Aseptron

مشکل در افزودن پیوست چند رسانه ایی

8 پست در این موضوع قرار دارد

درود

من بازم مزاحم شدم .

دوستان این سیستم این طوریه که باید یه عکس از طریق این افزودن پیوست چند رسانه ایی اضافه کنی و اپلود بشه رو هاست با به این صورت :

( عکس از سایدبار است )

نشون بده . اما من میخوام راهی باشه تا عکس رو توی خود هاست اپلود نکنم . روی یه اپلود سنتر باشه . بعد به اینجا لینک بدم .

اما نمیشه .

راهنمایی لطفا؟

post-2922-0-83810100-1377754962_thumb.pn

ویرایش شده در توسط Aseptron
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که زیاد متوجه سوالتون نشدم - خدا کنه فقط من اینجوری باشم

به هر حال کدوم سیستم؟ افزونه ؟ کدوم افزونه؟ قالب؟ کدوم قالب؟ ...؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من شرمنده ام که متوجه نشدید.

ه هر حال کدوم سیستم؟

قطعا ورد پرس

افزونه ؟ کدوم افزونه؟

خیر خود سیستم رو میگم

قالب؟ کدوم قالب؟ ...؟

البته ربطب به قالب نداره ولی gamespeed

............

برای راحتی متخصصین یه بار دیگه عرض میکنم .

برای اینکه همراه هر پست تصویری مطابق عکسی که بالا گذاشتم . درست بشه . در هنگام ارسال پست باید از قسمت پیوست چند رسانه ایی عکسی رو روی هاست اپلود کرد . من میخوام کاری کنم که این عکس از روی اپلود سنتری دیگه لینک بهش بدم . و مجبور به اپلود عکس روی خود سرور نباشم.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان خواهش مکینم

این خیلی برام مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قسمت مربوط به تصاویر شاخصتون هست که باید تصاویر روی هاستتون آپ بشه!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر نمی خواهی رسانه ای را به هاستت اضافه کنی که دیگر دلیلی به استفاده از افزودن رسانه نداره ویرایشگر را به حالت متن قرار بدید و کد html رسانه را از آپلود سنترتون در محل مورد نظر بگذارید

می تونید برای ویرایشگر دیداری هم کلید مناسب برای اینکار را اضافه کنید برای اینکار افزودن به ویرایشگر دیداری را در سایت جستجو کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محمد جان من دیقیا میخوام اپلود نشه

و استاد عزیز متوجه منظورتون نشدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی فایلی را در آپلودسنتری آپلود می کنید یک نشانی و یا کد به شما تحویل می دهد مثلا یک تصویر که در نشانی http://uploadcenter.com/folder/sub/img.jpg قرار می گیرد کد نمایشش میشود


<img src="http://uploadcenter.com/folder/sub/img.jpg">

ویرایشگر خود را از دیداری به متن تغییر دهید و کد مشابه بالا را در پستتان بگذارید که نیازی به افزودن رسانه نداشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر