• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
مرتضی نظری

جابجایی اولویت دایو ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

تازه اومدم طراحی سایت رو یاد بگیرم ، که با مشکل عجیبی مواجه شدم...

فایل index.html من محتواش اینه:


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>m-nazari</title>
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />
</head>
<body>
<div id="wrp">
<div class="menu">
</div>
<div class="header-pic">

</div>
<div class="matlab">

</div>
<div class="sidebar">

</div>
<div class="footer">

</div>
</div>
</body>
</html>

فایل style.css هم محتوی اون اینه:


body{background:url(image/bg.gif) #FFF;}
#wrp{
width:960px;
margin:30px auto;
}
.menu{
background:#9C0;
margin-top:30px;
height:75px;
}
.header-pic{
background:#990;
height:200px;
margin-top:30px;
}
.matlab{
background:#30F;
width:620px;
min-height:300px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
float:left;
}
.sidebar{
background:#F00;
width:310px;
min-height:300px;
float:right;
margin-left:30px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
}
.footer{
background:#333;
height:75px;

}

همانطور که هم در فایل ایندکس و هم در استایل هست، کلاس footer پایین همه کلاس ها هست... اما در اجرا اینگونه اجرا میشه:

post-41-0-61172300-1378183845_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام داداش من درست كد نديدم و امتحان نكردم !‌ ولي اين اتفاق مال float ندادن هست بيشتر وقت ها !‌ سعي كن از div هايي كلي تري هم استفاده كني !‌ يعني اگه 2-3 تا divداري كه به مربط هستن اين ها رو بزاري داخل ي div بزرگتر !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

سلام

ماجد جان ممنون درست شد.

میشه بپرسم چرا این دایو فقط اینطوری شده بود؟یعنی چهار تا دایو بالایی این جوری نبودن... هر کدوم از لایه قبلی فاصله میگرفت(margin میدادم) اما این یکی از زیر هیدر داشت فاصله میگرفت.. چرا؟(بیشتر برای یادگیری خودم میخواستم بپرسم...)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بزار حدس بزنم:

clear:both

به این خاطر هست که لایه بالاییش دو ستون هست، و زیر هر دو لایه قرار میگیره،درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عملکرد float را می دانید؟

float محدوده عنصر را به یکی از دو گوشه چپ و راست می بره و در مقابل سمت دیگه را برای دیگر عناصر باز می کنه

یعنی

post-336-0-89234900-1378209821_thumb.jpg

حالا اگر این لایه به سمت چپ clear بشه شکل به اینصورت خواهد شد

post-336-0-26846500-1378209873_thumb.jpg

و اگر float نباشد

post-336-0-04096000-1378209922_thumb.jpg

و اگر clear:both باشد

post-336-0-97921300-1378209963_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

با روشی که ماجد و آقا ایمان گفتن هم میشه حل کرد

اما یه راه بهتری ( نظر شخصی ) هم هست که خودم همیشه استفاده میکنم

توی css یک کلاس اینجوری بنویس :


.clearfix {clear:both; }

بعد توی قسمت طراحی سایتت به هر div که خاصیت float میدی بعد از اون از این استفاده کن :


<div class="clearfix"></div>

اینطوری یک بار کلاس نوشتی و هرجای سایت ازش استفاده بکنی مشکلی که گفتی رو دیگه نداری

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش من الان خیلی خوب متوجه نشدم که این clear چرا باید میبود در کد من!!! کاربردش رو تا حدودی متوجه شدم(از عکس های اقا ایمان) ولی جایگاهش در کد خودم رو نفهمیدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

post-336-0-32191200-1378289378_thumb.jpg

post-336-0-79812000-1378289389_thumb.jpg

دو تا تصویر را مقایسه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری