• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mahanm93

اضافه کردن یک بخش به ادامه مطلب

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان درود

میخواستم ببینم دقیقا در کدوم بخش باید کدهای موردنظرم رو وارد کنم تا در همه ی ادامه ی مطلب ها پست هام نمایش داده بشه . تقریبا مثل برچسب ها و مطالب مرتب بشه .

آیا باید کدها رو در قسمت single.php وارد کنم ؟؟؟

در عکسی که پیوست کردم ، اون ناحیه ای که میخوام یک باکس اضافه کنم رو نشون دادم .

شما در نظر بگیرید من میخوام یک باکس که داخلش هم متن قرار بگیره اضافه کنم .

post-1476-0-00799800-1378151383_thumb.jp

ویرایش شده در توسط mahanm93
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

ممنون از شما دوست عزیز .

استایل رو باید دقیقا در کجا به کار ببرم ؟ و آیا جایی هست که بتونم کد و یا باکس موردنظرم رو بردارم یا انتخاب کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل ها رو آخر فایل style.css قالبتون قرار بدین.

خیلی راحت تر از این حرفاست.خودتون میتونید طراحی کنید.

یا در سایت های دانلود از استایل باکسهاشون کمک بگیرین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

بله این کد رو وارد کردم ولی تغییری نکرد . همون متن خالی نمایش داده میشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

این کد رو توی هاست و در آخر فایل style.css قرار دادم ولی باز هم متن خالی رو نمایش میده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من استایل رو اضافه می کنم ولی تغییری ایجاد نمیشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بدید بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید استید من یک مشکل جدید خوردم یهو
      وقتی ادامه مطلب سایت رو میزنم با این ارور برخورد میکنم
      Fatal error: Call to undefined function aq_resize() in /home/smmazero/domains/smmazeron.ir/public_html/wp-content/plugins/virtue-toolkit/gallery.php on line 91
       
       
      سایت : http://smmazeron.ir/