mamad24

مشکلات افزونه Google XML Sitemaps

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من در افزونه Google XML Sitemaps به یه سری نکات ریزی برخورد کردم که هیج جا جوابشو پیدا نکردم. هر کی میدونه خواهشا کمک کنه.

1 - اگر من مثلآ تگ ها رو در مپ نیارم ایا تگ ها دیگه به هیچ عنوان ایندکس نمیشه؟؟؟؟

2 - اگر پیوند ها ی یکتای من شامل دسته بندی و نام نوشته باشه. ایا در این صورت به خاطر ایندکس شدن پست وارد کردن دسته بندی ها در مپ واجب میشه یا ربطی نداره؟؟؟؟؟

3 - در این افزونه میشه تعیین کرد که مثلآ 20 تا پست بیشتر تو مپ نیاد. اگر من مثلآ 1000 تا پست گذاشتم و سرعت لود مپ اومد پایین و من مجبور شدم 1000 رو به 500 کاهش بدم اونوقت نصف لینک ها از مپ حذف میشه. ایا حذف شدن این لینک ها از مپ باعث از بین رفتن ایندکس انها از گوگل میشود؟؟؟؟ و یا چون قبلآ پست ها ایندکس شده تاثیری ندارد؟؟؟؟؟

4 - بعضی سایت ها مثل سایت دانلود ها از همین افزونه استفاده میکنند ولی برای هر بخش مثل بخش تگ ها مپ جدایی رو در مپ اصلی تعریف کرده اند. روش ساختش چجوریه؟؟؟؟

و در اخر میخاستم نظرتون رو بدونم. سایت من قراره فروشگاهی باشه و میخام در مپ فقط پست ها و تگ ها رو بیارم چون میخام زوم گوگل رو این دو تا باشه. و میخام اولویت 100 رو به پست ها و 70 رو به تگ ها بدم نظرتون چیه/؟؟؟؟ایا دادن 70 درصد به تگ ها باعث نمیشه مدام مطالبم از رو تگ ها ابندکس شه؟؟؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - نیازی نیست تگ ها رو توی سایت مپ بیارید خودشون ایندسک میشن

2 - به نظر من اصلا دسته بندی ها رو نذارید ایندکس بشن

3 - اصلا نگران سرعت لودش نباشید و بذارید همه ی مطالب توی سایت مپ باشن، بنده خودم تا 2800 رو توی سایت مپ قبلا آوردم و بدون مشکلی کار میداد

4 - لینک بدید

اصلا تگ ها رو نیارید (1)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - نیازی نیست تگ ها رو توی سایت مپ بیارید خودشون ایندسک میشن

2 - به نظر من اصلا دسته بندی ها رو نذارید ایندکس بشن

3 - اصلا نگران سرعت لودش نباشید و بذارید همه ی مطالب توی سایت مپ باشن، بنده خودم تا 2800 رو توی سایت مپ قبلا آوردم و بدون مشکلی کار میداد

4 - لینک بدید

اصلا تگ ها رو نیارید (1)

ولی من بابت نوشتن کلمات کلیدی کلی وقت میزارم تا بهترین کلمات کلیدی مطلب رو بنویسم. بهتر نیست تو مپ بیارمشون و بهشون اولویت بدم تا اینکه بزارم خودشون ایندکس شن؟؟؟ و این موردی که گفتید لینک بدید رو میشه بیشتر توضیح بدید چون من یه جا خوندم طرف میگفت باید فایل xsl دستی بسازید و بیشتر هم توضیح نداده بود. اصلآ ایا بهتر نیست برم سراغ یه افزونه دیگه که صفحه بندی خودش داشته باشه. ایا این افزونه ای که داریم در موردش بحث میکنیم بهترینه در نوع خودش؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه بهترین توی این نوع هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید