• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
مرتضی نظری

جابجایی اولویت دایو ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

تازه اومدم طراحی سایت رو یاد بگیرم ، که با مشکل عجیبی مواجه شدم...

فایل index.html من محتواش اینه:


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>m-nazari</title>
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />
</head>
<body>
<div id="wrp">
<div class="menu">
</div>
<div class="header-pic">

</div>
<div class="matlab">

</div>
<div class="sidebar">

</div>
<div class="footer">

</div>
</div>
</body>
</html>

فایل style.css هم محتوی اون اینه:


body{background:url(image/bg.gif) #FFF;}
#wrp{
width:960px;
margin:30px auto;
}
.menu{
background:#9C0;
margin-top:30px;
height:75px;
}
.header-pic{
background:#990;
height:200px;
margin-top:30px;
}
.matlab{
background:#30F;
width:620px;
min-height:300px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
float:left;
}
.sidebar{
background:#F00;
width:310px;
min-height:300px;
float:right;
margin-left:30px;
margin-top:30px;
margin-bottom:30px;
}
.footer{
background:#333;
height:75px;

}

همانطور که هم در فایل ایندکس و هم در استایل هست، کلاس footer پایین همه کلاس ها هست... اما در اجرا اینگونه اجرا میشه:

post-41-0-61172300-1378183845_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام داداش من درست كد نديدم و امتحان نكردم !‌ ولي اين اتفاق مال float ندادن هست بيشتر وقت ها !‌ سعي كن از div هايي كلي تري هم استفاده كني !‌ يعني اگه 2-3 تا divداري كه به مربط هستن اين ها رو بزاري داخل ي div بزرگتر !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد :


.footer {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
clear: both;
height: 75px;
}

سلام

ماجد جان ممنون درست شد.

میشه بپرسم چرا این دایو فقط اینطوری شده بود؟یعنی چهار تا دایو بالایی این جوری نبودن... هر کدوم از لایه قبلی فاصله میگرفت(margin میدادم) اما این یکی از زیر هیدر داشت فاصله میگرفت.. چرا؟(بیشتر برای یادگیری خودم میخواستم بپرسم...)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بزار حدس بزنم:

clear:both

به این خاطر هست که لایه بالاییش دو ستون هست، و زیر هر دو لایه قرار میگیره،درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عملکرد float را می دانید؟

float محدوده عنصر را به یکی از دو گوشه چپ و راست می بره و در مقابل سمت دیگه را برای دیگر عناصر باز می کنه

یعنی

post-336-0-89234900-1378209821_thumb.jpg

حالا اگر این لایه به سمت چپ clear بشه شکل به اینصورت خواهد شد

post-336-0-26846500-1378209873_thumb.jpg

و اگر float نباشد

post-336-0-04096000-1378209922_thumb.jpg

و اگر clear:both باشد

post-336-0-97921300-1378209963_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

با روشی که ماجد و آقا ایمان گفتن هم میشه حل کرد

اما یه راه بهتری ( نظر شخصی ) هم هست که خودم همیشه استفاده میکنم

توی css یک کلاس اینجوری بنویس :


.clearfix {clear:both; }

بعد توی قسمت طراحی سایتت به هر div که خاصیت float میدی بعد از اون از این استفاده کن :


<div class="clearfix"></div>

اینطوری یک بار کلاس نوشتی و هرجای سایت ازش استفاده بکنی مشکلی که گفتی رو دیگه نداری

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش من الان خیلی خوب متوجه نشدم که این clear چرا باید میبود در کد من!!! کاربردش رو تا حدودی متوجه شدم(از عکس های اقا ایمان) ولی جایگاهش در کد خودم رو نفهمیدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

post-336-0-32191200-1378289378_thumb.jpg

post-336-0-79812000-1378289389_thumb.jpg

دو تا تصویر را مقایسه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری