• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
shayan

وابستگی قالب من به پلاگین وردپرس جلالی

15 پست در این موضوع قرار دارد

من امروز بعد از این که این افزونه رو تو وردپرس وب سایتم غیر فعال کردم

دیدم از قالب چیزی به جز هدر نمونده

خیلی اتفاق جالبیه

و وقتی هم که فعال میشه بقیه ی قالب هم لود میشه!!!!!

لطفا ببینید مشکل از کجاست

آیا بعد ها واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

شاید هم تاپیک قبلی من هم یه جورایی به این موضوع مرتبط باشه!!!

آدرس وبسایت :http://pedarpesar.ir

تاپیک قبلی:

http://forum.wp-pars...-فونت-های-قالب/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در header.php قالب بگردید دنبال


jdate()

و تبدیلش کنید به


date()

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه تو فایل هدر یه همچین چیزی وجود نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید سورس از صفحه رو بزارید اینجا ؟ باید دید چه کدی به کار رفته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم صفحه است؟

آدرس انلاین دادم که..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که نه ، فایل های PHP ، از آنلاین که نمیشه درست فهمید ،

شما فعلا فایل

header.php

رو اینجا قرارش بدید ، توی پوشه قالبتون هست

که البته ، همونطور که آقای فخار گفتند ، باید تابع jdate رو از فایل header.php حذف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی کد های قایل هدر بنده


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php wp_head(); ?>
<?php wp_footer(); ?>

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

</head>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو غیرفعال کنید

بعد سایت رو باز کنید

به view source در مرورگر برید و بعد در آخرین خط از سورس صفحه ببینید چی نوشته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div id="time">امروز :

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

تو فایل های قالب ، افزونه ، یا وردپرس؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایلهای قالب

البته اینکار تاریختون را میلادی می کنه

یعنی در واقع حذف جلالی تاریخ رو میلادی می کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل های قالب یه همچین چیزی نبود !!

حالا مگه قالب به همین حالت بمونه(با فعال موند پلاگین قالب هم کامل بشه)

بعد ها مشکلی ایجاد میکنه

یا از نظر امنیت یا هرچیز دیگه ای؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

شما عنوان کردید که مشکل دارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر صورت هدف من خروج از این حالت بود صرفا جهت این که بعد ها به مشکلی بر نخورم

حالا که قرار نیست مشکلی وجود داشته باشه مهم نیست که حتما حل بشه

بی نهایت تشکر بابت رسیدگی هاتون به مشکلات ما

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه