• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohsen90002

گذاشتن عكس دلخواه براي دسته

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آيا ممكنه افزونه يا كدي يا هر چيزي معرفي فرماييد كه براي هر دسته يك عكس شاخص مجزا بشه گذاشت؟

يعني مثلا براي دسته موسيقي ،هر پستي كه اين دسته بخوره به صورت اتومات يك عكس از پيش تعيين شده براي نصوير شاخص قرار داده بشه.

سپاس عزيزان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه

یه فولدر به اسم مثلاً feature-image در پوشه پوسته بسازید

درونش فایل های عکس رو به صورت زیر قرار بدید:

برای دسته music فایل تصویر به صورت : music.jpg

برای دسته mobile فایل تصویر به صورت : mobile.jpg

و ...

حالا کد زیر رو در هرجایی که میخواین تصویر شاخص نمایش داده بشه قرار بدید:


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سپاس فراوان از شما بزرگوار

من عمليات گفته شده رو انجام دادم

فقط الان دقيقا نميدونم اين كد رو كجا بزارم! چند جا امتحان كردم نشد، تو صفحه اصلي تيتر خبر رو به همراه عكس شاخص اگر باشه نشون ميده، ميخوام اونجا (صفحه اصلي) اون عكس ديفالت نمايش داده بشه،بايد چه كنم؟

آيا بايد تو كدهاي پست بزارم يا ايندكس؟

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی که نیاز دارید - پست - صفحه اصلی - آرشیو و یا هر جای دیگه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماييتون ولي من هر كار ميكنم تو فايل ايندكسم درست نميشه! ميشه يه نگاه بندازيد ببينيد كجاش بايد بخوره؟

rightnews خبرهاست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>


<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>

<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>

<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

من برای مثال بعد از تگ h2 گذاشتم - شما جاشو به دلخواه تغییر بدید - و حتماً نام دسته و نام فایل تصویر رو مطابق پست 2 منطبق کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون قربان ولي ببينيد اين به هم ميريزه ،يعني خودش يك كادر عكس داره كه اونجا قرار نميگيره!

وقتي تو پست نگاه ميكنم اون تصوير در محل تصوير شاخص نيست، بايد اون تصوير به صورت خودكار جاي تصوير شاخص قرار بگيره.

43886112998328486763.jpg

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php get_header() ?>
<br />
<div class="cont">    
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />       
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/ads480.gif" width="468" height="60" alt="ADS" />
<div class="clear"></div>
<br />
<div class="rightside">
<div class="rightside-child">
<span><li><a>كارشناسان رسمي</a></li></span>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'cat' ) ); ?>
</div>
</div>
<div class="rightnews" >
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="rightnews-child">
<div class="rightnews-child-tumb">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>
</div>
<H2><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></H2>
<div>
</div>
<div class="rightnews-child-text"><p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '80'); ?></p></div>
<div class="boxbottom">
<li><a href="FaceBook"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/FB.png" width="20" height="20" alt="Facebook" /></a></li>
<li><a href="Tw"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/tw.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="In"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/in.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<li><a href="G+"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/be.png" width="20" height="20" alt="" /></a></li>
<span><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">متن کامل خبر</a></span>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?><?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="pagenav"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>
</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

تست کنید جواب بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید جواب بدید

آقا بسيار سپاسگذارم

درست شد با چينش كد آخر .

اميدورام موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشيد يك چيزي رو فراموش كردم، كنار هم يك جا داره كه پست ها رو زير هم مياره ، اولين پستش تصوير داره ، ميشه ين كد رو هم براي اين قيمت برام ست كنيد

سپاس

79208745855983328468.jpg


<div class="leftside">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?>
<?php endif; ?>
<!-- side start -->
<div class="leftside-child">
<h2 class="acc_trigger"><div class="leftside-child-title"><li><a href="#">اخبار سياسي</a></li></div></h2>
<div class="acc_container"><div class="leftside-child-body">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<p><?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '35'); ?></p>
<div classs="ttumb"><a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="more"><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>" >متن کامل خبر</a></div>
<?php endwhile;?>
</div>
<div class="link">
<?php $my_query = new WP_Query('showposts=5');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</div> </div>
</div>
<!-- side End -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صورت کلی

این کد را


<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>

با


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صميمانه ممنونم

دوباره همون مشكل اندازه و جابجايي است، آيا مشكل مربوط به اندازه عكسه يا نه؟

15122277153506967569.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a>
<?php } else { ?>
<a target="_blank" style="float: left" class="ttumb" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<img src="<?php bloginfo(template_directory); ?>/feature-image/<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>.jpg" />
</a>
<?php } ?>

و اندازه هم مهمه اول کد را اصلاح کنید اگر مشکل باقی بود اندازه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسيار سپاسگذارم

با همون كدي كه داديد درست شد،

اميدوارم سريع تر بهبودي حاصل بشه

موفق باشيد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخواهیم عکس برای هر دسته به صورت پویا باشه چیکار باید بکنیم ؟ از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمیده

یعنی اگر کاربر خواست دسته بزنه خودش بتونه عکس اضافه کنه منظور از پویایی اینه

ممنون

اگر منظور از کاربر عضو هست

با user meta میتوانید تنظیمات را برای هر کاربر ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه منظورم تصاویر پویا برای هر دسته هست

مثال:

منظور از مجموعه همون منو و دسته هست

الان منو اول چهار تا زیر منو داره در زیر

مجموع یک >

زیر مجموعه یک > زیر مجموعه > زیر مجموعه > پست

زیر مجوعه یک > پست

پزیر مجموعه یک> پست

زیر مجوعه یک> پست

من می خوام برای هز دسته تصویر قرار بدم حالا ممکنه این دسته دو تا زیر مجموعه هم داشته باشه که باید هر دو این ها هم عکس داشته باشه

حالا این دسته که تا دو زیر مجموعه داره روی هر مجموع ه ای که کلید میکنی بره تو ارشیو مطالبش یا اگر باز زیر مجموعه داشت بره تو ار شیو مجموعه هاش بعد بره تو ارشیو مطالب بعد بره داخل پست

تصاویر مجموعه یا همون منو ها هم باید پویا باشه

از از پلاگین Taxography استفاده کردم اما عکس هر دسته رو تو قالب نشون نمید فقط توی مدیریت نشون میده

ممنون

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه my category icon گزینه بهتری هست

افزونه Taxography هم به نظر با ابزارک هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم