• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
SANBOR

ساخت قالب صفحه page.php

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواهم برای بعضی از صفحاتم یک قالب خاصی نشان داده بشه

خوشبختانه توانسته ام که این صفحه را حدودی درست کنم ولی وقتی میخواهم استایلام رو فقط در این صفحه فراخوانی کنم به مشکل بر میخورم و طبق استایل ها نمایش داده نمیشود

ممنون میشم کمک کنید


<?php
/*
Template Name: Mostafa Page
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div style="width:662px; overflow:hidden; margin:50px auto;">
<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="page-all">
<div class="page-top">
<div class="containerI">
<div class="bigdiv">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">
<center><h1><?php the_title(); ?></h1></center>
<?php the_content(__('Continue reading »','deluxe')); ?><div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="page-bottom"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<div class="clear"></div>
</div>

منظور من قسمت


<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>

میباشد

البته درخواست دیگرم هم اینه که میخواهم فقط این کد ها در همین صفحه باشد وجاهای دیگه فراخوانی نشوند

ویرایش شده در توسط SANBOR

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببینید حتما نیاز نیست شما استایل این صفحه رو مخصوصا تو خود صفحه وارد کنید ... وقتی حلقه ی مطلب یه div class جدا رو در بر بگیره ، خود به خود در اون صفحه هم استایلش اعمال میشه ، نمیدونه منظورمو فهمیدید یا نه !

مثلا وقتی یه پست معمولی شما در کدها اینجوری هست :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="post">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

حالا برای اینکه این پست در یه صفحه ی خاص متفاوت باشه کافیه شما در این صفحه یه کلاس جدا به پست بدید ، اینجوری :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="page">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد ها رو هم به فایل استایل انتقال بدید مشکلی نیست ، از همون جا بارگذاری میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نگاه کنید.

من این استایل ها رو برای

Theme My Login

طراحی کرده ام و این صفحه جدید صرفا برای این افزونه است بنابراین میخواهم استایل عمومی مثلا input رو که خودم هم یکی دیگه تو این صفحه میسازم را فقط روی این صفحه اعمال کنم و استایلی اینپوت که خودم ساختم به جاهای دیگه انتقال پیدا نکنه

ممنون میشم کمک کنید

راستی اگر یک کد های css خشگل برای این افزونه دارید ممنون میشم بهم بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آها ... متوجه شدم

شما در تگ body این کد رو اضافه کنید :


<?php body_class(); ?>

در واقع تگ اینجوری میشه :


<body <?php body_class(); ?>>

حالا وقتی این صفحه رو در مرورگر باز کردید ، وقتی سورس صفحه رو بگیرید به تگ body کلاس هایی اضافه شده ، مثلا اینجوری میشه :


<body class="rtl page page-id-831 page-template page-template-support-php logged-in admin-bar no-customize-support">

یکی از کلاس ها آی دی این صفحه است ، بنابراین وقتی شما میخوای فقط به input این صفحه استایل بدی باید css رو اینجوری بنویسی :


.page-id-831 input#test {
.
.
.
}

اینجوری استایل های input این صفحه رو input های دیگه تاثیر نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

ممنون از پاسختون

ولی من منظورم یه چیز دیگه بود!

اخه با این کاری که شما گفتید مثلا فقط صفحه ورود درست میشه و صفحه مثلا ثبت نام از این سی اس اس ها استفاده نمیکنه!

من میخواهم هر پیچیم که از حالت

Template Name: Mostafa Page

استفاده میکنه این سی اس ها رو بگیره

یعنی بتونم تو s.page.php که ساختم اینها رو اضافه کنم

ممنون میشم دوباره بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من دارم درست میگم !! :)

شما خودت داری میگی هر صفحه ای که اسمش Mostafa Page هست از این css ها استفاده کنه ... خب این صفحه یه آی دی داره ، وقتی اول هر استایل آی دی صفحه رو مثل نمونه ای که نوشتم بنویسید این استایل ها هم فقط به همون صفحه اعمال میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما کلاس و یا آی دی های اختصاصی برای یک یا چند صفحتون اختصاص دادید؟ مثلاً hasan-agha. ؟

چرا همین المان ها رو در فایل استایل نمیارید؟ چه مشکلی ایجاد میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه بخواهم یک استایل بسازم مجبورم کل یک افزونه رو ویرایش کنم و استایل خودم رو بهش اضافه کنم که این کار هم وقت گیر است و با یک بروز رسانی همه چیز میپره !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر نام المان ها جدید هستند در استایل پوسته وارد کنید نه در استایل افزونه - اینجوری وقتی برگه فراخوانی میشه دنبال جایی برای مقادیر hasan-agha. می گرده - در کجا ؟ در فایل استایل افزونه و یا استایل قالب؟ - چون المان ها جدید هستند در افزونه وجود ندارند و در استایل قالب موجودند. میشه مثل یه جور استایل inline

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم