shayan

وابستگی قالب من به پلاگین وردپرس جلالی

15 پست در این موضوع قرار دارد

من امروز بعد از این که این افزونه رو تو وردپرس وب سایتم غیر فعال کردم

دیدم از قالب چیزی به جز هدر نمونده

خیلی اتفاق جالبیه

و وقتی هم که فعال میشه بقیه ی قالب هم لود میشه!!!!!

لطفا ببینید مشکل از کجاست

آیا بعد ها واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

شاید هم تاپیک قبلی من هم یه جورایی به این موضوع مرتبط باشه!!!

آدرس وبسایت :http://pedarpesar.ir

تاپیک قبلی:

http://forum.wp-pars...-فونت-های-قالب/

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در header.php قالب بگردید دنبال


jdate()

و تبدیلش کنید به


date()

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه تو فایل هدر یه همچین چیزی وجود نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید سورس از صفحه رو بزارید اینجا ؟ باید دید چه کدی به کار رفته شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم صفحه است؟

آدرس انلاین دادم که..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که نه ، فایل های PHP ، از آنلاین که نمیشه درست فهمید ،

شما فعلا فایل

header.php

رو اینجا قرارش بدید ، توی پوشه قالبتون هست

که البته ، همونطور که آقای فخار گفتند ، باید تابع jdate رو از فایل header.php حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی کد های قایل هدر بنده


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php wp_head(); ?>
<?php wp_footer(); ?>

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

</head>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو غیرفعال کنید

بعد سایت رو باز کنید

به view source در مرورگر برید و بعد در آخرین خط از سورس صفحه ببینید چی نوشته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

تو فایل های قالب ، افزونه ، یا وردپرس؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایلهای قالب

البته اینکار تاریختون را میلادی می کنه

یعنی در واقع حذف جلالی تاریخ رو میلادی می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل های قالب یه همچین چیزی نبود !!

حالا مگه قالب به همین حالت بمونه(با فعال موند پلاگین قالب هم کامل بشه)

بعد ها مشکلی ایجاد میکنه

یا از نظر امنیت یا هرچیز دیگه ای؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر صورت هدف من خروج از این حالت بود صرفا جهت این که بعد ها به مشکلی بر نخورم

حالا که قرار نیست مشکلی وجود داشته باشه مهم نیست که حتما حل بشه

بی نهایت تشکر بابت رسیدگی هاتون به مشکلات ما

:wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500