mahanm93

اضافه کردن یک بخش به ادامه مطلب

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان درود

میخواستم ببینم دقیقا در کدوم بخش باید کدهای موردنظرم رو وارد کنم تا در همه ی ادامه ی مطلب ها پست هام نمایش داده بشه . تقریبا مثل برچسب ها و مطالب مرتب بشه .

آیا باید کدها رو در قسمت single.php وارد کنم ؟؟؟

در عکسی که پیوست کردم ، اون ناحیه ای که میخوام یک باکس اضافه کنم رو نشون دادم .

شما در نظر بگیرید من میخوام یک باکس که داخلش هم متن قرار بگیره اضافه کنم .

post-1476-0-00799800-1378151383_thumb.jp

ویرایش شده در توسط mahanm93
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

ممنون از شما دوست عزیز .

استایل رو باید دقیقا در کجا به کار ببرم ؟ و آیا جایی هست که بتونم کد و یا باکس موردنظرم رو بردارم یا انتخاب کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل ها رو آخر فایل style.css قالبتون قرار بدین.

خیلی راحت تر از این حرفاست.خودتون میتونید طراحی کنید.

یا در سایت های دانلود از استایل باکسهاشون کمک بگیرین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

بله این کد رو وارد کردم ولی تغییری نکرد . همون متن خالی نمایش داده میشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

این کد رو توی هاست و در آخر فایل style.css قرار دادم ولی باز هم متن خالی رو نمایش میده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من استایل رو اضافه می کنم ولی تغییری ایجاد نمیشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بدید بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mohammad Bazli
      درود
      قالب بنده دکمه ادامه مطلب نداره
      چطور میتونم به قالب اظافه کنم تا در تمامی پست های سایت نشون داده بشه؟
      با تشکر
    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم