9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال در مورد این دو پوسته زیر دارم:


http://www.fozoolbashi.ir/
http://temphaa.com/

من تو آموزش های طراحی پوسته ودپرس چیزی پیدا نکردم که باش بتونم مثل این دو سایت صفحه اول را مجموعه ای از RSS ها باشه

1- این صفحه اول

برگه‌ی ایستا است یعنی ثابت است و طراحیش را این طوری کرده؟

2- میشه همه پوسته ها را یه صفحه این طوری بهش داد؟

3- اگر از پایه باید این طوری طراحی بشه آموزشش جایی هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

می تونی بیشتر توضیح بدی که من در سایت خودم باید چه کنم که صفحه اولم اینطوری باشه؟

یعنی آموزش این نوع کوئری را میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

ویرایش شده در توسط runy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

خوب شما یه برگه جدا با پوسته اختصاصی برای صفحه مورد نظر بسازید.(سپس از قسمت ایجاد برگه سمت چپ بلوک پوسته مورد نظرو انتخاب کنید)

<?php
/*
Template Name:feed
*/
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>

حالا میتونید استایل خودتون رو در head اضافه کنید.(بهتره header.php دیگری برای این صفحه ساخته و تنظیمات لازم رو در خود فایل انجام بدید.) :)

.

بعد کد php مربوط به نمایش آر اس اس ها رو داخل فایل بزارید.


<?php
//تنظیمات
$url='http://www.exmaple.com/feed';//آدرس فید
$num='10';//تعداد لینک
//توابع
function xml2array($text){
$reg_exp = '/<(\w+)[^>]*>(.*?)<\/\\1>/s';
preg_match_all($reg_exp, $text, $match);
foreach ($match[1] as $key=>$val){
if (preg_match($reg_exp, $match[2][$key])){
$array[$val][] = xml2array($match[2][$key]);
}
else{
$array[$val] = $match[2][$key];
}
}
return $array;
}
function display_feed($url, $num, $template="<div class=\"rss-item\"> » <a href=\"#link#\" target=\"_blank\">#title#</a></div>"){
if ($rss=@file_get_contents($url)){
$rss=xml2array($rss);
if (is_array($rss)){
$code="";
$count=0;
foreach($rss['rss'][0]['channel'][0]['item'] as $val){
$tpl=$template;
foreach($val as $key=>$val2){
$val2=html_entity_decode(htmlentities(@strip_tags($val2)));
$tpl=str_replace("#".strtolower($key)."#", $val2, $tpl);
}
if ($count<$num) $code.=$tpl;
++$count;
}
}
else{
return FALSE;
}
echo $code;
return TRUE;
}
else{
return FALSE;
}
}
//خروجی
echo("<div class=\"rss-block\">");
display_feed("$url",$num);
echo("</div>");
?>

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک توضیح کوچک

شما هر فایلی را با نام home.php در روت قالب خود ذخیره کنید می شود محتویات صفحه اول سایت (یا اینترو یا جلد سایت)

باقی کارها هم به تعداد بسیار زیاد اسکریپت و افزونه jquery یا php یا ... در نت داره و چندین نمونه آموزش به درد خور در همین سایت من جمله راهنمایی های دوئستان در همین تایپیک

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط alirezach
      سلام
      آیا امکان اجرای وردپرس به صورت نقشه ذهنی هست؟ به صورتی که عنوان نوشته، موضوعات و ارتباط بین نوشته‌ها به صورت شاخه‌ای نشان داده شود؟

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط mohandes1900
      سلام کسی میتونه کمک کنه بهم میخوام سایتم رو توی موتور جست و جوی بایدو baido.com ثبت کنم....
      آدرس سایتم https://www.fooji.ir
      کمک لطفا ......