• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
espad

کمک در راستچین کردن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان همان طور که در عکس می بینید تصاویر بندانگشتی به سمت چپ رفتن و نصفه شدن . چظوری می تونم اینارو بیارم سمت راست تا کامل بشن.

کد css این قسمت رو هر جوری دستکاری می کنم تغییری نمیکنه

test.mmac.ir

post-1019-0-21027200-1377865313_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ویرایش شده در توسط RedPlus

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ممنونم دوست عزیز ولی با راه حل اولی که گفتید هم نشد .

متاسفانه راه حل دومتون رو متوجه نشدم . دقیقا کدام فایل رو باید تغییر بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببنيد دوست عزيز شما اين قالب از پايه خودتون فارسي كردين ؟!‌

تغييراتي كه توي فارسي سازي اعمال ميكردين در كجا ذخيره سازي ميكردين ؟‌

فايل rtl.css داره قالب يا خودتو واسش درست كردين !؟‌

منظوره بنده اين هست كه به فرض اگه شما ارتفاع يك كلاس 200px باشه در فايل style.css ولي در rtl.css ارتفاع همون كلاس 300px بزاريد

ارتفاع 300px اعمال ميشه !‌ كدي هم كه شما ميخواين تغيير بدين ي همچين حالتي داره !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله از پایه خودم فارسی کردم

متاسفانه به صورت علمی و درست فارسی سازی نکردم چون اولین بارم بود

همه تغییرات رو در همون فایل css اصلی دادم و فایل rtl نساختم

با این توضیحات شما یعنی باید همون فایل اصلی رو ادیت کنم که کردم ولی بازم نشد

ممنون از اینکه جواب میدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش ميكنم !‌ ببنيد پس بايد خود شما اين كد اضافه كرده باشيد :


position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;

چون اين كد بعد اضافه شده دنبال هميد كد بگردين و مقدار right رو 0 بدين !‌


.thumbs {

position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

احتمالا بايد اينطوري باشه !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

اشکان جان ممنونم

متاسفانه درون فایل index.php هم اون کد نیست

با کمک redplus عزیز خیلی تلاش کردیم این کد رو پیدا کنیم ولی داخل هیچ کدام از فایل های css نبود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمامی فایل های پوسته رو چک کنید ببینید همچین خطی در قالب هست.

یه سوال نکنه که این کار توسط افزونه انجام میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالش هست از ووکامرس باشه باید چک کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.