• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
espad

کمک در راستچین کردن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان همان طور که در عکس می بینید تصاویر بندانگشتی به سمت چپ رفتن و نصفه شدن . چظوری می تونم اینارو بیارم سمت راست تا کامل بشن.

کد css این قسمت رو هر جوری دستکاری می کنم تغییری نمیکنه

test.mmac.ir

post-1019-0-21027200-1377865313_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ویرایش شده در توسط RedPlus

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ممنونم دوست عزیز ولی با راه حل اولی که گفتید هم نشد .

متاسفانه راه حل دومتون رو متوجه نشدم . دقیقا کدام فایل رو باید تغییر بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببنيد دوست عزيز شما اين قالب از پايه خودتون فارسي كردين ؟!‌

تغييراتي كه توي فارسي سازي اعمال ميكردين در كجا ذخيره سازي ميكردين ؟‌

فايل rtl.css داره قالب يا خودتو واسش درست كردين !؟‌

منظوره بنده اين هست كه به فرض اگه شما ارتفاع يك كلاس 200px باشه در فايل style.css ولي در rtl.css ارتفاع همون كلاس 300px بزاريد

ارتفاع 300px اعمال ميشه !‌ كدي هم كه شما ميخواين تغيير بدين ي همچين حالتي داره !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله از پایه خودم فارسی کردم

متاسفانه به صورت علمی و درست فارسی سازی نکردم چون اولین بارم بود

همه تغییرات رو در همون فایل css اصلی دادم و فایل rtl نساختم

با این توضیحات شما یعنی باید همون فایل اصلی رو ادیت کنم که کردم ولی بازم نشد

ممنون از اینکه جواب میدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش ميكنم !‌ ببنيد پس بايد خود شما اين كد اضافه كرده باشيد :


position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;

چون اين كد بعد اضافه شده دنبال هميد كد بگردين و مقدار right رو 0 بدين !‌


.thumbs {

position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

احتمالا بايد اينطوري باشه !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

اشکان جان ممنونم

متاسفانه درون فایل index.php هم اون کد نیست

با کمک redplus عزیز خیلی تلاش کردیم این کد رو پیدا کنیم ولی داخل هیچ کدام از فایل های css نبود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمامی فایل های پوسته رو چک کنید ببینید همچین خطی در قالب هست.

یه سوال نکنه که این کار توسط افزونه انجام میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالش هست از ووکامرس باشه باید چک کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید