• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
montazer

نیامدن تصویر ادامه مطلب در متن

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از وقتی که وردپرسم رو به نسخه 3.4 به روز کردم، وقتی روی دکمه ادامه مطلب کلیک می کنم، داخل متن ادامه مطلب درج میشه ولی تصویرش نمایش داده نمیشه(در قسمت ویرایشhtml کد ادامه مطلب قرار می گیره).

با بروز رسانی به 3.4.1 هم مشکل درست نشد.

دوستان نظری، پیشنهادی .... دارن در خدمتیم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتت رو بزار تا بچه ها بتونن کمکت کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط مشکل شما نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این مشکل از تنظیمات سرور هستش

برای من وجود داشت ولی با گفتن به مدیر سرور برطرف شد

نمیدونم چه تنظیماتی انجام داد

ولی فکر کنم جاوا اسکریپت باز کرد برای هاستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوا اسکریپت طرف سرور نیست ، طرف کاربر هست.

از مدیر سرور بپرسید که چه محدودیتی رو لغو کرده تا دوستان دیگه هم بتونن مشکلشون رو حل کنن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مدیر سرور میگه مشکل از سرور نیست!

تو سرور هم safe_mode روشنه.

این نکته هم یاد آوری کنم که بعد از به روز رسانی به نسخه 3.4 این مشکل پیش اومد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوا اسکریپت طرف سرور نیست ، طرف کاربر هست.

از مدیر سرور بپرسید که چه محدودیتی رو لغو کرده تا دوستان دیگه هم بتونن مشکلشون رو حل کنن.

من مطمئنم که جاوا اسکریپت باز کرده

چون هیچی از منوها و حتی ادیتور لود نمیشد

که بعد باز کردن فانکشن ها و جاوا اسکریپت مشکل حل شد و همچنین مشکل ادامه مطلب که داشتم

اینم مدرک 61gvnqo3dmxpc5q75r73_thumb.png

دوستانی که رنج میبرن میتونیم ما میزبانشون باشیم

تا من پیگیر بشم و ببیتنم کدوم فانکشن هست که به این قضیه ربط داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوااسکریپت که دست مدیر سرور نیست دوست من. طرف کاربر هست.

حالا شما بپرسید که ایشون چه تنظیمی رو دست زدن شاید راهکار دوستمون باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوا اسکریپت که دست مدیر نیست

مدیر هم میگه چیزی رو دست کاری نکرده، فقط safe_mode روشنه.

من مطمئنم که جاوا اسکریپت باز کرده

چون هیچی از منوها و حتی ادیتور لود نمیشد

که بعد باز کردن فانکشن ها و جاوا اسکریپت مشکل حل شد و همچنین مشکل ادامه مطلب که داشتم

اینم مدرک 61gvnqo3dmxpc5q75r73_thumb.png

دوستانی که رنج میبرن میتونیم ما میزبانشون باشیم

تا من پیگیر بشم و ببیتنم کدوم فانکشن هست که به این قضیه ربط داره

دوست عزیز میشه شما بهتر راهنمایی کنید که چه کردین؟

این مشکل بعد از بروز رسانی به نسخه جدید پیش اومده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مطمئنم که جاوا اسکریپت باز کرده

چون هیچی از منوها و حتی ادیتور لود نمیشد

که بعد باز کردن فانکشن ها و جاوا اسکریپت مشکل حل شد و همچنین مشکل ادامه مطلب که داشتم

اینم مدرک 61gvnqo3dmxpc5q75r73_thumb.png

دوستانی که رنج میبرن میتونیم ما میزبانشون باشیم

تا من پیگیر بشم و ببیتنم کدوم فانکشن هست که به این قضیه ربط داره

تبلیغ به این خوبی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هدف این دوستمون خیر بوده.

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شرمنده که دیر شد فعلا مدیر سرور حاضر نیست بگه

باید خودم بهش برسم

شرمنده که دیر شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من روی یک سایت دیگه ام که روی یک هاست دیگه هست تست کردم ولی بازم همین مشکل رو داشتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی وردپرس انگلیسی تست کردم مشکلی نداشتم.

روی وردپرس فارسی و سرور شخصی هم مشکلی نداشتم.

هر چی هست به تنظیمات سرور مربوط میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين مشكل براي من هنوز حل نشده ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شاید شما هم از اون عده باشید که بعد از نسخه ۳٫۴ این اشکال را دارید

که وقتی بر روی دکمه ادامه مطلب در ادیتور کلیک میکنید می بینید که چیزی ظاهر نمیشود

من خودم اوایل این مشکل را داشتم و باعث سردرگمیم میشد که باعث میشد چندید بار دکمه ادامه مطلب را بزنم

حالا روش حل این مشکل را بهتون آموزش میدم.

برای رفع این مشکل مراحل زیر را انجام دهید

۱-این تصویر را دانلود کنید.

trans.gif

۳-حال تصویر را در مکان زیر آپلود کنید.

/public_html/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img

4- برای اینکه تصویر توی مرورگرتو کش بشه به ادرس زیر بروید و CTRL+f5 بزنید

yoursite.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

تموم شد

منبع : الکترو برق

ویرایش شده در توسط Morteza
حذف کدهای اضافه
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/