• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
jafar1374

ایجاد divهای پشت هم در ایندکس قالب

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور می تونم در صفحه اول قالب دیوهارو پشت سر هم بدون اینکه تیبلی ایجاد کنم قرار بدم و داخلش دسته بندی قرار بدم

مثل این عکس :

post-2192-0-22240700-1378014176_thumb.jp

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من اول كار كه طراحي شرو ع كردم همين مشكل داشتم !‌

با flaot دادن و margin دادن ميشه اين كارو كرد !‌

شما يك كلاس درست كنيد نه چند تا ! و هي همون ديگه كپي و پيست كنيد !‌ واسه نمونه هم اين مينويسم !‌


.class{
flaot:left;
margin-left:10px;
width : ? px;
height: ? px;
border: 2px;
}

اين تعريفش توي css هست فقط كافيه توي html همين كلاس رو 3 بار تكرار كنيد تا 3 تا پشت هم داشته باشين

فقط اندازه هارو طوري تعيين كنيد كه در هر سطر 3 تا جعبه قرار بگيره . و وقتي 4 بار كپي كردي خودش ميره خط پايين !‌

ویرایش شده در توسط RedPlus
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من اول كار كه طراحي شرو ع كردم همين مشكل داشتم !‌

با flaot دادن و margin دادن ميشه اين كارو كرد !‌

شما يك كلاس درست كنيد نه چند تا ! و هي همون ديگه كپي و پيست كنيد !‌ واسه نمونه هم اين مينويسم !‌


.class{
flaot:left;
margin-left:10px;
width : ? px;
height: ? px;
border: 2px;
}

اين تعريفش توي css هست فقط كافيه توي html همين كلاس رو 3 بار تكرار كنيد تا 3 تا پشت هم داشته باشين

فقط اندازه هارو طوري تعيين كنيد كه در هر سطر 3 تا جعبه قرار بگيره . و وقتي 4 بار كپي كردي خودش ميره خط پايين !‌

خیلی جالب بود و ساده - خیلی ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکلی پیش میاد بعد از ایجاد چند تا دیو یکیشون بینشون فاصله می افته

post-2192-0-28537500-1378110853_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كد css & html قرار بده تا مشكلش رو بفهمم از روي عكس نميشه !‌

ویرایش شده در توسط RedPlus
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فلوت لفت یا رایت می زنم ینی هر دو رو هم ک تست می کنم اینجوری میشه


<?php get_header(); ?>
<style type="text/css">
#contencatog {
background: #FFF;
border: solid 1px #999;
float: left;
height: auto;
width: 963px;
margin-bottom: 10px;
}
.allcontent {
float: right;
width: 460px;
margin-top: 10px;
margin-right: 10px;
margin-bottom: 10px;
margin-left: 0;
border-top-style: solid;
border-right-style: solid;
border-bottom-style: solid;
border-left-style: solid;
border-top-color: #000;
border-right-color: #000;
border-bottom-color: #000;
border-left-color: #000;
}
.allcontenttit {
background-color: #FC9;
height: 30px;
width: 460px;
}
.allcontentcon {
width: 460px;
}
</style>
<div id="main">
<div id="contencatog">

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
Content for class "allcontenttit" Goes Here
</div>
<div class="allcontentcon">
Content for class "allcontentcon" Goes Here
</div>
</div>

</div>
</div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من الان اين گذاشتم كد خودتون هم هست درست نشون ميداد !‌

post-3159-0-20543200-1378140294_thumb.pn


<style type="text/css">
#contencatog {
background: #FFF;
border: solid 1px #999;
float: left;
height: auto;
width: 963px;
margin-bottom: 10px;
}
.allcontent {
float: right;
width: 460px;
margin-top: 10px;
margin-right: 10px;
margin-bottom: 10px;
margin-left: 0;
border-top-style: solid;
border-right-style: solid;
border-bottom-style: solid;
border-left-style: solid;
border-top-color: #000;
border-right-color: #000;
border-bottom-color: #000;
border-left-color: #000;
}
.allcontenttit {
background-color: #FC9;
height: 30px;
width: 460px;
}
.allcontentcon {
width: 460px;
}
</style>
<div id="main">
<div id="contencatog">

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

<div class="allcontent">
<div class="allcontenttit">
</div>
<div class="allcontentcon">
</div>
</div>

</div>
</div>

احتمالا كد php باش اين كارو كرده !‌مگر نه از نظر استايل دهي مشكلي نيست !‌

ویرایش شده در توسط RedPlus
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به صورت خالی و بدون مطلب مشکلی نداره ولی وقتی مطلب ی طرف زیاد میشه نا میزون میشه بی زحمت عکس رو ببینید تو عکس توضیح بهتره

post-2192-0-96387200-1378144222_thumb.jp

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به صورت خالی و بدون مطلب مشکلی نداره ولی وقتی مطلب ی طرف زیاد میشه نا میزون میشه بی زحمت عکس رو ببینید تو عکس توضیح بهتره

post-2192-0-96387200-1378144222_thumb.jp

مرسی

میتونید به دو دایو چپ و راست تقسیم کنید این مشکل پیش نمیاد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد حرف اشکان جان یه نکته رو هم من بگم که به نظرم اگه اتوماتیک نکنه و یه height ثابت بهشون بده دیگه این مشکل پیش نمیاد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشكر از دوستان به خطر پاسخگو بودنشون :wub:

اما اگر چپ راست هم كنه بازم همينطور ميشه !‌ اما اون دوست عزيزمون درست گفتن كه ي ارتفاع ثابت بدي بهشون يا اين كه از max-height يا min-height دادن استفاده كني !‌ولي همون ثابت بدي بهتر هست !‌

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون و سپاس از توجه و کمک همه دوستان

خب من نمی خام ارتفاع ثابت باشه چون ممکنه گاهی وقتا پیش بیاد که مجبور بشیم محتوای ی باکس بیشتر یا کنتر باشه و این کارو خراب می کنه

با آرشیو توری هم نشد

از راهنمایی اشکان استفاده کردم و ی سری به سایت دانلود خارجی که این کارو کرده بود زدم و دیدم که برای س ردیف از سه تا باکس جدا استفاده کرد و حالا داخل اون باکس های دیگه رو درسته کرده

من چون دو تا ردیف می خاستم دو تا باکس کلی درست کردم و بقیه رو ...

عکس رو ببینید ...

post-2192-0-06364900-1378197763_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشكر از دوستان به خطر پاسخگو بودنشون :wub:

اما اگر چپ راست هم كنه بازم همينطور ميشه !‌ اما اون دوست عزيزمون درست گفتن كه ي ارتفاع ثابت بدي بهشون يا اين كه از max-height يا min-height دادن استفاده كني !‌ولي همون ثابت بدي بهتر هست !‌

آقا RedPlus با تشکر از شما، منظور دو باکس جدا از هم هستش نه اینکه float یا text-align بدیم.

ارتفاع ثابت هم به قول آقا جعفر که گفتن نمیشه استفاده کرد چون محتوا فرق داره همیشه.

ممنون و سپاس از توجه و کمک همه دوستان

خب من نمی خام ارتفاع ثابت باشه چون ممکنه گاهی وقتا پیش بیاد که مجبور بشیم محتوای ی باکس بیشتر یا کنتر باشه و این کارو خراب می کنه

با آرشیو توری هم نشد

از راهنمایی اشکان استفاده کردم و ی سری به سایت دانلود خارجی که این کارو کرده بود زدم و دیدم که برای س ردیف از سه تا باکس جدا استفاده کرد و حالا داخل اون باکس های دیگه رو درسته کرده

من چون دو تا ردیف می خاستم دو تا باکس کلی درست کردم و بقیه رو ...

عکس رو ببینید ...

post-2192-0-06364900-1378197763_thumb.pn

الان دیگه مشکل حل شده و مشکلی نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا RedPlus با تشکر از شما، منظور دو باکس جدا از هم هستش نه اینکه float یا text-align بدیم.

ارتفاع ثابت هم به قول آقا جعفر که گفتن نمیشه استفاده کرد چون محتوا فرق داره همیشه.

الان دیگه مشکل حل شده و مشکلی نیست.

بله - ممنون - فعلا مشکلی نیست در حال طراحی css هستم اگه مشکلی بود مزاحم میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اهووم پس من اشتباه متوجه شده بودم فك كردم به فرض اگه يك رديف ارتفاع يكي از باكس ها 200 بود اون يكي هم اگه مطلبش كمتره 200 بشه

و همين طور در رديف هاي ديگه !‌اين طور كه الان هست فقط توي ي ستون هستن توي يك رديف قرار نميگيرن !‌ به هر حال مشكل براي دوستمون حل شده !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم