fantome0

استایل دادن به h ها

7 پست در این موضوع قرار دارد

من از این کد واسه تگ h استفاده میکنم. آیا دادن این استایل به کدهای h باعث نمیشه اهمیت تگ ها h کم بشه؟ یا گوگل اهمیتشو لحاظ نکنه؟


<h1 style="display: none;">my site</h1>


h1,h2,h3,h4,h5,h6{font-size:100%;font-weight:normal;}

آیااستفاده از display: none ایرادی نداره؟

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خبر استایل دادن فقط در صورتی برای سئو خوب نیست که شما به نحوی تگ رو محو کنید :

1 ـ محو کردن با خصوصیات display و visibility

2 ـ دادن رنگ سفید به تگ در پس زمینه سفید

3 ـ پرت کردن ، مثلا بهش بدید : right:-99999px

4 ـ دادن سایز فونت صفر به تگ : font-size:0

و هر تکنیک دیگه که به نحوی باعث شه متن محو بشه // اما دادن خصوصیاتی که باعث زیبایی متن میشه مثل text-shadow مشکلی نداره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. نه ايرادى نداره. چون اصل كار خود h1 است كه درون سورس باشه ولى كارى به استايلش نداره. حالا چه سايز فونتش صفر باشه و چه از همين خاصيت استفاده بشه.

همچنين ميتونيد در سايت chkme.com به حرفم پى ببريد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مهم خود سایت گوگل هست که گفته مشکل داره !!! نه اون سایت ! من که از خودم حرف نمی زنم ! :)

https://support.goog...rs/answer/66353

حتی اینجا ذکر کرده متن رو پشت عکس هم بذارید برای سئو خوب نیست !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس display: none مشکلی داره؟

شما فرمودین 1 ـ محو کردن با خصوصیات display و visibility

من از طریق دستور display: none خواستم این تگ نمایش داده نشه

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله. با توجه به صفحه اى که فريد داد و از سايت گوگل بود مشكل داره.

اما ميتونيد با سى اس اس بهش افکت بديد و زيباش كنيد....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟