33 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان

لطفا من را کمک کنید.

من از این پوسته استفاده می کنم نمایش

البته فارسی هست ولی مثل نخسه ی لاتین نیست لازم ستون ها و کادر جابجا بشه چپ به راست بشه

اینم عکس فارسی

71881642720830249964.jpg

حالا من میخواهم اسلایدر , ستون مطلب تصادفی و پست های پرطرفدار و ارسال ها جدید و ... به سمت چپ انتقال داده بشه.

ستون پخش فسلم به همراه پست ها ی ویژه و تبلیغات و ... به سمت راست

تصویر پایین

98424926207110150285.jpg

دوستان اگه کسی وقت داره خودش برام تغییرات انجام بده

یا توضیح بدهید تا خودم انجام بدم (توضیح کامل)

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لطف کنید آدرس سایت خود و یا پوسته فارسی شده را قرار دهید تا دوستان بتوانند کمکتان کنند...#

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لطف کنید آدرس سایت خود و یا پوسته فارسی شده را قرار دهید تا دوستان بتوانند کمکتان کنند...#

بفرما لینک دانلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه اینه که در سند های sidebar1.php , sidebbar2.php کلاس ها را جابجا کنید یعنی <div class="sidebar1"> را به <div class="sidebar2"> و همینطور در مورد دومی انجام دهید

توضیح منظور از sidebar1 ابزارکی است که در سمت چپ صفحه می بینید و sidebar2 ابزارک سمت راست و ممکن است با نامهای دیگری شناخته شوند که اول باید با توجه به نام ها هرکدام را بشناسید و بعد کلاس هایشان را تغییر دهید

توضیح گاهی طراحان یک کلاس اضافی مثل floatright تعریف می کنند که با یک فاصله در کنار کلاس اصلی قرار می گیرد در این صورت آن کلاس باید تغییر پیدا کند می توانید به برگه style.css رفته آن کلاس را پیدا کنید و مقدار float:right را به float:left یا برعکس تغییر دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

روش اول خوب متوجه نشدم

sidebar1.php , sidebbar2.php کجاست اگه در ویرایشگر منظورت باشه فقط sidebar.php موجود بود

روش دوم امتحان کردم نشد

یه کم توضیحی بیشتر

کد های sidebar.php

<div class="right">

<div class="featbox vidbox">

<?php $vid = get_option('asts_video'); echo stripslashes($vid); ?>

</div>

<div class="featbox">

<h3 class="sidetitl"> پست های ویژه</h3>

<?php include (TEMPLATEPATH . '/featlist.php'); ?>

</div>

<?php include (TEMPLATEPATH . '/sponsors.php'); ?>

<div class="sidebar1">

<ul>

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar('Sidebar1') ) : else : ?>

<?php endif; ?>

</ul>

</div>

<div class="sidebar2">

<ul>

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar('Sidebar2') ) : else : ?>

<?php endif; ?>

</ul>

</div>

</div>

ویرایش شده در توسط ابوالفضل
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیر نسخه انگلیسی که دقیقا همون چیزی هست که شما می خواین !!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره ولی باز فارسی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش دوم امتحان کردم نشد

برای روش اول حق با شماست گاهی پیدا کردن نسخه های php سایدبار خیلی سخته (بستگی به قالب داره) در مورد دوم فکر کنم علت این باشه

در زبان انگلیسی همه چی از چپ به راسته پس لزومی به ساخت class برای عناصر سمت چپ نیست ولی در فارسی برعکسه یعنی عنصری که class="right" بدون این کلاس هم در جای خوده ولی عنصری که در حاضر کلاس نداره باید با کلاس سمت چپ فرا خوانی بشه که اونم پیدا کردنش سخت بود

من سعی می کنم تا شب مشکل رو از فایل ارسالیتون حل کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای روش اول حق با شماست گاهی پیدا کردن نسخه های php سایدبار خیلی سخته (بستگی به قالب داره) در مورد دوم فکر کنم علت این باشه

در زبان انگلیسی همه چی از چپ به راسته پس لزومی به ساخت class برای عناصر سمت چپ نیست ولی در فارسی برعکسه یعنی عنصری که class="right" بدون این کلاس هم در جای خوده ولی عنصری که در حاضر کلاس نداره باید با کلاس سمت چپ فرا خوانی بشه که اونم پیدا کردنش سخت بود

من سعی می کنم تا شب مشکل رو از فایل ارسالیتون حل کنم

با تشکر

یه سوال دیگه داشتم امکان هست که رنگ بندی رو تغییر داد مخصوصا رنگ ها خاکستری قالب تغییر داد به رنگ دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخی بهتر نبود :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان چه مشکلاتی باقی مونده، یا اصلا تونستید تغییری بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من سعی می کنم تا شب مشکل رو از فایل ارسالیتون حل کنم

نه هیچ مشکلی حل نشده..

اقا'imanfakhar' پاسخی نداده..

ویرایش شده در توسط ابوالفضل
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلاتتون رو الویت بندی و بصورت لیست وار بنویسید تا یک به یک باهم بریم جلو و حلشون کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلاتتون رو الویت بندی و بصورت لیست وار بنویسید تا یک به یک باهم بریم جلو و حلشون کنیم.

1.من یه مشکل بیشتر ندارم میخواهم کادرها پوسته ی که دارم جابجا بشه مثل تصویرهای که گذاشتم؟

2.یه سوال داشتم که میشه رنگ بندی پوسته عوض کرد یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد مشکل اول، سایتتون آنلاین هست که بتونیم بررسی کنیم؟

برای رنگبندی هم بله میشه تغییر داد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سایت رو روی لوکال بالا بیارید. بعد توی مرورگر save as کنید و فشرده و اینجا پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل فشرده پوسته موجود است بازم لازم این کار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواید سریعتر به نتیجه برسه این راه بهتره هست ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا'imanfakhar' پاسخی نداده..

سلام عذر می خواهم به یک مشکل کاری برخوردم و یک سفر غیر منتظره الان ساعت 5 صبحه و تازه رسیدم تهران در اولین فرصت ممکن تقدیمتون می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم شما هر زمان وقت کردید درست کنید..

لطفا اگه امکان هست رنگ بندی هم عوض کنید به سلیقه خودتون ؛مخصوص رنگ خاکستری زمینه

باتشکر

ویرایش شده در توسط ابوالفضل
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده بخاطر تاخیر

عکس رو ببینید در هر دو مورد نظرتون رو قطعی کنید که براتون زیپ کنم

جابجایی که احتمالا همین نظرتون بوده و رنگبندی هم امری کاملا سلیقه ایه بفرمایید تا هر رنگی مایلید تغییر بدم aristo.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های بیشتر

aristo3.jpg

aristo2.jpg

aristo1.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم شما هر زمان وقت کردید درست کنید..

لطفا اگه امکان هست رنگ بندی هم عوض کنید به سلیقه خودتون ؛مخصوص رنگ خاکستری زمینه

باتشکر

دو تا نکته

1. ممکنه بعضی از افزونه ها که فایل css دارند تغییراتی در قالب ایجاد کنند

مثلا بعضی از عناوین را کمی بالا یا یین ببرند

بهتر است افزونه ها را یکی یکی نصب نموده و هربار با گرفتن ctrl+F5 قالب را چک کنید که در صورت بروز اشکال متوجه آن بشوید

اگر موردی بود به من بفرمایید با توجه به اینکه کلاس ها و آی دی های قالب را شناختم سریع رفع می شود

2. اگر دوست داشتید می توانید ترکیب رنگی دلخواه را از وبلاگم انتخاب نموده و کد رنگ های انتخابی را بفرستید که دقیقا منطبق با خواسته شما باشد من در لینک زیر تقریبا کد تمام رنگ ها را دارم

http://css3.blogsky.com/1390/03/15/post-20/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

درست همون طور مخواستم

رنگ بندی

منو اولی 00BFFF

منو دومی همون قرمز

پشت زمینه که خاکستری هست 000000

منو سومی به رنگ قرمز مثل منویی دوم

فونتر مشکی رنگ فونت سفید

اگه امکان داره

بازم با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟