espad

کمک در راستچین کردن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان همان طور که در عکس می بینید تصاویر بندانگشتی به سمت چپ رفتن و نصفه شدن . چظوری می تونم اینارو بیارم سمت راست تا کامل بشن.

کد css این قسمت رو هر جوری دستکاری می کنم تغییری نمیکنه

test.mmac.ir

post-1019-0-21027200-1377865313_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ویرایش شده در توسط RedPlus
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! شما كافيه اين كد ويرايش كنيد :

فايل defult.css خط 2083 :


.thumbs {
position: absolute;
top: 0px;
right: 36px;
}

شما right: 36px; رو برابر 0 قرار بدين مشكلتون حله !‌اين نكته رو هم بگم مثل ايم كه شما جاهايي رو كه فارسي سازي كردين خودتون در پنل قالب مكاني كه مخصوص قرار دادن كد هاي سي اس اس هست اضافي كردين

پس بهتر از اونجا دنبال اين كد بگردين و 0 كنين مقدارش رو چون اگر تو استايل هم درست كنين اين كدي كه قرار دادين تو الويت هست :


{
position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

ممنونم دوست عزیز ولی با راه حل اولی که گفتید هم نشد .

متاسفانه راه حل دومتون رو متوجه نشدم . دقیقا کدام فایل رو باید تغییر بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنيد دوست عزيز شما اين قالب از پايه خودتون فارسي كردين ؟!‌

تغييراتي كه توي فارسي سازي اعمال ميكردين در كجا ذخيره سازي ميكردين ؟‌

فايل rtl.css داره قالب يا خودتو واسش درست كردين !؟‌

منظوره بنده اين هست كه به فرض اگه شما ارتفاع يك كلاس 200px باشه در فايل style.css ولي در rtl.css ارتفاع همون كلاس 300px بزاريد

ارتفاع 300px اعمال ميشه !‌ كدي هم كه شما ميخواين تغيير بدين ي همچين حالتي داره !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از پایه خودم فارسی کردم

متاسفانه به صورت علمی و درست فارسی سازی نکردم چون اولین بارم بود

همه تغییرات رو در همون فایل css اصلی دادم و فایل rtl نساختم

با این توضیحات شما یعنی باید همون فایل اصلی رو ادیت کنم که کردم ولی بازم نشد

ممنون از اینکه جواب میدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش ميكنم !‌ ببنيد پس بايد خود شما اين كد اضافه كرده باشيد :


position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;

چون اين كد بعد اضافه شده دنبال هميد كد بگردين و مقدار right رو 0 بدين !‌


.thumbs {

position: absolute;
top: 11px;
right: 36px;
text-align: left;
float: left;
left: 0px;
margin: 0px;
height: 1430px;
width: 108px;
bottom: -106px;
}

احتمالا بايد اينطوري باشه !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از RedPlus عزیز

شما باید توی کد های html قالبتون که احتمالا index.php هست دنبالش


class="thumbs"

بگردین و کد زیر رو که پیدا کردین مقدار خاصیت right رو به 0 تغییر بدین:

<ul class="thumbs" style="position: absolute; top: 11px; right: 36px; text-align: left; float: none; left: 0px; margin: 0px; height: 1430px; width: 108px; bottom: -106px;">

اشکان جان ممنونم

متاسفانه درون فایل index.php هم اون کد نیست

با کمک redplus عزیز خیلی تلاش کردیم این کد رو پیدا کنیم ولی داخل هیچ کدام از فایل های css نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی فایل های پوسته رو چک کنید ببینید همچین خطی در قالب هست.

یه سوال نکنه که این کار توسط افزونه انجام میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالش هست از ووکامرس باشه باید چک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.