shayan

وابستگی قالب من به پلاگین وردپرس جلالی

15 پست در این موضوع قرار دارد

من امروز بعد از این که این افزونه رو تو وردپرس وب سایتم غیر فعال کردم

دیدم از قالب چیزی به جز هدر نمونده

خیلی اتفاق جالبیه

و وقتی هم که فعال میشه بقیه ی قالب هم لود میشه!!!!!

لطفا ببینید مشکل از کجاست

آیا بعد ها واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

شاید هم تاپیک قبلی من هم یه جورایی به این موضوع مرتبط باشه!!!

آدرس وبسایت :http://pedarpesar.ir

تاپیک قبلی:

http://forum.wp-pars...-فونت-های-قالب/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در header.php قالب بگردید دنبال


jdate()

و تبدیلش کنید به


date()

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه تو فایل هدر یه همچین چیزی وجود نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید سورس از صفحه رو بزارید اینجا ؟ باید دید چه کدی به کار رفته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون کدوم صفحه است؟

آدرس انلاین دادم که..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که نه ، فایل های PHP ، از آنلاین که نمیشه درست فهمید ،

شما فعلا فایل

header.php

رو اینجا قرارش بدید ، توی پوشه قالبتون هست

که البته ، همونطور که آقای فخار گفتند ، باید تابع jdate رو از فایل header.php حذف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی کد های قایل هدر بنده


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php wp_head(); ?>
<?php wp_footer(); ?>

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/lib/jquery-1.8.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/source/jquery.fancybox.css" media="screen" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.fancybox').fancybox();
});
</script>

</head>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو غیرفعال کنید

بعد سایت رو باز کنید

به view source در مرورگر برید و بعد در آخرین خط از سورس صفحه ببینید چی نوشته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div id="time">امروز :

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در بالای سایتتان نوشته شده

امروز : دوشنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۲

این تکه کدش


امروز <?php jdate('l, d F, Y');?>

باید باشه بگردید کد در هر فایلی هست پیدا کنید و جای jdate بنویسید date

تو فایل های قالب ، افزونه ، یا وردپرس؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایلهای قالب

البته اینکار تاریختون را میلادی می کنه

یعنی در واقع حذف جلالی تاریخ رو میلادی می کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل های قالب یه همچین چیزی نبود !!

حالا مگه قالب به همین حالت بمونه(با فعال موند پلاگین قالب هم کامل بشه)

بعد ها مشکلی ایجاد میکنه

یا از نظر امنیت یا هرچیز دیگه ای؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

شما عنوان کردید که مشکل دارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر صورت هدف من خروج از این حالت بود صرفا جهت این که بعد ها به مشکلی بر نخورم

حالا که قرار نیست مشکلی وجود داشته باشه مهم نیست که حتما حل بشه

بی نهایت تشکر بابت رسیدگی هاتون به مشکلات ما

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .