runy

کمک برای انتخاب لوگو

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

لطفا در انتخاب لوگو مناسب کمکمون کنید

سایت ما در موضوع های علمی، فرهنگی مذهبی ، سیاسی و آموزشی کار می کنه شعارمون هم شور نشاط جوانی هست. یه کانون علمی فرهنگی هستیم

ما در بین دو لوگو اختلاف داریم که در زیر میزارمشون

1-

LOGO__neda_3.1_lit_.png

2--

logo-2-300x165.jpg

%D9%86%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-300x212.jpg

از این دو نمونه کدام یک بهتر می تونه شعارمون را نشون بده؟

لطفا همه مسائل فنی و زیبایی در طراحی لوگو برای سایت را هم مد نظر داشته باشید.

این هم لینک سایتنون


http://nedaj.ir

ممنون

ویرایش شده در توسط runy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اولين لوگو كامل تر و زيبا تره...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی اول خوبه . اون شور و نشاط جوانی رو هم داره رنگ بندیش :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من لوگی اول جوان پسندتره لوگوی دوم ترکیب رنگش افتضاحه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من اولی بهتره ولی به جای لوگو بیشتر رو گرافیک سایتت کار کن .. اون طور که باید جذاب نیست ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 از 2

به این موارد توجه کنید:

- در حال حاضر پیشرفت گرافیک در زمینه لوگو به سمت استفاده گرادیان ملایم هست (از نمونه های اخیر و بارز میتونید لوگوی قدیم و جدید فایرفاکس رو مقایسه کنید)

- ساخت مُهر ( کار اول با مشکل مواجه خواهید شد)

- وضوح کلمات

- ترکیب منسجم و سبک ( برای کار رسمی (سیاسی ، فرهنگی مذهبی ) )

- از لحاظ دید گرافیکی طرح اول شما در استفاده از فونت ترکیب خودشو ( از دیدکاربران ) خیلی زودتر از دوم از دست میده بخاطر فونتهای جدیدی که به مرور وارد بازار میشه ولی طرح دوم (اولی) تقریبا از حالت فونت خارجه .

- اگه بتونید همگام با طرح اول از شماره 2 ، نوشته هایی (پایگاه آموزشی - سیاسی ...) با رنگ و مکان مناسب بکار ببرید ، یه کار و لوگوی زیبا خواهید داشت.

ویرایش شده در توسط silver21
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من لوگو دومی - قسمت اولش از همه شیکتر و سنگیتر هستش ، مشکل اولی اینه که زیاد سایت رو کودکانه نشون میده و اخری هم خیلی ساده از نظر نوشتاری هستش ... موفق باشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با دوستمون موافقم

یکی از مهمترین ویژگی های لوگوی خوب داشتن قابلیت تک رنگ شدن و سه بعدی شدن است که لوگوی اول هیچ کدوم از این موارد رو شامل نمیشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با دوستمون موافقم یکی از مهمترین ویژگی های لوگوی خوب داشتن قابلیت تک رنگ شدن و سه بعدی شدن است که لوگوی اول هیچ کدوم از این موارد رو شامل نمیشه
به نظر من لوگو دومی - قسمت اولش از همه شیکتر و سنگیتر هستش ، مشکل اولی اینه که زیاد سایت رو کودکانه نشون میده و اخری هم خیلی ساده از نظر نوشتاری هستش
1 از 2 به این موارد توجه کنید: - در حال حاضر پیشرفت گرافیک در زمینه لوگو به سمت استفاده گرادیان ملایم هست (از نمونه های اخیر و بارز میتونید لوگوی قدیم و جدید فایرفاکس رو مقایسه کنید) - ساخت مُهر ( کار اول با مشکل مواجه خواهید شد) - وضوح کلمات - ترکیب منسجم و سبک ( برای کار رسمی (سیاسی ، فرهنگی مذهبی ) ) - از لحاظ دید گرافیکی طرح اول شما در استفاده از فونت ترکیب خودشو ( از دیدکاربران ) خیلی زودتر از دوم از دست میده بخاطر فونتهای جدیدی که به مرور وارد بازار میشه ولی طرح دوم (اولی) تقریبا از حالت فونت خارجه . - اگه بتونید همگام با طرح اول از شماره 2 ، نوشته هایی (پایگاه آموزشی - سیاسی ...) با رنگ و مکان مناسب بکار ببرید ، یه کار و لوگوی زیبا خواهید داشت.

ممنون از همه بچه ها بابت نظرات خوبتون

در جواب بچه هایی که از لوگو اول ایراداتی گرفتن این را به عنوان دفاع طراحش گذاشته که درونش هم سادگی لوگو و هم طراحی سه بعدی و قابلیت تک رنگ شدنش را به نمایش کشیده

colection2.jpg

در دفاع گفته این لوگو خاص هست خاص سایت ندای جوانی که چون شبیه نداره و نمی تونه داشته باشه با دیدنش این سایت تدایی میشه ولی دومی یه نوع فونت که هر نام دیگی را می تونی باش بنویسی پ ممکنه متنی دیگری شبیه به این ازش ببینی

دفاع لوگو دوم هم تو راه است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی دومی خیلی زیباتر هست..خصوصا مورد اولش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط Diamond3
      دوستان من اینترنت و زیرو رو کردم یه تقویم شمسی برای وردپرس به صورت ویجت یاگجت که بزارم توسایتم تاریخ روز و نشون بده به فارسی گیرم نیومد لطفا کمک کنید اسم یه ویجت را معرفی کنید که از بخش ابزارکهای ورد پرس نصبش کنم ممنون از لطفتون
    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر