• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
SANBOR

ساخت قالب صفحه page.php

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواهم برای بعضی از صفحاتم یک قالب خاصی نشان داده بشه

خوشبختانه توانسته ام که این صفحه را حدودی درست کنم ولی وقتی میخواهم استایلام رو فقط در این صفحه فراخوانی کنم به مشکل بر میخورم و طبق استایل ها نمایش داده نمیشود

ممنون میشم کمک کنید


<?php
/*
Template Name: Mostafa Page
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div style="width:662px; overflow:hidden; margin:50px auto;">
<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="page-all">
<div class="page-top">
<div class="containerI">
<div class="bigdiv">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">
<center><h1><?php the_title(); ?></h1></center>
<?php the_content(__('Continue reading »','deluxe')); ?><div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="page-bottom"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<div class="clear"></div>
</div>

منظور من قسمت


<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>

میباشد

البته درخواست دیگرم هم اینه که میخواهم فقط این کد ها در همین صفحه باشد وجاهای دیگه فراخوانی نشوند

ویرایش شده در توسط SANBOR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید حتما نیاز نیست شما استایل این صفحه رو مخصوصا تو خود صفحه وارد کنید ... وقتی حلقه ی مطلب یه div class جدا رو در بر بگیره ، خود به خود در اون صفحه هم استایلش اعمال میشه ، نمیدونه منظورمو فهمیدید یا نه !

مثلا وقتی یه پست معمولی شما در کدها اینجوری هست :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="post">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

حالا برای اینکه این پست در یه صفحه ی خاص متفاوت باشه کافیه شما در این صفحه یه کلاس جدا به پست بدید ، اینجوری :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="page">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد ها رو هم به فایل استایل انتقال بدید مشکلی نیست ، از همون جا بارگذاری میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید.

من این استایل ها رو برای

Theme My Login

طراحی کرده ام و این صفحه جدید صرفا برای این افزونه است بنابراین میخواهم استایل عمومی مثلا input رو که خودم هم یکی دیگه تو این صفحه میسازم را فقط روی این صفحه اعمال کنم و استایلی اینپوت که خودم ساختم به جاهای دیگه انتقال پیدا نکنه

ممنون میشم کمک کنید

راستی اگر یک کد های css خشگل برای این افزونه دارید ممنون میشم بهم بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها ... متوجه شدم

شما در تگ body این کد رو اضافه کنید :


<?php body_class(); ?>

در واقع تگ اینجوری میشه :


<body <?php body_class(); ?>>

حالا وقتی این صفحه رو در مرورگر باز کردید ، وقتی سورس صفحه رو بگیرید به تگ body کلاس هایی اضافه شده ، مثلا اینجوری میشه :


<body class="rtl page page-id-831 page-template page-template-support-php logged-in admin-bar no-customize-support">

یکی از کلاس ها آی دی این صفحه است ، بنابراین وقتی شما میخوای فقط به input این صفحه استایل بدی باید css رو اینجوری بنویسی :


.page-id-831 input#test {
.
.
.
}

اینجوری استایل های input این صفحه رو input های دیگه تاثیر نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

ممنون از پاسختون

ولی من منظورم یه چیز دیگه بود!

اخه با این کاری که شما گفتید مثلا فقط صفحه ورود درست میشه و صفحه مثلا ثبت نام از این سی اس اس ها استفاده نمیکنه!

من میخواهم هر پیچیم که از حالت

Template Name: Mostafa Page

استفاده میکنه این سی اس ها رو بگیره

یعنی بتونم تو s.page.php که ساختم اینها رو اضافه کنم

ممنون میشم دوباره بررسی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من دارم درست میگم !! :)

شما خودت داری میگی هر صفحه ای که اسمش Mostafa Page هست از این css ها استفاده کنه ... خب این صفحه یه آی دی داره ، وقتی اول هر استایل آی دی صفحه رو مثل نمونه ای که نوشتم بنویسید این استایل ها هم فقط به همون صفحه اعمال میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کلاس و یا آی دی های اختصاصی برای یک یا چند صفحتون اختصاص دادید؟ مثلاً hasan-agha. ؟

چرا همین المان ها رو در فایل استایل نمیارید؟ چه مشکلی ایجاد میشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخواهم یک استایل بسازم مجبورم کل یک افزونه رو ویرایش کنم و استایل خودم رو بهش اضافه کنم که این کار هم وقت گیر است و با یک بروز رسانی همه چیز میپره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر نام المان ها جدید هستند در استایل پوسته وارد کنید نه در استایل افزونه - اینجوری وقتی برگه فراخوانی میشه دنبال جایی برای مقادیر hasan-agha. می گرده - در کجا ؟ در فایل استایل افزونه و یا استایل قالب؟ - چون المان ها جدید هستند در افزونه وجود ندارند و در استایل قالب موجودند. میشه مثل یه جور استایل inline

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس