korosh73

مشکل تصاویر بند انگشتی در قالب صحیفه

9 پست در این موضوع قرار دارد

آقا مشکل جدی پیش اومده !

کلا وردپرس ، هر تصویری که بند انگشتی باشه نشون نمیده. چه توی قالب ، چه توی مدیریت ، چه توی قسمت آپلود کردن عکس ها و ....

از موقعی این مشکل

بوجود اومد که قالب صحیفه رو نصب کردم .

ادرس سایت هم


http://www.javanha.ir/

ممنون میشم راهنمایی کنید .

ویرایش شده در توسط korosh73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته دیگه ای تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟ اخیرا افزونه جدیدی نصب کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته های دیگه هم همین مشکل هست واسه مطالب جدید .

مثلا این عکس بالا نمیاد . چرا ؟

http://www.javanha.i...-1-325x150c.jpg

ولی این میاد :

http://www.javanha.ir/wp-content/uploads/2013/09/teran-tarsnak-1.jpg

ویرایش شده در توسط korosh73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما یه بار برید توی تنظیمات رسانه نگاه کنید تنظیمات درست هست یانه.

اگه درسته شما یه بار ذخیره رو بزنید و پست جدیدی ارسال کنید ببینید مشکل حل میشه.

اگه نشد شما افزونه auto post thombnail رو نصب کنید و توی تنظیمات > auto post thumbnail برید و generate رو بزنید ببینید تصاویر بند انگشتی ساخته میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال زیاد سایتتون کش شده.به مسئول سرور و هاستتون بگید.خیلی ها به این مشکل برخورد می کنن.احتمالا جواب بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری بفهمم تنظیمات درست هست یا نه ؟

الان رفتم یه عکس پلود کنم واسه مطلب ، عکس رو که آپلود کرد و اینجوری شد (توی خود قسمت اپلود )

c56a43cc719f04261.jpg

من قبلا همش از

افزونه auto post thombnail استفاده میکردم و مشکلی نداشتم ولی خب از امروز که این مشکل پیش اومده ، این رو هم غیر فعال کردم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنید که اندازه تصاویر توی کادر ها توی تنظیمات مثل قبل هست؟

اگه هست ذخیره کنید.اگه نیست:

اگه درسته شما یه بار ذخیره رو بزنید و پست جدیدی ارسال کنید ببینید مشکل حل میشه.

اگه نشد شما افزونه auto post thombnail رو نصب کنید و توی تنظیمات > auto post thumbnail برید و generate رو بزنید ببینید تصاویر بند انگشتی ساخته میشه.

شما برید یه افزونه همینطوری نصب کنید ببینید مشکلی توی نصب پیش نمیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خط اول رو متوجه نشدم . دقیقا چیکار کنم ؟ یعنی چی اندازه تصاویر کادر ها مثل تنظیمات قبل ؟ تنظیمات قبل ؟ ؟

---

افزونه ای رو هم نصب کردم . مشکلی بوجود نیومد.

لطفا کمک کنید . گیر کردم عجیب ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوسته صحیفه یک پوسته پرمیوم و پولی هست

بحث در مورد موارد پولی ممنوع هست

بایگانی شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!