• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mohsen90002

گذاشتن عكس دلخواه براي دسته

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آيا ممكنه افزونه يا كدي يا هر چيزي معرفي فرماييد كه براي هر دسته يك عكس شاخص مجزا بشه گذاشت؟

يعني مثلا براي دسته موسيقي ،هر پستي كه اين دسته بخوره به صورت اتومات يك عكس از پيش تعيين شده براي نصوير شاخص قرار داده بشه.

سپاس عزيزان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه

یه فولدر به اسم مثلاً feature-image در پوشه پوسته بسازید

درونش فایل های عکس رو به صورت زیر قرار بدید:

برای دسته music فایل تصویر به صورت : music.jpg

برای دسته mobile فایل تصویر به صورت : mobile.jpg

و ...

حالا کد زیر رو در هرجایی که میخواین تصویر شاخص نمایش داده بشه قرار بدید:


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سپاس فراوان از شما بزرگوار

من عمليات گفته شده رو انجام دادم

فقط الان دقيقا نميدونم اين كد رو كجا بزارم! چند جا امتحان كردم نشد، تو صفحه اصلي تيتر خبر رو به همراه عكس شاخص اگر باشه نشون ميده، ميخوام اونجا (صفحه اصلي) اون عكس ديفالت نمايش داده بشه،بايد چه كنم؟

آيا بايد تو كدهاي پست بزارم يا ايندكس؟

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی که نیاز دارید - پست - صفحه اصلی - آرشیو و یا هر جای دیگه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماييتون ولي من هر كار ميكنم تو فايل ايندكسم درست نميشه! ميشه يه نگاه بندازيد ببينيد كجاش بايد بخوره؟

rightnews خبرهاست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>


<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>

<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>

<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

من برای مثال بعد از تگ h2 گذاشتم - شما جاشو به دلخواه تغییر بدید - و حتماً نام دسته و نام فایل تصویر رو مطابق پست 2 منطبق کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون قربان ولي ببينيد اين به هم ميريزه ،يعني خودش يك كادر عكس داره كه اونجا قرار نميگيره!

وقتي تو پست نگاه ميكنم اون تصوير در محل تصوير شاخص نيست، بايد اون تصوير به صورت خودكار جاي تصوير شاخص قرار بگيره.

43886112998328486763.jpg

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>
<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
</div>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

تست کنید جواب بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید جواب بدید

آقا بسيار سپاسگذارم

درست شد با چينش كد آخر .

اميدورام موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشيد يك چيزي رو فراموش كردم، كنار هم يك جا داره كه پست ها رو زير هم مياره ، اولين پستش تصوير داره ، ميشه ين كد رو هم براي اين قيمت برام ست كنيد

سپاس

79208745855983328468.jpg


<div class="leftside">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?>
<?php endif; ?>
<!-- side start -->
<div class="leftside-child">
<h2 class="acc_trigger"><div class="leftside-child-title"><li><a href="#">اخبار سياسي</a></li></div></h2>
<div class="acc_container"><div class="leftside-child-body">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '35'); ?></p>
<div classs="ttumb"><a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="more"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>" >متن کامل خبر</a></div>
<?php endwhile;?>
</div>
<div class="link">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=5');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</div> </div>
</div>
<!-- side End -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صورت کلی

این کد را


<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>

با


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صميمانه ممنونم

دوباره همون مشكل اندازه و جابجايي است، آيا مشكل مربوط به اندازه عكسه يا نه؟

15122277153506967569.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

و اندازه هم مهمه اول کد را اصلاح کنید اگر مشکل باقی بود اندازه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسيار سپاسگذارم

با همون كدي كه داديد درست شد،

اميدوارم سريع تر بهبودي حاصل بشه

موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

اگر منظور از کاربر عضو هست

با user meta میتوانید تنظیمات را برای هر کاربر ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه منظورم تصاویر پویا برای هر دسته هست

مثال:

منظور از مجموعه همون منو و دسته هست

الان منو اول چهار تا زیر منو داره در زیر

مجموع یک >

زیر مجموعه یک > زیر مجموعه > زیر مجموعه > پست

زیر مجوعه یک > پست

پزیر مجموعه یک> پست

زیر مجوعه یک> پست

من می خوام برای هز دسته تصویر قرار بدم حالا ممکنه این دسته دو تا زیر مجموعه هم داشته باشه که باید هر دو این ها هم عکس داشته باشه

حالا این دسته که تا دو زیر مجموعه داره روی هر مجموع ه ای که کلید میکنی بره تو ارشیو مطالبش یا اگر باز زیر مجموعه داشت بره تو ار شیو مجموعه هاش بعد بره تو ارشیو مطالب بعد بره داخل پست

تصاویر مجموعه یا همون منو ها هم باید پویا باشه

از از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمید فقط توی مدیریت نشون میده

ممنون

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه my category icon گزینه بهتری هست

افزونه Taxography هم به نظر با ابزارک هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir