• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
shayan

مشکل با نمایش فونت های قالب

42 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من تو طراحی وب سایتم از فونت های انتظار و ادوب عربیک استفاده کردم

که اینا رو رو لوکال هاست به دریم ویور معرفی کردم(صرفا جهت طراحی)

حالا که قالب امده بالا این فونت ها رو نمیشناسه

در حال که من این کد ها رو تو فایل style قالب به کار بردم

این فقط برای فونت انتظاره


@font-face {
font-family: 'Entezar1_v2.0.1';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

ولی جواب نداد

البته برای اونایی که این فونت رو سیستمشون نصبه درست ارائه میشه

ولی من میخوام برای هیچکس مشکلی ایجاد نکنه

ممنون

آدرس آنلاین سایت:

http://pedarpesar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو به این صورت تغییر دادم ولی باز هم اتفاقی نیوفتاد:


@font-face {
font-family: 'Entezar1_v2.0.1';
src: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

:( :(

در ضمن مثل این که فقط برای من نمایش داده میشه این فونت ها بقیه ی دوستانی که دیدن گفتند فونت ها سادس و خبری از فونت انتظار نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


@font-face {
font-family: 'Entezar';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

پوشه fonts باید داخل قالب و کنار style.css باشه

و با کد


.class {
font-family: 'Entezar';
}

خونده می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه fonts و فایل استایل همگی تو یه پوشه (پوشه اصلی قالب هستند)

من تو css جاهایی که به این فونت نیاز داشتم به این صورت فراخوانی کردم فونت رو


font-family:"EntezareZohoor 1 **";

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه fonts و فایل استایل همگی تو یه پوشه (پوشه اصلی قالب هستند)

من تو css جاهایی که به این فونت نیاز داشتم به این صورت فراخوانی کردم فونت رو


font-family:"EntezareZohoor 1 **";

از نحوه ی تعریف فونت فیس معلومه که باید اینطور فراخوانی بشه :


font-family : Entezar1_v2.0.1;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی یک چیز دیگه ای هم که هست اینه که نباید توی اسم فونت نقطه باشه !

پس این میشه فونت فیس :


@font-face {
font-family: 'Entezar1';
src: url('fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

هر جا هم میخوای فراخوانی کنی اینطور بنویس :


font-family : Entezar1;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات اعمال شد ولی با دوستان گفتند که فونتش هنوز سادس و به فونت انتظار تغییر نکرده

جالب اینجاس فقط برای من بدون نقص فونت ها رو نشون میده

من اینجوری تغییر دادم


@font-face {
font-family: 'Entezar';
src: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/fonts/Entezar1_v2.0.1.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

با فراخوانی:


font-family:"Entezar";

جواب نداد

شما هم یه تست کنید بینید فونت ها چجورین!

pedarpesar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال مهم

خب شاید بعضی ها این فونت رو رو سیستمشون نداشته باشن

ولی من میخوام این فونت از رو هاستم برای بازدیدکننده نمایش داده بشه

چه طرف داشته باشه فونت رو چه نداشته باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همین روش و ادرس دهی فونت ها از روی پوشه پوسته هر بازدید کننده ای میتونه اینها رو درست ببینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من به هر دری زدم به نتیجه نرسیدم

امیدم به این انجمنه (مخصوصا اساتید عزیز آقا ایمان فخار و آقا مرتضی)

این فایل های منه:

52367121814886466027.png

اینم کد فونت فیسم


@font-face{
font-family:"entezar";
src: url("fonts/entezar.eot");
src: local("☺"),
url("fonts/entezar.woff") format("woff"),
url("fonts/entezar.ttf") format("truetype");
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

این هم کلاس مربوطه:


font-family: entezar, Arial, Tahoma;

بقیش با شما ها

خیلییییییییی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد آخرتون درسته فقط این شکلی فراخوانی کنید


font-family: "entezar", Arial, Tahoma;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام این کار ها انجام شد

باز هم به نتیجه ای نرسیدم

:(

شاید مشکل از مرورگر من باشه

بی زحمت شما هم یه تست کنید ببینید فونت اون لیست نارنجی رنگ به انتظار تغییر کرده یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل style.css قالب شما که اصلا کد


@font-face{
font-family:"entezar";
src: url("fonts/entezar.eot");
src: local("☺"),
url("fonts/entezar.woff") format("woff"),
url("fonts/entezar.ttf") format("truetype");
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

نیست

اول کد ها را سرجاش بگذارید بعد چک کنید (اگر افزونه کش دارید باید تا انقضای کش فعلی نیز صبر کنید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا بود ولی توی این گیرها و استفاده از روش های مختلف (استفاده از کد های استایل شیت تو فایل هدر)

از رو فایل پاکشون کردم

ولی قبلا هم که بود توفیقی به حال ما نداشت

1- کد ها کپی شدن سر جای خودشون

2- منظورتون از افزونه کش چیه ، متوجه نشدم ، دقیقا باید چیکار کنم؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کنترل f5 را بزنید تا صفحه از نو بارگذاری بشه

یا حافظه کش مرورگر خودتون را خالی کنید و تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که به نتیجه ای نرسیدم

دیگه واقعا خسته شدم!!!!

یه سوال:

من اگه برم تو فتوشاپ و این تیتر ها رو به صورت عکس png-24 خروجی بگیرم

1- قسمت transition css اون رو میشه به حالتی در آورد که هیچ جور حس نشه عکسه؟

2-آیا اون قسمت سایه متون باید تو css تعریف بشه یا فتوشاپ؟

یعنی دقیقا بشه این:

41828250618232295129.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من علاوه بر این تیتر ها به فونت adobe arabic هم نیاز دارم

که این سایت ازش استفاده کرده تو تیتر ها

http://www.ideaz.ir/

من میخوام فایل این فونت رو از رو هاست این سایت دانلود کنم

و دقیقا کد هایی رو که استفاده کرده تو فایل استایلش کپی کنم

خیلی به جواب درستتون نیاز دارم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من استفاده از ژنراتورهای فونت‌های پارسی است:

برخی از این ژنراتورها:

(اولین ژنراتور از لیست زیر توسط استاد فخار ساخته شده) :


http://mandegarweb.com/file/generator/farsi-font/
http://www.awebfont.ir
http://ifont.ir/
http://fontonline.ir/
http://font-api.ir/

در اکثر سایت های بالا آموزش استفاده از وب فونت ها هم موجود هست. ضمن این که در انجمن هم فکر میکنم آموزش استفاده از وب فونت موجود باشه..

برای استفاده از فونت های زیبای نسخ و کوفی با قدرت گوگل هم از آموزش زیر استفاده کنید:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایل خارجیه؟

دوست عزیز با کی بودید؟

کدوم استایل رو میگید؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من استفاده از ژنراتورهای فونت‌های پارسی است:

برخی از این ژنراتورها:

(اولین ژنراتور از لیست زیر توسط استاد فخار ساخته شده) :


http://mandegarweb.com/file/generator/farsi-font/
http://www.awebfont.ir
http://ifont.ir/
http://fontonline.ir/
http://font-api.ir/

در اکثر سایت های بالا آموزش استفاده از وب فونت ها هم موجود هست. ضمن این که در انجمن هم فکر میکنم آموزش استفاده از وب فونت موجود باشه..

برای استفاده از فونت های زیبای نسخ و کوفی با قدرت گوگل هم از آموزش زیر استفاده کنید:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

داداش این قسمت آخرش جواب داد

این سایت:


http://iranata.com/2013/01/droid-naskh-kufi.html

خیلیییی دمت گرررررررم

بازم هست سایت هایی که دقیقا همین کار رو انجام بدن

تا جایی که ممکنه فونت های مختلف معرفی کن

خیلییی گلیییی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایل خارجیه؟

خیلیییی دمت گرررررررم

بازم هست سایت هایی که دقیقا همین کار رو انجام بدن

تا جایی که ممکنه فونت های مختلف معرفی کن

خیلییی گلیییی

پست اسپم ممنوع برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید..

برای فونت adobe arabic هم در جستجویی که داشتم یه جا توصیه کرده بود که از این فونت در وب استفاده نشه،(در واقع این وب فونت رو توصیه نکرده بود! :) ) علتش رو هم این طور بیان کرده بود که حجم این فونت بالاست و باعث کندی سرعت سایت میشه...

موفق باشید

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت های adobe یونی کد نیستند فونت یونی کد جایگزینش کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید دوستان:

بعد از نا امید شدن من از کد فونت فیس

رفتم سراغ روشی که آقای سجاد نجفی فرمودند

اون کار ها رو انجام دادم و کد و کلاسش رو گذاشتم تو فایل ccs ام

این سایت هم دقیقا همین کا رو میکنه

گشتم دنبال فونت مورد نظ خودم

لینک صفحه:


http://awebfont.ir/fonts.php?cat_id=9&fonts_id=1949

و تو قسمت نسخه تحت وب دریافت استایل اتوماتیک رو زدم و بعد قسمت @import رو اول فایل استایلم قرار دادم (که با کد سایت قبی که برای من معرفی شده بود شد دو تا کد ایمپورت)

و کلاسی که داده رو هم جایگزین کردم

تو سیستم خودم نمایش داد خیلی خوش حال شدم و دقیق کار کرد

http://upload7.ir/images/59920167540107638807.png

ولی مثل این که فقط رو سیستم خودم این اتفاق میوفته

حتی رفتم کافی نت هم چک کردم دیدم بله فونت ها لود نشدن

:( :(

تو رو خدا یکی بیاد یه کاری کنه قال این قضیه کنده شده بره

والا دیه کم آوردم

:( :( :(

اینم آدرس:

http://pedarpesar.ir

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست گرامی؛

برای من فونت ها به درستی نمایش داده شد..

و فقط تنها مشکلش فونت مربوط به تاریخ بالای صفحه بود که توصیه‌ام این هست که فونت مربوط به اون رو تعویض کنید..

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه