espad

کمک در راستچین کردن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان همان طور که در عکس می بینید تصاویر بندانگشتی به سمت چپ رفتن و نصفه شدن . چظوری می تونم اینارو بیارم سمت راست تا کامل بشن.

کد css این قسمت رو هر جوری دستکاری می کنم تغییری نمیکنه

test.mmac.ir

post-1019-0-21027200-1377865313_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ویرایش شده در توسط RedPlus
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ممنونم دوست عزیز ولی با راه حل اولی که گفتید هم نشد .

متاسفانه راه حل دومتون رو متوجه نشدم . دقیقا کدام فایل رو باید تغییر بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنيد دوست عزيز شما اين قالب از پايه خودتون فارسي كردين ؟!‌

تغييراتي كه توي فارسي سازي اعمال ميكردين در كجا ذخيره سازي ميكردين ؟‌

فايل rtl.css داره قالب يا خودتو واسش درست كردين !؟‌

منظوره بنده اين هست كه به فرض اگه شما ارتفاع يك كلاس 200px باشه در فايل style.css ولي در rtl.css ارتفاع همون كلاس 300px بزاريد

ارتفاع 300px اعمال ميشه !‌ كدي هم كه شما ميخواين تغيير بدين ي همچين حالتي داره !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از پایه خودم فارسی کردم

متاسفانه به صورت علمی و درست فارسی سازی نکردم چون اولین بارم بود

همه تغییرات رو در همون فایل css اصلی دادم و فایل rtl نساختم

با این توضیحات شما یعنی باید همون فایل اصلی رو ادیت کنم که کردم ولی بازم نشد

ممنون از اینکه جواب میدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش ميكنم !‌ ببنيد پس بايد خود شما اين كد اضافه كرده باشيد :


position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;

چون اين كد بعد اضافه شده دنبال هميد كد بگردين و مقدار right رو 0 بدين !‌


.thumbs {

position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

احتمالا بايد اينطوري باشه !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

اشکان جان ممنونم

متاسفانه درون فایل index.php هم اون کد نیست

با کمک redplus عزیز خیلی تلاش کردیم این کد رو پیدا کنیم ولی داخل هیچ کدام از فایل های css نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی فایل های پوسته رو چک کنید ببینید همچین خطی در قالب هست.

یه سوال نکنه که این کار توسط افزونه انجام میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالش هست از ووکامرس باشه باید چک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم