shayan

ویرایش پلیر وردپرس

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام پلیر موسیقی وردپرس رو عرضش رو کم کنم

که مربوط میشه به این کلاس


element.style {
width: 100%;
}

میخوام به 40% تغییر کنه

ولی نمیدونم تو کدوم فایل و کجاس

و یه خورده opacity رو هم میخوام کم کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید تغییراتی رو در این پوشه ایجاد کنید

wp-includes\js\mediaelement

فایل های css رو مطابق خواست خودتون ویرایش کنید

قبلش یه بک آپ از همین پوشه بگیرید تا در صورت اشتباه به حالت قبل برگردین

ویرایش شده در توسط saeedagha
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های


mediaelementplayer.min.css , mediaelement.css

رو پیدا کردم ولی کلاس مورد نظرو نه

لطفا آدرسی درست بدید

و کلاس مربوطه رو معرفی

و روش تغییرات رو نبز بفرمایید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عنصر مورد نظرتون کلاسی تعریف نشده و مستقیم توی کدهای html استایل به اون تگ داده شده.

یک نمونه آنلاین بدید شاید بشه کاری کرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از هشتمین پست این تاپیک به نتیجه مطلوب رسیدم

http://http://forum.wp-parsi.com/topic/1639-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87/

ممنون از پیگیریتون

/پایان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میمونه یه بحث اونم اینه که وقتی موس رو میبرم روی قسمت تنظیم صدای موسیقی (با مرورگر فایرفاکس) خیلی زود میاد پایین و تنظیم صدا مشکله

اینم آدرس آنلاین:

http://pedarpesar.ir/?p=73

واین که اون قسمت بزرگ شدن صفحه رو میخوام از انتهای پلیر بر دارم

همین

:D

یاعلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من نمیدونم تاپیکی که بهش پاسخ داده نمیشه رو چجوری به مسئولین معرفی کنم تا رسیدگی کنند !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من نمیدونم تاپیکی که بهش پاسخ داده نمیشه رو چجوری به مسئولین معرفی کنم تا رسیدگی کنند !!!

نیاز نیست و نباید کاری انجام بدید!

فقط صبر داشته باشید تا به تاپیک ها پاسخ داده بشه.

الان سایتتون برای من بالا نمیاد

دمو نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد داداش

لینک:

http://pedarpesar.ir/radio/

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل از سمت من هست یا خیر

اصلا برای من پلیر لود نمیشه

یک عکس بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی من از این کد برای پلی کردن یک فایل صوتی استفاده کردم:


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="http://cdn02.gameshadow.com/files/nhl13/movies/stream/nhl13_gmconnectedvideo.mp4" type="video/mp4" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

و حالا مشکل اصلی فقط همینه که آیا این پلیر 100% همه جا جواب میده؟؟

یا اصلا این برای ویدئو هست و برای فایل های صوتی میشه از یه کد دیگه هم استفاده کرد؟؟

همین

خلاصصصص

دمت گرم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کنترل html5 برای نمایش ویدئو هست

روی هر مرورگری که از html5 پشتیبانی کنه نمای شداده میشه و مشکلی نداره

ولی برای همه نوع فیلم و صوت نیست و محدودیت داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟