saharmohamadi

خطا یابی کنید لطفا

4 پست در این موضوع قرار دارد

<?php

$con = mysql_connect("localhost","root","");

if (!$con)

{

die('Could not connect: ' . mysql_error());

}

// Create database

if (mysql_query("CREATE DATABASE student",$con))

{

echo "Database created";

}

else

{

echo "Error creating database: " . mysql_error();

}

// Create table

mysql_select_db("student", $con);

$sql = "CREATE TABLE student

(

name varchar(15),

meli varchar(15),

shsh varchar(15),

namef varchar(15),

jens varchar(15),

ID int NOT NULL AUTO_INCREMENT,

PRIMARY KEY(id),

reshte varchar(15),

addres varchar(15),

tell varchar(15),

)";

// Execute query

mysql_query($sql,$con);

mysql_close($con);

?>

<?php

//اطلاعات اتصال به پایگاه داده

$con = mysql_connect("localhost","root","");

//نام دیتابیس

mysql_select_db("student", $con)

or die(mysql_error());

//دریافت و تعریف متغیر ها

$name=$_POST['name'];

$meli=$_POST['meli'] ;

$shsh=$_POST['shsh'] ;

$namef=$_POST['namef'] ;

$jens=$_POST['jens'];

$id=$_POST['id'];

$reshte=$_POST['reshte'];

$addres=$_POST['addres'];

$tell=$_POST['tell'];

//پیش فرض

$check_error = 0;

//بررسی معتبر بودن اطلاعات ارسالی کاربر

if (!isset($name) || $name == ''){

echo "فیلد نام کاربری نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($meli) || $meli == ''){

echo "فیلد کد ملی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($shsh) || $shsh == ''){

echo "فیلد کد ملی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($namef) || $namef == ''){

echo "فیلد نام پدر نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($jens) || $jens == ''){

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($id) || $id == ''){

echo "فیلد شماره دانشجویی نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($reshte) || $reshte == ''){

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($addres) || $addres == ''){

echo "فیلد آدرس نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

elseif (!isset($tell) || $tell == ''){

echo "فیلد تلفن نباید خالی باشد!";

$check_error = 1;

}

if ($check_error != 1){

//در این مرحله اطلاعات را در دیتابیس ذخیره خواهیم کرد

mysql_query("INSERT INTO student (name,meli,shsh,namef,jens,id,reshte,addres,tell) VALUES('$name','$meli','$shsh','$namef','$jens','$id','$reshte','$addres','$tell',)")

or die(mysql_error());

echo "اطلاعات با موفقیت ثبت شد!<br />";

}

//پایان ارتباط با پایگاه داده

mysql_close($con);

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیش را خطا یابی کنیم ؟

مشکل را بگید لطفا

درضمن برای زیباسازی صفحه از قسمت مربوطه برای درج کد استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه نامی که برای تاپیک انتخاب کردید زیاد جالب نیست و همینطور توضیح در مورد اون.توضیح بیشتر در مورد مشکلاتتون باعث زودتر و بهتر حل شدن مشکل خودتون میشود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک خلاف قوانین هست

بایگانی شد

تاپیک رو با عنوان و توضیح مناسب ایجاد کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم