• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mohsen90002

گذاشتن عكس دلخواه براي دسته

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آيا ممكنه افزونه يا كدي يا هر چيزي معرفي فرماييد كه براي هر دسته يك عكس شاخص مجزا بشه گذاشت؟

يعني مثلا براي دسته موسيقي ،هر پستي كه اين دسته بخوره به صورت اتومات يك عكس از پيش تعيين شده براي نصوير شاخص قرار داده بشه.

سپاس عزيزان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله ممکنه

یه فولدر به اسم مثلاً feature-image در پوشه پوسته بسازید

درونش فایل های عکس رو به صورت زیر قرار بدید:

برای دسته music فایل تصویر به صورت : music.jpg

برای دسته mobile فایل تصویر به صورت : mobile.jpg

و ...

حالا کد زیر رو در هرجایی که میخواین تصویر شاخص نمایش داده بشه قرار بدید:


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

سپاس فراوان از شما بزرگوار

من عمليات گفته شده رو انجام دادم

فقط الان دقيقا نميدونم اين كد رو كجا بزارم! چند جا امتحان كردم نشد، تو صفحه اصلي تيتر خبر رو به همراه عكس شاخص اگر باشه نشون ميده، ميخوام اونجا (صفحه اصلي) اون عكس ديفالت نمايش داده بشه،بايد چه كنم؟

آيا بايد تو كدهاي پست بزارم يا ايندكس؟

ویرایش شده در توسط mohsen90002

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هرجایی که نیاز دارید - پست - صفحه اصلی - آرشیو و یا هر جای دیگه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از راهنماييتون ولي من هر كار ميكنم تو فايل ايندكسم درست نميشه! ميشه يه نگاه بندازيد ببينيد كجاش بايد بخوره؟

rightnews خبرهاست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>


<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>

<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>

<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

من برای مثال بعد از تگ h2 گذاشتم - شما جاشو به دلخواه تغییر بدید - و حتماً نام دسته و نام فایل تصویر رو مطابق پست 2 منطبق کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون قربان ولي ببينيد اين به هم ميريزه ،يعني خودش يك كادر عكس داره كه اونجا قرار نميگيره!

وقتي تو پست نگاه ميكنم اون تصوير در محل تصوير شاخص نيست، بايد اون تصوير به صورت خودكار جاي تصوير شاخص قرار بگيره.

43886112998328486763.jpg

ویرایش شده در توسط mohsen90002

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>
<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
</div>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

تست کنید جواب بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید جواب بدید

آقا بسيار سپاسگذارم

درست شد با چينش كد آخر .

اميدورام موفق باشيد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشيد يك چيزي رو فراموش كردم، كنار هم يك جا داره كه پست ها رو زير هم مياره ، اولين پستش تصوير داره ، ميشه ين كد رو هم براي اين قيمت برام ست كنيد

سپاس

79208745855983328468.jpg


<div class="leftside">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?>
<?php endif; ?>
<!-- side start -->
<div class="leftside-child">
<h2 class="acc_trigger"><div class="leftside-child-title"><li><a href="#">اخبار سياسي</a></li></div></h2>
<div class="acc_container"><div class="leftside-child-body">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '35'); ?></p>
<div classs="ttumb"><a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="more"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>" >متن کامل خبر</a></div>
<?php endwhile;?>
</div>
<div class="link">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=5');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</div> </div>
</div>
<!-- side End -->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صورت کلی

این کد را


<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>

با


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

عوض کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صميمانه ممنونم

دوباره همون مشكل اندازه و جابجايي است، آيا مشكل مربوط به اندازه عكسه يا نه؟

15122277153506967569.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

و اندازه هم مهمه اول کد را اصلاح کنید اگر مشکل باقی بود اندازه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسيار سپاسگذارم

با همون كدي كه داديد درست شد،

اميدوارم سريع تر بهبودي حاصل بشه

موفق باشيد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

اگر منظور از کاربر عضو هست

با user meta میتوانید تنظیمات را برای هر کاربر ذخیره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه منظورم تصاویر پویا برای هر دسته هست

مثال:

منظور از مجموعه همون منو و دسته هست

الان منو اول چهار تا زیر منو داره در زیر

مجموع یک >

زیر مجموعه یک > زیر مجموعه > زیر مجموعه > پست

زیر مجوعه یک > پست

پزیر مجموعه یک> پست

زیر مجوعه یک> پست

من می خوام برای هز دسته تصویر قرار بدم حالا ممکنه این دسته دو تا زیر مجموعه هم داشته باشه که باید هر دو این ها هم عکس داشته باشه

حالا این دسته که تا دو زیر مجموعه داره روی هر مجموع ه ای که کلید میکنی بره تو ارشیو مطالبش یا اگر باز زیر مجموعه داشت بره تو ار شیو مجموعه هاش بعد بره تو ارشیو مطالب بعد بره داخل پست

تصاویر مجموعه یا همون منو ها هم باید پویا باشه

از از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمید فقط توی مدیریت نشون میده

ممنون

ویرایش شده در توسط reazah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه my category icon گزینه بهتری هست

افزونه Taxography هم به نظر با ابزارک هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید