• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال در مورد این دو پوسته زیر دارم:


http://www.fozoolbashi.ir/
http://temphaa.com/

من تو آموزش های طراحی پوسته ودپرس چیزی پیدا نکردم که باش بتونم مثل این دو سایت صفحه اول را مجموعه ای از RSS ها باشه

1- این صفحه اول

برگه‌ی ایستا است یعنی ثابت است و طراحیش را این طوری کرده؟

2- میشه همه پوسته ها را یه صفحه این طوری بهش داد؟

3- اگر از پایه باید این طوری طراحی بشه آموزشش جایی هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

می تونی بیشتر توضیح بدی که من در سایت خودم باید چه کنم که صفحه اولم اینطوری باشه؟

یعنی آموزش این نوع کوئری را میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

ویرایش شده در توسط runy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

خوب شما یه برگه جدا با پوسته اختصاصی برای صفحه مورد نظر بسازید.(سپس از قسمت ایجاد برگه سمت چپ بلوک پوسته مورد نظرو انتخاب کنید)

<?php
/*
Template Name:feed
*/
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>

حالا میتونید استایل خودتون رو در head اضافه کنید.(بهتره header.php دیگری برای این صفحه ساخته و تنظیمات لازم رو در خود فایل انجام بدید.) :)

.

بعد کد php مربوط به نمایش آر اس اس ها رو داخل فایل بزارید.


<?php
//تنظیمات
$url='http://www.exmaple.com/feed';//آدرس فید
$num='10';//تعداد لینک
//توابع
function xml2array($text){
$reg_exp = '/<(\w+)[^>]*>(.*?)<\/\\1>/s';
preg_match_all($reg_exp, $text, $match);
foreach ($match[1] as $key=>$val){
if (preg_match($reg_exp, $match[2][$key])){
$array[$val][] = xml2array($match[2][$key]);
}
else{
$array[$val] = $match[2][$key];
}
}
return $array;
}
function display_feed($url, $num, $template="<div class=\"rss-item\"> » <a href=\"#link#\" target=\"_blank\">#title#</a></div>"){
if ($rss=@file_get_contents($url)){
$rss=xml2array($rss);
if (is_array($rss)){
$code="";
$count=0;
foreach($rss['rss'][0]['channel'][0]['item'] as $val){
$tpl=$template;
foreach($val as $key=>$val2){
$val2=html_entity_decode(htmlentities(@strip_tags($val2)));
$tpl=str_replace("#".strtolower($key)."#", $val2, $tpl);
}
if ($count<$num) $code.=$tpl;
++$count;
}
}
else{
return FALSE;
}
echo $code;
return TRUE;
}
else{
return FALSE;
}
}
//خروجی
echo("<div class=\"rss-block\">");
display_feed("$url",$num);
echo("</div>");
?>

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک توضیح کوچک

شما هر فایلی را با نام home.php در روت قالب خود ذخیره کنید می شود محتویات صفحه اول سایت (یا اینترو یا جلد سایت)

باقی کارها هم به تعداد بسیار زیاد اسکریپت و افزونه jquery یا php یا ... در نت داره و چندین نمونه آموزش به درد خور در همین سایت من جمله راهنمایی های دوئستان در همین تایپیک

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      من یه پوسته از یه سایت معتبر خریداری کردم وقتی میخوام اون پوسته رو روی ورد پرس آپلود و فعال کنم پوسته با موفقیت نصب میشه اما موقع فعال کردن با این ارور مواجه میشم
      The theme defines itself as its parent theme. Please check the Template header.
      چطور میتونم این مشکلو حل کنم لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط replywp
      سلام خدمت شما دوست وردپرس عزیز من یک سایت بنام پاسخ وردپرس دارم تازه راه اندازی کردم درباره آموزش های وردپرس میزارم اما نمیدونم چرا السکا سایت هی میره در صورت که هروز هم مطالب میزارم لطفا راهینمایی فرمایید 
      آدرس : https://replywp.com/
    • توسط mmaf
      سلام
      یه پوسته آموزشی (یا مجله ای) مناسب می خوام شبیه به همیار وردپرس یا بلاگ سایت ژاکت یا سایت میهن وردپرس بخش آموزش.
      لطفا بهم معرفی کنید خیلی برام مهمه. 
      ممنون!!