• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mohsen90002

گذاشتن عكس دلخواه براي دسته

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آيا ممكنه افزونه يا كدي يا هر چيزي معرفي فرماييد كه براي هر دسته يك عكس شاخص مجزا بشه گذاشت؟

يعني مثلا براي دسته موسيقي ،هر پستي كه اين دسته بخوره به صورت اتومات يك عكس از پيش تعيين شده براي نصوير شاخص قرار داده بشه.

سپاس عزيزان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه

یه فولدر به اسم مثلاً feature-image در پوشه پوسته بسازید

درونش فایل های عکس رو به صورت زیر قرار بدید:

برای دسته music فایل تصویر به صورت : music.jpg

برای دسته mobile فایل تصویر به صورت : mobile.jpg

و ...

حالا کد زیر رو در هرجایی که میخواین تصویر شاخص نمایش داده بشه قرار بدید:


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سپاس فراوان از شما بزرگوار

من عمليات گفته شده رو انجام دادم

فقط الان دقيقا نميدونم اين كد رو كجا بزارم! چند جا امتحان كردم نشد، تو صفحه اصلي تيتر خبر رو به همراه عكس شاخص اگر باشه نشون ميده، ميخوام اونجا (صفحه اصلي) اون عكس ديفالت نمايش داده بشه،بايد چه كنم؟

آيا بايد تو كدهاي پست بزارم يا ايندكس؟

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی که نیاز دارید - پست - صفحه اصلی - آرشیو و یا هر جای دیگه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماييتون ولي من هر كار ميكنم تو فايل ايندكسم درست نميشه! ميشه يه نگاه بندازيد ببينيد كجاش بايد بخوره؟

rightnews خبرهاست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>


<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>

<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>

<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

من برای مثال بعد از تگ h2 گذاشتم - شما جاشو به دلخواه تغییر بدید - و حتماً نام دسته و نام فایل تصویر رو مطابق پست 2 منطبق کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون قربان ولي ببينيد اين به هم ميريزه ،يعني خودش يك كادر عكس داره كه اونجا قرار نميگيره!

وقتي تو پست نگاه ميكنم اون تصوير در محل تصوير شاخص نيست، بايد اون تصوير به صورت خودكار جاي تصوير شاخص قرار بگيره.

43886112998328486763.jpg

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>
<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
</div>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

تست کنید جواب بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید جواب بدید

آقا بسيار سپاسگذارم

درست شد با چينش كد آخر .

اميدورام موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشيد يك چيزي رو فراموش كردم، كنار هم يك جا داره كه پست ها رو زير هم مياره ، اولين پستش تصوير داره ، ميشه ين كد رو هم براي اين قيمت برام ست كنيد

سپاس

79208745855983328468.jpg


<div class="leftside">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?>
<?php endif; ?>
<!-- side start -->
<div class="leftside-child">
<h2 class="acc_trigger"><div class="leftside-child-title"><li><a href="#">اخبار سياسي</a></li></div></h2>
<div class="acc_container"><div class="leftside-child-body">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '35'); ?></p>
<div classs="ttumb"><a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="more"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>" >متن کامل خبر</a></div>
<?php endwhile;?>
</div>
<div class="link">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=5');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</div> </div>
</div>
<!-- side End -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صورت کلی

این کد را


<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>

با


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صميمانه ممنونم

دوباره همون مشكل اندازه و جابجايي است، آيا مشكل مربوط به اندازه عكسه يا نه؟

15122277153506967569.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

و اندازه هم مهمه اول کد را اصلاح کنید اگر مشکل باقی بود اندازه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسيار سپاسگذارم

با همون كدي كه داديد درست شد،

اميدوارم سريع تر بهبودي حاصل بشه

موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

اگر منظور از کاربر عضو هست

با user meta میتوانید تنظیمات را برای هر کاربر ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه منظورم تصاویر پویا برای هر دسته هست

مثال:

منظور از مجموعه همون منو و دسته هست

الان منو اول چهار تا زیر منو داره در زیر

مجموع یک >

زیر مجموعه یک > زیر مجموعه > زیر مجموعه > پست

زیر مجوعه یک > پست

پزیر مجموعه یک> پست

زیر مجوعه یک> پست

من می خوام برای هز دسته تصویر قرار بدم حالا ممکنه این دسته دو تا زیر مجموعه هم داشته باشه که باید هر دو این ها هم عکس داشته باشه

حالا این دسته که تا دو زیر مجموعه داره روی هر مجموع ه ای که کلید میکنی بره تو ارشیو مطالبش یا اگر باز زیر مجموعه داشت بره تو ار شیو مجموعه هاش بعد بره تو ارشیو مطالب بعد بره داخل پست

تصاویر مجموعه یا همون منو ها هم باید پویا باشه

از از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمید فقط توی مدیریت نشون میده

ممنون

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه my category icon گزینه بهتری هست

افزونه Taxography هم به نظر با ابزارک هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.