1 class="entry-title"><?php _e( 'Not Found', 'twentyten' ); ?></h1>

<div class="entry-content">

<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'twentyten' ); ?></p>

<?php get_search_form(); ?>

</div><!-- .entry-content -->

</div><!-- #post-0 -->

<?php endif; ?>

<?php

/* Start the Loop.

*

* In Twenty Ten we use the same loop in multiple contexts.

* It is broken into three main parts: when we're displaying

* posts that are in the gallery category, when we're displaying

* posts in the asides category, and finally all other posts.

*

* Additionally, we sometimes check for whether we are on an

* archive page, a search page, etc., allowing for small differences

* in the loop on each template without actually duplicating

* the rest of the loop that is shared.

*

* Without further ado, the loop:

*/ ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<?php /* How to display posts of the Gallery format. The gallery category is the old way. */ ?>

<?php if ( ( function_exists( 'get_post_format' ) && 'gallery' == get_post_format( $post->ID ) ) || in_category( _x( 'gallery', 'gallery category slug', 'twentyten' ) ) ) : ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<h2 class="entry-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'twentyten' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>

<div class="entry-meta">

<?php twentyten_posted_on(); ?>

</div><!-- .entry-meta -->

<div class="entry-content">

<?php if ( post_password_required() ) : ?>

<?php the_content(); ?>

<?php else : ?>

<?php

$images = get_children( array( 'post_parent' => $post->ID, 'post_type' => 'attachment', 'post_mime_type' => 'image', 'orderby' => 'menu_order', 'order' => 'ASC', 'numberposts' => 999 ) );

if ( $images ) :

$total_images = count( $images );

$image = array_shift( $images );

$image_img_tag = wp_get_attachment_image( $image->ID, 'thumbnail' );

?>

<div class="gallery-thumb">

<a class="size-thumbnail" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php echo $image_img_tag; ?></a>

</div><!-- .gallery-thumb -->

<p><em><?php printf( _n( 'This gallery contains <a %1$s>%2$s photo</a>.', 'This gallery contains <a %1$s>%2$s photos</a>.', $total_images, 'twentyten' ),

'href="' . get_permalink() . '" title="' . sprintf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'twentyten' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ) . '" rel="bookmark"',

number_format_i18n( $total_images )

); ?></em></p>

<?php endif; ?>

<?php the_excerpt(); ?>

<?php endif; ?>

</div><!-- .entry-content -->

<div class="entry-utility">

<?php if ( function_exists( 'get_post_format' ) && 'gallery' == get_post_format( $post->ID ) ) : ?>

<a href="<?php echo get_post_format_link( 'gallery' ); ?>" title="<?php esc_attr_e( 'View Galleries', 'twentyten' ); ?>"><?php _e( 'More Galleries', 'twentyten' ); ?></a>

<span class="meta-sep">|</span>

<?php elseif ( in_category( _x( 'gallery', 'gallery category slug', 'twentyten' ) ) ) : ?>

<a href="<?php echo get_term_link( _x( 'gallery', 'gallery category slug', 'twentyten' ), 'category' ); ?>" title="<?php esc_attr_e( 'View posts in the Gallery category', 'twentyten' ); ?>"><?php _e( 'More Galleries', 'twentyten' ); ?></a>

<span class="meta-sep">|</span>

<?php endif; ?>

<span class="comments-link"><?php comments_popup_link( __( 'Leave a comment', 'twentyten' ), __( '1 Comment', 'twentyten' ), __( '% Comments', 'twentyten' ) ); ?></span>

<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'twentyten' ), '<span class="meta-sep">|</span> <span class="edit-link">', '</span>' ); ?>

</div><!-- .entry-utility -->

</div><!-- #post-## -->

<?php /* How to display posts of the Aside format. The asides category is the old way. */ ?>

<?php elseif ( ( function_exists( 'get_post_format' ) && 'aside' == get_post_format( $post->ID ) ) || in_category( _x( 'asides', 'asides category slug', 'twentyten' ) ) ) : ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<?php if ( is_archive() || is_search() ) : // Display excerpts for archives and search. ?>

<div class="entry-summary">

<?php the_excerpt(); ?>

</div><!-- .entry-summary -->

<?php else : ?>

<div class="entry-content">

<?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyten' ) ); ?>

</div><!-- .entry-content -->

<?php endif; ?>

<div class="entry-utility">

<?php twentyten_posted_on(); ?>

<span class="meta-sep">|</span>

<span class="comments-link"><?php comments_popup_link( __( 'Leave a comment', 'twentyten' ), __( '1 Comment', 'twentyten' ), __( '% Comments', 'twentyten' ) ); ?></span>

<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'twentyten' ), '<span class="meta-sep">|</span> <span class="edit-link">', '</span>' ); ?>

</div><!-- .entry-utility -->

</div><!-- #post-## -->

<?php /* How to display all other posts. */ ?>

<?php else : ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<h2 class="entry-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'twentyten' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>

<div class="entry-meta">

<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>

</div><!-- .entry-meta -->

<?php if ( is_archive() || is_search() ) : // Only display excerpts for archives and search. ?>

<div class="entry-summary">

<?php the_excerpt(); ?>

</div><!-- .entry-summary -->

<?php else : ?>

<div class="entry-content">

<?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyten' ) ); ?>

<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-link">' . __( 'Pages:', 'twentyten' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>

<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="the_title();"> ادامه مطلب </a>

</div><!-- .entry-content -->

<?php endif; ?>

<div class="entry-utility">

<?php

$tags_list = get_the_tag_list( '', ', ' );

if ( $tags_list ):

?>

<span class="tag-links">

<?php printf( __( '<span class="%1$s">Tagged</span> %2$s', 'twentyten' ), 'entry-utility-prep entry-utility-prep-tag-links', $tags_list ); ?>

</span>

<span class="meta-sep">|</span>

<?php endif; ?>

<span class="comments-link"><?php comments_popup_link( __( 'Leave a comment', 'twentyten' ), __( '1 Comment', 'twentyten' ), __( '% Comments', 'twentyten' ) ); ?></span>

<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'twentyten' ), '<span class="meta-sep">|</span> <span class="edit-link">', '</span>' ); ?>

</div><!-- .entry-utility -->

</div><!-- #post-## -->

<?php comments_template( '', true ); ?>

<?php endif; // This was the if statement that broke the loop into three parts based on categories. ?>

<?php endwhile; // End the loop. Whew. ?>

<?php /* Display navigation to next/previous pages when applicable */ ?>

<?php if ( $wp_query->max_num_pages > 1 ) : ?>

<div id="nav-below" class="navigation">

<?php if(function_exists("wp_pagenavi")) :

wp_pagenavi();

else:

?>

<div class="nav-previous"><?php next_posts_link( __( '<span class="meta-nav">←</span> Older posts', 'twentyten' ) ); ?></div>

<div class="nav-next"><?php previous_posts_link( __( 'Newer posts <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyten' ) ); ?></div>

<?php endif; ?>

</div><!-- #nav-below -->

<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان خسته نباشید

حجم معمولی و ایده آل یک سایت از نظر سرعت لود چند هست؟

ما الان با اسلایدر 1.2 مگابایت بدون آن حدود 700 کیلو بایت

و اینکه این واژه requests که در همین سایتهایی که معرفی فرمودید هست به چه معناست؟

تشکر

ویرایش شده در توسط milad2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SHOKRE
      با سلام و عرض خسته نباشید
      من تمام آموزش هایی که برای افزایش سرعت وردپرسه انجام دادم.یعنی سرعت سایتم قبلنا با این آموزشا بسیار بالا بود کلا تو 3 ثانیه بارگذاری میشد.الان این زمان تو پینگدم که چندروزیه به 15 ثانیه رسیده،گاهی هم خیلی زیاد نشون میده ولی اکثرا میانگین 15 ثانیست.
      ناگفته نماند که من سایتم روی لینوکس آپاچی قرار داره و تازگی به این هاست منتقلش کردم .البته فک نمیکنم مشکل از اون باشه چون همون موقه هم که منتقل کردم تا چند روزقبل این مشکل ،حداکثر زمان بارگذاری 5 ثانیه بود.
      من لینوکس آپاچی رو برای ورد پرس بهینه سازی نکردم آیا نیاز هست؟
      مشکل از چیه؟لطفا کمکم کنید.
      اینم نمودار لود صفحه در جیمتریکس:

    • توسط fantome0
      دوستان سلام
      من سایتم رو به تازگی دادم تا یک طراح قالب یه قالب وردپرسی سئو شده و با تکنیکهای سرعت بارگذاری سریع در بیشتر مرورگرها انجام بده. و ایشون هم کار قالب رو به پایان رسوند و تحویل دادن
      منتها سرعت لود سایتم بسیار پایین هست. با خود طراح که صحبت کردم گفتن مشکل از طرف کدنویسی ایشون نیست و قالب به صورت استاندارد و تکنیکال کدنویسی شده. من برای اینکه مطمئن بشم که مشکل از هاست نباشه، هاستم رو عوض کردم ولی باز هم تغییری حاصل نشد.
      واقعا نمیدونم باید چکار کنم . میخواستم از دوستان که راه حلی به نظرشون میرسه بگن تا این مشکل حل بشه.
      ممنون
      آدرس سایت : zoobino.com