hassanlakaei

مشکل این کد چیه

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک ابزار دارم توی سایتم که با این کد فراخوانی میشد


<!-- Design By irwebmaster.com -->
<center><script type="text/javascript" src="http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True"></script></center>
<!-- Design By irwebmaster.com -->

و این هم آدرس این کد


http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True

قبلا"این کد نمایش میداد این آمار اما الا"مدتی مشکل داره میشه کسی راهنمایی کنه یا کد درست برام اینجا بگذاره ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من یک ابزار دارم توی سایتم که با این کد فراخوانی میشد


<!-- Design By irwebmaster.com -->
<center><script type="text/javascript" src="http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True"></script></center>
<!-- Design By irwebmaster.com -->

و این هم آدرس این کد


http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True

قبلا"این کد نمایش میداد این آمار اما الا"مدتی مشکل داره میشه کسی راهنمایی کنه یا کد درست برام اینجا بگذاره ممنون میشم

کد جدید را از همین سایت دربافت کنید

http://irwebmaster.com/stat/index.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آمارگیرهای ایرانی بعضی وقت ها کلا از کار می افتن و اگر هم کاملا اینطور نشوند یا ورودی گوگل را نشان نمی دهند یا بازدید را شما بهتر است از سایت زیر کد بگیرید .

http://www.histats.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ابزار وبلاگ که برای سایت ابزاردهی کسی هست بتونه ببینی مشکل از کجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید خود سایت مشکل داشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید خود سایت مشکل داشته باشه

این سایت مال خودمه قبلا" این ابزار کار میکرد اما الا"مدتی کار نمیکنه فکر میکنید علت چیه؟من ابزار این آمار هم در زیر قرار میدم اگر کسی لطف کنه یکی نگاهی بندازه ممنون میشم

stat.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییری در سرور داشتید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییری در سرور داشتید؟

سلام

بله دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی شده و چی کار باید انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل Config.php را با حروف کوچک بنویسید

فایل را باز کنید و مشخصات دیتابیس هاست جدیدتون رو واردش کنید و تست بگیرید اگر مشکل یاقی بود اعلام کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل Config.php را با حروف کوچک بنویسید

فایل را باز کنید و مشخصات دیتابیس هاست جدیدتون رو واردش کنید و تست بگیرید اگر مشکل یاقی بود اعلام کنید

سلام

این خودش دیتابیس جدا داشت که الا"هم روی همان نصب و آن دیتابیس پاک یا عوض نکردم الا"مثلا" این آدرس زیر


http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True

ولی تو این کد زیر


<!-- Design By irwebmaster.com -->
<center><script type="text/javascript" src="http://irwebmaster.com/stat/index.php?Stat=1118&Border=3E0A0C&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=True"></script></center>
<!-- Design By irwebmaster.com -->

نمایش داده نمیشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد استفاده کنید


<iframe width="145" height="170" border="0" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="0" style="border:1px solid #3E0A0C" target="_blank" align="center" scrolling="no" src="http://irwebmaster.com/stat/?Stat=1118&BackColor=FFF5D8&TextColor=3E3E3E&action=False"></iframe>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>