• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mahanm93

اضافه کردن یک بخش به ادامه مطلب

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان درود

میخواستم ببینم دقیقا در کدوم بخش باید کدهای موردنظرم رو وارد کنم تا در همه ی ادامه ی مطلب ها پست هام نمایش داده بشه . تقریبا مثل برچسب ها و مطالب مرتب بشه .

آیا باید کدها رو در قسمت single.php وارد کنم ؟؟؟

در عکسی که پیوست کردم ، اون ناحیه ای که میخوام یک باکس اضافه کنم رو نشون دادم .

شما در نظر بگیرید من میخوام یک باکس که داخلش هم متن قرار بگیره اضافه کنم .

post-1476-0-00799800-1378151383_thumb.jp

ویرایش شده در توسط mahanm93

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله باید کدهای مورد نظر را در فایل single.php قرار دهید ...

باکس برای دانلود ؟

نمونه :


http://alimir.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87/

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز بسیار ممنون ، باکس دانلود مثل زمینه های دلخواه نه ، یه باکس که تایتل داشته باشه و هر چند وقت یکبار بتونم مطالب داخلش رو بروز کنم . مثل یک باکس اطلاعیه

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب قبل از برچسب ها یه div قرار بدین و توش هر چی خواستین بزارین و بعد به دایوتون استایل بدین.

مثال:


<div class="box">
.
.
متن مورد نظر رو اینجا بزارین
.
.
</div>

و استایل:


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

ممنون از شما دوست عزیز .

استایل رو باید دقیقا در کجا به کار ببرم ؟ و آیا جایی هست که بتونم کد و یا باکس موردنظرم رو بردارم یا انتخاب کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استایل ها رو آخر فایل style.css قالبتون قرار بدین.

خیلی راحت تر از این حرفاست.خودتون میتونید طراحی کنید.

یا در سایت های دانلود از استایل باکسهاشون کمک بگیرین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


.box{
background:white;
color:black;
text-align:right;
و
.
.
.
}

بله این کد رو وارد کردم ولی تغییری نکرد . همون متن خالی نمایش داده میشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


.box{
background: none repeat scroll 0 0 #E6FFB2;
border-bottom: 2px solid #B8EB59;
color: #5CA000;
padding: 10px 15px;
position: relative;
width: 540px;
}

این کد رو توی هاست و در آخر فایل style.css قرار دادم ولی باز هم متن خالی رو نمایش میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان من استایل رو اضافه می کنم ولی تغییری ایجاد نمیشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایت رو بدید بهتره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید استید من یک مشکل جدید خوردم یهو
      وقتی ادامه مطلب سایت رو میزنم با این ارور برخورد میکنم
      Fatal error: Call to undefined function aq_resize() in /home/smmazero/domains/smmazeron.ir/public_html/wp-content/plugins/virtue-toolkit/gallery.php on line 91
       
       
      سایت : http://smmazeron.ir/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید من ورد پرس نصب کردم بعد از اینکه متن اضافه کردم دیدم مشکلی داره این مشکل اینه که نوشته ها در ادامه مطلب وجود نداره و میزنه همچین صحفه ای موجود نیست اول فکر کردم از قالبه تغییر دادم ولی بازم همونه بعد فکر کردم از پلاگین هاست اونا رو هم غیر فعال کردم ولی همچنان این مشکل پا بر جاست لطفا راهنمایی کنید.
       
      لینک سایت اصلی : http://smmazeron.ir
      لینک یکی از مطالب که بالا نمیاد : http://smmazeron.ir/index.php/2015/12/31/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%83%D8%B4-140-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%A7/
       

    • توسط niaztarin
      دوستان به مشکلی برخوردم قبلا از یه قالب دیگه استفاده میکردم که درون مطلب نیاز به گذاشتن ادامه مطلب نبود بعد از انتشار خودکار ادامه مطلب میذاشت ،
      اما حالا قالب رو تغییر دادیم سایت به مشکل خورده هر بلایی به سرش آوردم اما درست نشد
      لطفا در مورد این موضوع هم فکری کنیم تا درست بشه ممنون
      نمونه کد index.php


      <?php get_header();
      $style = pasargad_get_option('home_display');
      ?>
      <div class="container">
      <div class="main-content">
      <section class="post">
      <?php if ( pasargad_get_option('slider_index') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/slider'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php if ( pasargad_get_option('index_pm') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/admin-pm'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php if ( pasargad_get_option('facebook_box_index') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/facebook-box'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php theme_ads('index_ads' , '<div class="ads-site">' , '</div>' ); ?>
      <?php
      if($style == 'custom'){ echo pasargad_box_cat();} elseif($style == 'blog'){?>
      <?php if ( have_posts() ) :
      while ( have_posts() ) : the_post();
      get_template_part( 'content', get_post_format() );
      endwhile;
      else :
      get_template_part( 'content', 'none' );
      endif;
      ?>
      <?php if ($wp_query->max_num_pages > 1) pasargad_pagenavi();?>
      <?php }else{
      if ( have_posts() ) :
      while ( have_posts() ) : the_post();
      get_template_part( 'content', get_post_format() );
      endwhile;
      else :
      get_template_part( 'content', 'none' );
      endif;
      if ($wp_query->max_num_pages > 1) pasargad_pagenavi();
      }?>
      </section>
      <!-- NarrowSidebar -->
      <?php get_template_part('rsidebar');?>
      <!-- //NarrowSidebar -->
      </div>
      <!-- Sidebar -->
      <?php get_template_part('lsidebar');?>
      <!-- //Sidebar -->
      <div class="clear"></div>
      </div>
      <div class="clear"></div>
      <?php get_footer();?>