980202

مشکل با نظرات در فایل single

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب دارم میخوام به وردپرس تبدیلش کنم

اولین بارمه قالب تبدیل میکنم یکمی با کد ها آشنایی ندارم

تا حالا صفحه اصلی و فایل single تموم کردم مونده بعضی جاهاش مثل نظرات که گیج میشم و هر کدی میزارم نمیشه

یعنی نمیخوام با فیلد های نظراتم با استایل خوده وردپرس باشه چون یکمی شلختس

این کد های نظراتمه

کسی میتونه برام به وردپرس تبدیلش کنه؟


<ol id="commentlist" style="list-style-type: none;">
<li id="comment-content">
<div class="comment-up"></div>
<p style="padding-bottom: 10px;">
<img src="blue/images/user.png" alt="author" width="32px" height="32px">رضا نیکراد <br>تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۲</p>
<p>متن دیدگاه تبدیل قالب به وردپرس</p>
<div class="comment-down"></div>
</li>

</ol>



<div class="comment-form">
<form action="wp-comments-post.php" method="post" id="commentform" class="formField">

<p>
<label for="author">نام و نام خانوادگي :</label>
<input type="text" name="author" id="author" value="" size="22" tabindex="1">
</p>
<p>
<label for="email">ايميل (ديده نخواهد شد) :</label>
<input type="text" name="email" id="email" value="" size="22" tabindex="2">
</p>
<p>
<label for="url">وب سايت :</label>
<input type="text" name="url" id="url" value="" size="22" tabindex="3">
</p>

<label for="url">نظر :</label>
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input style="width: 115px; text-align: center;" name="submit" type="submit" id="submitButton" tabindex="5" value="ثبت نظر">
</p>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط 980202
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حودم هر کاری میکنم ارور میده :(

کسی نبود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

+لطفا اسپم ندید و اگر ظرف 24 ساعت به سوالتون پاسخ داده نشد ، یادآوری کنید(قوانین سایت)

.

چرا دیفات نمیسازید؟ بعدش میتونید بهش استایل بدید و از شلختگی (به قول خودتون) درش بیارید :)

.

.

حالا چه ربطی به فایل single داره؟ :huh:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. از كدهاى پوسته ديفالت وردپرس استفاده كنيد و بعد به هر فيلد وقسمتش استايل بديد.

منظورم كدهاى فايل كامنت پوسته ديفالت هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه دیفالا وردپرس که فرم هاس کلاس نداره !

هیچ کلاسی هم نمیشه اضافه کرد !

بعضی جاهاشم نمیتونم حذف کنم

عاقا با اون کد نظرات خودم نمیشه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه چیو حل کردم فقط موند یکی !

اونم این

http://www.8pic.ir/images/75767330187308662166.jpg

اون اسم فیلد ها بهم ریختس !

یعنی بالای فیلد ایمیل نوشته نام و...

اونارو چجوری درست کنم؟

با display none حذفشون میکنم خوب میشه ولی بازدید کننده اسم فیلد هارو چجوری بفهمه؟

داخل خود فیل هم نمیشه عنوانی ذاشت تا بعد کلیک اتوماتیک حذف شه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
داخل خود فیل هم نمیشه عنوانی ذاشت تا بعد کلیک اتوماتیک حذف شه !

چرا نمیشه!

به عنوان مثال:

<input type="text" name="url" id="url" placeholder="وبسایت" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" tabindex="3" />

با این کار("وبسایت"=placeholder) قسمت (سایت کاربر به طور مثال) داخل خود فیلد قرار میگیره :)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به label اگر خاصیت float:right دادید یا این خاصیت را به input هم بدید و. بینشون <br> بگذارید یا خاصیت clear:left هم به لیبل بدید

این فرم برای درست عمل کردن باید در functions.php قرار بگیره و callback بشه به محل و کدهایی برای معرفی صفحه حاضر و اکشن درست داشته باشه همینطور در قبال کاربر آنلاین یا غیر آنلاین هوشمند سازی بشه اگر اینکارها را انجام ندادید این فرم فقط نمای فرم نظرات را خواهد داشت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری