• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
مرتضی نظری

جابجایی اولویت دایو ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

تازه اومدم طراحی سایت رو یاد بگیرم ، که با مشکل عجیبی مواجه شدم...

فایل index.html من محتواش اینه:


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>m-nazari</title>
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />
</head>
<body>
<div id="wrp">
<div class="menu">
</div>
<div class="header-pic">

</div>
<div class="matlab">

</div>
<div class="sidebar">

</div>
<div class="footer">

</div>
</div>
</body>
</html>

فایل style.css هم محتوی اون اینه:


body{background:url(image/bg.gif) #FFF;}
#wrp{
width:960px;
margin:30px auto;
}
.menu{
background:#9C0;
margin-top:30px;
height:75px;
}
.header-pic{
background:#990;
height:200px;
margin-top:30px;
}
.matlab{
background:#30F;
width:620px;
min-height:300px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
float:left;
}
.sidebar{
background:#F00;
width:310px;
min-height:300px;
float:right;
margin-left:30px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
}
.footer{
background:#333;
height:75px;

}

همانطور که هم در فایل ایندکس و هم در استایل هست، کلاس footer پایین همه کلاس ها هست... اما در اجرا اینگونه اجرا میشه:

post-41-0-61172300-1378183845_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام داداش من درست كد نديدم و امتحان نكردم !‌ ولي اين اتفاق مال float ندادن هست بيشتر وقت ها !‌ سعي كن از div هايي كلي تري هم استفاده كني !‌ يعني اگه 2-3 تا divداري كه به مربط هستن اين ها رو بزاري داخل ي div بزرگتر !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

سلام

ماجد جان ممنون درست شد.

میشه بپرسم چرا این دایو فقط اینطوری شده بود؟یعنی چهار تا دایو بالایی این جوری نبودن... هر کدوم از لایه قبلی فاصله میگرفت(margin میدادم) اما این یکی از زیر هیدر داشت فاصله میگرفت.. چرا؟(بیشتر برای یادگیری خودم میخواستم بپرسم...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزار حدس بزنم:

clear:both

به این خاطر هست که لایه بالاییش دو ستون هست، و زیر هر دو لایه قرار میگیره،درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عملکرد float را می دانید؟

float محدوده عنصر را به یکی از دو گوشه چپ و راست می بره و در مقابل سمت دیگه را برای دیگر عناصر باز می کنه

یعنی

post-336-0-89234900-1378209821_thumb.jpg

حالا اگر این لایه به سمت چپ clear بشه شکل به اینصورت خواهد شد

post-336-0-26846500-1378209873_thumb.jpg

و اگر float نباشد

post-336-0-04096000-1378209922_thumb.jpg

و اگر clear:both باشد

post-336-0-97921300-1378209963_thumb.jpg

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با روشی که ماجد و آقا ایمان گفتن هم میشه حل کرد

اما یه راه بهتری ( نظر شخصی ) هم هست که خودم همیشه استفاده میکنم

توی css یک کلاس اینجوری بنویس :


.clearfix {clear:both; }

بعد توی قسمت طراحی سایتت به هر div که خاصیت float میدی بعد از اون از این استفاده کن :


<div class="clearfix"></div>

اینطوری یک بار کلاس نوشتی و هرجای سایت ازش استفاده بکنی مشکلی که گفتی رو دیگه نداری

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش من الان خیلی خوب متوجه نشدم که این clear چرا باید میبود در کد من!!! کاربردش رو تا حدودی متوجه شدم(از عکس های اقا ایمان) ولی جایگاهش در کد خودم رو نفهمیدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

post-336-0-32191200-1378289378_thumb.jpg

post-336-0-79812000-1378289389_thumb.jpg

دو تا تصویر را مقایسه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری