• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
shayan

مشکل با نمایش فونت های قالب

42 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من تو طراحی وب سایتم از فونت های انتظار و ادوب عربیک استفاده کردم

که اینا رو رو لوکال هاست به دریم ویور معرفی کردم(صرفا جهت طراحی)

حالا که قالب امده بالا این فونت ها رو نمیشناسه

در حال که من این کد ها رو تو فایل style قالب به کار بردم

این فقط برای فونت انتظاره


@font-face {
font-family: 'Entezar1_v2.0.1';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

ولی جواب نداد

البته برای اونایی که این فونت رو سیستمشون نصبه درست ارائه میشه

ولی من میخوام برای هیچکس مشکلی ایجاد نکنه

ممنون

آدرس آنلاین سایت:

http://pedarpesar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو به این صورت تغییر دادم ولی باز هم اتفاقی نیوفتاد:


@font-face {
font-family: 'Entezar1_v2.0.1';
src: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

:( :(

در ضمن مثل این که فقط برای من نمایش داده میشه این فونت ها بقیه ی دوستانی که دیدن گفتند فونت ها سادس و خبری از فونت انتظار نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


@font-face {
font-family: 'Entezar';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

پوشه fonts باید داخل قالب و کنار style.css باشه

و با کد


.class {
font-family: 'Entezar';
}

خونده می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه fonts و فایل استایل همگی تو یه پوشه (پوشه اصلی قالب هستند)

من تو css جاهایی که به این فونت نیاز داشتم به این صورت فراخوانی کردم فونت رو


font-family:"EntezareZohoor 1 **";

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه fonts و فایل استایل همگی تو یه پوشه (پوشه اصلی قالب هستند)

من تو css جاهایی که به این فونت نیاز داشتم به این صورت فراخوانی کردم فونت رو


font-family:"EntezareZohoor 1 **";

از نحوه ی تعریف فونت فیس معلومه که باید اینطور فراخوانی بشه :


font-family : Entezar1_v2.0.1;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی یک چیز دیگه ای هم که هست اینه که نباید توی اسم فونت نقطه باشه !

پس این میشه فونت فیس :


@font-face {
font-family: 'Entezar1';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

هر جا هم میخوای فراخوانی کنی اینطور بنویس :


font-family : Entezar1;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات اعمال شد ولی با دوستان گفتند که فونتش هنوز سادس و به فونت انتظار تغییر نکرده

جالب اینجاس فقط برای من بدون نقص فونت ها رو نشون میده

من اینجوری تغییر دادم


@font-face {
font-family: 'Entezar';
src: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

با فراخوانی:


font-family:"Entezar";

جواب نداد

شما هم یه تست کنید بینید فونت ها چجورین!

pedarpesar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال مهم

خب شاید بعضی ها این فونت رو رو سیستمشون نداشته باشن

ولی من میخوام این فونت از رو هاستم برای بازدیدکننده نمایش داده بشه

چه طرف داشته باشه فونت رو چه نداشته باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همین روش و ادرس دهی فونت ها از روی پوشه پوسته هر بازدید کننده ای میتونه اینها رو درست ببینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من به هر دری زدم به نتیجه نرسیدم

امیدم به این انجمنه (مخصوصا اساتید عزیز آقا ایمان فخار و آقا مرتضی)

این فایل های منه:

52367121814886466027.png

اینم کد فونت فیسم


@font-face{
font-family:"entezar";
src: url("fonts/entezar.eot");
src: local("☺"),
url("fonts/entezar.woff") format("woff"),
url("fonts/entezar.ttf") format("truetype");
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

این هم کلاس مربوطه:


font-family: entezar, Arial, Tahoma;

بقیش با شما ها

خیلییییییییی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد آخرتون درسته فقط این شکلی فراخوانی کنید


font-family: "entezar", Arial, Tahoma;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام این کار ها انجام شد

باز هم به نتیجه ای نرسیدم

:(

شاید مشکل از مرورگر من باشه

بی زحمت شما هم یه تست کنید ببینید فونت اون لیست نارنجی رنگ به انتظار تغییر کرده یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل style.css قالب شما که اصلا کد


@font-face{
font-family:"entezar";
src: url("fonts/entezar.eot");
src: local("☺"),
url("fonts/entezar.woff") format("woff"),
url("fonts/entezar.ttf") format("truetype");
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

نیست

اول کد ها را سرجاش بگذارید بعد چک کنید (اگر افزونه کش دارید باید تا انقضای کش فعلی نیز صبر کنید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا بود ولی توی این گیرها و استفاده از روش های مختلف (استفاده از کد های استایل شیت تو فایل هدر)

از رو فایل پاکشون کردم

ولی قبلا هم که بود توفیقی به حال ما نداشت

1- کد ها کپی شدن سر جای خودشون

2- منظورتون از افزونه کش چیه ، متوجه نشدم ، دقیقا باید چیکار کنم؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کنترل f5 را بزنید تا صفحه از نو بارگذاری بشه

یا حافظه کش مرورگر خودتون را خالی کنید و تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که به نتیجه ای نرسیدم

دیگه واقعا خسته شدم!!!!

یه سوال:

من اگه برم تو فتوشاپ و این تیتر ها رو به صورت عکس png-24 خروجی بگیرم

1- قسمت transition css اون رو میشه به حالتی در آورد که هیچ جور حس نشه عکسه؟

2-آیا اون قسمت سایه متون باید تو css تعریف بشه یا فتوشاپ؟

یعنی دقیقا بشه این:

41828250618232295129.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من علاوه بر این تیتر ها به فونت adobe arabic هم نیاز دارم

که این سایت ازش استفاده کرده تو تیتر ها

http://www.ideaz.ir/

من میخوام فایل این فونت رو از رو هاست این سایت دانلود کنم

و دقیقا کد هایی رو که استفاده کرده تو فایل استایلش کپی کنم

خیلی به جواب درستتون نیاز دارم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من استفاده از ژنراتورهای فونت‌های پارسی است:

برخی از این ژنراتورها:

(اولین ژنراتور از لیست زیر توسط استاد فخار ساخته شده) :


http://mandegarweb.com/file/generator/farsi-font/
http://www.awebfont.ir
http://ifont.ir/
http://fontonline.ir/
http://font-api.ir/

در اکثر سایت های بالا آموزش استفاده از وب فونت ها هم موجود هست. ضمن این که در انجمن هم فکر میکنم آموزش استفاده از وب فونت موجود باشه..

برای استفاده از فونت های زیبای نسخ و کوفی با قدرت گوگل هم از آموزش زیر استفاده کنید:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایل خارجیه؟

دوست عزیز با کی بودید؟

کدوم استایل رو میگید؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من استفاده از ژنراتورهای فونت‌های پارسی است:

برخی از این ژنراتورها:

(اولین ژنراتور از لیست زیر توسط استاد فخار ساخته شده) :


http://mandegarweb.com/file/generator/farsi-font/
http://www.awebfont.ir
http://ifont.ir/
http://fontonline.ir/
http://font-api.ir/

در اکثر سایت های بالا آموزش استفاده از وب فونت ها هم موجود هست. ضمن این که در انجمن هم فکر میکنم آموزش استفاده از وب فونت موجود باشه..

برای استفاده از فونت های زیبای نسخ و کوفی با قدرت گوگل هم از آموزش زیر استفاده کنید:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

داداش این قسمت آخرش جواب داد

این سایت:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

خیلیییی دمت گرررررررم

بازم هست سایت هایی که دقیقا همین کار رو انجام بدن

تا جایی که ممکنه فونت های مختلف معرفی کن

خیلییی گلیییی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایل خارجیه؟

خیلیییی دمت گرررررررم

بازم هست سایت هایی که دقیقا همین کار رو انجام بدن

تا جایی که ممکنه فونت های مختلف معرفی کن

خیلییی گلیییی

پست اسپم ممنوع برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید..

برای فونت adobe arabic هم در جستجویی که داشتم یه جا توصیه کرده بود که از این فونت در وب استفاده نشه،(در واقع این وب فونت رو توصیه نکرده بود! :) ) علتش رو هم این طور بیان کرده بود که حجم این فونت بالاست و باعث کندی سرعت سایت میشه...

موفق باشید

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت های adobe یونی کد نیستند فونت یونی کد جایگزینش کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید دوستان:

بعد از نا امید شدن من از کد فونت فیس

رفتم سراغ روشی که آقای سجاد نجفی فرمودند

اون کار ها رو انجام دادم و کد و کلاسش رو گذاشتم تو فایل ccs ام

این سایت هم دقیقا همین کا رو میکنه

گشتم دنبال فونت مورد نظ خودم

لینک صفحه:


http://awebfont.ir/fonts.php?cat_id=9&fonts_id=1949

و تو قسمت نسخه تحت وب دریافت استایل اتوماتیک رو زدم و بعد قسمت @import رو اول فایل استایلم قرار دادم (که با کد سایت قبی که برای من معرفی شده بود شد دو تا کد ایمپورت)

و کلاسی که داده رو هم جایگزین کردم

تو سیستم خودم نمایش داد خیلی خوش حال شدم و دقیق کار کرد

http://upload7.ir/images/59920167540107638807.png

ولی مثل این که فقط رو سیستم خودم این اتفاق میوفته

حتی رفتم کافی نت هم چک کردم دیدم بله فونت ها لود نشدن

:( :(

تو رو خدا یکی بیاد یه کاری کنه قال این قضیه کنده شده بره

والا دیه کم آوردم

:( :( :(

اینم آدرس:

http://pedarpesar.ir

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست گرامی؛

برای من فونت ها به درستی نمایش داده شد..

و فقط تنها مشکلش فونت مربوط به تاریخ بالای صفحه بود که توصیه‌ام این هست که فونت مربوط به اون رو تعویض کنید..

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .