9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند تا سوال در مورد این دو پوسته زیر دارم:


http://www.fozoolbashi.ir/
http://temphaa.com/

من تو آموزش های طراحی پوسته ودپرس چیزی پیدا نکردم که باش بتونم مثل این دو سایت صفحه اول را مجموعه ای از RSS ها باشه

1- این صفحه اول

برگه‌ی ایستا است یعنی ثابت است و طراحیش را این طوری کرده؟

2- میشه همه پوسته ها را یه صفحه این طوری بهش داد؟

3- اگر از پایه باید این طوری طراحی بشه آموزشش جایی هست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله، فقط کافیه به وسیله کوئری انجام بدینش.

می تونی بیشتر توضیح بدی که من در سایت خودم باید چه کنم که صفحه اولم اینطوری باشه؟

یعنی آموزش این نوع کوئری را میخوام

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید html-css هم بلد باشید تا بتونید باکس ها رو طراحی کنید

کوئری چیز خاصی نیست

از جنریتور که آدرس در بالاهم هست میتونید کوئری رو ایجاد کنید

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من HTML & CSS در حد مقدماتی بلدم یه قالب ساده هم با آموزش هایی که در انجمن آمده طراحی کردم ولی ایجاد این صفحه را نگقته بودند.

ولی هنوز نفهمیدم چطور باید صفحه اول را یه نوع خاص طراحی کرد . اینا کمک کنید

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حالا که میگید در سطح مقدماتی بلدم ، کاره آنچنان سختی نمیتونه باشه براتون.

فقط یکم سلیقه میخواد و وقت گذاشتن :)

.

ببخشید میشه بگید کجای این صفحه طراحی خاص داره؟! :huh:

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

ویرایش شده در توسط runy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین استایل دادن به RSS ها در یه برگه خاص . من اینو نمیدونم چطوری در بیارم؟

تو این آموزش ها فقط به بلوگ اصلی استایل می دهیم که نه یه برگه خاص .عموما همه برگه ها هم از استایل اصلی پیروی می کنند

خوب شما یه برگه جدا با پوسته اختصاصی برای صفحه مورد نظر بسازید.(سپس از قسمت ایجاد برگه سمت چپ بلوک پوسته مورد نظرو انتخاب کنید)

<?php
/*
Template Name:feed
*/
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>

حالا میتونید استایل خودتون رو در head اضافه کنید.(بهتره header.php دیگری برای این صفحه ساخته و تنظیمات لازم رو در خود فایل انجام بدید.) :)

.

بعد کد php مربوط به نمایش آر اس اس ها رو داخل فایل بزارید.


<?php
//تنظیمات
$url='http://www.exmaple.com/feed';//آدرس فید
$num='10';//تعداد لینک
//توابع
function xml2array($text){
$reg_exp = '/<(\w+)[^>]*>(.*?)<\/\\1>/s';
preg_match_all($reg_exp, $text, $match);
foreach ($match[1] as $key=>$val){
if (preg_match($reg_exp, $match[2][$key])){
$array[$val][] = xml2array($match[2][$key]);
}
else{
$array[$val] = $match[2][$key];
}
}
return $array;
}
function display_feed($url, $num, $template="<div class=\"rss-item\"> » <a href=\"#link#\" target=\"_blank\">#title#</a></div>"){
if ($rss=@file_get_contents($url)){
$rss=xml2array($rss);
if (is_array($rss)){
$code="";
$count=0;
foreach($rss['rss'][0]['channel'][0]['item'] as $val){
$tpl=$template;
foreach($val as $key=>$val2){
$val2=html_entity_decode(htmlentities(@strip_tags($val2)));
$tpl=str_replace("#".strtolower($key)."#", $val2, $tpl);
}
if ($count<$num) $code.=$tpl;
++$count;
}
}
else{
return FALSE;
}
echo $code;
return TRUE;
}
else{
return FALSE;
}
}
//خروجی
echo("<div class=\"rss-block\">");
display_feed("$url",$num);
echo("</div>");
?>

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک توضیح کوچک

شما هر فایلی را با نام home.php در روت قالب خود ذخیره کنید می شود محتویات صفحه اول سایت (یا اینترو یا جلد سایت)

باقی کارها هم به تعداد بسیار زیاد اسکریپت و افزونه jquery یا php یا ... در نت داره و چندین نمونه آموزش به درد خور در همین سایت من جمله راهنمایی های دوئستان در همین تایپیک

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohandes1900
      سلام کسی میتونه کمک کنه بهم میخوام سایتم رو توی موتور جست و جوی بایدو baido.com ثبت کنم....
      آدرس سایتم https://www.fooji.ir
      کمک لطفا ......
    • توسط EhsanAliabadi
      سلام و وقتتون به خیر
      لطفا به سایتم مراجعه کنید و در مورد نحوه‌ی حذف فضاهای خالی بین ویدئوها کمکم کنید.
      www.loudestudio.org
      ممنونم از توجهتون
    • توسط hamed.dashti1
      با سلام
      ببخشید پوسته ای هست که شبیه به سایت www.asce.org باشد.
    • توسط aminq10
      سلام و خسته نباشید
      من یک پوسته طراحی کردم
      روی سایت فعال کردم اما بعد از هر اکشنی صفحه سفید میاد در قسمت مدیریت سایت
      مثلا : توی ویرایش پوسته وقتی پوسته را ویرایش میکنیم و گزینه ویرایش را میزنم بعدش صفحه سفید میاد ولی پوسته هم ویرایش میشه
      یا مثلا وقتی یه افزونه را ادیت میکنم
      یا مثلا وقتی میخوام یه افزونه را سرچ و نصب کنم هیچ اتفاقی نمیافته
      یا مثلا وقتی درخواست رمز جدید میدم روی لینکی که به ایمیل اومده کلیک میکنم صفحه سفید میاد
      وقتی هم یک پوسته دیگه فعال میکنم این مشکل را ندارم
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم