saharmohamadi

خطا یابی کنید لطفا

4 پست در این موضوع قرار دارد

<?php

$con = mysql_connect("localhost","root","");

if (!$con)

{

die('Could not connect: ' . mysql_error());

}

// Create database

if (mysql_query("CREATE DATABASE student",$con))

{

echo "Database created";

}

else

{

echo "Error creating database: " . mysql_error();

}

// Create table

mysql_select_db("student", $con);

$sql = "CREATE TABLE student

(

name varchar(15),

meli varchar(15),

shsh varchar(15),

namef varchar(15),

jens varchar(15),

ID int NOT NULL AUTO_INCREMENT,

PRIMARY KEY(id),

reshte varchar(15),

addres varchar(15),

tell varchar(15),

)";

// Execute query

mysql_query($sql,$con);

mysql_close($con);

?>

<?php

//اطلاعات اتصال به پایگاه داده

$con = mysql_connect("localhost","root","");

//نام دیتابیس

mysql_select_db("student", $con)

or die(mysql_error());

//دریافت و تعریف متغیر ها

$name=$_POST['name'];

$meli=$_POST['meli'] ;

$shsh=$_POST['shsh'] ;

$namef=$_POST['namef'] ;

$jens=$_POST['jens'];

$id=$_POST['id'];

$reshte=$_POST['reshte'];

$addres=$_POST['addres'];

$tell=$_POST['tell'];

//پیش فرض

$check_error = 0;

//بررسی معتبر بودن اطلاعات ارسالی کاربر

if (!isset($name) || $name == ''){

echo "فیلد نام کاربری نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($meli) || $meli == ''){

echo "فیلد کد ملی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($shsh) || $shsh == ''){

echo "فیلد کد ملی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($namef) || $namef == ''){

echo "فیلد نام پدر نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($jens) || $jens == ''){

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($id) || $id == ''){

echo "فیلد شماره دانشجویی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($reshte) || $reshte == ''){

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($addres) || $addres == ''){

echo "فیلد آدرس نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($tell) || $tell == ''){

echo "فیلد تلفن نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

if ($check_error != 1){

//در این مرحله اطلاعات را در دیتابیس ذخیره خواهیم کرد

mysql_query("INSERT INTO student (name,meli,shsh,namef,jens,id,reshte,addres,tell) VALUES('$name','$meli','$shsh','$namef','$jens','$id','$reshte','$addres','$tell',)")

or die(mysql_error());

echo "اطلاعات با موفقیت ثبت شد!<br />";

}

//پایان ارتباط با پایگاه داده

mysql_close($con);

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیش را خطا یابی کنیم ؟

مشکل را بگید لطفا

درضمن برای زیباسازی صفحه از قسمت مربوطه برای درج کد استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه نامی که برای تاپیک انتخاب کردید زیاد جالب نیست و همینطور توضیح در مورد اون.توضیح بیشتر در مورد مشکلاتتون باعث زودتر و بهتر حل شدن مشکل خودتون میشود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک خلاف قوانین هست

بایگانی شد

تاپیک رو با عنوان و توضیح مناسب ایجاد کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir