SANBOR

ساخت قالب صفحه page.php

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواهم برای بعضی از صفحاتم یک قالب خاصی نشان داده بشه

خوشبختانه توانسته ام که این صفحه را حدودی درست کنم ولی وقتی میخواهم استایلام رو فقط در این صفحه فراخوانی کنم به مشکل بر میخورم و طبق استایل ها نمایش داده نمیشود

ممنون میشم کمک کنید


<?php
/*
Template Name: Mostafa Page
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div style="width:662px; overflow:hidden; margin:50px auto;">
<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="page-all">
<div class="page-top">
<div class="containerI">
<div class="bigdiv">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">
<center><h1><?php the_title(); ?></h1></center>
<?php the_content(__('Continue reading »','deluxe')); ?><div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="page-bottom"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<div class="clear"></div>
</div>

منظور من قسمت


<style type=”text/css”>
.mostafa,#mostafa,.captchaSizeDivLarge {
background: #fbfbfb;
border:1px solid #CCC;
border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-border-radius:4px;
box-shadow:2px 2px 3px #666;
-moz-box-shadow:2px 2px 3px #666;
-webkit-box-shadow:2px 2px 3px #666;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:12px;
padding:4px;
border:#39F 1px solid;
outline:0px;
}
.mostafa:hover,#mostafa:hover {
border:#F60 1px solid;
}
.mostafa:focus,#mostafa:focus,.captchaSizeDivLarge:focus {
border:#F60 1px solid;
border-color:#F60;
background-color:#CCC;
}
</style>

میباشد

البته درخواست دیگرم هم اینه که میخواهم فقط این کد ها در همین صفحه باشد وجاهای دیگه فراخوانی نشوند

ویرایش شده در توسط SANBOR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید حتما نیاز نیست شما استایل این صفحه رو مخصوصا تو خود صفحه وارد کنید ... وقتی حلقه ی مطلب یه div class جدا رو در بر بگیره ، خود به خود در اون صفحه هم استایلش اعمال میشه ، نمیدونه منظورمو فهمیدید یا نه !

مثلا وقتی یه پست معمولی شما در کدها اینجوری هست :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="post">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

حالا برای اینکه این پست در یه صفحه ی خاص متفاوت باشه کافیه شما در این صفحه یه کلاس جدا به پست بدید ، اینجوری :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="page">
.
.
.
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

این کد ها رو هم به فایل استایل انتقال بدید مشکلی نیست ، از همون جا بارگذاری میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید.

من این استایل ها رو برای

Theme My Login

طراحی کرده ام و این صفحه جدید صرفا برای این افزونه است بنابراین میخواهم استایل عمومی مثلا input رو که خودم هم یکی دیگه تو این صفحه میسازم را فقط روی این صفحه اعمال کنم و استایلی اینپوت که خودم ساختم به جاهای دیگه انتقال پیدا نکنه

ممنون میشم کمک کنید

راستی اگر یک کد های css خشگل برای این افزونه دارید ممنون میشم بهم بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها ... متوجه شدم

شما در تگ body این کد رو اضافه کنید :


<?php body_class(); ?>

در واقع تگ اینجوری میشه :


<body <?php body_class(); ?>>

حالا وقتی این صفحه رو در مرورگر باز کردید ، وقتی سورس صفحه رو بگیرید به تگ body کلاس هایی اضافه شده ، مثلا اینجوری میشه :


<body class="rtl page page-id-831 page-template page-template-support-php logged-in admin-bar no-customize-support">

یکی از کلاس ها آی دی این صفحه است ، بنابراین وقتی شما میخوای فقط به input این صفحه استایل بدی باید css رو اینجوری بنویسی :


.page-id-831 input#test {
.
.
.
}

اینجوری استایل های input این صفحه رو input های دیگه تاثیر نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

ممنون از پاسختون

ولی من منظورم یه چیز دیگه بود!

اخه با این کاری که شما گفتید مثلا فقط صفحه ورود درست میشه و صفحه مثلا ثبت نام از این سی اس اس ها استفاده نمیکنه!

من میخواهم هر پیچیم که از حالت

Template Name: Mostafa Page

استفاده میکنه این سی اس ها رو بگیره

یعنی بتونم تو s.page.php که ساختم اینها رو اضافه کنم

ممنون میشم دوباره بررسی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من دارم درست میگم !! :)

شما خودت داری میگی هر صفحه ای که اسمش Mostafa Page هست از این css ها استفاده کنه ... خب این صفحه یه آی دی داره ، وقتی اول هر استایل آی دی صفحه رو مثل نمونه ای که نوشتم بنویسید این استایل ها هم فقط به همون صفحه اعمال میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کلاس و یا آی دی های اختصاصی برای یک یا چند صفحتون اختصاص دادید؟ مثلاً hasan-agha. ؟

چرا همین المان ها رو در فایل استایل نمیارید؟ چه مشکلی ایجاد میشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخواهم یک استایل بسازم مجبورم کل یک افزونه رو ویرایش کنم و استایل خودم رو بهش اضافه کنم که این کار هم وقت گیر است و با یک بروز رسانی همه چیز میپره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر نام المان ها جدید هستند در استایل پوسته وارد کنید نه در استایل افزونه - اینجوری وقتی برگه فراخوانی میشه دنبال جایی برای مقادیر hasan-agha. می گرده - در کجا ؟ در فایل استایل افزونه و یا استایل قالب؟ - چون المان ها جدید هستند در افزونه وجود ندارند و در استایل قالب موجودند. میشه مثل یه جور استایل inline

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir